![]() |
Deplasman fatihi, Zara Belediyespor
[B][url=http://resimzade.com/Show.html?i=33705&token=118197][img]http://resimzade.com/Show.html?i=33705&token=118197[/img][/url]
BAL liginde ilimizi temsil eden takımlardan Zara Belediyespor, deplasmanda Akyurt Belediyesporu 5-4 yenerek, deplasmanda oynadığı tüm karşılaşmalardan da 3 puanla dönmeyi başardı. Sezonun ilk karşılaşmasında evinde oynadığı Sivas İl Özel İdarespordan aldığı tek yenilgi sonrasında yaptığı karşılaşmalardan puanlar toplayan temsilcimiz, iç saha yaptığı Çorum ve Ankara Türkmetal karşılşamlarından birer puan alırken, deplasmanda karşılaştığı; Şirin Kırşehirsporu 3-2, Kazan Belediyesporu 4-2, Akyurt Belediyesporu ise 5-4 gibi skorlarla 3 müsabakadan 9 puan çıkarmayı başardı. Deplasman fatihi olan Zara Belediyespor’un Akyurt Belediyespor karşısında golleri Sinan (11. ve 52. dk.), Serdar (19. ve 45. dk) ve Tayfun (25. dk. penaltı) kaydettiler. Evsahibi ekibin golleri ise Bedrettin (7. dk) ve Kadir’den (29, 60 ve 90. dk.) geldi. 20’ye yakın taraftarın destek verdiği karşılaşmadan galip ayrılan Zara Belediyespor’da futbolcuların yüzleri gülüyor. Zara Belediyespor, aldığı galibiyet sonrası 11 puanla 4. sıraya yerleşirken, lider ile arasındaki puan farkı 3’e düştü. Kulüp Başkanı Dr. Alihan Çiçek müsabaka sonrası yaptığı açıklamada, "Galibiyetimiz Sivas'ta ve Zara'da bulunan tüm sporseverlere Bayram armağanı olsun, teknik heyeti ve futbolcularımızı tebrik ediyorum" dedi. 7. haftaya da deplasmanda Kırşehirspor ile oynayacak olan temsilcimizin, bu karşılaşmadan da galibiyetle dönmesi bekleniyor. Karşılaşmanın 20 Kasım 2011 Pazar saat 13.30'da yapılacağı bildirildi. Diğer temsilcimiz İl Özel İdarespor ise aynı gün ve saatte Zara Belediyespor mağduru Akyurt Belediyesporu konuk edecek.[/B] |
Cevap: Deplasman fatihi, Zara Belediyespor
[B]Tebrikler..Darısı [COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR]'un deplasman performansına :D [/B]
|
[B]1[/B].68 YENİ AKSARAY SPOR... 6 4 2 0 12 6 6 [B]14 [/B]
[B]2[/B].ÇORUM BELEDİYESPOR... 6 4 1 1 21 3 18 [B]13 [/B] [B]3[/B].İL ÖZEL İDARESİ SPOR...... 6 4 1 1 9 3 6 [B]13[/B] [B]4[/B].ZARA BELEDİYESPOR..... 6 3 2 1 14 11 3 [B]11[/B] [B]Gırmızı Gara Süpersin Zara...[/B]Her iki takımımıza da BAL Liginde başarılar dilerim |
sivası tam bir futbol şahsi yapma yolunda çok önemli bir adım inşallah belediye ikinci lige zara 3 lığe yükselir
|
[QUOTE=58akif34;751367]sivası tam bir futbol şahsi yapma yolunda çok önemli bir adım inşallah belediye ikinci lige zara 3 lığe yükselir[/QUOTE]
[B]Belediyede bulunan 2-3 şımarmış çocukların kulağı çok ciddi çekilmediği müddetçe bu sene sağlıklı sonuçlar alacaklarını ümit edemiyorum. Ama Zara Belediyespor ve Özel İdareden birisinin, 3. lige yükselmesinin daha yakın olduğunu görüyorum.[/B] |
İşinizi ciddi yaparsanız, formanızın kıymetini bilirseniz ve kimi temsil ettiğinizin farkındaysanız vede çok çalışıyorsanız işte bu şekilde başarı gelecektir. Herşey taktik teknik değildir. Ruhunuz varsa başarı gelmeye mahkumdur.
Helal olsun sizlere Yiğitler... Başarılarınız daim her vurduğunuz gol olsun... |
inşallah sezon sonunda 3.ligde oluruz tebrikler Kırmızı Gara Şampiyon Zara
|
Sivasspor hariç hiç bir takımı desteklemiyorum
|
[QUOTE=noname87;751386]Sivasspor hariç hiç bir takımı desteklemiyorum[/QUOTE]
İstersen dostum sebebini de yaz da bütün arkadaşlarımız bilsin. Nihayetinde tüm Sivas spor alanında burada buluşuyor. Sadece ve sadece güzel temenni vermektemi zor geliyor size. Anlatın bilelim size hak verelim. |
[B]Gerek Zara spor gerekse özel idare spordaki bütün futbolcular özbe öz Sivaslı çocuklardır. Sivas'ımızı temsil eden, isminin önünde Sivas yazan hangi takım olursa olsun, hangi branşta olursa olsun desteklemek Sivaslılığın, yiğidoluğun gereklerindendir. Sivas-Fener maçında üç - beş kişinin Zara spor kaşkollarıyla görüntülenmesini Zara Spora ve camiasına mal etmek, abesle iştigalden başka bir şey değildir.[/B] |
Sivas futbolunun ve özellikle futbol altyapısının güçlenebilmesi için 4 Eylül ve Zara Belediyespor'un dışında da takımlara ihtiyaç var,darısı diğer takımlarımıza diyelim. Yalnız benim anlamadığım bir nokta var.Sadece Sivassporu desteklıyorum dıyen arkadaslara da tepkı gosterılmemelı. Bu mesele gönül meselesi sırf Sivas ilçesi diye kimse Zaraspor'u yada diğer ilçe,belediye vs takımları desteklemek zorunda değildir arkadaşlar. Bakınız bir takım illerimizde en büyük rekabetler hatta düşmanlıklar aynı şehrin takımları arasında. Bırakalım isteyen sadece Sivasspor desın,isteyen il sınırlarımızdaki istediği takımları tutsun.Yeterki şu İstanbul takımlarından vazgeçilsin!
|
Tebrikler Zara sana !
2 takımımızdan en az birisini Play-Off'a gondermeliyiz ... |
TEK AŞK SİVASSPOR GERİSİ YALAN UMRUMDA OLMAZ...
|
[QUOTE=GuVeN;751392]Sivas futbolunun ve özellikle futbol altyapısının güçlenebilmesi için 4 Eylül ve Zara Belediyespor'un dışında da takımlara ihtiyaç var,darısı diğer takımlarımıza diyelim. Yalnız benim anlamadığım bir nokta var.Sadece Sivassporu desteklıyorum dıyen arkadaslara da tepkı gosterılmemelı. Bu mesele gönül meselesi sırf Sivas ilçesi diye kimse Zaraspor'u yada diğer ilçe,belediye vs takımları desteklemek zorunda değildir arkadaşlar. Bakınız bir takım illerimizde en büyük rekabetler hatta düşmanlıklar aynı şehrin takımları arasında. Bırakalım isteyen sadece Sivasspor desın,isteyen il sınırlarımızdaki istediği takımları tutsun.Yeterki şu İstanbul takımlarından vazgeçilsin![/QUOTE]
[B]Desteklemek ayrı bir şey, küme düşsünler, beter olsunlar demek ayrı bir şey. O takımlarda belki de ileride gurur duyacağımız, belki de Sivasspor'a vereceğimiz öz sivaslı çocuklar var. Ben konuya bu açıdan bakıyorum...[/B]. |
[B]bravo
ama birtek seyin altini cizmek gerekiyor basari destek olur bunu birkez daha anladik destegin olmadigi yerde basari cok zor destegin oldugu yerde basari hicde zor degil onun icin lutfen sivaslilar [COLOR="Red"]SIVASSPOR[/COLOR]"a herzaman destek[/B] |
Valla helal olsun Zaraya 4 eylülüden birşey olmuyacağ belli Geçen gün maçına gittim futbolcular sanki Allah canımı al diye oyun oynuyor Keçiören 4 eylüldend aha iyiydi 10 numaralı ftubolcuları var adı yasinmi ne tam artis gibi oyun oynuyor çok topu ayağında ezip pas vermiyor.
Zara 3. liğe çıksada onu yada özel idareyi takip etsek Zaranın aldığı puana bakarsak deplasmanda daha iyi oynuyor demekki. Tebrikler Zara |
[QUOTE=GuVeN;751392]Sivas futbolunun ve özellikle futbol altyapısının güçlenebilmesi için 4 Eylül ve Zara Belediyespor'un dışında da takımlara ihtiyaç var,darısı diğer takımlarımıza diyelim. Yalnız benim anlamadığım bir nokta var.Sadece Sivassporu desteklıyorum dıyen arkadaslara da tepkı gosterılmemelı. Bu mesele gönül meselesi sırf Sivas ilçesi diye kimse Zaraspor'u yada diğer ilçe,belediye vs takımları desteklemek zorunda değildir arkadaşlar. Bakınız bir takım illerimizde en büyük rekabetler hatta düşmanlıklar aynı şehrin takımları arasında. Bırakalım isteyen sadece Sivasspor desın,isteyen il sınırlarımızdaki istediği takımları tutsun.Yeterki şu İstanbul takımlarından vazgeçilsin![/QUOTE]
[B]Zorla destek verilmesi yönünde despot uygulama içerisinde olduğu kimse düşünmüyordur herhalde..:)[/B] [QUOTE=MaXiMuM;751420][B]Desteklemek ayrı bir şey, küme düşsünler, beter olsunlar demek ayrı bir şey. O takımlarda belki de ileride gurur duyacağımız, belki de Sivasspor'a vereceğimiz öz sivaslı çocuklar var. Ben konuya bu açıdan bakıyorum...[/B].[/QUOTE] [B]Gölge edilmesin yeter mi?:)[/B] |
bu güzel ama gardaşım bu takımlar amatör ligte oynuyorlar..süper lig takımı deillerki bi arkadaşımız konu açmış tşk ederim çok doğru yapmış ama bu takımlarda sivaslı ve sivasspor a genç oyuncular yetiştiriyorlar maçlarını sivasta oynuyorlar şimdi soruyorum zara spor maçlarını neden sivasta oynuyor zarada sahalarımı yok ufakta olsa bi stadları var ve ayrımcılık yapmıyolar sivaslıyız diyorlar amatör ligle ilgilenmezsin onu anlarım ama böyle ayrımcılık yapma lütfen il özel idarede zarasporda 3 lige çıkar inşallah ve biz ist bulda 4 eylülün maçlarına giderken diğer kulüplerimizinde maçlarına gideriz inşallah |
[B]Bugün Deplasmanda Kırşehir'ide yendik Bir Zaralı Olarak Takımımla Gurur Duyuyorum ;)[COLOR="black"]DEPLASMAN[/COLOR] [COLOR="black"]FATİHİ[/COLOR] [COLOR="red"]ZARASPOR[/COLOR][/B]
|
bazi arkadaslar bir tek sivasspor diyorlar ama o zaman diger takimlar basarili olmasa sivas futbolu nasil ilerleyecek :rolleyes:
|
0-2 yine galip inşallah bu sene 3.ligde olacağız
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:16. |