![]() |
Morten Duncan Rasmussen
[IMG]http://www.ligafodbold.dk/Graphics/15110909.JPG[/IMG]
[B]Tam Adı[/B]: Morten Nicolas Rasmussen [B]Doğum Tarihi[/B] : 31 Ocak 1985 [B]Doğum Yeri [/B]: Valby, Sjælland - Danimarka [B]Boy[/B] : 185 [B]Lakabı [/B]: Duncan [B]Mevki[/B] : Forvet [B]Geldiği Klüp[/B] : Celtic FC ( kiralık ) [B][U]Kariyeri[/U][/B] 2002-2006 Aarhus Gymnastikforening af 1880 - 103 Maçta 28 Gol 2006-2009 Brøndby IF - 111 Maçta 52 Gol 2010 Celtic FC 13 Maçta 3 Gol 2010-2011 Mainz 05 ( kiralık ) - 5 Maçta 2 Gol 2011 Aalborg BK - 10 Maçta 6 Gol |
Cevap: Morten Duncan Rasmussen
Güzel İstatistik
|
faydalı olur diye düşünüyorum hızlı ve nerde duracağını iyi biliyor tam bir golcü diyebilirim sivassporumuza hayırlı olsun en azından tecrübesi var celtic gibi bir takımda gol atmış futbolcu
|
Alabileceğmiiz en iyi futbolculardan birisini almışız hayırlı olsun.Bundan iyisi ne Sivasspora gelir nede Sivassporun bütçesi almaya el verir.Artık bundan sonra top taraftarda. Sivasspor süperliğ tarihindeki en iyi transferleri sağolsun Rıza hoca zamanında yapmıştır. Takım eğer otursa beş yılını kurtarır ve artık transferldende para kazanır. Her yılki gibi 30 nu geçkin futbolcualr değilde hep genç başarıya aç futbolcualr transfer yaptı.
|
Süper oyuncular kattik kadroya Milan Černý Murat Akca Kivanc Karatas Cihan Özkara Doudou Jacques Faty Morten "Duncan" Rasmussen Atilla Koca Kerim Zengin Mahmut Boz Nihat Şahin, Milan Borjan Muhammed Ali Atam Ayrica Alt yapidan Kaan Timuçin Konuk süper bir oyuncu bu sene bence en akili transferileri biz yaptik riza hoca süper hoca gönderilen oyunculara cok sevindim Bu Oyuncular Bize Yeter Ricardo Pedriel Michael Eneramo Kamil Grosicki Tomás Rada Jakub Navratil Sandro da Silva Mendonça Gecen seneki kadrodaki yapanci oyuncularimiz süper yerli oyunculara gelince Cihan Yilmaz Erman Kilic Kadir Bekmezci Mehmet Nas Ugur Kavuk Ziya Erdal ve Sivasin Yigido Kaptani Hayrettin Yerlikaya Bence Bu sene Sivasspor genc ve savasci bir kadro kurdu Bir Öz Sivasli olarak Almanyadan takip ediyorum sivassporla uyuyorum sivassporla kalkiyorum Gönlümdeki tek takim sivasspor Cünkü ben sivasda dogdum sivasda büyüdüm benim ugurlu sayim 58 forma numaram 58 plakam 58 Olacak elimden gelse kapi numaramda 58 olarak :) Canığı yerim Sivasliyik Dedikya Gardas.
|
ihtiyacımıza uygun bir forvet gibi geldi ana.
|
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=29759&token=11570[/IMG]
fotoshop da bek usta değilim kusura bakmayın :D |
Sağlam bir forvete benziyor.
Büyük ihtimal transfer dönemini kapattık.Eğer bir aksilik çıkmazsa almayız bundan sonra. 3 gün sonra lig başlıyor,hadi hayırlısı .. |
bence cok guzel istatistikleri var basarili olur insallah 10 + gol atmasini bekliyorum
|
Rasmussen, umarım bize faydalı olur.Kariyeri ortada tek dezavantaj bence kiralık olması.umarım bizde parlama yapar.adaşı rasmussen gibi olmaz.
|
Evet çok güzel bir transfer.Takımımıza faydalı olacatır.
|
Resmi site açıkladı Rasmussen 13 nolu formayı terletecek....
|
Tek kelimeyle harika bir Forvet. Morten daha iyi Forvet bulamazdik zaten.
Insallah 1 Sene sonra Opsiyonlu aliriz Morten'i. |
bize inşallah çok faydalı olur istatistikleri süper iyi olmasa celticede işi yok zaten hayırlı olsun
|
ne kadar iyi transfer olduğunu maçlara çıkınca göreceğiz ben takıma faydalı olacağını düşünüyorum bakalım görelim
|
arkadaslar biraz netten arastirdim catlayan catlayana bu adam hic bos degil celticte hep ilk 11 oynuyormus danimarkadan bir tanidik soyledi nasil aldiniz onu diye sasiriyor adam :D
|
bence basit ve sıradan bir futbolcu gollerin çoğu kafa ile atmış ki sivasspor liğde en az orta yapan takımm. bize çok iyi bir 10 numara lazımdı dikine gidebilenn bizim en büyük sorunumuz gol pozisyonu oluşturamıyoruz....bu sorunuda tam MİLOS ile çözüyorduk ki ama futbolu iyi bilen bazıları sayesinde transfer iptalll oldu...kısaca MİLOS. RASMUSSEN den 10 kat daha iyiydi...kaçan balık büyük olurr....
|
arkadaşlar istatistiklere bakarak konuşuyor şu kadar gol attı diye....hakan şükür ü gol kralı yapan hagi idi... sivasın bir hagi yokk o zaman bu adama yakında sövmeye başlarsınızzz...MİLOS=AIMAR izleyinde görün
|
bu adami besliyecek futbolcu yokki defansda oynayanlar zaten ayamdan top gitsinde nasil gitsin hesabini yapiyolar en iyi örnek ugur kavuk rasgele cekiyo ön tarafa doru amatör oyuncusu gibi sadece grosciki ve erman besleyebilir rasmusseni ama bence sivasspor iyi bir 10 numara lazim
|
forvet alın forvet alın ve forvet ALINIR
TARAFTAR: bu adama kim gol attıracak ki PEKİ ZEKİ MÜREN DE BİZİ GÖRECEK Mİ ? |
RASMUSSEN SIVASSPOR FORMASIYLA :D:D:D
[IMG]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/319945_227226573993349_174856775896996_588239_7100316_n.jpg[/IMG] |
[QUOTE=mustafa_kavak58;739377]RASMUSSEN SIVASSPOR FORMASIYLA :D:D:D
[IMG]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/319945_227226573993349_174856775896996_588239_7100316_n.jpg[/IMG][/QUOTE] kardes bu gercek mi fotomontaj mi adam baya don kilot :D |
[QUOTE=yigido_halil_58;739380]kardes bu gercek mi fotomontaj mi adam baya don kilot :D[/QUOTE]
gercek ya link verim sivasspor resmi sitesinden [url]http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber/rasmussen-sivasspor-icin-elimden-geleni-yapacagim[/url] |
[QUOTE=yigido_halil_58;739380]kardes bu gercek mi fotomontaj mi adam baya don kilot :D[/QUOTE]
Allah iyiliğini versin. Sen merak etme gardaş biz onu sahaya haşemaynan çıkarırız :) :) :) Şu karamsar belalara da bir çift sözüm var da neyse ben de kalsın. Daha iyisini de siz büyüyünce getirin :) |
resmi sitede resimleri var kardeş. allah iyiliğini versin ya. artık resmi sitemiz eskisi gibi değil harıl harıl çalışıyor.. |
[QUOTE=akifesk;739427]resmi sitede resimleri var kardeş.
allah iyiliğini versin ya. artık resmi sitemiz eskisi gibi değil harıl harıl çalışıyor..[/QUOTE] farkettim :D...;) |
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=OdWePHlaams"]Rasmussen'in Videosunu İzlemek İçin Tıklayın !!![/URL]
|
Oyuncumuzun ismi 'Morten Nicolas Rasmussen' olacak. Yıllar 1996-2006 arası İskoç ligi ve İngiliz Premier Liginde Everton ve New Castle 'da oynamış Duncan Ferguson'a fiziği, pozisyonu ve golleriyle benzediğinden Celtic'liler 'Duncan' lakabı vermişler.
Bence bizde pek bilinmeyen bir eski futbolcunun lakabını ona kullanmak doğru değil. İlla bir lakap olacaksa bunu Sivasspor taraftarı olarak biz bulalım ve kullanalım. 'Duncan'ı isminden çıkaralım diyorum. |
arkadaşlar bu adam sivası beğenmedi filan diyorlar gitmek istemiş filan diye bilgisi olan varmı
|
[QUOTE=34orhan58;739679]arkadaşlar bu adam sivası beğenmedi filan diyorlar gitmek istemiş filan diye bilgisi olan varmı[/QUOTE]
inanmam adam cok keyifli fotograflarina bak antrenmanda neseli zaten bir yilligina geldi simdi kafam karisti acikcasi insallah yalandir:confused: |
inşallah faydalı olacak rıza hocanın buldugu futbolcu kötü cıkmaz
|
Sivasspor'dan son dakika transferi
- ©unbekannt Spor Toto Süper Lig'de üst sıraları hedefleyen Sivasspor, uzun süren arayış sonrası forvet hattına transferin son saatlerinde takviye yaptı. Kırmızı-Beyazlılar İskoçya'nın Celtic takımında oynayan Danimarkalı golcü Morten Nicolas Rasmussen'i kiralık olarak kadrosuna kattı. Pedriel'in sakatlanması sonrası gol bölgesinde Eneramo dışında oyuncusu kalmayan Sivasspor, uzun süren golcü arayışlarını transferin bitmesine yakın saatlerde noktaladı. Kırmızı-Beyazlılar İskoçya'nın Celtik takımında forma giyen 26 yaşındaki Danimarkalı Morten Nicolas Rasmussen ile kiralık olarak 1 yıllığına anlaştı. Dün İstanbul'a getirilirek sağlık kontrolünden geçirilen oyuncu ile sözleşme imzalandı. Rasmussen'in satış opsiyonu Sivasspor'da olmak üzere kiralandığı, oyuncudan memnun kalınması halinde 2 milyon Euro verilek sezon sonunda bonservisiyle birlikte alınabileceği bildirildi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay forvet hattı için uzun süre arayış içinde olduklarını ve 4-5 oyuncu belirledikleini belirterek, bütçelerine en uygun isim olmarak Rasmussen'i kadrolarına kattıklarını söyledi. |
Bu adamın Grosicki-Erman-Carny-Eneramo ile uyumu önemli.Bir uyum yakalarlarsa gol yollarında sıkıntı çekmeyiz
|
en buyuk umudumuz sensin bizi ligde tutacak golleri sen atmalisin enreamo da aradaki kacanlari atsa ohh deyme keyfimize :D
|
forvetlerimiz beklenen performanslarını olumlu bir şekilde sahaya yansıtamıyor inşallah morten duncan rasmussen sivassporumuza yararlı bir forvet olur da gol yollarında etkili oluruz
|
[B]Biraz İyi Gidiyor Ama Hayırlısı Bakalım :) [/B]
|
Morten (Duncan) Rasmussen bugün Ankara Deplasmaninda Sivasspora'da ilk golünü atti. Ilerleyen haftalarda da Rasmussen daha da iyi olacak Insallah.
|
ilk golünü attı ama çokta bencillik etdi uygun pozisyondaki arkadaşlarına vermek yerine hep kaleyi düşündü bu huyundan vazgeçse iyi olur
|
[QUOTE=ZiDaNe58;743657]ilk golünü attı ama çokta bencillik etdi uygun pozisyondaki arkadaşlarına vermek yerine hep kaleyi düşündü bu huyundan vazgeçse iyi olur[/QUOTE]
Haklisin! Ama bu ilk maci sayilir gol atmak istedi yoksa sorun yok. Ilerleyen haftalarda yasanmaz bu sorun bence. Eneramoyla iyi ikili olacaktir. |
sen neymissin be abii ahaaaaaa :D
insallah bonservisini alirlar sezon sonunda seni cok sevdik bee parasi ne olursa olsun almaliyiz :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:52. |