![]() |
"Kalecilerin kâbusu olacağım"
[IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/423x238/2011/12/31/fft1mm1596295.jpg[/IMG]
Sivasspor'un golcü ismi Michael Eneramo, FANATİK'e konuştu: “İlk yarıda talihsiz sakatlıklar ve olaylar yaşadım. Ancak yeni yılda her şey çok güzel olacak. Şimdiden söz veriyorum; atacağım gollerle tribünleri coşturacağım.” Geçtiğimiz sezonun devre arasında Sivasspor’a gelen oyunculardan olan Michael Eneramo, FANATİK aracılığıyla taraftarlarına umut dolu mesajlar gönderdi, rakip kalecilere de gözdağı verdi. İlk geldiği günden bu yana Sivasspor’da forma giymekten dolayı mutlu olduğunu belirten 26 yaşındaki futbolcu, “İyi çalışıyoruz, hocamız da bizi iyi çalıştırıyor. Ben de takımın bir parçası olarak elimden geleni yapıp, Sivasspor’u hak ettiği yerlere getirmek için mücadele edeceğim. Kritik gollerin adamıyım. Ligin ilk yarısında beklenmedik sakatlıklar ve talihsiz olaylar yaşadım. Annemi kaybetmemin acısını uzun süre yaşadım. Ancak 2012 benim yılım olacak. Rakip kalecilerin kabusu olacağım” ifadelerini kullandı. Takım arkadaşlarıyla tam bir uyum içinde olduğunu belirten Eneramo, taraftarların da kendilerine büyük ilgi gösterdiğini kaydedip, şunları söyledi: [B]‘Her şey mükemmel’[/B] Burada gerçekten mükemmel bir ortam var. Futbol oynamamız için gereken her şeyi yöneticilerimiz bize fazlasıyla sağlıyor. Taraftarımızla bütünleştiğimiz taktirde hiçbir takımın önümüzde duracağını sanmıyorum.” |
Cevap: "Kalecilerin kâbusu olacağım"
sezonun ortasından başlayıp sakatlanana kadar sürede çok iyi top oynadı inşallah 2.yarı o performansını yakalar...
|
birde sözleşmeyi uzatsan çoh süper olacak kanka :D
|
[I][B]Hadi bağalım inşALLAH. :) [/B][/I]
|
hadi bakalım eneramo henüz göremedik ama patlama bekliyorum senden karabük maçında
|
Eneramo iyi bir oyuncu. Maçlarda gol atamasa da elinden geleni yapıyor, o formanın hakkını veriyor. Bizim için önemli bir oyuncu. Şuanki forvet hattımızı düşünürsek elimizdeki en iyi forvetimiz. Sakatlanmaz ve umarım bütün sezon onun bol gollerini görürüz. Sene sonunda da takımda kalmasını istediğim bir oyuncu.
|
Eneramo takımın ve taraftarın senden beklentisi yüksek.umarım 2. yarı gollerinle bizleri şenlendirirsin ve sözleşmenide uzatırsın
|
Eneramo karabük maçıyla beraber senden ikinci yarı patlama bekliyoruz.
|
"Taraftarımızla bütünleştiğimiz taktirde hiçbir takımın önümüzde duracağını sanmıyorum.” sözüne sonuna kadar katılıyorum. taraftarımız iç saha maçlarında tribünleri doldurup coşkulu bir şekilde tezahürat yapsa futbolcularımızın performansı önemli ölçüde artar. o zaman hiçbir takımın bizim karşımızda şansı olmaz.
|
[B]Enaramo Takımın En onemli Silahlarından birisi 2. yarı bizi çok iyi yerlere getirecek ben inanıyorm. [/B]
|
Eneramo su ana kadar gelmis gecmis en iyi forvetimiz. Gercekten harika bi futbolcu.
Benim korkum ikinci yarida patlama yapip sözlesmesini uzatmayip büyük takimlardan birine gitmesi. Büyük takim derken Istanbul takimlari degil, Avrupayi kast ediyorum..! |
eneramo ya çok ihtiyacımız var,ıyı kı afrika kupasına çağrılmadı
|
kim tutar seni karaboga ! bu arada foto guzel olmus
|
Sezon sonunda sözleşmesi bitiyor ya tabii ki iyi oynayacak başka çaresi mi var
|
Kalecilerin Kabusu Olacağım
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/futbolcu/1.enayil.jpg[/IMG]
Sivasspor'un golcü ismi Michael Eneramo, FANATİK'e konuştu: “İlk yarıda talihsiz sakatlıklar ve olaylar yaşadım. Ancak yeni yılda her şey çok güzel olacak. Şimdiden söz veriyorum; atacağım gollerle tribünleri coşturacağım.” Geçtiğimiz sezonun devre arasında Sivasspor’a gelen oyunculardan olan Michael Eneramo, FANATİK aracılığıyla taraftarlarına umut dolu mesajlar gönderdi, rakip kalecilere de gözdağı verdi. İlk geldiği günden bu yana Sivasspor’da forma giymekten dolayı mutlu olduğunu belirten 26 yaşındaki futbolcu, “İyi çalışıyoruz, hocamız da bizi iyi çalıştırıyor. Ben de takımın bir parçası olarak elimden geleni yapıp, Sivasspor’u hak ettiği yerlere getirmek için mücadele edeceğim. Kritik gollerin adamıyım. Ligin ilk yarısında beklenmedik sakatlıklar ve talihsiz olaylar yaşadım. Annemi kaybetmemin acısını uzun süre yaşadım. Ancak 2012 benim yılım olacak. Rakip kalecilerin kabusu olacağım” ifadelerini kullandı. Takım arkadaşlarıyla tam bir uyum içinde olduğunu belirten Eneramo, taraftarların da kendilerine büyük ilgi gösterdiğini kaydedip, şunları söyledi: [B]‘Her şey mükemmel’[/B] Burada gerçekten mükemmel bir ortam var. Futbol oynamamız için gereken her şeyi yöneticilerimiz bize fazlasıyla sağlıyor. Taraftarımızla bütünleştiğimiz taktirde hiçbir takımın önümüzde duracağını sanmıyorum.” |
Cevap: Kalecilerin Kabusu Olacağım
Ustundeki Noel Takimida Bi Tarz Olmus :P Adama Zorla Giydirtlermis Gibi Bakiyor Ayrica :D
|
eneramodan herkesin beklentisi çok fazla henüz kendisinden beklediğimiz patlamayı yapamadı oynadığı tarz olarak gol sayısı az onun boşalttığı alanlara groseçki cerny girerse faydalı olur son haftalara iyi oynıyarak giremedi bunda hem annesini kaybetmesi hemde sakatlanmasının rolü büyük bende 2.devre kendisinden çok şey bekliyorum bide yanına pire gibi golcü gelse dahada iyi oynıyacaktır.
|
Eneramo gibi bir oyuncuya sahip olduğumuz için şanslıyız güçlü ve teknik bir oyuncu sakatlanmadğı dönemde kendini gösterdi zaten 2. dönem umarım formunu yaklar ve maçları boşgeçmez ;)
|
[QUOTE=EneS ElmaS;759107]Eneramo su ana kadar gelmis gecmis en iyi forvetimiz. Gercekten harika bi futbolcu.
Benim korkum ikinci yarida patlama yapip sözlesmesini uzatmayip büyük takimlardan birine gitmesi. Büyük takim derken Istanbul takimlari degil, Avrupayi kast ediyorum..![/QUOTE] [B][FONT="Comic Sans MS"]Gelmiş gecmis en iyi forvet kısmına katilmiyorum..Su anda takimdaki en iyi forvettir tartismasiz..Ancak hala taraftarin bekledigi patlamayi gerceklestiremedi..Biraz kilo verirse iste o zaman gereken formu yakalar diye düsünüyorum..Bide ilk yarida oynadigi performans ile bırakın Avrupa'yi İstanbul takimlarinin transfer listesine girmeyi düslerine bile giremez..[/FONT][/B] |
[IMG]http://fotocdncube.fanatik.com.tr/news/658x370_HP/2011/12/31/fft96mm1596376.jpg[/IMG]
Biraz daha büyük fotosu |
Hadi bakalım......
|
noel katili eneramo !!!!!!!!:D:D
|
TUNUStaki istatistiklerini bekliyoruz senden
|
sana guveniyoruz eneramo, bizim yuzumuzu kara cikarma, bu sezonu en az 15 golle bitirmeni umut ediyoruz...
|
[QUOTE=EneS ElmaS;759107]Eneramo su ana kadar gelmis gecmis en iyi forvetimiz. Gercekten harika bi futbolcu.
Benim korkum ikinci yarida patlama yapip sözlesmesini uzatmayip büyük takimlardan birine gitmesi. Büyük takim derken Istanbul takimlari degil, Avrupayi kast ediyorum..![/QUOTE] Gelmiş geçmiş en iyi forvetimiz ?????? ....... çok abartı olmuş.... ama umarım eneramo seni haklı çıkaracak kadar faydalı işler yapar ve tüm Sivasspor taraftarlarını sevince boğar... İnşallah...... |
kaliteli futbolculuğunu gollerinle pekiştirmeni bekliyoruz özellikle eskişehiri dağıtmanı bekliyoruz
|
alternatif forvet sart suanda eneramo fb,nin alex,i gibi
|
kara oglan harıkasın sen sıvas köftesine yumul sen bıde kelle paça iç bu aksam sabah mermi gibi olursun sonrada karabüğe yığdır gitsin de alem golcü görsün maykılllllllllllllllll sivaslının ve sivassporun sevgilisi olman dileklerimle seni seviyoruz maykıl eno ;)
|
[QUOTE=bornova5835;759152]TUNUStaki istatistiklerini bekliyoruz senden[/QUOTE]
adam tunus da devrik lider bin ali'nin akrabasının sahip olduğu Esperance takımında oynuyordu. Nerdeyse her sene de o takım şampiyon olurmuş. Tunuslu arkadaşım, "Eneramo'nun göstere göstere eliyle attığı golü bile gol verdi hakemler bin ali korkusundan" demişti.. :) youtube da videosu vardı.. iyi oyuncu ama ben Tunustaki performansını beklemiyorum, ayrıca lig olarak zorluk seviylerimiz bir değil Tunusla.. |
bu azimle cok iyi olur
|
adam sözunu tuttu bu maçtan itibaren basladıı
|
eneramo(kara oğlan)ileride her an gol atabilecek forvet oyuncusu.mücadelesi ve tekniği iyi bir oyuncu.taraftar hem seviyor hemde güveniyor.ikinci yarıda dahada iyi olacağını gösterdi inşallah her maçta gol atar.
|
bu röpörtaj gercekçılıgı ortaya koydu yürü be aslanım
|
Kabus olmaya başladı zaten.Çok yararalı bir topçu.Böyle sırtı dönük forvetler her zaman takımı rahatlatır ve topun rakip sahada kalmasını sağlar ve atacağı ara toplarla arkadaşlarına pozisyon sağlar.Ayrıca sadece ceza sahasında kalmayarak da markajdan kurtuluyor.
|
mehmet yıldızın boşluğunu dolduran bir oyuncumuz çok faydalı oluyor bize gol atmasada ben enaramonun performansından memnunum rakibi iyi dağıtıyor:D
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:25. |