![]() |
Sivasspor 2 - 2 Trabzonspor
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=33831&token=41894[/IMG]
Süper Toto Süper Lig'de 13. haftanın perdesi, Sivasspor'un Trabzonspor'u konuk edeceği zorlu müsabaka ile açılacak. Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki karşılaşmada Süleyman Abay düdük çalarken, Abay'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Erdem Bayık yapacak. Maçın 4. hakemi ise Taner Gizlenci... [B]SİVASSPOR'DA 3 ÖNEMLİ EKSİK[/B] Sivasspor cephesinde de önemli maç öncesinde 3 eksik dikkat çekiyor. Kırmızı beyazlılar golcü oyuncusu Eneramo'nun yanı sıra, bir başka hücum oyuncusu Rasmussen ve orta saha oyuncusu Kıvanç'tan sakatlıkları sebebiyle bu zorlu maçta yararlanamayacak.Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, şiddetle puana ihtiyaç duyduklarını ve eksiklere rağmen kendi sahalarındaki maçı en iyi şekilde bitirmek istediklerini söyledi. Tecrübeli teknik adam Trabzonspor'un gücünü bildiklerini, ancak Galatasaray ve Gençlerbirliği maçında kaybettikleri puanları burada kazanacaklarını belirtti. [B]STAT: [/B][FONT=Arial]Sivas 4 Eylül[/FONT] [B]SAAT: [/B][FONT=Arial]20:00[/FONT] [B]HAKEM:[/B][FONT=Arial] Süleyman Abay[/FONT] [B]MUHTEMEL 11'LER [/B][B]SİVASSPOR[/B] [FONT=Arial]Borjan[/FONT] [FONT=Arial]Uğur[/FONT] [FONT=Arial]Murat Akça[/FONT] [FONT=Arial]Navratil[/FONT] [FONT=Arial]Ziya[/FONT] [FONT=Arial]Mehmet Nas[/FONT] [FONT=Arial]Kadir[/FONT] [FONT=Arial]Cerny[/FONT] [FONT=Arial]Erman[/FONT] [FONT=Arial]Grosicki[/FONT] [FONT=Arial]Pedriel[/FONT] [B]TRABZONSPOR[/B] [FONT=Arial]Tolga[/FONT] [FONT=Arial]Serkan[/FONT] [FONT=Arial]Giray[/FONT] [FONT=Arial]Mustafa[/FONT] [FONT=Arial]Ferhat[/FONT] [FONT=Arial]Aykut[/FONT] [FONT=Arial]Zokora[/FONT] [FONT=Arial]Adrian[/FONT] [FONT=Arial]Alanzinho[/FONT] [FONT=Arial]Henrique[/FONT] [FONT=Arial]Burak[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT] |
Cevap: Sivasspor - Trabzonspor
[QUOTE=SivasSpor.Com;753949][IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=33831&token=41894[/IMG]
Süper Toto Süper Lig'de 13. haftanın perdesi, Sivasspor'un Trabzonspor'u konuk edeceği zorlu müsabaka ile açılacak. Sivas 4 Eylül Stadı'ndaki karşılaşmada Süleyman Abay düdük çalarken, Abay'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Erdem Bayık yapacak. Maçın 4. hakemi ise Taner Gizlenci... [B]SİVASSPOR'DA 3 ÖNEMLİ EKSİK[/B] Sivasspor cephesinde de önemli maç öncesinde 3 eksik dikkat çekiyor. Kırmızı beyazlılar golcü oyuncusu Eneramo'nun yanı sıra, bir başka hücum oyuncusu Rasmussen ve orta saha oyuncusu Kıvanç'tan sakatlıkları sebebiyle bu zorlu maçta yararlanamayacak.Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, şiddetle puana ihtiyaç duyduklarını ve eksiklere rağmen kendi sahalarındaki maçı en iyi şekilde bitirmek istediklerini söyledi. Tecrübeli teknik adam Trabzonspor'un gücünü bildiklerini, ancak Galatasaray ve Gençlerbirliği maçında kaybettikleri puanları burada kazanacaklarını belirtti. [B]STAT: [/B][FONT=Arial]Sivas 4 Eylül[/FONT] [B]SAAT: [/B][FONT=Arial]20:00[/FONT] [B]HAKEM:[/B][FONT=Arial] Süleyman Abay[/FONT] [B]MUHTEMEL 11'LER [/B][B]SİVASSPOR[/B] [FONT=Arial]Borjan[/FONT] [FONT=Arial]Uğur[/FONT] [FONT=Arial]Murat Akça[/FONT] [FONT=Arial]Navratil[/FONT] [FONT=Arial]Ziya[/FONT] [FONT=Arial]Mehmet Nas[/FONT] [FONT=Arial]Kadir[/FONT] [FONT=Arial]Cerny[/FONT] [FONT=Arial]Erman[/FONT] [FONT=Arial]Grosicki[/FONT] [FONT=Arial]Pedriel[/FONT] [B]TRABZONSPOR[/B] [FONT=Arial]Tolga[/FONT] [FONT=Arial]Serkan[/FONT] [FONT=Arial]Giray[/FONT] [FONT=Arial]Mustafa[/FONT] [FONT=Arial]Ferhat[/FONT] [FONT=Arial]Aykut[/FONT] [FONT=Arial]Zokora[/FONT] [FONT=Arial]Adrian[/FONT] [FONT=Arial]Alanzinho[/FONT] [FONT=Arial]Henrique[/FONT] [FONT=Arial]Burak[/FONT] [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT][/QUOTE] Henrik oynasın, trabzon 1 kişi eksik demektir tam bir kalas. |
forvetsiz bir takımdan kim galip gelmesini bekleyebilir? öncelikle gol yemeyelim fener maçındaki hırsı yakalayalım bu önemli..
|
Bu maç şu anki kadroya göre sakat oyuncuların olması bir handikap olarak görülebilir.Ama defansta hatasız oynayabilirse Sivasspor mutlaka ki gol bulacaktır .Takım puan alsın, gerisi mühim değil.ama gönül isterki TS yi yesin bitirsin .
|
FANATİK gastesinda bir anket var yüzde78 trabzon çıkmış.sivaslıların oylarını görelim bir.
|
Allah yar ve yardımcımız olsun. yeneriz inşallah
|
BEN KESİNLİKLE YENİLMEYECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM BİR ÖNCEKİ YORUMUMDA FARK ATARIZ DEMİŞTİM AMA BİZİM ÖNEMLİ 3 EKSİĞİMİZ OLACAĞINI HESABA KATMAMIŞTIM YİNEDE GALİB GELEN TARAF BİZİM OLACAĞIMIZA İNANIYORUM
|
[B]Bugün taraftarımızın stadı ful doldurması lazım.Takımımızın ihtiyacı var bizlere.Biz elimizden gelen desteği verelim ki ,takımımızda başarılı olsun.Hadi göriyim sizleri.[/B]
|
VUR KIR PARÇALA BU MAÇI KAZAN !!!!!!!!
|
[B][I]Skor nasıl olur bilemem ama tek bildiğim bu maçı alacağız yönünde..[/I][/B]
[B]3-0 olsun bizim olsun 6-1 olsun yine bizim olsun.:) Skor önemli değil maç bizim olsunda kaç kaç olursa olsun.[/B] |
[QUOTE=Salim58;753967][B][I]Skor nasıl olur bilemem ama tek bildiğim bu maçı alacağız yönünde..[/I][/B]
[B]3-0 olsun bizim olsun 6-1 olsun yine bizim olsun.:) Skor önemli değil maç bizim olsunda kaç kaç olursa olsun.[/B][/QUOTE] 6-1 OLSUN BİZİM OLSUN. |
[B] sehırde ve taraftarlarda eskı lazanya macları oncesı oldugu kadar heyecan ve inanç yok gıbı bılmıyorum dogru bır tesbıtte mı bulundum ama??[/B]
|
Ha Pedriel oynamış ha forvetsiz oynamışız hiçbir farkı yok. Gol atmaya atamayız da bari yemesek...
|
Dünyanın dört bir yanına rızkını aramak için dağılmış,yüreği sivas ve sivasspor aşkıyla yanan dostlar 4 eylülde hamsi buğulama var,davetlisiniz.
|
troolar geliin bakalıım geliin akşama şov var size:)))
|
[B]Maç öncesi Cuma Namazı..[/B]
Spor Toto Süper Lig'de bu akşam Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor'un bazı futbolcuları, Sivas Selim Ağa Camisi'nde Cuma Namazı kıldı.. Bordo-mavili ekibin kaptanı Tolga Zengin ile golcü oyuncu Halil Altıntop ve Volkan Şen'in aralarında bulunduğu bazı futbolcular, Cuma Namazı'nı kılmak için takımın kamp yaptığı Büyük Otel yakınlarındaki Selim Ağa Camisi'ne gitti. Cami çıkışında cemaatin ilgisiyle karşılaşan futbolcular, namazın ardından tekrar otele geçti. Futbolculara cami çıkışında taraftarların ve cemaatin yoğun ilgi gösterdiği gözlendi. Bazı taraftarlar, kaleci Tolga Zengin ve Volkan Şen ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Kaptan Tolga da, durakta karşılaştığı taksicilerle samimi bir şekilde sohbet etti. ** tamamda ilgi neden gösteriliyor anlamadım |
Herşeye rağmen bu maçı kazanmamız lazım.2:0 alıcaz inşallah
|
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=33860&token=34545][img]http://resimzade.com/Show.html?i=33860&token=34545[/img][/url]
[B]Soldaki sakallıya dikkat.:D[/B] |
Ceheneme Hosheldiniz HAMSiler aslinda maratonda herkez mesela yaksa super olurdu haaa
|
Bu maçın Milan Cerny nin formamyı vermemk üzere kaptığı bir maç olmasını diliyorum inş. Çünkü ben onun yedekliği haketmediğini ve Türkiye liglerinin en iyi pres yapan hücumcusu olduğunu düşünüyorum. Adam Hakan Şükür gibi topu almak için pres yapıyor, sadece laf olsun diye defansı zorlamıyor.
Bir dikkatimi çekecek oyuncu olarak Pedrieli izleyeceğim ve yine kahrolacağım. O müthiş hava topları hakimiyetini, rakibi nefessiz bırakan presini, müthiş kafa vuruşlarını ve yayından çıkmış bir ok gibi ağları delen şutlarını gördükçe göğsüm kabaracak, izleme iştahım artacak. Lütfen Rıza Hocam sen de izle ve birlikte kahrolalım.. |
Bugüne kadar ki en heyecansız SS-TS maçı..Futbolu her anlamda bu hale getirenler utansın..
|
[QUOTE=Hedef58;753990][url=http://resimzade.com/Show.html?i=33860&token=34545][img]http://resimzade.com/Show.html?i=33860&token=34545[/img][/url]
[B]Soldaki sakallıya dikkat.:D[/B][/QUOTE] Ben de bu paylaşın üzerine resmi sitelerine girdim..Stadın kapılarının kaçta açılacağından,hangi formayı giyeceğine dair her bilgi var..Takdir ettim.. |
LİGDE şu artık belli olmuştur nasılki geçen yıl mhk tff ts yle fb yi birbirinden uzaklaştırmadı bu yılda yukarıda kopmaları engellemek için uğraşıyorlar bu hafta hem ts nin hem sivasın hakkını haKEmler yedi ts çok dert yandı onların sesi gür çıkıyor vede tff yi korkutur sivas harcanacak güç onlar için hakem oyuna etki etmezsee ts adına burak zokoro colman alanzinho oyunun kaderini değiştirecek oyuncular sivas adınada borjan erman oynarsa groseçki pedriel oyunun kaderini değiştirecek gibi hava soğuk sisli muhtemelen karda yağabilir bu sartlarda ts li oyuncular sakatlanma korkusuyla tam performans sergileyemez berabere bitme riski fazla eneramo olsaydı kazanacağımıza daha fazla ihtimal verirdim yinede puan alacağımızdan eminim
|
arkadaslar sız pedrıyelın uzerıne cok gıdıyorsunuz pedrıyelın bır sucu yok bence cunku pedrıyel zatern gıresunda forvet oynuyodu ama buraya geldı hocamız sag acık oynatmaya basladı ınsallah bugun gol atın sızın o soyledıklerınızı bosa cıkaracak ;);)
|
Kazanmak için,önce doğru kadro çıkarmak lazım.
|
[B] cok eksiğimiz var tam kadro olsak kazanırız derdım ama beraberlıkte kotu sayılmaz eldekı kadroya gore[/B]
|
-11'LER-
Sivasspor Borjan, Uğur, Navratil, Murat, Hayrettin, Cerny, Faty, Kadir, Erman, Grosicki, Pedriel Trabzonspor Tolga, Serkan, Giray, Glowacki, Cech, Volkan, Zokora, Sapara, Adrian, Henrique, Burak Sivas 4 Eylül Stadı'nda oynanacak mücadelede Süleyman Abay, Kemal Yılmaz, Erdem Bayık hakem üçlüsü görev yapacak.. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Taner Gizlenci.. |
faty on libero?
|
[QUOTE=bassguitar;754017]faty on libero?[/QUOTE]
Büyük ihtimal hocamız öyle oynatcak |
[COLOR="black"][B][I]bu maç cerny' nin maçı olacak..[/I][/B][/COLOR]
|
Evet katılıyorum Cerny ve Pedriel ben Cihan Özkara'yıda oynatcak diye bekliyordum.Ama olmadı ikinci yarı girer oda
|
[COLOR="black"][B][I]farklı bi kadro iki takım içinde. Bu hücum bu Trabzona en az 3 atar yani atmalı diye düşünüyorum en azından :) ama defans Trabzon hücumundan kaç yer O nu da bilemiyorum :) bildiğim gollü bi maç olacağı..[/I][/B][/COLOR]
|
Benim düşüncem Faty ön liberoda ne yapacak İbrahim Toraman gibi oynarsa dün süper bir top oynadı.İnşaallah Faty'de öyle oynar.
|
[QUOTE=SivassporunSesi;754020]Evet katılıyorum Cerny ve Pedriel ben Cihan Özkara'yıda oynatcak diye bekliyordum.Ama olmadı ikinci yarı girer oda[/QUOTE]
Yaaa ne dedim Pedriel gollllllllllllllll |
1-0 oneyiz allahim !!!:D
|
Cevap: Sivasspor 1 - 0 Trabzonspor
yenelim siu lazlari sonra oleyim gam yemem iste oyle seviyorum sivasimi sivcassporumuzu :(
|
butun calan dudukler nerdeyse aleyhimizeydi gole kadar açık bir futbol oynadık çok riskliydi biraz daha topa sahip olmamız lazım sağ tarafa biraz daha destek olması lazım hayrettın ck yanlız kaldı hep o kanadı kullanıyorlar cherny biraz pasifti kamil biraz kıpırdadı pedriel faydalı oynuyor tam mevkisi bu zaten bu adamın ermanın bıraz daha devreye gırmesı lazım bal yapmayan arı gibi kadir biraz daha basıt oynaması lazım gelen gorunum iyi mücadele edıyoruz akıllı oynarsak bu macı alabılırız...
|
bence takim gayet iyi oynuyor, ilk yari murat akca yi cok begendim acikcasi, ikinci yarinin basinda bir gol daha atip rahat rahat alalim maci hayirlisiyla...
|
Ilk yari bitti acilan Sarki: Yakar Gecerimmmmm hahahahaha tam bizlik :D :D :D
|
***hayrettını cıkarıp ziya girerse 2 golu daha rahat bulabiliriz,
***hakem gene onlardan yana korna calıyor. dikkkt ***kalecmiz topla cok riskli oynuyor rıza hoca uyarması gerekir |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:47. |