SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33147)

SivasSpor.Com 20.11.2011 13:45

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclar/1.cernnyy.jpg[/IMG]

Kendi sahamızda Gençlerbirliği ile oynadığımız maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?

mensurlu58 20.11.2011 13:50

Cevap: Maçı Değerlendirelim

ya fener maci mucize bu bir kabus diyelimmi anlamdin 1-0 getir sonunda beraberlik o ne ala memleket

calipso 20.11.2011 13:50

elini kolunu sallıyarak galip gelinecek amçta berabere kalıyoruz
değişikliklerde geç kalan rıza hocayı kınıyorum ..gol resmen geliyorum diyordu..bunu anlamak içim futbol alimi olmaya gerek yok

halilxx58 20.11.2011 13:50

Kendi sahamızda Gençlerbirliği ile oynadığımız maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : FB macindaki hirs ve istek yok...

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Iki takimda 1 puani haketti...

Maçın en iyisi kimdi : KIVANC KARAKAS

Maçın en kötüsü kimdi : Mehmet Nas

Maçta göze çarpanlar : Kivanc bu takimin beyni. Kivanc olmayinca ayaga paslarla gelemiyoruz ve sürekli hava toplariyla cikmayi deniyoruz..

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Adil yönetti. Tebrikler!

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Kivanc ve Erman oyunda kalmalilardi, Mehmet Nas gereksizdi...

Yusuf Çevik 20.11.2011 13:52

Bu maçı Sivasspor`da alabilirdi,Gençlerbirliği`de.Yine Defansif hatalarımızdan dolayı golü kalemizde gördük.Rıza hoca takımı o kadar çalıştırıyor,futbolcuların beceriksizliği.

[B]Eneramo`ya yapılan 1 penaltımız vardı o verilmedi[/B].Çok net penaltı idi.Evimizde puan vermemiz çok kötü oldu.

Haftaya çok zorlu Galatasaray maçı var,ona çok çalışmalıyız.Herşeye rağmen yenilmedik.Ama dediğim gibi evimizde alacağımız bir maçtı,sağlık olsun.Yola devam...

HALIL 20.11.2011 13:52

beceriksizlik!!! gol kaçirma rekorlari !!! atamayana atarlar !!! kaçan 2 puan gs ve ts maçlari oncesinde canimizi yakabilir insallah surpriz puanlar çikaririz ozelikle ts maçini evimizde yenmeliyiz !!!

husnusivas 20.11.2011 13:52

Riza hocayi elestirmek degil amacim ama hey gidi mubarek benim gibi maci izliyorsun ikinci devrenin basi takim baski ustune baski yiyor trene bakar gibi segridiyorsun zamaninda bir mudahale edemiyorsun,

husnusivas 20.11.2011 13:54

Oyuncu kalitemiz cok asagilarda ocakta takima mutlaka takviye lazim diyorum,

kangallıwert 20.11.2011 13:54

[B]Maçta göze çarpanlar[/B] :Takimin kalite olarak geride oldugu(Kacan gollerde görüldü)

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler[/B] :Bnce elimizdeki macı verdik...

[B]Maçın en iyisi kimdi [/B]:Kıvanc

[B]Maçın en kötüsü kimdi [/B]:Erman

Maçta göze çarpanlar :Tribünlerin bos olmasi...

[B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler[/B] :İLk yari özellikle genclerbirligi adina taviz verdi sanki...

[B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz [/B]:Biraz gec kaldi..Orta saha coktu gol geliyorum demisti malesef...

sivaslıadem 20.11.2011 13:54

isabetsiz uzun paslar yüzünden ve net fırsatları değerlendiremediğimizden galibiyeti kaçırdık suarez rasmussenin yerine girmiş olsaydı ilk yari oyunu koparabilirdik
Grosıcki de fener maçının etkisinde kalmış çok formsuzdu

Bu maçı kazanmalıydik artık zorlu bir seriye giriyoruz
En azından cezalı oyuncumuz yok

58_babacan_58 20.11.2011 13:54

[B][CENTER][COLOR="Red"]İyi oynasık ama ileride etkili olamadık,yapacak bişey yok,1 puan 1 puandır.[/COLOR][/CENTER][/B]

adres58 20.11.2011 13:56

[B]Maçta göze çarpanlar : [/B] Fenerbahçe maçının aksine ısıran pres yapan özelliğimiz yoktu.

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :[/B] Genel olarak belli periyotlarda iyiydik. Ama maç iki denk kuvvetin mücadelesi halinde geçti. Aksayan noktalarımız vardı. Özellikle Pedriel çok pozisyon öldürdü.

[B]Maçın en iyisi kimdi :[/B] Kıvanç ın oynama ve oynatma isteği mükemmeldi. Tam bir profesyonel. Ama 70 den sonra oyundan düştü ve hocamızda onu değiştirdi.

[B]Maçın en kötüsü kimdi :[/B] Kuşkusuz Pedriel çok kötüydü.

[B]Maçta göze çarpanlar :[/B] Kısa paslar ve rakibe presle oyunumuz yoktu. Uzun toplar ve adam adama mücadeleden yoksunduk.

[B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :[/B] Genel olarak vasatın altında bir müsabaka yönetti. Özellikle ikili mücadelelerde ki kararları taraftarı kızdırdı.

[B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz[/B] : Tam kadro oynadığımız maçta Pedrielin yerine oynatacak oyuncumuz yok. Yani alternatifsiz görünüyor o mevkii, buda mecburen onu zorluyor. Hocamızın olumsuz bir faktörü yoktu bu maçta...

risale69 20.11.2011 13:57

verilen ara iyi gelmemiş takıma. sağlık olsun.
ben galatasaray maçında daha güzel oynayıp puanla döneceğimizi düşünüyorum.

münihli_58 20.11.2011 13:58

Bence Pedrieli cok erken cikardi Hocamiz biraz daha öyle devam etmeliydi cünkü Orta Sahamiz güclüydü o dakikaya kadar. Neyse artik 1 puan 1 puan ama rahatlikla 3 puan almaliydik böyle bir rakipten ve kendi evimizde zorlu haftalar bizi bekliyor

burak58as553 20.11.2011 13:58

[B]Ben bir şey söylemek istiyorum...

Yemin ediyorum tribüne gelip hakeme küfür eden 'adam görünümlü cocuklar' ne yapmak istiyor anlamıyorum..Hakem 2 tane aleyhimize karar verdi diye neden küfür ediyorsun ? Al işte adam sana macın son dakikalarında hic faul ile alakası olmayan pozisyonlarda lehine karar verdi..Peki ona neden itiraz etmiyorsun ?Zaten bizim taraftarlarımız anca küfür etmeyi bilir..

[/B]

kangallıwert 20.11.2011 13:58

[B]Her zaman soyledim yine söylüyorum takimda [COLOR="Red"]KALİTE[/COLOR] sorunu var..Oyuncularimiz ne kadar isteklide olsa belli bir yerden sonra isin icine yetenek giriyor..[COLOR="Red"]Pedriel,Ugur,Navradil,Mehmet Nas [/COLOR]malesef yetenek yoksunu oyuncular...Bugun [COLOR="Red"]Erman'd[/COLOR]a hic mücadele etmeyince isler yolunda giderken bir anda tersine dondu..İlk yari [COLOR="Red"]Kıvanc[/COLOR] takimi idare etti resmen ama onunda pili bitince orta saha düsünce olanlar oldu malum...[/B]

sivaslıadem 20.11.2011 14:00

milli takım araları bize yaramıyor bir kere daha tasdik ettik bunu
Neyse artık milli ara da yok maalesef :(

Ozan5858585858 20.11.2011 14:07

[QUOTE=husnusivas;752139]Oyuncu kalitemiz cok asagilarda ocakta takima mutlaka takviye lazim diyorum,[/QUOTE]

oyuncu kalitesi aşağılarda olsaydı fb'yi yenemezdik renktaş.. kaliteyi bir maçlık düşünürsen fb bizim maçta çok kötüydü fb'nin oyuncu kalitesi aşağılardamı ? hayır.. umarım demek istediğimi anlamışsındır.. maça gelince 3 puan'ı rahat rahat alabilecekken oyuncularımızın laubaliliği pahalıya patladı.. Rıza Hoca da buna bir etken.. Bir teknik adam maça hiç mi müdahale edemez.. Rıza hoca bugün bunun örneğini bize gösterdi...

MaXiMuM 20.11.2011 14:20

[B]Yazık oldu , alabileceğimiz bir maçtı.
Gençlerin hocası Fuat Çapa 2. yarı oyuna 2 değişiklikle müdahale ederek 1 puanı almayı bildi. Oyuna yeni giren rakip oyuncu girer girmez bir gol kaçırdı, arkasından golün asistini yaptı. Bu olan biteni de bizler gibi Rıza hoca da kenardan izlemekle yetindi.
Pedrielin yerine Rasmussen değil, orta sahaya bir takviye gerekliydi. Gençlerin orta sahada üstünlüğü sağladığını bir Rıza hoca göremedi galiba. Orta sahayı kalabalık tutup oyunu kontrolümüze alamayınca sonuçta gol yememiz kaçınılmaz oldu.
Yazık.....[/B]

yerliturkuaz 20.11.2011 14:20

[B]Dikkat edin milli maç aralarından sonra takımımız hep tökezlemiştir. İyi bir seri yakalamıştık oyun anlamında fakat nedense milli maç arasından sonra oyunumuzda çok belirgin bir düşüş vardı.

İlk yarıda çok iyi oynadık. Alışılmış Sivasspor gibi oynadık. Lakin ikinci devre Gençlerbirliğinin pısırık oynayacağını zannederek rahat başladık. Gençlerebirliği de bir geldi iki geldi üçüncüsünde golü attı. İkinci yarının başlarında Gençlerbirliğinin topu ayağında tutmasına izin vermemiz bize pahalıya patladı.

Kimse ne futbolcuları ne de teknik kadroyu eleştirmeye kalkmasın. Herkes üç puıanı ister bugün bir puan nasip oldu bize. Kadromuz hakikaten çok güzel. Sahip çıkalım bu kadro iyi işler çıkartacak kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki sahip çıkalım yıpratmayalım takımı.

Taraftar olarak takımı eleştirmek işimiz olmasın taraftar olarak işimiz takım oyundan düştüğünde takımı ayak da tutmak olsun tıpkı bu maç da olduğu gibi. Boş tirbünlere oynamak bu takımın hakkı değil.....[/B]

zaralı19 20.11.2011 14:31

eniyisi eneramo ve kıvançtı mehmet nası neden oynatıyor anlamıyorum Rıza hocanın güzel oynadık ama gol atamadık

58MUAMMER58 20.11.2011 14:35

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
SİVASSPOR ilk 10 dak baskı kurdu ben bu maçı rahat kazanırız dedim sonra gençler dengeyi kurdu sivasspor karambolden golü buldu groseçkiyle ermanla müsait pozisyonlaR kaçtı kopartabilirdik 2.yarı gençlerin baskı kuracağını tahmin ediyordum öylede oldu gol geliyorum dedi borcan mutlak golü önledi yediğimiz gol amatör ligde yenmez 2 kişilik atakta gol yedik gennçlerin hocası yerinde değişiklikler yaptı tıpkı bjk maçındaki gibi maçı kurtardı maçın hakkı beraberlikti galipte olabilirdik mağlupda sivasspor sanki yorgun çıkmış gibi fb maçındaki hırs istek yardımlaşma hiç yoktu oyuncularımız hep düz oynayan adamlar iki takım arasındaki kondisyon farkı 2.yarıda çok belli oldu onlar yorulmadı
Maçın en iyisi kimdi : ?
kıvanç murat akça iyi oynadı eneramo çok çalıştıda etkisiz kaldı
Maçın en kötüsü kimdi : ?
attığı gol hariç pedriel .erman groseçki oyuna ağırlık koyamadılar beğenmedim hele erman hiç yoktu piyasada yaw arkadaş hiçmi şut çekmediniz idmanda penaltı noktasından bomboş kaleye kaleciye pas veriyon
tribünler anlamadım şekilde bomboştu sayılır koca sivasda 4 bin kişiyemi oynanır bank asyada 20 30 bin kişi seyirciye oynanıyor maçlar sivasspor fb maçındaki gibi oynasa rahat kazanırdık milli aralar nedense bizi frenliyor maalesef
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
hakem ilkyarıda murata haklı uğura haksız kart gösterdi murata 2. sarıdan kırmızıda verebilirdi orda şans yardım etti rakip oyuncular inanılmaz sert oynadılar eneramonun bariz şekilde düşürüldüğü pozisyon penaltıydı bundan daha ucuz pozisyonlar aleyhimize verilmişti maça etkisi oldu
Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz ?RIZA hocanın belli bi şablonu var bunu bozmuyor aslında elimizde gerçekten çok kaliteli oyuncular var bunları sırayla değerlendirmek lazım 1-0 galipken çok yaslandık geriye aslında bunu görmesi lazımdı rakip hocanın değişikliklerine geç cevap veremedi orta saha resmen çöktü ziyanın bölge otoban oldu önüne adam koymadı rasmüssenle başlayıp son 15 20 dak surez girebilirdi adam paslanmış sanki cihanları unutmuş rada keita kerim sandro piyasada yok orta sahada 3 pas yapamıyoruz mademki 1-0 üstüne yatacaksın ortasahayı kanatları kapatmalıydı sağlık olsun artık karşımızda kendi sahasında bjk yi 2-0dan 4-2 ye maç kazanmış takım var onlarında hakkını teslim etmek lazım 1 puanı haketttiler

yorumcuyuz 20.11.2011 14:38

1-0 üstüne yatarsan olacağı bu..!

bassguitar 20.11.2011 14:48

Maçta göze çarpanlar :tribunlerin bos olması

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :iyi degildik,

Maçın en iyisi kimdi :Kıvanc

Maçın en kötüsü kimdi :pedriel

Maçta göze çarpanlar :pedrielin sag acık oynaması.eneremonun yanlız kalması

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :hakem iyi idi

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz:erman orta sahada etkisizdi.pedriel gol haricinde yoktu.degiştirmekte cok gec kaldı

savaş2 20.11.2011 14:55

***bir puan cok iyi g.birliği her zaman güzel futbol oynayan liğin en iyi takımlarında biri dir
***hakem kartları cok erken gösterdi bize onun icin defansda ileri cıkamadık yani risk almadı
***grosıcki cok bencil oynuyor .ortaları iyi yapamadı. yada orta yapmayı bilmiyor .resmen bir kazma
***rıza hoca ortasag oyunda düştü hoca filim gibi seyretti .rakip hoca cin gibiydi gerekeni yaptı bir puaanı kaptı tebrik ediyorum.
*** haftaya iyi bir hakem düşerse macımıza gs rahat geceriz derimmmm

serkan_ozcan58 20.11.2011 14:57

maçın hakkı beraberlikti 2 puan kaybettiğimiz için üzgünüz hatamız havadan oynamaya başladık mı top rakipte kalıyor yerden ne zaman oynasak tehlikeli oluyoruz rıza hocaya sorum şu kerim zengini biz niçin aldık ne zaman oynuyacak uğurun yerine bun taraftara açıkla artık?

58YIGIDO58 20.11.2011 15:21

Ben öncellikle ilk yarida oynanan futboldan gayet memnundum fakat ikinci yariya gelince Sivasspor oyundan cok düstü.
Ve bence bu takimda pedriel ve rassmusenin yeri olmadigini düsünüyorum tamam pedriel ilk golü atti ama sansti bu ve rassmusene gelince diyorumki kendi kendime bu oyuncu iyi olsa celtic neden versinki bize.
Riza hocayi hic begenmiyorum degisiklikte cok gec kaldi mesela faty ne güne duruyor orda anlamadim belkide faty girseydi gol yemezdik ama bu skor cok kötü oldu büyük ihtimal önümüzdeki 2 hatayi kaybedecez ama Allah büyük bakalim ne olacak

serkankeskin 20.11.2011 15:32

benim anladığım milli maç araları bize yaramıyor.kayseri maçıda buna örnek.bundan sonraki maçlarda performansımız yükselir inşallah.

gülkız 20.11.2011 15:45

Verilen aradan dolayı oyunda düşüklük olacağından korkuyordum öyle de oldu.Maçın iyileri Kadir,Kıvanç,Erman,Murat Akça,Ziya idi..Maçın kötüleri ise Pedriel ve Navratil idi.Pedriel,artık süper lig oyuncusu sayılmaz.Şans yanında olduğu için gol atabiliyor,Rasmusseni eleştirmiyorum çünkü pedriel kadar yer alamıyor ve anlaşabileceği oyuncuları tahmin edemiyor.Ayağa paslarda takımın daha dikkatli olması gerekiyor maçtan önce Fuat Çapanın Sivasspor,uzun paslarla hareket eden bir takım ifadesinde olduğu gibi ileriki maçlarda dikkatli olunması gerekiyor buna göre..Hakeme gelince ise berbattı.İlk dakikalarda sarı kart çıkarmaya başlayan bir hakeme karşı çocukların temkinli oynamak istemesi normal..Önümüzdeki maçlar daha önemli..

Respect58 20.11.2011 16:01

[B]Takım uyudu,taraftar uyudu.Herkes maç bitsede gitsek havasındaydı.Verilen arada futbolcular yatmış çalışmamışlar.

İlk yarı Eneramo,Grosicki,Erman ve Kıvanç'ın isteğiyle biraz kıpırdadık.İkinci yarı Eneramonun bitip sahada eriyip kaybolmasından sonra Gençlerbirliği kontrolü eline aldı..

Rakibin en göze çarpan özellikleri çok iyi kondüsyona sahip olmak ve çok iyi atağa çıkmaktı.Dikkat ettim adamlar hiç boşa top atmıyorlar gelişi güzel vurmuyorlar.Gözü kapalı bile atsalar illaki kendi adamlarına gidiyor.

Tabi bizim oyuncuların koşmaya dermanları olmadığı için hem başabaş mücadele edemediler hemde atağa çıkmalarını engelleyemediler..

Deplasman özürlü bir takım olduğumuzu göz önünde bulurdurursak evimizde kaybettiğimiz puanların değeri bizim için 2 kat daha artıyor.[/B]

eroldeger 20.11.2011 16:21

biz buhocayla maç falan kazanamayız çünki bu adamda erman hastalığ var azkalsın malupoluyorduk allahtan erman çıktıda beraberliğe razıolduk bir gün dediğime gelecek ama işişten geçecek

eskibektaşlı 20.11.2011 16:28

[QUOTE=sivaslikardes58;752166]Ben öncellikle ilk yarida oynanan futboldan gayet memnundum fakat ikinci yariya gelince Sivasspor oyundan cok düstü.
Ve bence bu takimda pedriel ve rassmusenin yeri olmadigini düsünüyorum tamam pedriel ilk golü atti ama sansti bu ve rassmusene gelince diyorumki kendi kendime bu oyuncu iyi olsa celtic neden versinki bize.
Riza hocayi hic begenmiyorum degisiklikte cok gec kaldi mesela faty ne güne duruyor orda anlamadim belkide faty girseydi gol yemezdik ama bu skor cok kötü oldu büyük ihtimal önümüzdeki 2 hatayi kaybedecez ama Allah büyük bakalim ne olacak[/QUOTE]
Arkadaşım tesbitleriniz mantıklı bende aynı görüşteyim. Pedriel ve Rasmussen aynı stil oyuncular ve ne kadar gol atmış olurlarsa olsunlar çok beceriksizler aslında yırtıcı ve şut yüzdesi yüksek oyuncularımız olsa idi daha başarılı olurduk.

Yıl sonunda gönderilmeleri gerektiğini düşündüğüm oyuncular :

Mehmet Nas
Uğur KAVUK
Pedriel
Rasmussen (zaten kiralık)
Sandro
Keita (oynatmayacaksa)
Kerim Zengin (hangi akla hizmet alındıysa-müzmin sakat)
Diallo (aslında beğendim bir oyuncu, ama sakatlığı nüksedecekse..)

Böylelikle yabancı kontenjanımız açılmış ve daha genç,kaliteli oyuncu alma hakkımız olmuş olur.

15935758 20.11.2011 16:39

[QUOTE=HALIL;752136]beceriksizlik!!! gol kaçirma rekorlari !!! atamayana atarlar !!! kaçan 2 puan gs ve ts maçlari oncesinde canimizi yakabilir insallah surpriz puanlar çikaririz ozelikle ts maçini evimizde yenmeliyiz !!![/QUOTE]

aynen katılıyorum gerçekten atamayana attılar özellikle 2. yarıda bir çok pozisyonu boşa harcadık

KaanK 20.11.2011 16:48

[B]Bu maçı alsaydık çok ama çok iyi olacaktı..Üzerimizdekilerin hemen hepsinin puan kaybettiği haftada 3 puan bizi zirve eteklerinde dolandırırdı..Söylenecek fazla birşey yok orta sahamızda Kıvanç maşallah çok iyi, Kadir vasattı bugün..Eneramo çalıştı yine ama suarez etkisiz kaldı ..Oyunumuz beni umutlandırıyor açıkçası ..Haftaya gs deplasmanından en az 1 puan, sonraki hafta içerideki bir ts zaferi bizi uçurur...[/B]

infial§ 20.11.2011 18:43

gençler maçında kı ısteksız oyunu gorunce,fenev maçında kı 3 puan demek oluyor kı extra'ydı.bu hafta ki 1 puan ile ıdare ettik,haftaları puansız gecmeyelim

DOGU_BEY 20.11.2011 18:53

[B]Bugünkü maçı en iyi özetleyen cümle şu olurdu herhalde: Bizi çok iyi uyuttular!

Evet, bugünkü maçı kendi elimizle bir türlü bulamadığımız ve işi erkenden bitiremediğimiz 2.golle g.birliğine hediye ettik.Fuat Çapa gibi hoca tiplerini asla sevmem..Daima rakibi uyutur sonra 1 golle deplasmadan 1 puan alıp gider..Geçen sene bu adam Kasımpaşadaydı ve hatırlayın bizi uyuttular uyuttular 85'de kontradan Gökhan Güleç 1-0 yapmıştı ve Allahtan son dakikada Ermanın frikik golüyle 1 puanı almıştık...Bu maçta da değişen tek şey Fuat Çapanın g.birliğinin başında olmasıydı..Maçta sahanın en kötüsü kesinlikle Suarezdi...Attığı gol zaten bir karambol golüydü, o top kimin önüne düşsse goldü..Maçın en iyi adamı ise kesinlikle Kıvançtı daha sonra da Grosicki..Zannedersem Kıvanç baya bi yorulduğu için Rıza hoca oyundan aldı onu..Ama gel gör ki yerine giren artık pili bitmek üzere olan Mehmet Nas tek bir olumlu top kullanamadığı gibi bir sürü top kaybı yaptı.Eneramo ilk yarı oldukça iyiydi ama 2.yarıda kayıpları oynadı..Aslında takım çok kötü oynadı diyemeyiz ama 2.golü bir türlü bulamayışımız sonucu gençlerbirliğinin 2. önemli atağı gol oldu..İlk atakalrında karşı karşıya kaçırmışlardı..

Eğer 2.golü bulmuş olsaydık bu maç en azından 3-0 biterdi...2. golü bulamazsan burda yediğin 1 gole razı olursun malesef...Mesela maç içinde dikkatimi çekti, daha 60.dakika bizim kaleci Borjan vakit geçirmeye çalışıyordu...Oysa bu maçtan önce ne demiştik fener maçındaki oyunun çeyreğini ilk yarı oynasaydık daha ilk yarıda iş biterdi...Bence bu maçın kırılma anı Kamil Grosickinin ilk yarıda soldan alıp 30-40 metre içe doğru sürdüğü topu Suareze al da at diye vermesi ve Suarezin ise şut atacağı veya direk kaleye gideceği yerde topu durdurup dar açıdaki Grosickiye tekrar vermesi ve onun şutunu kalecinin kurtarmasaydı...Orda 2-0 yapsaydık maç o anda biterdi...[/B]

izmirliyigido 20.11.2011 19:22

[B]Rıza hoca da Mehmet Nas, Uğur Kavuk, Erman Kılıç, Pedriel Suarez hastalığı olduğu müddetçe biz daha çok bir hafta sevinir, 2 hafta üzülürüz. Erman'ın, Pedriel'in göze batan olumlu bir hareketini gördüyseniz söyleyinde ben maçı videoyaya kaydettim o dakikalrı bir kez daha izleyeyim.[/B]

Oyuna sonradan giren Mehmet Nas ne yaptı gören-bilen varsa söylesin. Böylesine bal yapmaz arılara takımda ihtiyaç var mı hocam? Gönder gitsinler. Takıma hiç beğenmediğimiz, gelmesinin fiyasko olduğunu söyleyip şimdi susanların hedef tahtası KIVANÇ gibi savaşçı ruhlu orta saha lazım.

[B]Yok hocam,[/B] (ben takım yenilmediği zamanda söyleyeyim de bazı arkadaşlar "takım yenilince konuşuyorsun" demesinler), [B]bu iş böyle yürümez. Hedef büyüt HEDEF !...[/B]

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :[/B] Futbolsuz bir oyun da alınan 1 puan ne kadar sevindiricidir, düşünmek lazım.

[B]Maçın en iyisi kimdi :[/B] KIVANÇ KARAKAŞ

[B]Maçın en kötüsü kimdi :[/B] PEDRİEL ve sırasıyla UĞUR-ERMAN-MEHMET NAS

[B]Maçta göze çarpanlar :[/B] İsteksizlik, oyun kuramama ve kademe eksikliği

[B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :[/B] Pek çok pozisyonda inanılmaz yanlış kararlar ve takdir haklarını rakipten yana kullandı. Kaç sefer hatalı taç atışında ki yanlış kararlar verdi.

[B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :[/B] Fiyasko !... Sen bu PEDRİEL'e neden tahammül ediyorsun? Neden bu kadar müsamaha gösteriyorsun? Rasmussen'i neden sürekli oynatmıyorsun?

Erman'ın biraz daha etkili oynaması için neden kulaklarını çekmiyorsun? Mehmet Nas'ı neden oynatıp tepki çekiyorsun?

.

Turan 59 20.11.2011 19:51

Ah Rıza efendi ah,sende bu Pedriel hastalığı nereden geliyor.Lütfen söylermisin.Rıza efendi dost acı söyler ama doğruyu söyler.***********"SEN BU İŞİ BİLMİYORSUN"**************************

Turan 59 20.11.2011 19:54

RIZA EFENDİ TAKIMI ŞAMPİYONLAR LİG'i ŞAMPİYONU YAPSANDA ;SEN BU İŞİ BİLMİYORSUN.ALINAN HER SONUÇ TESADÜFİDİR.

cılgınsivas58 20.11.2011 20:32

evimizde ki yeneceğimiz maçı beraberlikle kapattık fb maçındaki takım yoktu forvettekı eksikliğimiz göz önünde su iki haftadan işallah puan alırız yoksa zor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:15.