SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Trabzon maçının biletleri satışta (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33189)

sivaslıadem 27.11.2011 17:59

Trabzon maçının biletleri satışta

süper ligin 13. Haftasında sivassporun trabzonsporu konuk edeceği maçın biletleri kongre müzesi bahçesindeki bufede satılmaya başladı

Kale arkası ve misafir tribün 5 lira

Maraton biletleri 10 liradan

VIP biletleri ise 15 liradan satılmaya başladı

Karşılaşma 2 Aralık Cuma günü saat 20.00de başlayacak

infial§ 27.11.2011 18:21

Cevap: TRABZON MAÇININ BILETLERI SATIŞTA

bı sezon boyunca beklediğimiz maç,ölmek var susmak yok ,-30 derece olsa da stadyumdayız.

poolat58 27.11.2011 18:26

bu maçta susan haindir.....!!!

tavatir 27.11.2011 18:40

Yav arkadaşlar abartmayın isterseniz. 3 puan değerinde bir lig maçı. Umarım kazanırız ve rahatlarız.

poolat58 27.11.2011 18:59

arkadaşım bilmedğin şeyler...adamlar her ortamda bizi aşağılamak için kendilerini heba ediyorlar...onlar bağırsın biz dinleyelim mi...şehir dışında kalanlar bunu daha iyi anlar...

sivasfutbol 27.11.2011 20:07

ben bu maça 2 oglumla gidecegim sivasıma destek olacagım..

serkankeskin 27.11.2011 20:58

süper lige ilk çıktığımız yıllarda trabzonu devamlı yeniyorduk şampiyonluğa oynamamızda adamların zoruna gitti o olaylı maç ise işin tuzu biberi oldu.son bir kaç yıldır sivas kötü durumda olduğu için rahat galibiyetler aldılar ve havalarından geçilmiyor.şimdi kazanma sırası sivas ta.yeterki takım gerçek futbolunu oynasın ve taraftar stadı doldurup 90 dakika susmasın.ben istanbul da yaşıyorum , bu maç pazar günü oynansaydı gelmeyi düşünüyordum ama sivas takilerin stadı dolduracağından eminim çünkü bu maçı kazanmamız dirilişimiz olacak.allah yardımcımız olsun.

KaanK 27.11.2011 21:10

[B]25 nisan 2009da ağlattığımız gibi bu lazları bir daha ağlatma zamanı......[/B]

antik58 27.11.2011 21:14

Bari bu maç dolsun stadımız sokakta gezmek kahvede ızlemek yok hava soğuk diye dert etmesin kimse statda herkes bağırırsa yerinde durmazsa SİVASSPORumuzunda galibiyetiyle YANAR ORTALIK...

KaanK 27.11.2011 21:27

[QUOTE=tavarih;753185]Yav arkadaşlar abartmayın isterseniz. 3 puan değerinde bir lig maçı. Umarım kazanırız ve rahatlarız.[/QUOTE]

[B]ya hocam kusura bakma da nedense hep iyiniyet gösteren taraf biz oluyoruz abartmıyoruz ama görüyoruz abartmayınca ..ts etmediği küfür kalmıyor bize yapmadıkları kalmadı ama biz hep abartmayalım centilmen olalım diyoruz ..yok öyle bir dünya ..Abartmaksa abartmak düşmanlıksa düşmanlık ..Adamlık hakedene yapılır ki bunu bir çok kez yaptık ama ts-kayseri-antep üçlüsü adamlıktan nasibini almadığından gerek yok bunlara hocam ..bunlardan bize dost olmaz [/B]

DOGU_BEY 27.11.2011 22:02

[B]Allah izin verirse cuma günü maçta olacağım inşallah...Ve boğazım yırtılana kadar bağırıp takımımıza destek vereceğim...Ne zamandır bu maçı bekliyorum...Bu hafta bjkden ilk tokadı yediler, ikinciyi de biz öyle bir vuralım ki şunlara uzun süre kendine gelemesinler...Zira bizden aldıkları yenilgiler sonrası onlar için hep sürünme dönemi başlamıştır inşallah bu hafta da böyle olacak...[/B]

burak58as553 27.11.2011 22:51

Keske Sivas'ta olup bu maca gidebilseydim :/ Ama bende Tv karsısında takımıma destek verecegime sizin karsınızda söz veriyorum..

sivaslıadem 27.11.2011 23:08

bu stad ne soğuk günlerde doldu henüz ortalıkta kar da yok zaten cuma akşamı bir de hafta içi çalışanlar için işe gitme bahanesi de yok
Gerekirse stadyumun dışından bağırak sığmadığımızı cümle aleme gösterek de 35 bine ikna edek herkesi başta trabzonlu eski tokı başkanını
Hem de şu takıma hak ettiği değeri gösterelim

KaanK 28.11.2011 00:17

[QUOTE=DOGU_BEY;753218][B]Allah izin verirse cuma günü maçta olacağım inşallah...Ve boğazım yırtılana kadar bağırıp takımımıza destek vereceğim...Ne zamandır bu maçı bekliyorum...Bu hafta bjkden ilk tokadı yediler, ikinciyi de biz öyle bir vuralım ki şunlara uzun süre kendine gelemesinler...Zira bizden aldıkları yenilgiler sonrası onlar için hep sürünme dönemi başlamıştır inşallah bu hafta da böyle olacak...[/B][/QUOTE]

[B]hocam bunlara 2009da yaşattığımız kabusun etkisini hala yenemediler...dediğin gibi bu hafta bunlara bir vurursak sonun başlangıcı olur onlar için. Ama bu lazların bizim camia için ne ifade ettiğini rıza hocanın farkında olması ve oyunculara aşılaması lazım ekstra hırs ekstra azim lazım..Taraftara da çok iş düşüyor bu maç belki de taraftara en çok ihtiyaç duyduğumuz maç olacak.. -35teki maçta full çekmiştik, nisan 2009daki maçta tek kişilik boş yer yoktu ..Bu maçta da inanıyorum bir hezimet daha yaşatıcaz bunlara...Bunların bize yaptıklarını cümle alem biliyor bu yüzden bu maçta hiç bağırmadığımız kadar bağırmamız , takımımıza destek olmamız lazım [/B]

Sivasspor 3G 28.11.2011 08:49

Maç önemli Trabzonspor Sivasspor. Bilet fiyatı bir sigara parsı değil. Ama stat yine dolmayacak kale arkaları boş kalacak maraton ve Vıp'te yer yer boşluklar. Şİmdiden olacağı söyleyelim. Şehir takımına sahip çıkmıyor. Cuma akşamı güzel bir gün. Ertesi gün tatil. O akşam Sivas'ta maçtan başka daha güzel ne var biri yazsın bana.

DoomsDay58 28.11.2011 10:34

5-10 Tl ye bilet satılıyor bari bu maçta o stad dolsun hadi istanbuldaki hayırsız taraftarı geçtik bari sivasta boş koltuklar olmasın, 5 tl yani sigara parası bile değil.

Del Piero 28.11.2011 12:08

saldırın durmadan bu taraftar arkanızda herzaman sivasa rahat yok 4 eylülde trabzona koymadan

sinan-58 28.11.2011 12:17

Bu maçta susanı allah affetmez senenin en önemli maçlarından birisi

falcon58 28.11.2011 12:25

bu macın affı yok herturlu almalıyız...bunlarada oyle misafirperverlik filan yapılmasın kısasa kısas.Bizlere nasıl davranıyorlarsa karsılıgını oyle alacaklar.ALAYINA İSYAN ALAYINA GİDER...

HababamHa 28.11.2011 14:31

Bu fiyatlara karşı bu maçtada stad dolmazsa söyleyecek fazla söz yok demekyir

58 SiVaSıM 58 28.11.2011 15:46

O BÜYÜK GÜN GELDİ ÇATTI ÖLMEK VAR SUSMAK YOK !!!!!1 ÖLENE KADAR GIRTLAĞIMIZ PATLAYANA KADAR SİVAS DİYE BAĞIRACAZ!!!! gelin bakalım 1 senedir bekliyoruz geliiiiiiiiiiiiiin !!!!!!!!!!!!!!!!!

kağanhan58 28.11.2011 22:47

GEREKİRSE DÜKKANI KAPATIP GİDECEĞİM BU MAÇA!!!

Sivas_SporLu58 28.11.2011 23:17

dikkat edinde tribünleri lazlara satmasınlar

58nur58 29.11.2011 09:14

bayan taraftarlar baylardan guzel destek veriyor bagiriyor :D haydin bayanlar evde oturmayin mac gunu oyuncular belki sizlerden utanir maci kazanirlar :D

Rallim58 29.11.2011 13:10

[QUOTE=Hedef58;753275]Bu fiyatlara karşı bu maçtada stad dolmazsa söyleyecek fazla söz yok demekyir[/QUOTE]

[B]İzmir'den GüVeN bu maç için geliyor.:)

Sivas'ta yaşayıp, gelmeyenlere (geçerli mazereti olanlar hariç) söyleyecek bir şey bulamıyorum...

Bir gün uyandıklarında, çok şeyi kaybettiklerinin farkına varacaklar ama o zaman da iş işten geçmiş olacak. (Allah o günleri göstermesin)...[/B]

mahser 29.11.2011 13:46

ulan su acemı turubunculugumuz benı gulduruyor bır yıldır beklıyormusuz bu macı hemen kendımıze dusman edınıyoruz bazı takımları atar tutar yapıyoruz hemen kendımıze kanka takımlar buluyoruz trabzon dakı futbol kulturunun turubun kulturunun yarısı sıvas ta olsun sıvasspor bambaska bır takım olurdu gecen sene adamlar bıze plaka yaptılar bu mactada trabzon seyırcısı kendılerıne ayrılan yerı doldururlar ordakı butun sıvassporluları sustururlar ve muhtemelen bızı yener gıderler GERCEKLERI GORUN ARTIK ....... MAHŞER/SIVAS

KaanK 29.11.2011 14:03

[QUOTE=mahser;753469]ulan su acemı turubunculugumuz benı gulduruyor bır yıldır beklıyormusuz bu macı hemen kendımıze dusman edınıyoruz bazı takımları atar tutar yapıyoruz hemen kendımıze kanka takımlar buluyoruz trabzon dakı futbol kulturunun turubun kulturunun yarısı sıvas ta olsun sıvasspor bambaska bır takım olurdu gecen sene adamlar bıze plaka yaptılar bu mactada trabzon seyırcısı kendılerıne ayrılan yerı doldururlar ordakı butun sıvassporluları sustururlar ve muhtemelen bızı yener gıderler GERCEKLERI GORUN ARTIK ....... MAHŞER/SIVAS[/QUOTE]

misafir takım bileti alalım mı kardeşim mazallah biter falan bulamazsın sonra ????

poolat58 29.11.2011 16:37

[QUOTE=mahser;753469]ulan su acemı turubunculugumuz benı gulduruyor bır yıldır beklıyormusuz bu macı hemen kendımıze dusman edınıyoruz bazı takımları atar tutar yapıyoruz hemen kendımıze kanka takımlar buluyoruz trabzon dakı futbol kulturunun turubun kulturunun yarısı sıvas ta olsun sıvasspor bambaska bır takım olurdu gecen sene adamlar bıze plaka yaptılar bu mactada trabzon seyırcısı kendılerıne ayrılan yerı doldururlar ordakı butun sıvassporluları sustururlar ve muhtemelen bızı yener gıderler GERCEKLERI GORUN ARTIK ....... MAHŞER/SIVAS[/QUOTE]

güzel kardeşim senin provakator olduğunu hissettim nedense ???sen sivasspor taraftarı olduğuna emin misin???bizi yerde yere vurmuşsun resmen. o kadar çok seviyorsan trabzonu onu tut.madem bizden çok iyiler...

DOGU_BEY 29.11.2011 22:19

[B][QUOTE=mahser;753469]ulan su acemı turubunculugumuz benı gulduruyor bır yıldır beklıyormusuz bu macı hemen kendımıze dusman edınıyoruz bazı takımları atar tutar yapıyoruz hemen kendımıze kanka takımlar buluyoruz trabzon dakı futbol kulturunun turubun kulturunun yarısı sıvas ta olsun sıvasspor bambaska bır takım olurdu gecen sene adamlar bıze plaka yaptılar bu mactada trabzon seyırcısı kendılerıne ayrılan yerı doldururlar ordakı butun sıvassporluları sustururlar ve muhtemelen bızı yener gıderler GERCEKLERI GORUN ARTIK ....... MAHŞER/SIVAS[/QUOTE]

belki içlerinde sen de olursun belli mi olur?

sen böyle ön yargılı konuşmaya devam ettikçe tribün kültürü de oluşmaz başarı da gelmez...düşman kazanma derdinde değiliz çünkü bazıları bizi çoktan düşman ilan ettiler bile, sen hangi dünyada yaşıyorsun?

doğru,trabzondaki taraftar ve futbol kültürü belli bir seviyede, belki bizden ileride de olabilirler...yalnız unuttuğun birşey var lig başladaı başlaylı her sezon bu ligde olan fb, gs , bjk ve a.gücüdür yani ts de aynı bizim gibi önce alt liglerden 1.lige çıkıp başarılar kazanmıştır...bu işler ha deyince olmuyor hele ki böyle bırakın bu işleri şöyle olmaz böyle olmaz demekle hiç olmuyor....bazı maçlar vardır, taktik-teknik ve mantık 2.planda kalır, yürekle kazanılır...cuma günü 4-5 eksikle de çıksak yüreğimizi ortaya koyarsak bu maçı alırız ve ts yi de senin gibi düşünenleri de yollarız bol oksijen almaya...[/B]

GuVeN 30.11.2011 02:03

Sakatlar bir mucize olsada yetişebilse dıye cok dua edıyorum. Özellıkle Eneramo ve Grosicki bu macta kesınlıkle oynayabılmelıydı. Bu nasıl şanssızlıkdır anlamak mümkün değil.

GuVeN 30.11.2011 02:06

Katılmak mümkün değil. Gercekten Sivassporlu olsaydınız bu husumetin başlangıcının onlar olduğunu bilirdiniz. Kimse kimseye durup dururken kızgınlık duymuyor. Siz kendınıze gore gerceklık oldugunu dusundugunuz sacmalıkları kendınıze saklayın!

YENiCERiavrupa 30.11.2011 05:47

Beyler Bunlar bize nasil davrandiysa aynisini Yapin fair play fln hikaye biz her geleni adam gibi karsiliyoruz ama onlar ne Annamizi Ne bACImizi birakmiyolar delirdin su lazlari kafayi yesinler sizlere guveniyoruz aslanlarim benim yigidolarim benim Size Avrupadan Olumune Destekkk Allah yardimciniz olsun
Haydi Sivasimmm Haydi yigidolarim gosterin sunlara !!!!

ZiDaNe58 30.11.2011 06:55

bari bu maçta dolsun stad takımın bizlere ihtiyacı var haydin maça maça maçaaa

Ferhat06 30.11.2011 09:29

[QUOTE=GuVeN;753587]Katılmak mümkün değil. Gercekten Sivassporlu olsaydınız bu husumetin başlangıcının onlar olduğunu bilirdiniz. Kimse kimseye durup dururken kızgınlık duymuyor. Siz kendınıze gore gerceklık oldugunu dusundugunuz sacmalıkları kendınıze saklayın![/QUOTE]

Husumetin başlangıcının onlar olduğunu bilen biliyor ama ilanihaye sürdürmek bize hiç yakışmaz.Sevgi ondurur nefret öldürür'.

astaravisa 30.11.2011 12:14

[QUOTE=serkankeskin;753207]süper lige ilk çıktığımız yıllarda trabzonu devamlı yeniyorduk şampiyonluğa oynamamızda adamların zoruna gitti o olaylı maç ise işin tuzu biberi oldu.son bir kaç yıldır sivas kötü durumda olduğu için rahat galibiyetler aldılar ve havalarından geçilmiyor.şimdi kazanma sırası sivas ta.yeterki takım gerçek futbolunu oynasın ve taraftar stadı doldurup 90 dakika susmasın.ben istanbul da yaşıyorum , bu maç pazar günü oynansaydı gelmeyi düşünüyordum ama sivas takilerin stadı dolduracağından eminim çünkü bu maçı kazanmamız dirilişimiz olacak.allah yardımcımız olsun.[/QUOTE]

hatta o dönem bir başlık vardı. en çok puan aldığımız takımları listelemiştik. orda şampiyon trabzondu. en çok onlardan puan almıştık. ama başlığı bulamıyorum :)

ahhguzum 30.11.2011 14:37

herkes maça ben şehir dışındayım duymak isityorum seslerinizi tv den hadi koçlar yenelim 6-1 in intikamını da alalım.....eskişehirdeyim ama gönlüm orada olacak..inşallah enaramo ve murat akça oynar en önemlisi murat akça burağı o durdurur ancak.....birde kerim süper olur...

sivaslıadem 30.11.2011 14:58

zor bir ihtimal ama plakayı zorlayalım
6-1 tahmini yapan var mı hiç

gol atarsak ustune yatmayalım
fener macındaki gibi rakibe alan bırakmayalım
şanslı olursak 6 1e doğru yol alalım

Salim58 30.11.2011 15:22

[QUOTE=sivaslıadem;753675]zor bir ihtimal ama plakayı zorlayalım
[B]6-1 tahmini yapan var mı hiç[/B]

gol atarsak ustune yatmayalım
fener macındaki gibi rakibe alan bırakmayalım
şanslı olursak 6 1e doğru yol alalım[/QUOTE]

[QUOTE=Salim58;753412][B][COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR] - Trabzonspor..............( [COLOR="DarkRed"][FONT="Arial Black"]6[/FONT][/COLOR][B]-[/B][COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]1[/FONT][/COLOR] )
[/B][/QUOTE]

[QUOTE=kerami58;753536]Sivasspor - Trabzonspor..............( 6-1 )
[/QUOTE]

..........................

GuVeN 30.11.2011 19:03

Maça gitmek isteyen yiğidolar işlerini son güne bırakmasınlar. Ben bugün biletimi aldım. Satış yapan bayanın dediğine göre biletlere ilgi varmış. Sonra vay ben bulamadım vay fazla bileti olan varmı diye üzülmeyin..

mahser 30.11.2011 20:06

[QUOTE=KaanK;753477]misafir takım bileti alalım mı kardeşim mazallah biter falan bulamazsın sonra ????[/QUOTE]

kaan karseıme sagolasın kardesım bılet ıcın zaten ben sıvasta degılım ınsallah sıvassporumuz yenerde benım soyledıklerım bosa cıkar sen bursa ya gelırsen ben sana bılet alayımmı bursa sıvas macın da sıvas turubunden kalmaz dıye de kaygılanma buluruz
SAYGILARIMLA MAHŞER/SIVAS

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:41.