![]() |
Başkanın dediği oldu
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=33401&token=22513][img]http://resimzade.com/Show.html?i=33401&token=22513[/img][/url]
[B][I]Yiğidolar artık tek vücut olacak. Sivas’ta faaliyet gösteren Taraftar dernekleri ve grupları maçlarda aynı yerde bulunarak takımlarına destek olacaklar. Halen Metris cezaevinde olan Başkan Mecnun Otyakmaz, her fırsatta, Sivas’taki taraftar gruplarının maçlarda kesinlikle bir araya gelmesi gerektiğini belirtmişti. Aynı amaç uğruna 4 Eylül stadına gelen Yiğidoların bu haftaki Gaziantep maçından başlayarak birlikte hareket edecekleri öğrenildi.[/I][/B] Hürdoğan |
Cevap: Başkanın dediği oldu
Bende tahliyesine felan karar verdiler sandım neyse oda olacak Allah ın izniyle
|
[B][I]Akl-ı selim herkesin düşündüğü, istediği işte budur. Tek yürek olmanın faydasını herkes görecektir. Ziyadesiyle de Sivassporumuz görecektir. Bir elin nesi iki elin sesini uygulamaya koyan fiiliyata dönüştüren, bu birliktelikte emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.
Beklenen ve istenen tabloya kavuşan yiğidoların artık daha güçlü olacağını düşünüyorum. Tekrar tebrikler, başarılar...[/I][/B] |
Stad içerisinde birlik olmak, stad dışında birlik olmak kısaca takım için yer yerde her zaman birlik olmak, bundan daha güzel ne olabilir.Staddaki isim olarak farklı olan taraftar gurublarının birleşmesi güzel, yönetim bu taraftar gurubuna destek olmalı, en azından onlara uygun ortamlar yaratmalı, gerekli teknik ve malzeme desteği sunmalı.hatta bir kaç maç öncesi tıpkı takım gibi tezahürat antremanı yapılmalı, amaç stadda tek yumruk olmak tezahuratın güzelliği ile ağızlarındaki çekirdekleri bırakıp bu gurubun tezahüratlarına katılımı sağlamak.umarım devamı gelir...
|
Umarım rakiple ve hakemle uğraşmaktansa takımımızı motive etmeye yönelik bir taraftar profili sergilenir. Kulübümüze ceza aldırmadan güzel bir birliktelik gösterilirse herkes memnun olur.
|
Bizim Memleketimiz ve Halkımız tarih boyunca bütün dünya'ya "TEK YÜREK" olmanın nasıl olduğunu bir çok kez kanıtlamıştır.. Haydiyin Yiğidolar, SAHİP ÇIKMA ZAMANI..
|
fakaaat maç seçip biletini kombinesini satacak olan varsa içimize kesinlikle girmesin ! son febe maçında ki gibi.
|
[I]Çok güzel bir haber.inşALLAH Gaziantepspor maçın`da stadda boş yer kalmaz..![/I]
|
Birazda taraftarlara kızdığım için maçlarda genellikle skorbordun oraya gidiyordum,şimdi madem birleşildi bende Maraton tribününde olup takımıma destek vereceğim
|
Birlikten kuvvet doğar birleşmeleri güzel olmuş o ne öyle farklı farklı sesler çıkıyordu ne denildiği bile anlaşılmıyordu.Bende bu gurubun içinde olayımda tam destek olsun.:) inşaallah gurup içinde kavga olmazda tek amaçları sivasspora destek olur.
|
gruplar doğruladı mı bunu?
|
staddan tek bir ortak ses cıkar boylece rakip takımlar bu atmosferde daha da ürperir
sivas deplasmanının korkutan özelliği daha da ileriye gider boylece |
böylede olmalı zaten
|
Nasıl gerçekleşmiş bu olay bilen var mı arkadaşlar? kim önayak olmuş acaba ?
|
Gruplar bursaspor maçında birleştiler. Hatta maçıda kazandırdılar diyebiliriz. Antep maçına daha sağlam Ge-li-yor-uz, kimsenin bundan şüphesi olmasın. Artıkk kimse gelip Sivas'ta öyle bağıramıyacak. Bunuda bu hafta herkes görecek. Gereken açıklama maça yakın gelecektir.
YiğidoGençlik.. |
[QUOTE=furkancfc;746665]Gruplar bursaspor maçında birleştiler. Hatta maçıda kazandırdılar diyebiliriz. Antep maçına daha sağlam Ge-li-yor-uz, kimsenin bundan şüphesi olmasın. Artıkk kimse gelip Sivas'ta öyle bağıramıyacak. Bunuda bu hafta herkes görecek. Gereken açıklama maça yakın gelecektir.
YiğidoGençlik..[/QUOTE] Allah razı olsun kardeş ne diyelim,inşallah gün geçtikçe daha da büyür,özlediğimiz istediğimiz tribünlere sayenizde ulaşırız. |
bugün duyduğum en güzel haber hayırlı uğurlu olsun birlikten kuvvet doğar haydi hayırlısı bakalım bence oluşum devam ederse çığ gibi büyür valla :)
|
[B]HERKESE HAYIRLI OLSUN..SİVASSPORUMUZUN MENFAATLERİ İÇİN EN DOĞRUSU BU OLDU..[/B]
|
grupları tebrik ederim. umarım bol tezahüratlı, renkli ve küfürsüz bir tribünümüz olur. antep maçında şovunuzu izleyelim bakalım.
|
cok sevindim bu habere ! :D
ayrica baskanimizi ozledim yav :( |
bu çok güzel haber zaten öyle olmaması hataydı amaç sivasspor sevgisi ve destek vermekse hep birlikte hareket edilmeli desenize 5000 kişilik muhtesem koromuz olacak
|
Sivasspor süper lige çıktıktan sonra HER ŞEYİ BAŞARDIK fakat taraftar bütünlügünü saglayamadık lakin çok beyefendi seyircimiz var tiyatro seyreder gibi maç seyrediliyor
ACABA bağırırsak oyuncuların konsetresimi bozulur diyemi sessizler yoksa SİVASLILAR ÇOK GÖRGÜSÜZ MÜ DERLER DİYE BAGIRMIYORLAR BİLEMİYORUM:D TİRİBÜDE takımı desteklemek için ondan bundan esinlenmeye başkalarını taklitede gerek yok sivaslımın tamamı yetenek istedikten sonra bin çeşit marşıda yazar SİVASIN üzerinde dolaşan kirli oyunları da rakibide bozar ANLAŞILAN BİRLİK BERABERLİK VE MUTLAKA EGİTİM ŞART İST DEN SELAMLAR |
oh çok şükür bende her fırsatta bunu söylüyordum gerekirse tek isim olsun ismede karar verilsin örneğin ben geçen sene istanbuldaki ibb maçında pankart yaptırdımher şey güzeldi fakat sabit bi grup olsaydı pankartın kenarına da grup ismi ve (istanbul) yazıcaktım neyse bi sorun çıkmaz da hayırlısıyla birdahakine yaparız
|
[B]gerçekten şehir olarak takıma verdiğimiz önem birçok şehirden fazla. kayserililer, konyalılar vs. ilgisizlikten şikayetçi. bizimde eksiklerimiz var tabiki ama onlarıda böyle haberleri gördükçe aşacağımıza inanıyorum.[/B]
|
bursa maçında da beraberlerdi zaten ve o zaman stadtaki atmosfer çok iyi di taraftar desteğini arkasına alan takım son üç yılın en iyi maçını oynadı belki de...inş. tüm satd birlikte bağırır.çekirdekçilerde artık taraftar olduğunu anlar...
|
teşekkür ediyorum taraftar gruplarımıza bu kararı aldıkları için, sivassporumuz artık çabuk toparlanıcaktır diye umuyorum.
|
super lıg'e cıktıgımızdan bu yana gerçekleşen bır ılk,bırlıkten kuvvet doğar,herkesı beklıyoruz,tum eleştırelere kulak tıkadık ısımız trıbunde takıma destek olmak ic-dış saha farketmez
|
olumune sivas illede sivasssssssssssssssssssss
|
[B]Çok güzel bir haber bu. Özellikle bu yıl birlik olmamız lazım, tek yürek olmamız lazım.Bu birlikteliği sağlayanlara, vesile olanlara sonsuz teşekkürler...[/B]
|
taraftarların birleşmesi antep maçında eksik kadromuza büyük motive olacak tek yürek olup antebi yenerek gücümüzü göstereceğiz
|
Sanki yeni bir transfer yapmışız gibi sevindim. Öyle güzel bir haber ki bu. Seyirci yapımızı da zamanla yavaş yavaş değiştirecek ve daha bilinçlendirecek çok hayırlı bir gelişme bu.
|
olması gereken oldu.birde yeni besteler marşlar sloganlar yaratsak.sadece sivas sivas demekle olmuyo.
|
[B]inşallah artık yıllardır beklene ve hep temennide ve dilekte kalan bu düşünce uygulamaya geçer artık...yarınki maçta özellikle buna da dikkat edeceğim...[/B]
|
Yiğidolar artık tek vücut olacak. Sivas’ta faaliyet gösteren Taraftar dernekleri ve grupları maçlarda aynı yerde bulunarak takımlarına destek olacaklar. Halen Metris cezaevinde olan Başkan Mecnun Otyakmaz, her fırsatta, Sivas’taki taraftar gruplarının maçlarda kesinlikle bir araya gelmesi gerektiğini belirtmişti.
Aynı amaç uğruna 4 Eylül stadına gelen Yiğidoların bu haftaki Gaziantep maçından başlayarak birlikte hareket edecekleri öğrenildi _______________________________________________________________ Taraftar Derneklerinin Gruplarinin vermis olduklari karar Takim icin gercekten büyük bir güc haline gelmis bulunmaktadir. Bu demektirki her grup azinlik halinde olmayacak ve diger maca gelen Taraftarlara güc verecektir onlara Takim destegi ve ruhunu yansitacak maca heyacan gelecek umarim bunlari yaparlarda su kayiplarda olan seyirciyide tekrar sahalara getirirler.Ve en önemliside takima küsen ve maca gelmeyen aramizda olan ama darginlikdan gelmeyen Bazi Taraftarlarimizada büyük bir sans bundan böyle Tam desdek zamani gelmistir .Takima ,Yönetime darilan küskünlerin birlesme zamanidir gec kalmadan bu Sahada birlesmenin desdek vermenin büyük bir güc olmanin zamani geldi geciyor bunu kacirmayalim.Takima yazik olur Sivasa yazik olur 3.cülükte sürünmeyelim bu zaman simdiki zaman Desdek diyorum . |
[B]taraftarın tek vucud olması cok güzel bişi inşallah takıma olumlu yansır.[/B]
|
beraber hareket etmek en mantıklısı tek ses olacak stadda:):)
|
en dogrusu budur hadi yigidolar taşkınlık etmeden gelen takımlara zından edelim 4 eylülü.keşke başkanımızda çıkıp görseydi yigidonuın tek vücut oldugunu .çok yakında görecek inşallah.
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:29. |