![]() |
Türkiye 0 - 3 Hırvatistan
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2008yeni/1.turkiyeee.jpg[/IMG]
Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off ilk maçında Hırvatistan ile karşı karşıya geliyor. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da oynanacak ve saat 21.05'te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych yönetecek. Brych'ın yardımcılıklarını Thorsten Schiffner ve Mark Borsch yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Florian Meyer. Türkiye ile Hırvatistan arasındaki play-off rövanş maçı ise 15 Kasım'da Zagreb'deki Stadion Maksimir'de oynanacak. [B]YILDIZLAR CEZA SINIRINDA[/B] A Milli Futbol Takımı'nın Hırvatistan ile yapacağı 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off turu ilk maçı öncesi ay-yıldızlı ekipte tam 9 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Aday kadroda yer alan 9 futbolcu sarı kart görürse, Zagreb'deki rövanşta cezalı duruma düşecek. Eleme grubunda yapılan maçlarda birer sarı kart gören Emre Belözoğlu, Servet Çetin, Hakan Kadir Balta, Kazım Kazım, Sabri Sarıoğlu, Arda Turan, Selçuk Şahin, Burak Yılmaz ve Hamit Altıntop, sarı kart görmeleri halinde, rövanşta sahaya çıkamayacak. [B]MUHTEMEL 11'LER[/B] [B]TÜRKİYE[/B] Volkan Demirel Gökhan Gönül Egemen Korkmaz Servet Çetin (Giray) Hakan Balta Selçuk İnan Mehmet Topal Emre Belözoğlu Hamit Altıntop Arda Turan Burak Yılmaz [B]HIRVATİSTAN[/B] Pletikosa Srna Corluka Simunic Pranjic Rakitic Modric Dujmovic Perisic Eduardo Mandzukovic [B]STAT[/B]: Türk Telekom Arena [B]SAAT[/B]: 21:05 [B]HAKEM:[/B] Felix Brych [B]YAYIN:[/B] Star TV [B]-A MİLLİ TAKIM 487. MAÇINA ÇIKIYOR-[/B] A Milli Takım, Hırvatistan ile oynayacağı 2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off ilk maçıyla birlikte 487. karşılaşmasına çıkacak. Türk Milli Takımı, 88 yıllık tarihinde, 257'si resmi, 229'u özel olmak üzere geride kalan toplam 486 maçta, 175 galibiyet, 115 beraberlik alırken, 196 kez de rakiplerine yenildi. Ay-yıldızlı ekibimiz, bu maçlarda toplam 629 gol atarken, kalesinde ise 727 gol gördü. [B]-HIRVATİSTAN İLE 5. RANDEVU-[/B] A Milliler, Hırvatistan'la ise tarihindeki 5. maçına çıkacak. Ay-yıldızlı takım şimdiye kadar oynanan 2'si resmi, 2'si özel 4 maçtan 1'ini kaybederken, 3'ünde berabere kaldı. A Milli Takım, Euro 2008'de Viyana'daki Ernst Happel Stadı'nda oynanan çeyrek final maçında rakibini penaltı atışları sonucu 4-2 yenmişti. [B]ARDA, BURAK VE GÖKHAN![/B] Türkiye'nin, evinde Hırvatistan'a karşı oynayacağı UEFA EURO 2012 play off maçında rakibine karşı en büyük kozlarının Arda Turan, Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül olacak. Türkiye'nin UEFA EURO 2012 elemelerinde kaydettiği son sekiz gol, bu oyuncular tarafından hazırlandı ya da bu futbolcular tarafından rakip filelere gönderildi. Arda Turan eleme maçlarında attığı 4 golle Türkiye'nin elemelerdeki en skorer oyuncusu olurken iki de asist yaptı. Atletico Madrid forması giyen yıldız oyuncu, Burak Yılmaz ve Gökhan Gönül'le birlikte Türkiye'nin play-off'a kalmasında büyük katkıda bulundu. Arda Turan ile birlikte, Azerbaycan karşılaşmasında attığı golle takımının play-off lara kalmasını sağlayan, Belçika karşısında attığı beraberlik golüyle takımına önemli puan kazandıran Burak Yılmaz da eleme maçlarında attığı 3 golle etkili oldu. Fenerbahçe' nin 26 yaşındaki sağ bek oyuncu Gökhan Gönül, elemelerde forma giydiği maçlarda skora bir gol ve iki asistle katkı sağladı. Oyuncu ayrıca çektiği 3 şutta da yüzde 100 isabet oranı yakaladı. [B]HIRVATLARIN GOL UMUDU![/B] Hırvatistan'ın en önemli silahı Eduardo, UEFA EURO 2008 ve UEFA EURO 2012 elemelerinde rakip filelere toplamda 13 gol bıraktı ve Hırvatistan, İngiltere'ye karşı oynadığı 2010 Dünya Kupası eleme maçı dışında Eduardo'nun gol attığı tüm maçlarını kazanma başarısı gösterdi. Hırvatların Türkiye ile deplasmanda oynayacağı play-off ilk maçında, galibiyet ya da avantajlı skor için en büyük gol umudu Eduardo olacak. Davor Suker'den sonra Hırvat milli takımının en golcü oyuncusu olan Eduardo oynadığı 42 maçta rakip fileleri 22 kez havalandırdı. Shakhtar Donetsk forması giyen oyuncu, UEFA EURO 2012 eleme maçlarında attığı 3 gol ve 2 asistle takımına büyük katkı sağladı. Hırvat oyuncu UEFA Euro 2008 elemelerinde ise oynadığı 12 maçta 10 gol ile ülkesinin gruplardan çıkmasında büyük rol oynadı. |
Cevap: Türkiye - Hırvatistan
[B][COLOR="Red"]Servet[/COLOR] ve [COLOR="Red"]Hakan Balta[/COLOR] haric ideal bir kadro...[/B]
|
gol yemeden galıp gelmek daha onemlı
|
[B]Maçı 2-0 alacağız gibi bir his var içimde.Hayırlısı olsun[/B]
|
Maçı alsak da eleyeceğimize inancım kuvvetli değil..
|
servet oynuyo yani bizim takımın yeni transferi xd :D
|
[B][COLOR="Red"]Türkiye:[/COLOR][/B] Volkan, Gökhan, Giray, Egemen, [COLOR="Red"]Hakan[/COLOR], Selçuk İnan, [COLOR="Red"]Sabri[/COLOR], Emre, Hamit, Arda, Burak
[B]Hırvatistan[/B]: Pletikosa, Corluka, Simunic, Schildenfeld, Vida, Srna, Rakitic, Modric, Dujmovic, Olic, Mandzukic Solda hala [COLOR="Red"]H.Balta[/COLOR] tercih ediliyor çok enteresan.. Son zamanlarda [COLOR="Red"]İsmail ve Caner [/COLOR]formda ofansif olarak bu iki isim daha başarılı evinde oynuyorsun zaten.. Hele [COLOR="Red"]Sabrinin[/COLOR] orta sahada oynatılabilme ihtimali tam bir facia. Selçuk Şahin'in aday kadroda olmasından bahsetmedim daha ;) hey allahım nerden baksan elde kalıyor |
4 büyütülmüş = 0 Hırvatistan = 2 oldu.
belki bu karşılaşma sonucu takımın başına adam gibi teknik adam gelir de 4 büyütülmüşten değil hakeden takıma girer. |
sonuca bak,sabır yuce mevlam:mad:
|
[B]Böyle bir Milii takım olamaz.
Gökhan GÖNÜL maçı resmen katletti 2 gol de de büyük hatası vardı 44. dk da ki pozisyonda yine onun yüzünden gol yiyecektik. 2. Yarı Gökhan ile sabri çıkıp Mehmet TOPLAL ve Gökhan TÖRE veya Umut girmeli. hamit Sağ beke geçmeli. Bu kadar ruhsuz bir arada olamaz...[/B] |
:mad::mad:hırvatistan bizi mahvetti böyle takımı kuran utansın delinin şeyini bellediği gibi bellemişler 4 büyütülmüşlerin dandik oyuncularını hadi görün işte eserinizi adamlar kötü oynadığı halde 3 tane attı enaz 3 kaçırdı henüz pozisyonumuz yok anlayın artık:mad::mad:
|
yüzünü anadoluya çevirmeyenlerin eseri. gurur duyun takımınızla.kaleyi tutan bir tek şutumuz yok.
|
4 büyütülmüş yalakalığına hız kesmeyip, Gaziantep 'ten 4 yiyen Galatasaray 'dan 5 oyuncu alıp Gaziantep 'ten oyuncu almadan, Gençlerbirliği 'nden 4 yiyen Beşiktaş 'tan 2 oyuncu alıp Gençlerbirliği 'nden oyuncu almadan, Sivas 'dan 2 yiyen Fenerbahçe 'den 5 oyuncu alıp Sivasspor 'dan oyuncu almadan Türk Milli Takımı 'nın bir adım ileri gidemeyeceğini anlayın artık!
Artık 4 büyütülmüşler için çalışmayı bırakın ve Türkiye için çalışın. Anadolu 'nun hakkını yemeyin. |
[B]Koskoca bir Türkiye 4 takımdan mı ibaret ? Lanet olsun bu takımı kuranlara!!!
Seyirciler dersen bir başka alem. Şer..sizler topluluğu. Sakala küfür edecek kadar adileşen, oraya milli takımı desteklemeye değil, rakip kulüp takımının futbolcusuna küfür etmeye giden mahlukatlar topluluğu!!! İnşallah bu kukla federasyona ders olmuştur bu hezimet!!! İnşallah anlamışlardır kurtuluşun istanbuldan değil Anadoludan olduğunu!!![/B] |
yuh çekmeler,ıslıklama lar herşey yakışır bu futbolculara yıllardır bırlıkte oynayan adamlar yazıklar olsun,ay yıldız bayrağı avrupa ya taşıyamadılar:mad:
|
[B]Bu takımın MİLLİ olan hiç bir tarafı kalmamış artık!!![/B]
|
Cevap: Türkiye 0 - 3 Hırvatistan
[B]Futbolcularimiz kötü oynamis olabilirler ama O STADDAKI TARAFTARA NE DEMELI YAZIKLAR OLSUN YAA BIZI KIMSE BÖLMEYE CALISMASIN NE PKK NE ISRAIL BIZ ZATEN KENDI ICIMIZDE BÖLÜNMÜSÜZ BIR FENERBAHCE VE GALATASARAY BIZI ZATEN BÖLMÜS BUMUDUR MILLI DUYGU BUMUDUR MILLIYETCILIK ADAMLARIN EKMEGINE YAG SÜREN TÜRK MILLETINI REZIL EDEN O STADDAKI TARAFTARDIR _YAZIKLAR OLSUN SIZE NIYE GIDIYORSUNUZ MADEM DESTEKLEMIYECEKSINIZ [/B]
|
Takımı kuran iki g.zekalı kör beller gibi bellemişler aynı adamları çağırıp duruyorlar. Eskiden Oğuz Çetin'i severdim, zerre sempatim kalmadı, hiç birşey yapamıyorsan istifa et. GS taraftarı maça neden gelmiş anlamadım, TT Arena'nın ışıklarını yanar görünce GS maçı var sandılar heralde. Hep söylerim, diğerleri bir yana bu GS'liler çingenenin önde gidenidir, manevi duygulardan yoksun oldukları gibi yüzde 99'u milli duygulardan da yoksundur. Bundan sonra milli maçların Sivas'ta oynanmasını teklif ediyorum.
|
TÜM MİLLİ MAÇLAR ANADOLUDA OYNANMALI !
TÜRK FUTBOLU İSTANBUL DENEN İLLETTEN KURTULMALI ! |
Milli REZALET !!!
[B] Bu kadar ruhsuz futbolcular ve türk olmayan içinde türkiye sevdası olmayan bir teknik direktörle bu milli takım bir yere varmaz.Maçın geneline bakınca ortada futbol yok volkan demirel taraftara küfür ediyor emre belezoğlu konuşmayın fazla diyor bu ne terbiyesizliktir.oynadınızda taraftar bağrınamı basmadı sizi yeter artık milli takım baştan ayağa yeniden bir yaplandırmanın içine girmeli. [/B]
|
[QUOTE=ledig;751127]Takımı kuran iki g.zekalı kör beller gibi bellemişler aynı adamları çağırıp duruyorlar. Eskiden Oğuz Çetin'i severdim, zerre sempatim kalmadı, hiç birşey yapamıyorsan istifa et. GS taraftarı maça neden gelmiş anlamadım, TT Arena'nın ışıklarını yanar görünce GS maçı var sandılar heralde. Hep söylerim, diğerleri bir yana bu GS'liler çingenenin önde gidenidir, manevi duygulardan yoksun oldukları gibi yüzde 99'u milli duygulardan da yoksundur. Bundan sonra milli maçların Sivas'ta oynanmasını teklif ediyorum.[/QUOTE]
[B]Maçlar İstanbulda oynanmaya devam ettiği sürece nerede olursa olsun, hangi statta oynanırsa oynansın bu durum değişmez. Sadece seyirciler ve küfür edilen futbolcular değişir.[/B] |
Cevap: Milli REZALET !!!
Hiddink kesin gönderilmeli
|
[QUOTE=Kokomo;751129]TÜM MİLLİ MAÇLAR ANADOLUDA OYNANMALI !
TÜRK FUTBOLU İSTANBUL DENEN İLLETTEN KURTULMALI ![/QUOTE] COK DOGRU:::::::::::::::::::::::::::: |
milli takımı buhallere getiren hükümet ve yalakaSI TFF DİR
TAKIMI aslan tepede oynamaya MAHKUM ETTİLKERtürkiyede stat yok sanki bir stat yaptılarya 2 maçta hırvatistanda oynansa bundan iyidir hiç olmazsa hırvatlar bize küfür etmezlerdi gs taraftarı hiç bir zaman milli takımı sevmedi milleti çile çektirmek için maçı oraya veriyor federasyon başka yerde yüzleri yok çünkü bu federasyon gs ve ts ye hizmet ediyor buyrun seyredin BURAK YILMAZI türkiye liğinde rakibine dirsek atar rakibini düşürür atarsın atsana avrupada beyler gözlükleri çıkaralım |
[QUOTE=adalı harun;751136]milli takımı buhallere getiren hükümet ve yalakaSI TFF DİR
TAKIMI aslan tepede oynamaya MAHKUM ETTİLKERtürkiyede stat yok sanki bir stat yaptılarya 2 maçta hırvatistanda oynansa bundan iyidir hiç olmazsa hırvatlar bize küfür etmezlerdi gs taraftarı hiç bir zaman milli takımı sevmedi milleti çile çektirmek için maçı oraya veriyor federasyon başka yerde yüzleri yok çünkü bu federasyon gs ve ts ye hizmet ediyor buyrun seyredin BURAK YILMAZI türkiye liğinde rakibine dirsek atar rakibini düşürür atarsın atsana avrupada beyler gözlükleri çıkaralım[/QUOTE] haklısın bursada oynansın eskişehirde oynat antalyada oynat kayseride oynat sivasta oynat maçları değilmi |
[B]Böylesine kritik maçta bel bağladığın adamlar ilk milli tecrübesi olan giray ve ligimizin aslan gol kralı maçta tek olumlu hareketi olmayan burak yılmaz..ama pardon burak 13 gol attı değilmi antepe kayseriye ankaragücüne çok özür ......
Ayrıca gs taraftarından ve telekomdan nefret ettim ilk vukuatları da değil zaten ama yazıklar olsun sizin gibi taraftara milleti üzerimize güldürdünüz dalga geçirttiniz bravo kansızlar [/B] |
bn oyunculara bişe demiorum tek sorun teknık ekip basın toplantısında gökhan yenı saktlıktan çıktı dedi ve hemen ardından gökhanı oynattı ve gökhan sayesınde 2 gol yedık sen t.drektörsen bunu bilmen lazım ve kesınlıkle milli takımızın başında bi türk hoca olmalı takımda ruh yok o ruhu bi türk hoca verbilir yalnızca ve ayrıca buraktan başka forvetimizin olmayışı gerçekten içler acısı burağa bn baştan beri diorum iyi forvet değil hep attığı goller küçük takımlar ve hata sonucu atılan goller csk moscowa ve bu maçta gördük zaten hiçbirşey yapamıor
|
[QUOTE=KaanK;751139][B]Böylesine kritik maçta bel bağladığın adamlar ilk milli tecrübesi olan giray ve ligimizin aslan gol kralı maçta tek olumlu hareketi olmayan burak yılmaz..ama pardon burak 13 gol attı değilmi antepe kayseriye ankaragücüne çok özür ......
Ayrıca gs taraftarından ve telekomdan nefret ettim ilk vukuatları da değil zaten ama yazıklar olsun sizin gibi taraftara milleti üzerimize güldürdünüz dalga geçirttiniz bravo kansızlar [/B][/QUOTE] futbolcusuda taraftarıda ayıp etti türkiye bu değil |
Artık istanbul medyasıda anladiki milli maçlar ANADOLUDA oynanmalı ve türk teknik direktör olmalı
|
Milli marşımızı bilmeyen,dolayıbıyla milli duygulardan yoksun Hiddink Türk Milli takımının başına 4 milyon dolar verilerek getiriliyorsa hiç kimse kusura bakmasın bende o Milli takımın yenilmesine fazla üzülmem.
Türk hocaları geri zekalımı? |
Eleyeceğimizi hiç düşünmedim,inanmadım ama böyle bir şovu da beklemiyordum..
|
elendik ama bence her iste bir hayir vardir insallah bari bundan sonrakini kurtaririz oguz çetin iti ve hidink dede giderde yerlerine adam gibi bir turk antrenor gelirse sevinirim ve eski turko ruhumuzu buluruz insallah ama akkilanmamiz için illaha canimizin yanmasi mi gerek !
|
[QUOTE=favori58;751143]Milli marşımızı bilmeyen,dolayıbıyla milli duygulardan yoksun Hiddink Türk Milli takımının başına 4 milyon dolar verilerek getiriliyorsa hiç kimse kusura bakmasın bende o Milli takımın yenilmesine fazla üzülmem.
Türk hocaları geri zekalımı?[/QUOTE] Takımın başında şenol güneş olmalı ama tarafsız bir şenol güneş olmalı milli takım uçar. |
:mad::mad:TAMAMEN işğüzarlıkla şovmenlikle ve büyük takım yalakalığıyla kurulmuş dandik birtakım ve türk millletinin düşündüğünü anlayamayan bi teknik ekip sonuç hüsran dikkat edin birçok maçımızı şansımıza kazandık biyere kadar şans takım hem kenarda hem sahada hem tribünde çöktü kaldı adamlar zebellah gibi hala havadan oynadık seyirci desen adamlar desteğe değil kösteğe gelmiş futbolcular desen ruh gitmiş sanki sabaha kadar beşik sallamışlar sonuç normal 93 dakkada kalecinin kurtardığı kaleyi bulan şut yok şu düştüğümüz rezillliğe kepazeliğe bakın öbür maçtan sonra teknik ekip değiştirilmeli bence yeniden yapılandırılmalı :mad::mad:
|
su nu da soylemeden gecemiyecegim yine elendik barajlarda :D trajikomik
|
[QUOTE=HALIL;751147]elendik ama bence her iste bir hayir vardir insallah bari bundan sonrakini kurtaririz oguz çetin iti ve hidink dede giderde yerlerine adam gibi bir turk antrenor gelirse sevinirim ve eski turko ruhumuzu buluruz insallah ama akkilanmamiz için illaha canimizin yanmasi mi gerek ![/QUOTE]
halil kardeş doğru diyorsunda önümüzde zorlu sürecçler var şike felan onun için 2012 ya katılmamz gerekıodu ama artı katılamıyacağı türkiyeyi ve süper lig bndan etkılenecek belkı böyle playy off bile göremeiyeceizz |
açtığım konuyu başka bi haberle birleştiriyorsun maksadın neyse anlamadım haber değil farkındaysan milli takım formunda yazdım açtım konuyu birleştiren vatandaş sana sesleniyorum benle bir derdin varsa buyur söyle böyle adminlik olmaz ağzımı bozmak istemiyorum bir daha olursa farklı davranırım haberin olsun
|
hemde nerezalet volkan efendi toplari seyrediyor gelen gol oluyor son ra seyir ciye küfür ediyor oyet miyor emre geliyor oda küfre basliyor kameralar göster sin
milletin parasini yiyor lar son küfrediyorlar rezalettttttttttttttttt |
ne soylesek bos artik dilimizde tuy bitti federasyon desen rezil turk futbolu ne hallerde turkiye ligi ne hallerde turk milli takimi ne hallerde turkiye kupasi statusu yerlerde ! ben turk futbolu adina bu kadar kotu bir donemi hatirlayamiyordum artik bastakilerin beceriksizligi mi neyse ! (tff'den bahsediyorum tabiki) turk futbolunun bittigi geceydi bu gece arkadaslar malesef su sike sorusturmasi zaten tum turkleri futboldan soguttu herkez diger sporlara yoneldi hata sporu d'a birakti dizilere basladi herkez mesela
bu takimda herkezin alay konusu olan sabrinin ne isi var hakan baltanin ne sisi var selcuk sahinin ne isi var servet çetinin ne isi var umut bulut halil altintop ve daha niceleri kesinlikle performansa bakilmiyor bunlar torpilli ! geciniz artik yeni bir federasyon baskani (tarafsiz ve yurekli biri ) ve iyi bir turk antrenor (abdullah avci en buyuk ve en akkilica aday olur bence) ve milli takimi somurmeyen oguz çetin gibi adamlardan kurtulmaliyiz ki ulkemiz ilerlesin ve bunu çok iyi biliyorsunuz turkiye cumhuriyetinin ekonomisi için futbol çok onemli euro 2012 de katilamadik ayni mantalite ile devam edersek brezilya 2014 kupasinada katilamayiz ama dediklermi yaparsak yepyeni bir kadroyla ve turko ruhuyla buyuk isler beceririz insallah turkçem daha iyi olsa daha neler neler soylerim ama neyse kalin saglicakla |
Maçtan önce skor tahmini veriyordum çevremdeki insanlara.0-3 diye..Neden çünkü görünen köy klavuz istemez.Yazıklar olsun bu takımı bu hallere sokanlara....
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:15. |