SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Korcan'dan Açıklamalar (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33301)

tavatir 14.12.2011 14:57

Korcan'dan Açıklamalar

[IMG]http://image.samanyoluhaber.com/Images/News/20111214/210554_korcan-celikay.jpg[/IMG]

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 8 kişinin tahliyesine ilişkin kararının ardından tutuklu bulunduğu Metris Cezaevi'nden tahliye olan Korcan Çelikay, kulüp tesislerine gelerek bir süre başkan vekili Erdal Sarılar ile görüştü.

Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren takımının idmanını izlemek üzere tesislerdeki sahaya giden Korcan Çelikay'ı, takım arkadaşları alkışlarla karşıladı. Sahaya girerken zemine elini süren Çelikay, arkadaşlarıyla kucaklaştı.

Haberde ayrıca Erdal Sarılar'ın başkan ile ilgili açıklamaları da var ;

[URL="http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20111214/bizim_alnimiz_ak.html"]Haberin Linki[/URL]

YENiCERiavrupa 14.12.2011 15:02

Cevap: Korcan'dan Açıklamalar

KORCAN ADAMSIN ADAMMMMMMM BIZ SANA DESTEK CIKMADIK TARAFTAR OLARAK AMA SEN GELDIN DELIKANLI ADAMSIN BABA BUYUKSUN!!!!!

münihli_58 14.12.2011 15:08

Olllleeeey beee Korcanimiz sahalara geri dönüyor :DDD

Countach 14.12.2011 15:11

kerim zengin cihan yılmaz ve kerim zengin gönderilmiş

FANATIK YIGIDO 14.12.2011 15:14

bu habere cok sevindim helal olsun korcana:)

mucahitbaba58 14.12.2011 15:27

[B]korcanimmmm seni cok seviyoruz don yuvana

dun aksam korcanin oldugu maclari izledim gercekten cok cok iyi bir kaleci [/B]

58 SiVaSıM 58 14.12.2011 15:35

ı love you korcannnn en az 3 yıl daha bizde kal korcan borjanı yollayın gitsin korcanımız geri döndü

FANATIK YIGIDO 14.12.2011 15:47

korcanin sozlesmesini fes edildi saniyordum demekki sozlesme fes edilmemis iste fedakarlik budur sivasi sivassporu sadece sivasli oldugum icin deyil insanina adamina cok sahip ciktigi icinde cok seviyorum

hasanim58 14.12.2011 15:50

hosgeldın korcannnn goster kendınıde alem kalecı gorsun

kangallıwert 14.12.2011 16:43

Korcan: Bizim alnımız ak!

Cezaevinden tahliye edilen [B][FONT="Comic Sans MS"]Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay[/FONT][/B], takımının kulüp tesislerindeki idmanını izledi. Korcan, konuyla ilgili olarak, "B[B]izim alnımız ak, umarım bu da en kısa zamanda mahkemelerce de, yargı tarafından da doğrulanıp aklanacağımızı düşünüyorum[/B]" dedi.

Metris Cezaevi'nden tahliye olan Korcan Çelikay, kulüp tesislerine gelerek bir süre başkan vekili Erdal Sarılar ile görüştü. Daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren takımının idmanını izlemek üzere tesislerdeki sahaya giden [B][FONT="Comic Sans MS"]Korcan Çelikay'ı, takım arkadaşları alkışlarla karşıladı[/FONT][/B]. Sahaya girerken zemine elini süren Çelikay, arkadaşlarıyla kucaklaştı.

[B][FONT="Comic Sans MS"]Korcan Çelikay, basın mensuplarına yaptığı açıklamada[/FONT][/B], cezaevinden çıktığı için duyduğu mutluluğu dile getirerek, ''Ama tabii bu başkanımız çıkınca daha da katlanacak inşallah. Tabii ki çıkmama seviniyorum ama başkanımız da orada. Şunu da herkes biliyor ki, ne şartlarda oraya girdiğimizi, neler olduğunu futbolun içinde olan birçok kişi bu olaylara vakıf. Biz her zaman ilk girdiğimiz günden bu yana kendimiz için, camiamız için hiçbir şekilde bir huzursuzluğumuz, bir rahatsızlığımız olmadı. Çünkü biz ne yapıp, yapmadığımızı çok iyi biliyoruz. Umarım bu da en kısa zamanda ortaya çıkar ve başkanımız da, biz de diğer birçok arkadaş da aklanarak bu davanın içinden çıkmak istiyoruz. Umarım her şey çok daha iyi olur. Tabii sonuçta ben buraya geleli belki bir sene oldu, ya da yarım dönem buradaydım. Ama burada yıllardır emeği olan bir başkanımız var.'' diye konuştu.

Adalete güvendiklerini söyleyen Korcan Çelikay, ''Yapacağımız bir şey yok. Biz gerek takımımız bundan emin, Sivasspor camiası da bundan emin, Sivas kenti de bundan emin. Bizim alnımız ak, umarım bu da en kısa zamanda mahkemelerce de, yargı tarafından da doğrulanıp aklanacağımızı düşünüyorum'' diye konuştu.

Çelikay, Fenerbahçe ile oynadıkları şampiyonluk maçında yediği golün sorulması üzerine kaleciliğin futbolda sorumluluğu en fazla olan mevki olduğunu söyleyerek, ''[B][FONT="Comic Sans MS"]Burada da hata her zaman oluyor. Her insan, her futbolcu, her kaleci yapabiliyor hata. Bundan sonra da olacak[/FONT][/B]. Ama bizim sıkıntımız şimdi misal iki maç önce de bir hata oluyor, gol yeniyor, mağlup ya da galipsin ama iki maç önceki maç hata oluyor, şampiyonluk maçında bir hata yapıyorsun bu direkt şike olarak yorumlanıyor.
[B][FONT="Comic Sans MS"]
KORCAN'IN TEDBİR KARARI KALDIRILDI[/FONT][/B]
Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar ise [B][FONT="Comic Sans MS"]Korcan Çelikay'ın sözleşmesini zaten iptal etmediklerini belirterek, ''Devam ediyordu, bir buçuk yıllık biz Beşiktaş ile kiralık olarak anlaşmıştık. Şu anda sözleşmeli futbolcumuz[/FONT][/B]. Savcılık seyir kararını kaldırmıştı, yalnız federasyon daha önceki kararında tedbir kararı almıştı, normal olarak futbol oynayamıyordu. Dün sabah federasyona başvurduk, tedbirinin kalkması açısından. Sağ olsun onlar da çok acil olarak toplantı yaparak, Korcan'ın tedbir kararını kaldırdı. [B]Şu anda oynamaması için hiçbir koşul mevcut değil, oynayabilir.[/B] Hazır olduğu andan itibaren oynayabilir, tabii iki maçta hazır olamaz. İnşallah geçen seneki gibi ikinci yarı transferimiz olacak, inşallah Korcan da bizimle beraber futbol oynayacak.'' ifadelerini kullandı.

infial§ 14.12.2011 18:42

sıvas'ın ekmeğını yedığını suyunu ıçtını şımdı gosterdın,

Del Piero 14.12.2011 19:46

korcanın bonservisini aksak bence iyi olur genç ve iyi kaleci

58MUAMMER58 14.12.2011 21:17

:DÖNCELİKLE korcan kardeşime tekrar geçmiş olsun sivasspor sözleşmesini feshetmemiş buna çok sevindim korcan sivasa yuvasına dönmüş arkadaşlarıyla konuşmuş bunada sevindim mecnun başkan içerde kendisine çok destek olmuştur bunun bilincinde sivasda yaşadığı köftesini [U]yediği[/U] suyunu içtiği belli helal olsun 2.yarı eniyi transferimiz olacaktır devre arasında hazır hale gelecektir beşiktaş artık onu istemez hazır gözden düşmüşken bonservisinide alırız:D

DOGU_BEY 14.12.2011 22:13

[B]geçmiş olsun korcan...
hele şu yargılama başlayıp bi bitsin (ayrıca yasa da değişti) o zaman özellikle de burada sanki kasıtlı olarak konuşan arkadaşları göreceğim tekrar...yasa değiştiği için büyük ihtimal küme düşme olayı da kalkacak ve puan silme cezası ile para cezaları ön plana çıkacak...en çok puan silme de 27 puanla fenere verilecekmiş...7 maçta şike girişimi (1 maç için 3 puan siliniyor), 6 maçta da teşvik ( 1maç için 1 puan siliniyor) toplam 27 puan...özetle hiç bir takım düşmeyecek..eski federasyon avukatlarından birisi de iddianame ile ilgili demiş ki bu iddianame karşısında aziz yıldırım bu davayı kesin kazanır, sadece örgüt olayından ceza alırsa alır...eğer aziz yıldırım için böyle bi ihtimal varsa baştan beri savunduğumuz başkanımız dünden çıkar içeriden...sıra onlarda zaten az kaldı...[/B]

yigidoss 14.12.2011 22:19

Bize senin gibi yürekli adamlar lazım kardeşim geçmiş olsun. En kısa zamanda toparlanır dönersin inşallah aramıza. Geçmiş olsun

MeD_Turc 14.12.2011 22:24

Korcan kardesimize oncelikle gecmis olsun diyor ve sayin MECNUN ODYAKMAZ baskanimizla ayni kaderi paylasmanin gururundan dolayi kutluyorum..biz senin ve sayin baskanin suclu olmadigindan eminiz ve en kisa zamanda korcan gibi baskanimizinda sucsuzlugu isbat edilecektir.Gelelim bizim taraftar mevzusuna:) yukarda yorumlarda okudum '' buyuksun korcan,yuvaya hsg din korcan,simdi sivasli oldun karcan,baba korcan '' gibi nida atan arkadaslara sesleniyorum.. mac sonrasi ''BESIKTASLI HICBIR FUTBOLCU MAC SATMAZ '' diyen kimdi, her firsatta sivasta kiralik oynadigini dile getiren kimdi,hatta performansinin %90 ni Besiktasa geri donmek icin harcayan kimdi, o gunlerde lanet okudugunuz korcana simdi baba diye kucak aciyorsunuz, sizce Korcanin SIVASSPORDAN baska bi sansi varmi?

yigidoss 14.12.2011 22:35

[QUOTE=MeD_Turc;755914]Korcan kardesimize oncelikle gecmis olsun diyor ve sayin MECNUN ODYAKMAZ baskanimizla ayni kaderi paylasmanin gururundan dolayi kutluyorum..biz senin ve sayin baskanin suclu olmadigindan eminiz ve en kisa zamanda korcan gibi baskanimizinda sucsuzlugu isbat edilecektir.Gelelim bizim taraftar mevzusuna:) yukarda yorumlarda okudum '' buyuksun korcan,yuvaya hsg din korcan,simdi sivasli oldun karcan,baba korcan '' gibi nida atan arkadaslara sesleniyorum.. mac sonrasi ''BESIKTASLI HICBIR FUTBOLCU MAC SATMAZ '' diyen kimdi, her firsatta sivasta kiralik oynadigini dile getiren kimdi,hatta performansinin %90 ni Besiktasa geri donmek icin harcayan kimdi, o gunlerde lanet okudugunuz korcana simdi baba diye kucak aciyorsunuz, sizce Korcanin SIVASSPORDAN baska bi sansi varmi?[/QUOTE]

Bazı konularda haklısın kardeşim Korcan'ın zamanında saçma açıklamaları oldu. Ancak içeriden çıkar çıkmaz takımına sahiplenip dönmesi güzel hareket. Bir diğeri de şu an sadece bizim topçularımız değil mevcut Anadolu kulüplerinin topçularının % 90'ı malum takımlara gitmek için bir yerlerini yırtarken Korcan'ın BJK ya dönmek için uğraşması bence gayet normal. Ama Korcan'ın bundan sonra BJK ya dönmesi de kendisi için büyük bir ütopya olacağından kendini Sivasspor'a adayacağını düşünüyorum. Haklısın Korcan'ın Sivas'tan başka şansı yok ama mevcut kalecilerimize bakarsak ta bizim de Korcan'dan başka umudumuz yok gibi :) İnşallah Korcan toparlanır kısa sürede kaleyi devralır da her iki taraf ta kazanır

MeD_Turc 14.12.2011 22:52

[QUOTE=yigidoss;755920]Bazı konularda haklısın kardeşim Korcan'ın zamanında saçma açıklamaları oldu. Ancak içeriden çıkar çıkmaz takımına sahiplenip dönmesi güzel hareket. Bir diğeri de şu an sadece bizim topçularımız değil mevcut Anadolu kulüplerinin topçularının % 90'ı malum takımlara gitmek için bir yerlerini yırtarken Korcan'ın BJK ya dönmek için uğraşması bence gayet normal. Ama Korcan'ın bundan sonra BJK ya dönmesi de kendisi için büyük bir ütopya olacağından kendini Sivasspor'a adayacağını düşünüyorum. Haklısın Korcan'ın Sivas'tan başka şansı yok ama mevcut kalecilerimize bakarsak ta bizim de Korcan'dan başka umudumuz yok gibi :) İnşallah Korcan toparlanır kısa sürede kaleyi devralır da her iki taraf ta kazanır[/QUOTE]

haklisin kardesim,soylemek istedigim biz sivaslilarin bazi seyleri cok cabuk unutmasi ,peki bi utopyada ben yazsam:d bulent basgannn gel yuvana:d

Del Piero 14.12.2011 22:52

[QUOTE=FatihCan;755887]korcanın bonservisini aksak bence iyi olur genç ve iyi kaleci[/QUOTE]
Arkadaşlar kusura bakmayın yanlış anlaşılmasın aksak değil ALSAK diyecektim

poolat58 14.12.2011 23:43

yav korcan boşver şu 8taşı gel işte bonservisinle bize sen sivassporumuza yakışırsın..

58nursah58 15.12.2011 07:14

Korcan'ın tedbir kararı kaldırıldı

Sivasspor Başkan Vekili Erdal Sarılar ise Korcan Çelikay'ın sözleşmesini zaten iptal etmediklerini belirterek, şunları kaydetti: “Devam ediyordu, bir buçuk yıllık biz Beşiktaş ile kiralık olarak anlaşmıştık. Şu anda sözleşmeli futbolcumuz. Savcılık seyir kararını kaldırmıştı, yalnız federasyon daha önceki kararında tedbir kararı almıştı, normal olarak futbol oynayamıyordu. Dün sabah federasyona başvurduk, tedbirinin kalkması açısından. Sağ olsun onlar da çok acil olarak toplantı yaparak, Korcan'ın tedbir kararını kaldırdı. Şu anda oynamaması için hiçbir koşul mevcut değil, oynayabilir. Hazır olduğu andan itibaren oynayabilir, tabii iki maçta hazır olamaz. İnşallah geçen seneki gibi ikinci yarı transferimiz olacak, inşallah Korcan da bizimle beraber futbol oynayacak.”

Sarılar, halen cezaevinde olan kulüp başkanları Mecnun Otyakmaz ile ilgili soru üzerine, “Biz başkanımızın suçsuz olduğunu biliyoruz zaten. Onunla ilgili de her ay başvurularımız oluyor. Korcan'ın ki yasa çıktıktan sonra başvurulan bir ifade değildi. Yasa şimdi tahmin ediyorum gelecek hafta içinde Resmi Gazete'de yayınlanıp çıkacak, onunla ilgili tekrar biz başvuracağız. İnşallah başkan da bu yeni yasayla beraber çıkar diye düşünüyoruz. Zaten savcı beyin istediği cezaya da bakarsanız, en az ceza istenen başkan, 5 ila 15 yıl arasında” ifadelerini kullandı

Salim58 15.12.2011 09:41

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=33949&token=28776][img]http://resimzade.com/Show.html?i=33949&token=28776[/img][/url]

ahhguzum 15.12.2011 10:37

bu nasıl iş abi adam içeri girer girmez sözleşmesini fes ettik biliyorum.inşallah öyledirde korcan döner göreve çok sevindim ya onsan başkası kalede olunca geriliyordum. Birde petkoviçde rahattım sonra oda bozulmuştu..;)

fatih585858 15.12.2011 11:44

Belki Bjk'yi öven ve dönmek istediğini belirttiği açıklamalarına tepki gösterildi . Fakat bir gerçek var ki hatalı goller yesede, çok kaliteli bir kaleci olduğunu geçen sezon 2. yarıda gösterdi. İnşallah kafasını toplayıp, motive olup ikinci yarıda takımımıza katkı sağlar.

eyupk 15.12.2011 12:33

seni herzaman sivassporumuzda görmek iştiyoruz korcan, sevildiğini bil.

kiNgSiZe58 15.12.2011 14:12

Özlettin kendini Korcanim.. [B]We are love you![/B]

savaş2 15.12.2011 18:35

***korcan katılırsa takıma yenemiyecegimiz takım kalmıyacaktır..........

*******ŞAMPİYON S İ V A S [*************

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:54.