![]() |
Geçmiş Olsun Kaptan
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/futbolcu/1.hayroameli.jpg[/IMG]
Kaptan Hayrettin Yerlikaya, İstanbul'da Acıbadem Fulya Hastanesi'nde ameliyat oldu. Ligin 16'ncı haftasında oyanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında sakatlanan Hayrettin'in ameliyatı, Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlık Merkezi'nde Prof.Dr.Ömer Taşer tarafından gerçekleştirildi. Sağ dizi çapraz ve iç yan bağlarından ameliyat olan Hayrettin'e yapılan operasyonun başarılı geçtiği bildirildi. Hastanede doktor kontrolünde 4 gün kalacak olan Hayrettin'in yeşil sahalara 4 ay sonra dönebileceği, bu yüzden 2011-2012 futbol sezonunu kapattığı bildirildi. [url=http://resimzade.com/Show.html?i=34024&token=28281][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34024&token=28281[/img][/url] Sakatlığına çok üzüldüğünü belirten Hayrettin, ameliyatıyla ilgili oarak şunları söyledi: "Bu kadar uzun süre sahalardan uzak kalacak olmam da beni çok üzüyor. Ama bu futbolun içinde olan bir şey yapacak, bir şey yok. Başarılı bir ameliyat geçirdim. Şimdi tedavimi iyi bir şekilde bitirip tekrar sahalara dönmek istiyorum. Ayrıca beni ameliyat eden hocamıza ve bana destek veren herkese teşekkür ediyorum." |
Cevap: Geçmiş Olsun Kaptan
[B][I]Geçmiş olsun kaptan,Sezonu kapatmış olman nekadar üzücü olsada yapacak birşey yok.[/I][/B]
|
geçmiş olsun kapran tez zamanda şifa verir rabbim inşallah
|
sonuna kadar hayrettin.....!!!!! ziya senin boşluğunu inşallah aratmaz hayro abi
|
Hayrettin kardeşimegeçmiş olsun diyorum;inşallah seneye eskisinden daha sağlıklı olarak takımına döner..
|
[B]gecmis olsun allah acil sifalar versin kaptan[/B]
|
BÜYÜK KAPTANA BİR KERE DAHA GEÇMİŞ OLSUN.
TEK ARZUMUZ EN KISA ZAMANDA FORMASINA YENİDEN KAVUŞMASIDIR... |
Geçmiş olsun kaptan. ALLAH hayırlı şifalar versin. Formana ve takımına kavuşman aramıza biran önce katılman dileğiyle...
|
[B]Çok geçmiş olsun olsun kaptan en kısa zaman da aramıza dönceğine inanıyorum..[/B]
|
Geçmiş olsun kaptan iyileştikten sonra daha iyi performansla devam edersin inşallah.
|
geçmiş olsun. ama şöylede bakmak lazım hayrettin okadar başarılı değil artık o mevkide bi kan değişim lazımdı. ziya çok başarılı olacak son maçtada bunu gösterdi yaptığı asistlerle. hayrettin iyileşse Ziya bu performansını sürdürürse formayı alması zor.
|
[B]Geçmiş olsun Hayrettin.inşALLAH bir an önce iyileşirsin ve görevinin başına gelirsin. :) [/B]
|
gecmis olsun kaptan ALLAHIMDAN acil sifalar diliyorum ins kisa zamanda sahalarda tekrar goruruz
|
geçmiş olsun kaptan allah acil şifalar wersin...
|
Allah acil şifalar versin kaptan.
|
Gecmis Olsun . Cok Üzücü Sezonu Kapatin yüzünden . Issalah Yeni Sezonda Sahalara Yine Geri Dönersin.
Birkes Daha Gecmis Olsun . |
[FONT="Arial Black"]geçmiş olsun kaptanım. kısa sürede seni sahalarda görmek isteriz.[/FONT]
|
Talihsizliğe bak maçtan önce sivasta güldü eğlendiler sonra maçta sakatlandı.
geçmiş olsun kaptan canını sıkma moralini bozma sen sivasspora daha çok hizmette bulunursun |
[QUOTE=Salim58;757941][B][I]Geçmiş olsun kaptan,Sezonu kapatmış olman nekadar üzücü olsada yapacak birşey yok.[/I][/B][/QUOTE]
gecmisolsun kaptan insallah tezzamanda iyilesir tekrar sahalara dönersin |
buyuk gecmisler olsun kaptan, umarim bir an once sagligina kavusur ve takimdaki yerini alirsin, yoklugunda umarim defansta sorun yasamayiz...
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:25. |