SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Türkiye Azerbaycan (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=32900)

58akif34 09.10.2011 13:30

Türkiye Azerbaycan

[IMG]http://www.guncelhaberlerr.com/wp-content/themes/arras-theme/library/timthumb.php?src=http://www.guncelhaberlerr.com/wp-content/uploads/2011/10/TRAZ1.jpg&w=630&h=250&zc=1[/IMG]

Ay-yıldızlılar, Avrupa Şampiyonası eleme grubunda Azerbaycan ile 11 Ekim Salı günü oynayacak bu macın ne kadar önemli oldugunun bütün Türkiye farkında inşallah bu maç bizim olacak ve şampiyonada boy göstereceğiz

kangallıwert 09.10.2011 13:33

Cevap: Türkiye Azerbaycan

[B][COLOR="Red"]Türkiye Degil Fb-Gs Karmasi Yazsan Daha Dogru Olurdu...[/COLOR][/B]

58akif34 09.10.2011 13:36

[QUOTE=kangallıwert;746295][B][COLOR="Red"]Türkiye Degil Fb-Gs Karmasi Yazsan Daha Dogru Olurdu...[/COLOR][/B][/QUOTE]

bu düzeni değiştirmek bizim elimizde iki sezon üst üste şampıyon olalım bakalım o zamanda bu tarz olaylar olacak mı ? bunu başarabilmek içinde sonuna kadar takımımıza destek olmamız şart

kangallıwert 09.10.2011 13:38

[QUOTE=58akif34;746297]bu düzeni değiştirmek bizim elimizde iki sezon üst üste şampıyon olalım bakalım o zamanda bu tarz olaylar olacak mı ? bunu başarabilmek içinde sonuna kadar takımımıza destek olmamız şart[/QUOTE]

[B]Kardes Bursa sampiyon oldu..Ts gecen sene 2.oldu..Besiktas 13 Sampiyonluk aldi hani nerde oyuncular?Gs'nin son 3 yıllık performansı ortada neden bu sevda?[/B]

burak58as553 09.10.2011 13:40

[QUOTE=kangallıwert;746295][B][COLOR="Red"]Türkiye Degil Fb-Gs Karmasi Yazsan Daha Dogru Olurdu...[/COLOR][/B][/QUOTE]

[B]İyi de arkadasım en iyi yerli oyuncular bu kuluplerde.Bir de 'Büyük Kulup' oldukları icin o yerli oyuncu formda olsa da olmasa da milli takıma seciliyor..

[/B]

kangallıwert 09.10.2011 13:43

[QUOTE=burak58as553;746299][B]İyi de arkadasım en iyi yerli oyuncular bu kuluplerde.Bir de 'Büyük Kulup' oldukları icin o yerli oyuncu formda olsa da olmasa da milli takıma seciliyor..

[/B][/QUOTE]

[B]Kardes Gokhan Zan'ın Serdar Aziz'den artısını soyle bana..Yada Yekta'nın Necip'ten artısını soyle..Selcuk Sahin'in Mehmet Topal'dan artısını soyle bana..Kazım'ın Ozan İpek veya Volkan Şen'den fazlasını soyle..[/B]

LOKLOKNOM 09.10.2011 13:45

[QUOTE=kangallıwert;746301][B]Kardes Gokhan Zan'ın Serdar Aziz'den artısını soyle bana..Yada Yekta'nın Necip'ten artısını soyle..Selcuk Sahin'in Mehmet Topal'dan artısını soyle bana..Kazım'ın Ozan İpek veya Volkan Şen'den fazlasını soyle..[/B][/QUOTE]

serdar aziz ümit milli takımda oynuyor kardes 42 kez milli oldu 11 gol attı

kangallıwert 09.10.2011 13:46

[QUOTE=LOKLOKNOM;746302]serdar aziz ümit milli takımda oynuyor kardes 42 kez milli oldu 11 gol attı[/QUOTE]

[B]A Takima cıkar yasal uyarrımı var cıkamaz diye?Neden ben yanındaki adama pas atmayi bilmiyen Gökhan Zan'ı izlemek zorundamiyim?[/B]

burak58as553 09.10.2011 13:47

[QUOTE=kangallıwert;746301][B]Kardes Gokhan Zan'ın Serdar Aziz'den artısını soyle bana..Yada Yekta'nın Necip'ten artısını soyle..Selcuk Sahin'in Mehmet Topal'dan artısını soyle bana..Kazım'ın Ozan İpek veya Volkan Şen'den fazlasını soyle..[/B][/QUOTE]

Tamam sana katılıyorum..Ama işte hic degismeyen bir gercek var ki milli takımımızın basında ki isimler genelde işin kolayına kacıp Fb ve Gs'den oyuncu alıyorlar..

İlk basta Fb ve Gs'den oyuncu secip,yukarıda ki saydıgın isimlere pek gerek duymuyorlar..Kısacası Fb ve Gs'de oynayan oyuncular Milli takımda oynamak icin diger Anadolu takımlarında ki oyunculardan +1 daha önde..

HALIL 09.10.2011 13:50

ben oguz çetinli bir milli takimi nasil destekleyebilirim ki ? ruhsuz adamlari toplamislar ! adamlarda istek yok sabri sarioglu-selçuk sahin-gokhan zan (ve daha niceleri) gibi zaatlar nasil aliniyor bu milli takima on secenek nedir bunlar torpilli mi ? milli takima girmek için performansa bakilmiyor bu kesinlesti artik 3 buyuklerde oynamalari gerekli :mad: serdar aziz-necip uysal-neçati ates-alper potuk-emrah bassan-olcan adin-mehmet topal-caner erkin-ozan ipek... bunlar ilk aklima gelenler milli takimi fazlasiyla hakkediyorlar ozellikle sol kanattaki problemimizi olcan adin çozebilir mesela hata gokçek vederson da olabilir bu isim yani alternatif çok ama nedense hep ayni isimler!

hadi diyelim azerbaycani yendik almanya da muhtemelen belçikayi yenecek ama biz almanlara mi kul olacagiz biz kendimiz biraz becerikli olabilseydik basitçe kaybedilen puanlari toplayabilirdik su an 2.idik simdi isimizi zora soktuk bosu bosuna :mad:

barajlarda cok zor isimiz bu performansla hic bir yere varamayiz ermenilerin takimi bile daha iyi bize gore

irlanda
ermenistan
sirbistan
cek cumhuriyeti
bosna hersek
hirvatistan
... gibi guclu takimlar bekliyor bizleri hadi diyelim barajlari da geçtik finallerde ne yapabilecgiz bunu bana soyleyin :mad:

acilen hiddink, *********** oguz çetin ve ekibi gitmeli istifa etmeli ama oguz çetinde nerde o gurur fatih terim gitti o hala burada nasil oluyor bu merak ediyorum sonunda ersun yanali da kovdurdu zaten bu oguz çetin milli takimin kanseri !!! :mad:

acilen abdullah avci gibi disiplinli turk futbolunu bilen iyi bir teknisyene ihtiyacimiz var.

kangallıwert 09.10.2011 13:53

acilen hiddink, ************ çetin ve ekibi gitmeli istifa etmeli ama oguz çetinde nerde o gurur fatih terim gitti o hala burada nasil oluyor bu merak ediyorum sonunda ersun yanali da kovdurdu zaten bu oguz çetin milli takimin kanseri !!! :mad:

acilen abdullah avci gibi disiplinli turk futbolunu bilen iyi bir teknisyene ihtiyacimiz var.[/QUOTE]
;)

burak58as553 09.10.2011 13:53

[B]Yılmaz Vural gelse de bişey yapmasa bile şu oyunculara dayak atıp oyuncuların kendine gelmesini saglasa...Ve sonra geri istifa etse :)[/B]

Ozan5858585858 09.10.2011 19:42

Umutlanmayalım azerbaycanı geçeriz almanya belçikayı yener play offlara kalırız play offlarda eleniriz turnuvayı evimizde buruk bir şekilde izleriz bu takım değişmedikçe teknik kadro değişmedikçe yeni bir yapılanmaya girilmedikçe buna MAHKUMUZ ! :mad:

58MUAMMER58 09.10.2011 20:06

YAPACAK bişey yok oyuncularda zerre kadar gurur varsa terlerinin sonuna kadar savaşıp bu maçı kazanırlar buna yetecek gücümüz var sonrada alamanyanın belçikayı yenmesi için dua edeceğiz ele bel bağlamak çok kötü kendi ipimizi kendimiz kesmeliydik hayırlısı artık.

Cley 09.10.2011 20:20

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=33390&token=56953][img]http://resimzade.com/Show.html?i=33390&token=56953[/img][/url]

[B]Allah kahretsin böyle futbolu ve yönetecilerini...[/B]

Ozan5858585858 09.10.2011 20:23

[QUOTE=kangallıwert;746310]acilen hiddink, ********** oguz çetin ve ekibi gitmeli istifa etmeli ama oguz çetinde nerde o gurur fatih terim gitti o hala burada nasil oluyor bu merak ediyorum sonunda ersun yanali da kovdurdu zaten bu oguz çetin milli takimin kanseri !!! :mad:

acilen abdullah avci gibi disiplinli turk futbolunu bilen iyi bir teknisyene ihtiyacimiz var.[/QUOTE]
Abdullah Avcı mı ?????

58akif34 10.10.2011 08:14

almanya maçında olanlar ortada kaleci türkiyede tek kendisinin kaleci olduğunu sanıyor defans servet miyadini doldurdu gökhan gönül maç eksiğiyle oynuyor sabri çok koşuyor fakat koşmaktan başka bir işe yaramıyor hamit maç eksiği olmasına rağmen takımın en iyisiydi ama oda yetersizdi selçuk çok formsuzdu bence biz bu kadro ile avrupa şampiyonasını haketmiyoruz

Caner POLAT 10.10.2011 09:25

tarihde olduğu gibi almanya mağlup olursa bizde mağlup olacaz

Salim58 10.10.2011 13:16

[B]'Hiddink giderse o gelir'[/B]

TFF kurmaylarının değerlendirmesinde "Azerbaycan maçının sonucu ne olursa olsun Hiddink ile yolları ayırma" görüşü ağır bastı. Sözleri ve tercihleri eleştirilen Hollandalı'nın yerine ilk aday [B]Abdullah Avcı..[/B]

Türkiye'nin Almanya'ya 3-1 yenilmesi sonrasında Futbol Federasyonu ile teknik direktör Guus Hiddink'in yollarını ayırıyor.

Sabah'ın haberine göre; TFF kurmaylarının bir araya gelerek yaptığı durum değerlendirmesinde Hiddink'e tepkiler üç konuda yoğunlaştı:

[B]1- Almanya maçı öncesi 'Haddimizi bilmeliyiz' diyerek takımını küçümsedi, oyuncularına güvenmediğini gösterdi.

2- Maçtaki oyuncu tercihleri tartışmalıydı. TFF'nin milli takımlardan sorumlu yöneticisi Cüneyt Tanman, Hiddink'i "Daha hazır oyuncuları tercih etmeliydi" diyerek eleştirdi.

3- Oyundan aldığı isimler öyle hatalıydı ki, Arda bile çıkarken Hollandalı ile tartıştı. TFF yönetimi, Azerbaycan maçı sonrası Euro-2012 için play-off hakkı kazanılsa bile Hiddink ile yolları ayırma karar aldı. Euro-2012 sonrası opsiyonlu sözleşmesine göre senelik 6 milyon euro alan Hiddink'le tazminatı için anlaşarak yollar ayrılacak.[/B]

[B]GÜMÜŞDAĞ İKNA EDECEK[/B]

TFF kurmayları, yeni hocayı da belirledi. Daha önce genç milli takımlarda çalışmış, U17 Milli Takımı'nı Avrupa Şampiyonu yapan ve İstanbul Büyükşehir Belediye'deki görevini beş yıldır başarıyla sürdüren Abdullah Avcı'ya teklifte bulunulacak.

İstanbul BŞB kulübünün eski başkanı, TFF Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ'ın eski hocası Avcı'yı ikna için söz verdiği öne sürüldü.

infial§ 10.10.2011 20:04

turkıye ye ılk geldıgınde otel odası kıralayan hocayla buraya kadar,

avrupali yigido 10.10.2011 21:52

oguz cetinin bu takimda oldugu sürece türkiye bisey yapamaz...oynattigi bütün oyuncular nerdeyse hep gs fb bjk tsli futbolcular...mehmet ekicinin yada ömer topragin neden oynamadigini anliyamadim....

sivaslıadem 11.10.2011 01:22

heralde herkes 2. bitieceğimize inanıyor
ama bu iş sonrasında sıkıntılı
2. bitirsek de bu teknik ekibin işine son verilmeli
3.lükte ufukötesi pek de görülmüyor değil
bu ekip baraj macında bir halt yapamaz

bence bu koltuğa şu an en cok yakışan şenol güneş gibi duruyor
abdullah avcıya da eruğrul sağlam isimleri de kulağa hoş geliyor ancak bu isimler milli takım için henüzerken
en kotu yerli hoca en iyi yabancıdan iyidir

57 Mehmet 11.10.2011 03:20

bu futbolla yensek ne olur yenemesek ne olur,avrupayi hak etmedik.bu gurupta bu futbolla fazla puan bile aldik.birakin eleme maclarini ikinciligi bile hak etmiyoruz.yillar gectikce baska devletlerin futbollu ilerliyor bizim futbolumuz geriye gidiyor,bundan sonraki yillarda gruplarda ücüncülük icin oynariz,turnuvalarida uzaktan izleriz

Salim58 11.10.2011 09:32

[B][I]El salla Hiddink el salla...[/I][/B]

Sıradan takımların bulunduğu (Almanya dışında) grubumuzda düştüğümüz şu acıklı duruma bir bakın hele.
Bu gün son maçımıza çıkıyoruz ve kahrolası sorular, kuşkular yine gündemde. Azerbeycan'ı yenebilecek miyiz? Almanya, Belçika'ya 3 puanı kaptırır mı? Kimse kusura bakmasın, bu soruları bizlere sordurtanlara, bu kuşkuları bizlere yaşatanlara ben tek kelimeyle 'YUH!' derim. Bu değerlendirmem için sakın ha bana 'ayıp, mayıp' gibi şeyler söylemeyin. Ayıp, Milli takım teknik heyetinin ve milli futbolcularımızın.

Azerbeycan ve Kazakistan'ı rakip sayabilir miyiz? Avusturya ve Belçika da bizim düzeyimizden epeyce aşağıdalar...Ve böyle bir ortamda biz ikinciliği son maçlara bırakıyoruz.

Sanlı Sarıalioğlu-Yenişafak

Sivaslibey 11.10.2011 11:55

[QUOTE=Salim58;746507][B][I]El salla Hiddink el salla...[/I][/B]

Sıradan takımların bulunduğu (Almanya dışında) grubumuzda düştüğümüz şu acıklı duruma bir bakın hele.
Bu gün son maçımıza çıkıyoruz ve kahrolası sorular, kuşkular yine gündemde. Azerbeycan'ı yenebilecek miyiz? Almanya, Belçika'ya 3 puanı kaptırır mı? Kimse kusura bakmasın, bu soruları bizlere sordurtanlara, bu kuşkuları bizlere yaşatanlara ben tek kelimeyle 'YUH!' derim. Bu değerlendirmem için sakın ha bana 'ayıp, mayıp' gibi şeyler söylemeyin. Ayıp, Milli takım teknik heyetinin ve milli futbolcularımızın.

Azerbeycan ve Kazakistan'ı rakip sayabilir miyiz? Avusturya ve Belçika da bizim düzeyimizden epeyce aşağıdalar...Ve böyle bir ortamda biz ikinciliği son maçlara bırakıyoruz.

Sanlı Sarıalioğlu-Yenişafak[/QUOTE]

Dogru söze ne hacet !

Bu maçtan sonra bu adam gönderilmeli, durdugu kabahat.

Bence yerli teknik direktörden yana olmali seçim. Yabancilar bize bir sey katmadi bugüne kadar.

Bence Ertugrul Saglam en iyi aday. Abdullah Avci'da olur sonuçta ümit millide çok basariliydi. Bu iki isimden birini görmek isterim açikçasi Milli takimin basinda en azindan 2014 dünya kupasina kadar iyi isler yapabilirler.

ayna26 11.10.2011 15:38

Zurnanın zırt dediği yere geldik.Hiddink efendi ile çıktığımız maçlarda ben milli takımdan seyir zevki alamadım.Neden şimdi Almanların hemcinsleri belçikayı yenmelerini bekleme pozısyonuna geldik, önümüzde çok maç oldu, Azerilere ilk maçta şuursuzca yenildik, Avsuturya ile yapılan ikinci maçda işi ciddiye alamdık sonuçta puanlar kaybettik ve ne gariptir ki son avrupa şampiyonasının 3.sü Türkiye nal topluyor, yerli olmayan yabancı ile.Herif maçlara birkaç gün kala Türkiyeye geliyor sanki ders anlatacak akademide, sözüm ona yardımcıları da aynı kafadan olunca sonuç şu anki hezimettir.Belçika Almanyayı yenerse şaşırmamamk gerek, biz Azerileri yenebilirmiyiz desek, kafada tereddütler oluşmakta, kesin yeneriz diyemiyorsak sebeb teknik heyet ve TFF dir.Baraj maçlarına kalsak da barajdan çıkamayız vu kadro ve teknik heyetle...

kangallıwert 11.10.2011 15:49

[B]Milliler'in ilk 11'i belli oldu!
Türkiye'nin Azerbaycan ile oynacağı maçın ilk 11'i belli oldu[/B]
"Sinan, Sabri, Gökhan Zan, Egemen, Hakan Balta, Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Hamit, Arda, Burak, Kazım 11'iyle oynayacak.
[I][B][COLOR="Red"]Sayın Oguz Cetin Al Gokhan Zan'ı ve Kazım'ı Anladin Sen Onu...[/COLOR][/B][/I]

sivasspor585858 11.10.2011 16:12

Hamit 6 aydan dah uzun süredir sakat. iki hafta önce madrid´de atremanlara basladi. acaba teknik heyet hangi macini izleyip de kadroya almis??? atreman maclari´da milli takima secme kriteri demekki.
hemde ilk onbirde kaptan olarak cikiyor sahaya. birinci gol onun hatasi. rakip kalecinin kucagina verdi topu o da uzun kaleci atisiyla birinci golde buyük pay sahibi oldu.

Respect58 11.10.2011 16:13

[B]Gökhan Zan ve Selçuk Şahinin kadroya alındığı bir milli takımdan ne bekliyorsunuz ki?Bizim göremediğimiz ne var bu adamlarda anlamadım ki.Biz daha kadroya kimin alınıp kimin alınmayacağını bilmiyoruz ki oyun sistemini anlayışını tartışalım.. [/B]

HababamHa 11.10.2011 16:18

Bu beceriksiz teknik heyet bizde milli takım sevdası bırakmadı.

MaXiMuM 11.10.2011 16:41

"Sinan, [B]Sabri, Gökhan Zan, Egemen, Hakan Balta[/B], Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Hamit, Arda, Burak, Kazım 11'iyle oynayacak.

Tamamen kazmalardan oluşan bir defans :)

Aurelio ve Kazım'ın olduğu bir milli takım bana pek milli gibi gelmiyor kusura bakmayın...

Cley 11.10.2011 19:20

[B]Tribünlerin de yarısı boş. Şu maç Şükrü Saraçoğlunda olsaydı tıklım tıklım olurdu.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:06.