SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Başkan'a Hapis Cezası (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33041)

SivasSpor.Com 31.10.2011 15:35

Başkan'a Hapis Cezası

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/baskan/mecnnbsk.jpg[/IMG]

Mecnun Odyakmaz suç işlemek amacıyla kurulmuş örgüte üye olduğu gerekçesiyle hapis cezasına çarptırıldı. Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın da "suç işlemek amacıyla kurulmuş örgüte üye olmak" suçundan 1 yıl 15 gün hapisle cezalandırılmasına karar verdi!

Yargıtay 9. Ceza Dairesi, Sedat Peker'in, "çete kurmak" suçundan aldığı 4,5 yıl ve "Yusuf Altay'ın hürriyetini yoksun kılma" suçundan aldığı 7,5 yıl hapis cezasını onayıp, 2 yılın altındaki 2 cezasını bozmuştu.

"Kelebek Operasyonu davası" nın bozulan bölümü yeniden karara bağlandı. Sedat Peker'in 1 yıl 3 ay hapisle cezalandırılmasına karar veren Mahkeme, önceki kararında olduğu gibi hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına yer olmadığını belirtti.

Aynı davada yargılanan ve şu anda şike soruşturması kapsamında tutuklanan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz'ın da "suç örgütüne üye olmak" suçundan 1 yıl 15 gün hapisle cezalandırılmasına karar verildi.

kangallıwert 31.10.2011 15:38

Cevap: MECNUN ODYAKMAZ'A HAPİS CEZASI!

“suç işlemek amacıyla kurulmuş örgüte üye olmak" suçundan 1 yıl 15 gün hapisle cezalandırılmasına karar veren mahkeme diğer sanıkların da 10 aydan 1,5 yıla kadar değişen yıllarda hapisle cezalandırılmasına hükmetti.

[B][I]Bu dava sike davasiyla alakasi yok arkadaslar..Baska dava bu...[/I][/B]

58 SiVaSıM 58 31.10.2011 16:12

bu taraftar seni ve bülent uygunu asla unutmayacak başkanım

oguzhan58 sivas 31.10.2011 18:41

SEREFSIZLER YA SACMA BIRSEY SIKEDE YOK BOYLE BIRSEY DE YOK AYNI DAVADA SEDAT PEKERDE CEZA ALIYOR ICERDEYKEN NE SUC ISLEMIS DAGDAKI TERORISTLERI TUTUKLAMIYORLAR BDPLILERI TUTUKLAMIYORLAR
ARKANDAYIZ BUYUK BASKANIM

sebobaba 31.10.2011 19:21

suç örgütü kurupta vatanımı satmışlar vatanı bölmek için çetemi oluşdurmuşlar beyler bu insanlar ben vatan severim diyenlerden dahda vatan perver ALLAH yar ve yardımcınız olsun tez vakitte özgürlüğünüze kavuşursunuz inşallah

HALIL 31.10.2011 20:24

kulube bir zarari dokunmasinda insallah o kendi hayati !bizleri ilgilendirmez sivassporuma bir sey olmasin yeter !

HALIL 31.10.2011 20:50

bun haberin gercekciligi tartisilir net'e dogru duzgun bir gazete yazmiyor

infial§ 31.10.2011 21:37

ınanılır gıbı değil,

Elbeyliliyiz 01.11.2011 07:26

Insallah sucsuzlugunu ispatlamak nasip olur. Türkiyede mahkemelik olmamak lazim zor cogu zaman duyduklarim kurunun yaninda yas da yaniyor. Sayin temize basvurup alnin akiyla cikmak nasip olsun. Selamlar Metrise

eyupk 01.11.2011 09:18

Cevap: Başkan'a Hapis Cezası

bu haberin doğru olup olmadığı ne belli, önemli haber sitelerinde neden bu haber yok. her önüne gelen haberleri eklemek yanlış olur.

PETKOVİC 01.11.2011 10:41

HİÇ KİMSE SİVASSPORDAN DAHA BÜYÜK DEĞİLDİR TAKIMIMIZA BİR ZARAR GELMESİN YETER

DoomsDay58 01.11.2011 12:45

Bu çok kötü oldu işte başkanlık görevinden istifa etmesi lazım heralde :(

noname87 01.11.2011 15:34

[QUOTE=eyupk;749667]bu haberin doğru olup olmadığı ne belli, önemli haber sitelerinde neden bu haber yok. her önüne gelen haberleri eklemek yanlış olur.[/QUOTE]
[url]http://www.haber7.com/haber/20111101/Sivasspor-Baskanina-hapis-cezasi.php[/url]

İbrahim58070 01.11.2011 18:58

Dağdaki teröristler Habur'da davul, zurna ile karşılanıp; pişman olmadıkları halde serbest kalırlar.Türk insanı ise mapuslarda sürünür.Eğer ki başkanımız gerçekten suçlu ise,[B] "Adalet herkese eşit dağıtılmalıdır."[/B] Demokrasiden söz edilen bir ülkede demokrasinin yerlerde süründüğü hepimizin gözü önündedir.Türk milletinin geleceği adına Allah yardımcımız olsun.

sebasteia 01.11.2011 19:49

sevgili başkanımıza ve onun aziz hatırasına saygısızlık gibi olmasın ama bence artık kendisinin bu durumda görevi devretmesi lazım, sivasspor'un selameti için.

nuri_58 01.11.2011 20:32

büyük bir HAKSIZLIK ve ADALETSİZLİK !!!

sebasteia 01.11.2011 21:02

[QUOTE=sebasteia;749731]sevgili başkanımıza ve onun aziz hatırasına saygısızlık gibi olmasın ama bence artık kendisinin bu durumda görevi devretmesi lazım, sivasspor'un selameti için.[/QUOTE]

sivasspor yönetimi bu karardan sonra yeni bir yol haritasi çizmeli. elbette mecnun başkan baştacımız ancak görünen o ki en erken bir yıl sonra dışarıya çıkacak. bu konuda kesinlikle bir adım atılmalı artık.

KAMER-ÜL ZEMAN 01.11.2011 21:48

Ben sadece bir atasözüyle yorum yapabilirim. ( SU TESTİSİ SU YOLUNDA KIRILIR ) Ayrıca Yüce ALLAH'ın bir Ayeti aklıma geldi ( HER KUL ELİNİN ETTİĞİNİN KARŞILIĞINI BULUR. ) Yüce ALLAH kullarına zulmetmez..

burak58as553 01.11.2011 22:17

Bu habere [B][U]İNANMIYORUM[/U][/B]

KAMER-ÜL ZEMAN 01.11.2011 22:29

[QUOTE=burak58as553;749799]Bu habere [B][U]İNANMIYORUM[/U][/B][/QUOTE] Ne Yazık ki haber doğru. işte haberden alınrı bir gazete kübürü.

Peker`e çete hapsi

Yargıtay`ın, bazı suçlardan verilen 2 yılın altındaki cezalara ilişkin hükmün açıklanmasına yönelik yeniden değerlendirme yapılması gerektiği görüşü üzerine bozduğu `Kelebek Operasyonu` davası yeniden karara bağlandı. Sedat Peker`in 1 yıl 3 ay hapisl

Yargıtay`ın, bazı suçlardan verilen 2 yılın altındaki cezalara ilişkin hükmün açıklanmasına yönelik yeniden değerlendirme yapılması gerektiği görüşü üzerine bozduğu `Kelebek Operasyonu` davası yeniden karara bağlandı. Sedat Peker`in 1 yıl 3 ay hapisle cezalandırılmasına karar veren mahkeme, önceki kararında olduğu gibi hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına yer olmadığını belirtti. İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi`ndeki duruşmaya sanıklar katılmadı. Sanıkların avukatları, müvekkilleri hakkında beraat kararı verilmesini talep ettiler. Mahkeme Heyeti, sanık Sedat Peker`in Arif Kandemir`i hürriyetinden yoksun bırakmak ve özel evrakta sahtecilik suçlarından 1 yıl 3 ay hapisle cezalandırılmasına hükmetti. Davayı karara bağlayan Mahkeme Heyeti, sanık Sedat Peker`in Arif Kandemir`i hürriyetinden yoksun bırakmak ve özel evrakta sahtecilik suçlarından 1 yıl 3 ay hapisle cezalandırılmasına hükmetti. Mahkeme, Peker`e iki ayrı suçtan verilen cezaların hükmünün açıklanmasının geri bırakılmasına yer olmadığına da kanaat getirdi.

ODYAKMAZ`A 1 YIL 15 GÜN

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz`ın da `suç işlemek amacıyla kurulmuş örgüte üye olmak` suçundan 1 yıl 15 gün hapisle cezalandırılmasına karar veren mahkeme diğer sanıkların da 10 aydan 1,5 yıla kadar değişen yıllarda hapisle cezalandırılmasına hükmetti.

İSTANBUL

KAMER-ÜL ZEMAN 01.11.2011 22:33

[QUOTE=KAMER-ÜL ZEMAN;749805]Ne Yazık ki haber doğru. işte haberden alınrı bir gazete kübürü.

Peker`e çete hapsi

Yargıtay`ın, bazı suçlardan verilen 2 yılın altındaki cezalara ilişkin hükmün açıklanmasına yönelik yeniden değerlendirme yapılması gerektiği görüşü üzerine bozduğu `Kelebek Operasyonu` davası yeniden karara bağlandı. Sedat Peker`in 1 yıl 3 ay hapisl

Yargıtay`ın, bazı suçlardan verilen 2 yılın altındaki cezalara ilişkin hükmün açıklanmasına yönelik yeniden değerlendirme yapılması gerektiği görüşü üzerine bozduğu `Kelebek Operasyonu` davası yeniden karara bağlandı. Sedat Peker`in 1 yıl 3 ay hapisle cezalandırılmasına karar veren mahkeme, önceki kararında olduğu gibi hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına yer olmadığını belirtti. İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi`ndeki duruşmaya sanıklar katılmadı. Sanıkların avukatları, müvekkilleri hakkında beraat kararı verilmesini talep ettiler. Mahkeme Heyeti, sanık Sedat Peker`in Arif Kandemir`i hürriyetinden yoksun bırakmak ve özel evrakta sahtecilik suçlarından 1 yıl 3 ay hapisle cezalandırılmasına hükmetti. Davayı karara bağlayan Mahkeme Heyeti, sanık Sedat Peker`in Arif Kandemir`i hürriyetinden yoksun bırakmak ve özel evrakta sahtecilik suçlarından 1 yıl 3 ay hapisle cezalandırılmasına hükmetti. Mahkeme, Peker`e iki ayrı suçtan verilen cezaların hükmünün açıklanmasının geri bırakılmasına yer olmadığına da kanaat getirdi.

ODYAKMAZ`A 1 YIL 15 GÜN

Şike soruşturması kapsamında tutuklanan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz`ın da `suç işlemek amacıyla kurulmuş örgüte üye olmak` suçundan 1 yıl 15 gün hapisle cezalandırılmasına karar veren mahkeme diğer sanıkların da 10 aydan 1,5 yıla kadar değişen yıllarda hapisle cezalandırılmasına hükmetti.

İSTANBUL[/QUOTE] Al sana Başka bir gazete Küpürü .

Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın da “suç işlemek amacıyla kurulmuş örgüte üye olmak” suçundan 1 yıl 15 gün hapisle cezalandırılmasına karar verdi!
Yargıtay 9. Ceza Dairesi, Sedat Peker’in, “çete kurmak” suçundan aldığı 4,5 yıl ve “Yusuf Altay’ın hürriyetini yoksun kılma” suçundan aldığı 7,5 yıl hapis cezasını onayıp, 2 yılın altındaki 2 cezasını bozmuştu.

“Kelebek Operasyonu davası” nın bozulan bölümü yeniden karara bağlandı. Sedat Peker’in 1 yıl 3 ay hapisle cezalandırılmasına karar veren Mahkeme, önceki kararında olduğu gibi hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına yer olmadığını belirtti.

Aynı davada yargılanan ve şu anda şike soruşturması kapsamında tutuklanan Sivasspor Başkanı Mecnun Odyakmaz’ın da “suç örgütüne üye olmak” suçundan 1 yıl 15 gün hapisle cezalandırılmasına karar verildi.

mucahitbaba58 01.11.2011 22:57

[B]benim baskanim insanlara zarar verecek seylere uye olmaz
ben turkiyenin adaletine guvenmiyorum yakarlar adami hukumet degistikce yargilarimizda degisiyor kimisini salarlar kimisini tutarlar
devlet gelir vatani icin milleti icin memlekti icin calisan kisiyi sorgular devlet gelir ceteleri saliverir bizim baskan burda kurban gitti desemde isin icini bilmiyorum ama sahsi dusuncem o da bir sivas hayrani insan memleket sevdalisi onu harciyorlar

kisacasi hicbir hukumetin adaleti yok!!!!!!!sazi eline alan makami ayri caliyor[/B]

infial§ 01.11.2011 23:16

bu memleket'e hizmeti olmus bırcok kahraman gıbı mecnun başkan da kalbımızde,efsane olarak kalacak

recep cevik 01.11.2011 23:19

Sivasspor, Osman Seçilmiş Ve Mecnun odyakmaz sayesinde sivasspor oldu.
Görevi devretmesi gerektiği konusunda içim acısada , devretmeli diye düşünüyorum. Ama kalbimiz seninle be başkan !

bugra5858 01.11.2011 23:43

Haber malesef doğru.Umarım şikeden aklanırda klübün başına birşey gelmez.

KAMER-ÜL ZEMAN 02.11.2011 11:32

[QUOTE=mucahitbaba58;749817][B]benim baskanim insanlara zarar verecek seylere uye olmaz
ben turkiyenin adaletine guvenmiyorum yakarlar adami hukumet degistikce yargilarimizda degisiyor kimisini salarlar kimisini tutarlar
devlet gelir vatani icin milleti icin memlekti icin calisan kisiyi sorgular devlet gelir ceteleri saliverir bizim baskan burda kurban gitti desemde isin icini bilmiyorum ama sahsi dusuncem o da bir sivas hayrani insan memleket sevdalisi onu harciyorlar

kisacasi hicbir hukumetin adaleti yok!!!!!!!sazi eline alan makami ayri caliyor[/B][/QUOTE]
Sen mecnunun izinde olmaya devam et..... iyi yoldasın.

KAMER-ÜL ZEMAN 02.11.2011 11:34

[QUOTE=infial§;749826]bu memleket'e hizmeti olmus bırcok kahraman gıbı mecnun başkan da kalbımızde,efsane olarak kalacak[/QUOTE]
Memlekete hizmet adı altında kişlisel çıkarlarını haksız yere zuladan elden edenleri bu memleket çok görmüştür.

sebasteia 02.11.2011 12:50

'kamerül zaman' nikli arkadaş, sadece bu başlığa yazmanın ve içeriye düşmüş bir adamın arkasından bu kadar tekme atmaya meraklı olmanın bir sebebi mi var acaba? kuyruk meselesi var anlaşılan! birileri ya kuyruğuna basmış, ya da kuyruğunu kökünden kesmiş!!!!!!!!!! öyle saldırıyorsun yani ;)

falcon58 02.11.2011 12:51

Büyük Baskana güveniyoruz onun yanındayız herzaman.Bir oldu bittiye getirip baskanı suclamaya calısıyorlar bir altyapı olusturmaya ugrasıyorlar.Tüm camia olarak baskanımıza sahip cıkalım...O sucsuz:KİMSENİN SÜPHESİ OLMASIN...Bursadan selamlar

yigido yakup 02.11.2011 13:06

Bu memlekete nasil bir daha Muhisn Yazicioglu gelmeyecekse birdaha Mecnun Odyakmazda gelmeyecektir.ne olur degerlerimize yasarken sahip cikalim.

KaNgAlLıYiGiDoO 02.11.2011 13:34

Arkadaslar ne yazikki mecnun baskanin aldigi bu cezadan dolayi dernekler kanununa gore baskanligi dusmus olabilir. Yakinda olagan ustu genel kurul yapilmasi gerekicek yeni baskan kim olucak bu girdabin icinden sivasi ve sivasspor'u kim cikaricak yeni yonetim nasil sekillenicek. Sivassporu bu sike olaylarindan en az hasarla kimler cikarabilir artik bunlarin tartisilmasi lazim...

sebasteia 02.11.2011 14:33

mecnun başkan'ın yetkileri zaten federasyon tarafından alındı. şu an sembolik başkan gibi. ancak artık başkan yaklaşık bir yıl boyunca içeride olacağı için sivasspor'un yeni bir başkan seçerek yoluna devam etmesi lazım.

bu arada mecnun başkan bizim her zaman başkanımızdır. zor günde tekme vurmaya çalışanlara izin yok!

58hsn58 02.11.2011 16:48

herseyin hayirlisi neyse o olsun... insallah bu gunlerde gececek...

infial§ 02.11.2011 21:11

[QUOTE=KAMER-ÜL ZEMAN;749891]Memlekete hizmet adı altında kişlisel çıkarlarını haksız yere zuladan elden edenleri bu memleket çok görmüştür.[/QUOTE]12 sene de koy'e çevrilen sivas!ı herhal de mecnun otyakmaz bu hale getırme dı,2.lig den bu yana sivas'ı ve sivasspor'u her alanda 1.liğe taşıdı,sevaplarıyla gunahlarıyla bu memleketın çocugu dur,burda sevinen aleyhte konuşan senden başka kımse yok,ahde vefasız lık yapma:mad:

B.DUMANLI 02.11.2011 21:19

Böyle bir habere kim inanir anlamiyorum.Sayet bu haber dogruyuysa ki ben buna asla inanmiyorum.Sebebi gayet acik .Bu gün bu haber neden medyada yer bulmadi ,ikinci sebepte mahkeme 17 Kasim icin önceden toplanacagini beyan etmisti.Mahkeme 17 Kasim´dan önce neden böyle bir karar alsin.

KaNgAlLıYiGiDoO 03.11.2011 01:25

Bu olay sikeyle alakali degil yaziyi okumuyormusunuz 2004 deki kelebek operasyonuyla alakali yani peker ile ilgili baskanda onun sag kolu orgutlermis mis ondan dolayi yargitayda onaylamis. Sikeyle alakali degil...

sivaslıadem 03.11.2011 12:14

[QUOTE=KAMER-ÜL ZEMAN;749891]Memlekete hizmet adı altında kişlisel çıkarlarını haksız yere zuladan elden edenleri bu memleket çok görmüştür.[/QUOTE]

bizi o ilgilendirmiyor fazla ,sivasımızı sivassporumuzu bu günlere getiren mecnun başkanımızdır
her şeyden öte sivassporu dünyaya tanıttı bir marka haline getirdi 10 yıldan daha kısa bir sürede

eskiden svas deyince türkiyenin en büyü köyü diye dalga gecenler şimdi sivassporu anarak saygı duyuyor

mecnun başkan başımıza gelmemiş olsaydı bu başarıların hiç biri olmazdı
sivasın ekkonomide lokomotifi olmuştur

bahsettiğin zulalama varsa onun kaç katını kazandırmıştır sivasa

KAMER-ÜL ZEMAN 04.11.2011 13:04

[QUOTE=sebasteia;749903]'kamerül zaman' nikli arkadaş, sadece bu başlığa yazmanın ve içeriye düşmüş bir adamın arkasından bu kadar tekme atmaya meraklı olmanın bir sebebi mi var acaba? kuyruk meselesi var anlaşılan! birileri ya kuyruğuna basmış, ya da kuyruğunu kökünden kesmiş!!!!!!!!!! öyle saldırıyorsun yani ;)[/QUOTE]
Beyefendi ! sözlerinize dikkat ediniz !! Kimseye saldırdığım yok. sadece gerçekleri söyledim gerçekleri söylemek sizin gibilere nasıl acı geliyor anlam veremiyorum. .Körü körüne ŞEYH lerine bağlananlardan değilim. Ayrıca Adı ŞAİBEYE karışmış insanların hizmetini kimse inkar etmez. Olaylar su yüzüne de çıkınca alışkanmaz ve övgüler yağdırılmaz.. CEMAL NAYIR' ı unutma. Beyefendi! senin yaşın kaç bilmem ama. benden en az 15-20 yaş belki de 30 yaş küçük olduğun aşikar. lütfen daha fazla plomik yapmayalım. Şunuda bil. ALLAH'a şükür hiç bir kuyruk acım yok. sadece SİVASSPOR' a dolayısıyla SİVAS'a Öyle veya böyle Toz konduranın Şaibe getirenin karşısında olurum ŞAİBELİ İnsanlar Sivasa Layık olamazlar. Bir çokları su altın Saman yürütüyorlar ona üzülüyorum. ben sıradan bir Vatandaşım ne Kuyruk acım olabilir ki.. Duyarlı olmak Kuyruk sallamaksa sizin gibi Kuyruk sallayanlardan değilim. Lütfen cevap yazma. Selametle.

KAMER-ÜL ZEMAN 04.11.2011 13:06

[QUOTE=KAMER-ÜL ZEMAN;750196]Beyefendi ! sözlerinize dikkat ediniz !! Kimseye saldırdığım yok. sadece gerçekleri söyledim gerçekleri söylemek sizin gibilere nasıl acı geliyor anlam veremiyorum. .Körü körüne ŞEYH lerine bağlananlardan değilim. Ayrıca Adı ŞAİBEYE karışmış insanların hizmetini kimse inkar etmez. Olaylar su yüzüne de çıkınca alışkanmaz ve övgüler yağdırılmaz.. CEMAL NAYIR' ı unutma. Beyefendi! senin yaşın kaç bilmem ama. benden en az 15-20 yaş belki de 30 yaş küçük olduğun aşikar. lütfen daha fazla plomik yapmayalım. Şunuda bil. ALLAH'a şükür hiç bir kuyruk acım yok. sadece SİVASSPOR' a dolayısıyla SİVAS'a Öyle veya böyle Toz konduranın Şaibe getirenin karşısında olurum ŞAİBELİ İnsanlar Sivasa Layık olamazlar. Bir çokları su altın Saman yürütüyorlar ona üzülüyorum. ben sıradan bir Vatandaşım ne Kuyruk acım olabilir ki.. Duyarlı olmak Kuyruk sallamaksa sizin gibi Kuyruk sallayanlardan değilim. Lütfen cevap yazma. Selametle.[/QUOTE]
AYRICA YAZDIKLARIMI LÜTFEN DİKKAT Lİ OKUYUNUZ.

KAMER-ÜL ZEMAN 04.11.2011 14:04

[QUOTE=sivaslıadem;750081]bizi o ilgilendirmiyor fazla ,sivasımızı sivassporumuzu bu günlere getiren mecnun başkanımızdır
her şeyden öte sivassporu dünyaya tanıttı bir marka haline getirdi 10 yıldan daha kısa bir sürede

eskiden svas deyince türkiyenin en büyü köyü diye dalga gecenler şimdi sivassporu anarak saygı duyuyor

mecnun başkan başımıza gelmemiş olsaydı bu başarıların hiç biri olmazdı
sivasın ekkonomide lokomotifi olmuştur

bahsettiğin zulalama varsa onun kaç katını kazandırmıştır sivasa[/QUOTE] Yani Zula yaptığını kabül etmiş oluyorsunuz. Haksız yere birilerinin omzuna basarak , veya bir kurum ve kuruluşun başına geçerek . Gayri meşru kazancı sizde meşru görüyorsunuz pess doğrusu. HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSKUN DURAN DİLSİZ ŞEYTANDIR.!!! Selametle.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:36.