SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maç Sonu Açıklamalar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32828)

SivasSpor.Com 25.09.2011 19:50

Maç Sonu Açıklamalar

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//maclar/1.sevincccc.jpg[/IMG]

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, 3-0 kazandıkları maçtan sonra hak ettikleri bir galibiyet kazandıklarını belirtti, "Bütün oyuncularımız iyi mücadele etti.

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, 3-0 kazandıkları maçtan sonra hak ettikleri bir galibiyet kazandıklarını belirtti, "Bütün oyuncularımız iyi mücadele etti. Önemli olan bunu istikrarlı bir şekilde sürdürmek"dedi. Rıza Çalımbay, lige iyi başlayamadıklarını haatırlattı, şöyle konuştu:

"Karabükspor ve Eskişehirspor maçını da çevribilirdik. Ankaragücü maçı bizim önemliydi. Orada güven kazandık. Bu maçta da iyi oynadık. Bursaspor iyi takım, mükemmel kadroya sahipler. Maçın zor alacağını biliyorduk. Hem Bursaspor'u oynatmamaya çalıştık, hem kendi oyunumuz oynadık. Eksik olmamıza rağmen oyuncularımız ellerinden geleni yaptılar. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Bununla lig bitmiyor. Kendi sahamızda uzun süredir galip gelemiyorduk. Önemli olan istikrar yakalamak. Lig uzun maraton kimin kimi yeneceği belli değil. Önümüzde Antalyaspor maçı ve sonrasında ara var. İyi değerlendirmek istiyoruz. Eksiklerimiz de geldiğinde haftada 2 maçı kaldıracak kapasitede olacağız. Son yılarda büyük sıkıntılar yaşadık. 2 senedir takım ligde düşmeye oynuyor. İnşallah iyi bir galibiyet aldık ve bu sezon boyunca devam eder. Sakatlarımız fazla. Bu maçta da Murat Akça sakatlandı. Oyuncularım bugün mükemmel oynadı. Taktiklerimizi sahada harfiyen uyguladılar. Bursaspor, Beşiktaş maçındran dolayı tabiki yorgunlukları olabilir. Bana göre ligin halen en iddialı takımı. Bugüne kadar Ertuğrul Sağlam, istakrarı sürdürdü. Yine başarılı olacaktır. Biz başarılar diliyoruz. Galibiyet önemli ama en önemlisi istikrar sağlayıp devam etmek."

[B]Ertuğrul Sağlam: [/B]

Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ise bu maç öncesine kadar oynanan 3 maçta fizik olarak güçlü ve doğruları yapan bir takım görüntüsü verdiklerini belirterek, "Bugün ise tam tersi bir görüntü vardı. Kısa zamanda bir takımın bu kadar farklı karakter göstermesi anlaşılır değil. İş kazası olarak görüp bu durumdan kurtulmak gerekir. Futbolcuların iyi niyetinden şüphemiz yok. Hiç biri tükenmiş veya futbolu unutmuş olamaz. Şanssız bir gün olarak değerlendirip geriye dönüşü çok çabuk yapmamız lazım. Cuma günü kendi sahamızdaki Gençlerbirliği maçını iyi değerlendirmek lazım. Sonuçta üzüldük. Kötü bir oyun ve mücadele ile kötü bir skor elde ettik. Bunu düzeltmemiz gerek ve düzeltecek gücümüz de var. Karşımızda bize bunları yaptırmayan, bizden daha fazla mücadele eden ve maçı bizden daha fazla isteyen Sivasspor vardı. Onları da tebrik etmek lazım. Üzüldük ama bir an evvel bu durumdan kurtuluruz. Maçta bireysel hatalar öne çıktı. Takım halinde yapamadıklarımız var. Bunu sadece birilerine yüklemenin getireceği bir şey yok. Ekip bütünlüğü içinde değerlendirmek lazım. 3 haftadır iyi bir görüntü vardı ama bu maç bir şanssızlık olarak değerlendirilip eski kimliğimize dönmemiz lazım" dedi.

[B]UĞUR: "MORAL OLDU"[/B]

Sivassporlu [B]Uğur Kavuk[/B], Ankaragücü galibiyeti ile moral bulduklarını belirterek, "İç shada devam bunu ettirmek istiyorduk. Önceki maçta Eskişehirspor'a mağlup olmuştuk. Bu galibiyet takıma moral oldu. Yapmamız gerekenleri en iyi şekilde yaptık. Golden sonra direncimiz artı. Taraftarla Sivasspor bütün oldu. 3 puan aldık. Antalyaspor maçına bakıyoruz" dedi.

Takımının iki golüne imza atan Danimarkalı [B]Rasmussen ise[/B], "Çok iyi ve zorlu bir maçtı. kazanmasını bildik. Bu maçta da iyi oynayıp kazandık. Taraftarımızın karşısında maç kazanmaktı önemli olan. Bunu da başardık" derken diğer golün sahibi [B]Enaramo ise[/B], "Çok iyi bir maçtı. Geçen maçın üzerine koyarak geldik ve kazandık. Sahada bütün oyuncularımızın yüzünden motivasyon okunuyordu. Çok iyi bir galibiyet aldık" dedi.

[B]Bursaspor Kaptanı ÖMER: [/B]

Bursaspor kaptanı Ömer Erdoğan beklemedikleri bir sonuç aldıklarını kaydederek, "3-0 gibi ağır bir mağlubiyet aldık. Diyecek bir şey bulamıyorum. 2 gün önceki maç bizi psikoloiik ve fizik olarak etkiledi. 65 dakika 10 kişi mücadele etmiştik. Bunu üzerimzden atamadık. Bu bahane değil. Şampiyonluğa oynayan takım olarak bunları atlatmamız lazım. Sivasspor'u tebrik ediyorum. Daha iyi mücadele ettiler" dedi.

İlk kez forma giyen Sestak ise, "İlk maçımdı. Çok heyecanlı ve mutluydum. 3 hafta cezadan dolayı yer bulamamıştım. Ama maç sonunda üzüntülüyüm. Böyle bir sonuç beklemiyordum" dedi.

Besyo_cu 25.09.2011 19:53

Cevap: Maç Sonu Açıklamalar

[B]Rıza hoca büyük yanlışı olan takımı tek forvet oynatmaktan vazgeçtikten sonra gerçek kimliğimizi sahaya yansıtmaya başladık. İnşallah böyle güzel açıklamaları okumaya devam ederiz...[/B]

Salim58 25.09.2011 19:57

[B][I]Hocamız A.Gücü maçı öncesinde çift forvet deneyeceğim tutarsa devam ederiz tutmazsa tekrar tek forvete döneriz demişti dediğini yaptı ve tuttu teşekkürler hocam.Böyle güzel oyunu böyle güzel sonucu ve böyle güzel açıklamaları çok özlemiştik teşekkürler...[/I][/B]

58MUAMMER58 25.09.2011 19:59

... hakem olmayınca rıza hocada doğru kadroyla çıkınca futbolcularda elinden gelenin iyişini yapmaya çalışınca böyle bursa mursa bize vız gelir herkes herkesi yeniyor bizde yeneriz hep böyleolur inşallah havalara girmeden an talyaya odaklanmak lazım

adres58 25.09.2011 20:03

Oyuncularımız ve hocamız gereken şeyleri söylemişler. Hepimizinde katıldığı gibi 2 li forvet oyunu arkadan Erman Grosicki ve yer yer ikinci yarıda girecek olan Cerny destekli hızlı adamlarla destekleyen bir sistemin bize en uygun olduğunu bir taraftar olarak gözlemlemiştik. Bunu hocamızda naçizane uygulamalarla farketti ve 2 maçtır güzel oynuyoruz rahat oynuyoruz ve maç kazanıyoruz. Bize bu güzelliği ve sevinci yaşattıkları için teşekkür ederiz. İnişli çıkışlı günlerimiz olacaktır. Bize düşen görev her zaman destek olmaktır.

58 SiVaSıM 58 25.09.2011 21:04

hepiniz birer harikaydınız çocuklar sizinle gurur duyuyoruz uğur sivasspor kariyerindeki en iyi maçını oynadı gözlerim yaşardı :D eneramo ve rasmussen süper ikili oldular grosicki-eneramo-rasmussen 3lüsünü kimse durduramayacak

HALIL 25.09.2011 21:15

ben bu takimdan umitliyim bu arada rakiplerimiz hep besiktas ile oynuyor bizden once bu da iyi oldu aslinda bjk macinda yipraniyorlar iyice mesela deniz baris kirmizi kart yedi bize karsi yok

carizma0658 25.09.2011 21:47

inşallah her hafta bu neşeli açıklamaları duyarız güzel günleri özlemişz

subasi29 25.09.2011 22:00

Eneramodan Cok Tirttim Sari Kart Sonrasi Bazi Gereksiz Islere Imza Atmaya Basladiki Gollerimiz Geldi Rahatladik :)

izmiriyigidosu 25.09.2011 22:05

:D:D:Dbugünleri çok özlemişiz be sevinçten içim içime sığmıyor inş bundan sonraki maçlarımızdada aynı başarıyı gösteririz ve futbolcularımızdanda tekrar böyle güzel açıklamalar duyarız:D:D:D:D

eyupkocak 25.09.2011 22:07

çift forvet tuttu ve başarılı olduk önemli olan istikrarın devamı

HALIL 25.09.2011 22:12

herkez yarin isten izin istesin su anin tadini cikarsin bence :D

haydi herkez patronunu arasin...:D

kamo27 25.09.2011 23:03

taraftar illada bir forvet yönetim de aldığı için bende böyle güzel sonuçlar gördüğüm için tüm sıvaslıya teşekür ederim rıza hocaya saygılar

fatih585858 26.09.2011 02:19

[QUOTE=HALIL;744476]ben bu takimdan umitliyim bu arada rakiplerimiz hep besiktas ile oynuyor bizden once bu da iyi oldu aslinda bjk macinda yipraniyorlar iyice mesela deniz baris kirmizi kart yedi bize karsi yok[/QUOTE]

Halil kardeş bence yıpranmayla alakası yok. Bjk , Bursa maçında gollerin dışında doğru dürüst pozisyona giremedi. İyi futbolda oynadıkları yok. Bizim takım müthiş istekli, hırslı ve tam konsantrasyonla oynadığından dolayı hak ettiği bir galibiyeti aldı.

threestar58 26.09.2011 02:31

riza hoca, bursaspor icin mukemmel kadroya sahipler diyor bizim neden mukemmel kadromuz yok/olmasin?

karşıyakalı 26.09.2011 02:39

bu takım oynadıgı daha dogrusu oynayamadıgı futbolla ligin en kötü takımı demiştim eskişehir maçı sonrasında.şimidi ise tam tersini söylüyorum.demekki sorun hakemlerde ve dogru takımla ve taktikle oynamakta imiş.sivasspor artık defans futbolu ve şişirme toplarla degil kısa paslarla ayaga çabuk oynayarak ve özellikle çift forvetle oynayınca takım kendini bulmuş oldu.inşallah böyle devam ederler.ve bu sezon sıkıntı yaşamayız.her şerde bir hayır vardırya işte pedrielin sakatlanmasıda rasmussen in alınmasını sagladı.eger sakatlık olmasaydı alınmayacaktı.umarım devre arasında bonserviside alınır ve takıma katkı saglşamaya devam eder rasmussen .son olarak bu takım düşer diye acele yorum yaptıgım için bu takımdan özür diliyorum;):)

kaplanlı 26.09.2011 08:01

önce deplasmanda ardından içeride alınan galibiyet mükemmel oldu.iki maçtada iyi oynayarak 6 puan aldık.takımın kendine olan güveni yerine geldi.bursa maçında bütün futbolcuları ve rıza hocayı kutlamak lazım.hem bursayı oynatmadılar hemde istedikleri oyunu sahaya yansıttılar.daha farklıda olabilirdi.güzel bir haftasonu oldu hepsine yürekten teşekkürler.

Ferhat06 26.09.2011 08:17

Ertuğrul beyefendi iş kazası demiş,peh peh..bunlar kendilerini barcelona mı sanıyorlar.maç boyunca ertuğrul efendinin yüzüne dikkat ettim.önce biz buraya neye geldik,3 puanı peşin verin havalarındaydı.golleri yedikçe rengi değişmeye başladı.takım iyi yolda,emeği geçen herkese teşekkürler.

ahmet ali 26.09.2011 09:30

Koyu bir Rıza Çalımbay muhalifi olmakla beraber yiğidin hakkını teslim etmek gerektiğine daima inanırım.Son iki maçta takım cok iyi oynadı ve Calımbay takımı cok iyi yonetti.... Umarım ve dilerim bundan sonra da Calımbay hatalarından arınmış olarak yola devam eder..Dogru kadro, dogru taktikle oynar.. Tek forvetle maç kazanılamayacağını herkesin gordugu gibi Calımbay'da gorur ve eski korkak oyun duzenine bir daha donmez.. Rakip takımlardan korkmaz.Beraberlik için değil Galibiyet için oynar..
Son iki maç için Calımbay'a ve futbolculara tesekkur ediyorum.

eSrArEnGiZ_ 26.09.2011 09:46

İnanmayacaksınız ama maçtan önce 3 tane atarız diye hayal ediyordum ve öylede oldu belkide Bursa bizi son 4 maçta çok rahat yenmişti bizde artık rahat yeneriz diye düşünmüştüm öylede oldu çok şükür.BU sistemle Antalya maçına çıkarsan ya 3-1 yada 2-0 alırız..(

hiko58 26.09.2011 09:58

tek kelime ile harika.

eSrArEnGiZ_ 26.09.2011 10:16

ilk 8 de olmanın verdiği keyfi çıkarırken Antalyayı yenip ilk 5 in keyfini çıkarmak gerek haydi yiğidolar şimdi tam destek zamanı...

Harput0658 26.09.2011 10:46

Helal olsun hepsine. Güzel top oynadık ama hala eksikler var. Galip geldikçe oturacak takım.

gülkız 26.09.2011 13:04

Şımarmak yok,lig daha yeni başlıyor...

favori58 26.09.2011 13:19

Biliyorum,benim gibi herkesinde ( Gerek yiğidoların-Sivaslıların) sevincine diyecek yok.
Fakat birde alttan alttan Sivasspor'u oymaya çalışan sahte sivaslılar var. Benim sözüm onlara. Bu gidişle daha çok yarıyacaksınız. Allah'ın izniyle Mecnun Başkanda ilk mahkemede çıkarsa o zaman değmeyin keyfimize.
Brova Sivasspor,gözün aydın Yiğidolar.....

mucahitbaba58 26.09.2011 16:33

[B]yw mecnun baskanin dev posterinin resmini kimse cekmemis mi sanalda paylasirdik :((( duyarsiz olayalim baskanida unutmayalim burdan sonsuz saygilar en cok o sevindi maca [/B]

kadirakin58 26.09.2011 18:25

Bu galibiyetten sonra futbola geri döndüm :) malum gelişmeler futboldan soğutmuştu ama bir anda buzlar eridi..

sivaslıadem 27.09.2011 12:52

ertuğrul sağlam geldiğinden bu yana bursayı ilk defa yendik lig ve kupa maçları dahil
şampiyonluğa oynadığımız yıl da berabere kalmıştık hep farklı yeniliyorduk ama bu sefer farklı kazandık
arada taktik değiştirince nelerin düzeltilebildiği görülüyor
umarız böyle devam eder

şarkışla 58 28.09.2011 05:52

Bu galibiyet takımın kendine güvenini sağlar inşallah

WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:52.