![]() |
Yigido'nun Gözü Yükseklerde
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//diger/1.gollll.jpg[/IMG]
Fenerbahçe galibiyetiyle hayat bulan Sivasspor bu kez çok iddialı.Teknik direktör Rıza Çalımbay, geçtiğimiz sezonlarda düşmemeye oynayan takımının, bu sezona damgasını vuracağını söyledi Sezona kötü bir başlangıç yapmasına rağmen daha sonra toparlanan ve inişli-çıkışlı grafik çizen Sivasspor, 10. haftadaki Fenerbahçe zaferiyle tekrar hayat buldu. Teknik direktör Rıza Çalımbay, bir mağlubiyetle olduğu gibi bir galibiyetle de her şeyin değişmeyeceğini belirterek, “Taraftarlarımızın önünde Fenerbahçe’ye karşı aldığımız galibiyet tabii ki çok önemliydi. İyi bir takım olduğumuzu, istediğimizde neler başarabileceğimizi gösterdik. Ancak önemli olan diğer bir konu da, bu galibiyetin devamını getirebilmek. Bundan sonra oynayacağımız karşılaşmalarda bu başarımızın tesadüf olmadığını kanıtlamalı ve Fenerbahçe zaferini daha anlamlı hale getirmeliyiz” ifadelerini kullandı. [B]Gözünü Gençler’e dikti![/B] Milli arayı en iyi şekilde değerlendireceklerini de kaydeden Çalımbay, “Bu dönemde tamamen Gençlerbirliği ile oynayacağımız maça konsantre olacağız. Sahamızda yine zorlu bir karşılaşmaya çıkacağız. Avantajımızı kullanıp, rakibimizi devirmenin planlarını yapacağız” açıklamasını yaptı. |
Cevap: Yigido'nun Gözü Yükseklerde
[B]Mac elimizde eger forvetler [COLOR="Red"]gol kacirma yarışı[/COLOR]na girmezse cok rahat aliriz..Bu arada [COLOR="Red"]Hursut Meriç[/COLOR] dikkat edilmesi gerek bir oyuncu insAllah dikkat edilir...[/B]
|
[B]Gençler 2-0 dan 4-2 çevirmenin moraliyle gelicekler. ama Bizim takımımız gençlerden iyi inşallah galibiyet alıcaz.[/B]
|
bir fener galibiyetiyle gözü yükseklere dikmek doğru olmaz
Ancak en azından küme düşme korkusu yaşamayız Bizde 1 2 fark geriye düşünce ciddi motivasyon bozukluğu oluyor mağlubiyetlerdeki farklı sonuçlar bunun göstergesi Bu hafta rakip besiktasa karşı 2 farkla geriye düşüp maçı çeviren gençlerbirliği Eğer maçı kazanmak istiyorsak gol bulsak bile hücum oynamaya devam etmeliyiz Bu maçı kazanalım ki fener galibiyetimizin bir anlamı olsun ,besiktasin bizi şansıyla yendiği anlaşılsın |
[B]Benden sizden bunu bekliyorum.Hadi bakalım Yiğido`nun gücünü herkese göstermeliyiz...:)[/B]
|
ben sezonun başından beri bu takımın büyük işler yapacağına inanıyordum ilk büyük işi demesi yenmek oldu bakalım devamında neler olacak
|
[B]Klasik bir Fanatik haberi.Ayakların yere sağlam basmasını uçmaya tercih ederim.Kadromuzun iyi olduğunu hep söylerim ama haddimizi bilmemiz gerekir..[/B]
|
istanbul'uxmahalle takımların dan (gs,fb,bjk)dan daha iyi futbol oynuyoruz,hemde hakemlere rağmen
|
aynı futbol anlayışı aynı mücadele bize her zaman kazanmayı getırecek fener macındakı gibi oynadıktan sonra hicbir takım bizi durduramaz.
|
artık koşma vakti geldi kabuslar bitti bu fb galibiyeti efsaneyi uyandırdı şampiyonluk kovalayan bir SİVASSPOR istiyorum. hedef ilk 4!!!!!!
|
Bu Haber bizleri cok sevindirdi insallah yine karsimiza Sampiyonluga oynayan sivasspor cikar biz alt siralari hak edecek futbol oynamiyoruz:)
|
Bu gencleri yenip gs macinda EN AZ 1 Puan la donersek..
Baya Zirvede Oluruz.. Heleki su Trabzona Celme Takarsak Deme Keyfime :D |
titret artik yigidomm esi gunlerdeki gibi taraftarini heyecandan heyecana tasi SIVASSPORUM sen bunu yapacak guctesin olumune sivas illede sivas yapistirrrrr
|
:DSEZON başladığında birçok arkadaşım sivassporun anca kümeye oynıyacağını düşünüyordu ben bu takımın iyi takım olduğunu eğer kendini bulursa zirveye oynayabileceğine inanıyordum ve halada ilk 8 hedefini tutturacağımıza inanıyorum bu takım geçen yılda kötü oynamıyordu tamamen şanssızlık bazende rıza hoca ve futbolcuların ve hakemlerin hataları yüzünden aşağıda kalmıştık o kadronun üstüne adamda aldık henüz kerim ve faty den tam olarak yararlanmasakda fb yi yendik diye demiyorum bu takım bu ligde hertakımı yener bence ilk 4 hedefi uzak değil hepsi 3 4 puan gerideyiz ve otakımlarlada maçımızda var yenersek yukarıyı parselleriz :Dgençler maçı kolay olmayacak hepsi koşan mücadele eden futbolcular özellikle tum yasin bide kel oyuncu var gerçekten çok iyi oyuncuları var gençlere şansımız hep tutar en kötü berabere biter ben yinede taraftar desteğiyle yeneceğimize inanıyorum:D
|
normal sartlarda buldugmuz pozisyonların
onda birini atabilirsek alırız bazende bizim forvet rasmussen hariç digerleri kale yerine başka yerlere atıyorlar ondan sonra takım puan kaybediyor yapacak bir şey yok yinede rıza hocaya kızıyorum bu takımda cerny ile rasmussen neden direk oynamazanlayamadım yalnıztakım olarak güzel pozisyonlar buluyoruz buldugmuz pozisyonları geçen sene boyunca bulamamışızdır bu takımın ölüsü gençleri yener benim hedefim hamsi yemek |
aman dikkat edelim hemen uçmayalim bence aygimiz yerden kesilmesin
|
[QUOTE=HALIL;750996]aman dikkat edelim hemen uçmayalim bence aygimiz yerden kesilmesin[/QUOTE]
ayagimiz yazacaktim ozur dilerim |
[QUOTE=58MUAMMER58;750990]:DSEZON başladığında birçok arkadaşım sivassporun anca kümeye oynıyacağını düşünüyordu ben bu takımın iyi takım olduğunu eğer kendini bulursa zirveye oynayabileceğine inanıyordum ve halada ilk 8 hedefini tutturacağımıza inanıyorum bu takım geçen yılda kötü oynamıyordu tamamen şanssızlık bazende rıza hoca ve futbolcuların ve hakemlerin hataları yüzünden aşağıda kalmıştık o kadronun üstüne adamda aldık henüz kerim ve faty den tam olarak yararlanmasakda fb yi yendik diye demiyorum bu takım bu ligde hertakımı yener bence ilk 4 hedefi uzak değil hepsi 3 4 puan gerideyiz ve otakımlarlada maçımızda var yenersek yukarıyı parselleriz :Dgençler maçı kolay olmayacak hepsi koşan mücadele eden futbolcular özellikle tum yasin bide kel oyuncu var gerçekten çok iyi oyuncuları var gençlere şansımız hep tutar en kötü berabere biter ben yinede taraftar desteğiyle yeneceğimize inanıyorum:D[/QUOTE]
gençler düşme adayı takımlardan bizim rakibimiz değil.bir atımlık barutları vardı onu da bjk maçında kullandılar.hedef ilk 8 olduğuna göre bu tür maçları kayıpsız geçmeliyiz. |
daha iyi olacağız inşallah
|
ilk 4 e girebiliriz. Arada 4 puan fark var. Eğer fb maçındaki performansımızı devam ettirebilirsek sadece gözümüz değil her yerimiz yükseklerde olacak.
|
Rıza hocayı gerçekten takdir ediyorum, hiç bir takımı küçümsemiyor. inşallah hedeflediğimiz yere geliceğiz.
|
tabi yükseklerde olacak nede olsa yiğidooo :)
|
Rıza Hocam, biz millet olarak gazı severiz, bir çoğumuz ancak o şekilde çabalarız. Ver gazı oynasın futbolcularımız. Ver gazı coştursun taraftarımız. "Hedefimiz büyük" de ki gerisi gelsin.
|
madem, takimimiz,in gozu yukseklerde genclerbirligin,den yine kesin 3 puan alinmali fb,yi yenen gb,yi yenebilme,li ayni ciddiyet,le devam derim aman ha gevsemiyelim yine gb karsisinda cok iyi futbol bekliyorum
|
Bu istikrarsız gidişin sonu inşallah bu olur. Yenersek gerisinin gelecegine inanıyorum...
|
gençler ters takım ama sahamızda bu maçı alacağız.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:24. |