SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33469)

SivasSpor.Com 03.01.2012 18:52

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/Mac/1.karasivas.jpg[/IMG]

Kendi sahamızda Karabükspor'u 3 - 0 yendiğimiz maçı değerlendirelim.

Maçta göze çarpanlar : ?

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :

eyupk 03.01.2012 18:54

Cevap: Maçı Değerlendirelim

futbolcularımız bugün çok müthiştiler, 3 puan almak çok güzel bir duygu. BİRTANEMSİN SİVASSPOR.

abdullahmkaya 03.01.2012 18:56

[B]Bugun Güzel Oynadık Ama Allahtan Karabük Beceriksizdi Yoksa Savunmamızda Yine Basit Açıklar verdik.Birde Atilla Büyük Hatalar Yaptı Ama Şükür Gol Olmadı.Eksikliklerimizi giderirsek yenemeceğimiz takım yok[/B]

sivas_5201 03.01.2012 18:57

bence de 3-0 gibi net bir skordan sonra herkesin uzerine duseni yaptigini dusunuyorum, onumuzdaki maclarda daha da ust siralara tirmanacagimizdan eminim, ozlenen sampiyon sivasspor geliyor....

Emin_YK 03.01.2012 18:57

güzel oyunla iyi bir skor elde ettik , ayrica 29 gol attik ve 29 gol yedik yani 0 averaj :) Devami gelir insallah

58temha 03.01.2012 18:59

Maçta göze çarpanlar : Takım Belliki İyi Hazırlanmış Topuk PaslarınaÇalıştıkları ÇokBelli

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Maçı 3-0 Yaptıktan Sonra Cihan Özkara'yı Eneramo'nun Yerine Alabilirdi

Maçın en iyisi kimdi : Milan Cerny

Maçın en kötüsü kimdi : YokTakım Çok İyiydi

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Çok Kötü Sanki Bize Düşman Gibiler

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Hoca Oyunu İyi Okuyor İnşallah Böyle Gider

Başarılar Sivasspor Başarılarının Devamını Bekliyorum :)

eyupk 03.01.2012 18:59

çok güzel bir maçtı, 3 puan almak çok güzel bir duygu. hedeflerimize adım adım yaklaşıyoruz.

yorumcuyuz 03.01.2012 19:01

3 puanı 3 golle almak güzel...teşekkürler yigidolar...

sivaslıadem 03.01.2012 19:02

hafta içi puan durumunda yerimizi pekiştirdik 5te 5 devam ediyoruz
En çok gol atan takım olduk
En çok gol yiyen 3. Takım olduk
300. Golü emeramo attı
Aylar sonra averajı eksiden kurtardık

Kısaca her şeyiyle olumlu bir maç çıkardık

engin2609 03.01.2012 19:11

[B]Maın adamı Cerny ve Enaramoydu ve hak ederek alınan bır 3 puandı.yavaş yavaş üst sıralara tırmanıyorz inşallah bozulmaz seri.[/B]

infial§ 03.01.2012 19:11

nezle olmuşum bu sene ilk kez sahamızda oynanan bır maça gıdemedım,soguk havaya rağmen maca gıden butun taraftarlara tesekkur ederım,ınanın sivas'ta herkes hasta yoksa o stad mıslıyle dolardı,maça gidenler sağlam taraftarlarımız,

nightmare58 03.01.2012 19:12

Netten izleyemedim radyodan dinleyeyim dedim Ş*refsiz trt spikerleri hep diğer maçları anlattı tam Sivasspor-Karabükspor maçındayız diyor skoru söyleyip maç değiştiriyor bu sene kaç oldu böyle, Lanet olsun sizin gibi devlet kanalına/radyosuna...

EneS ElmaS 03.01.2012 19:13

Üzerimize yapılan hakem hatalarından kaybetmiş olduğumuz EN AZ 6 puanıda hesaplarsak resmen ilk 3.te olurduk.

Bence hedef değişmeli: İlk 4 olmalı yeni hedefimiz!! Sizi bilmem ama ben inanıyorum şampiyon bile olabiliriz daha!! Bundan böyle üzerimizde cok hakem
Hataları olmazsa ilk 4e insallah kesinlikle gireriz! Play Off sistemi işimize cok yariyabilir. Su an Lig'de en guzel futbolu oynayan gs ve Sivas..

Teşekkürler Rıza hoca!

pover58 03.01.2012 19:14

gol atıyoruz ancak çok kolay gol yiyoruz defansımızda hatalar devam ediyor.bu sorunu çözersek çok daha iyi yerlerde oluruz.3 puanı 3 golle almak mütiş zevk.herkesi kutlarım.seyirci gene çok az ama ilerde daha fazla olacak.

nightmare58 03.01.2012 19:14

Netten izleyemedim bari radyodan dinleyeyim dedim, şerefsiz trt spikerleri bizim maçları hep es geçiyor tam Sivasspor-Karabükspor maçındayız diyor skoru söyleyip diğer maçlara geçiyor, Lanet olsun böyle Devlet kanalına/radyosuna...

serkan_ozcan58 03.01.2012 19:15

maçta herşey güzeldi taraftar dışında soğukta olsa daha çok taraftarımızın gelmesi lazım daha iyi olcağız inşallah

nightmare58 03.01.2012 19:15

Trt'yi kınayalım arkadaşlar her maçta bunu yapıyorlar...

MaXiMuM 03.01.2012 19:17

[B][I]Son 9 maçta tek mağlubiyetimiz var. O da gs ye. Takım yenilgiyi unuttu. İnşallah hep böyle devam eder.Şu an için ligin en golcü takımıyız. Karabüğe attığımız gollerle de en çok gol yiyen takımlar sıralamasında karabüğü altımıza aldık :)[/I][/B]

wserr 03.01.2012 19:25

Maçın adamı bence Mehmet NAS dı.

svsli585858 03.01.2012 19:29

[FONT="Comic Sans MS"][B]maçın en iyisi milan cerny son saniyeye kadar büyük mücadele gösterdi
maçın en kötüsü yoktu bütün futbolcular çok iyidi
hakem her zamanki gibi berbat bir maç yönetti
göze çarpan sivasın çok iyi futbol oynaması ve taraftarın diğer maçlara göre biraz daha ilgi duyması.[/B][/FONT]

münihli_58 03.01.2012 19:31

Güzel oynadik ama ikinci yarinin sonlarina dogru cok pozisyon harcadik ve kacirdik. Eneramo ve Grosicki formunda olsaydi 5 olurdu heralde :)

Ferhat06 03.01.2012 19:34

Futbolcular ve Rıza hoca başta olmak üzere teknik heyeti ve yönetimi tertemiz alınlarından öpüyorum.Hakeme rağmen çok temiz ve net bir galibiyet.

Ferhat06 03.01.2012 19:37

Hakem Kara Murat'a anlamsız,insafsız bir kart çıkardı,kolumuzu kanadımızı kırdı.Murat Eskişehirde oynamayacak,yazık!

mucahitbaba58 03.01.2012 19:37

[B]taraftari olmayan bu takimi tebrik ediyorum ibbden sonra ss taraftarsiz takim genclerin bile bizden fazla taraftari var cok yazik cok
simdi bana cvp yazacak biri cok soguktu diye kumeye duserkende cok soguk oliuyordu ama bundan fazla taraftar oluyordu
1000 kisiye mac oynuyor bu takim
stat istioyoruz birde bence hic gerek yok [/B]

MaXiMuM 03.01.2012 19:43

[B][I]Hafta içinde oynadığımız diğer maçlar gibi bu maçımızı da kazandık.[/I][/B] :D

savaş2 03.01.2012 19:46

***oyuncularımızın hepside cok iyidi ,ama bitek ermen her zamanki gibi az mücadele etti.ama onun boşluğunu rıza hocamız kenarda doldurdu.resmen macı kenarda yaşadı tebrikler hocam
***hakem gene berbattı ve şaskındı.karamuratı es es macına gitmesini engelledi

savaş2 03.01.2012 19:52

[QUOTE=mucahitbaba58;759449][B]taraftari olmayan bu takimi tebrik ediyorum ibbden sonra ss taraftarsiz takim genclerin bile bizden fazla taraftari var cok yazik cok
simdi bana cvp yazacak biri cok soguktu diye kumeye duserkende cok soguk oliuyordu ama bundan fazla taraftar oluyordu
1000 kisiye mac oynuyor bu takim
stat istioyoruz birde bence hic gerek yok [/B][/QUOTE]

***bence taraftar haklı ya fenermacı gelirse tekrar dışarıda kalacaklarını düşünüyorlardır bence

karamik 03.01.2012 20:05

oleyyyyyy oleyyyyyyyyyy oleyyyyyyyyy diyorum....

buneyav 03.01.2012 20:06

güzel bir maçtı gayet rahattık ama dahada atabilirdik kaleci ne oldu arkdaşlar haberiniz varmı borjan

ozledımeskıyı 03.01.2012 20:10

Erman ve Kadir in sözleşmelerini acilen uzatalım Eneramo da dahil her şeyden önemli bunlar takımın bel kemiği oyuncular bunlar b u kadar çok gol atıyorsak bu arkadaşların çok katkısı var demektir

B.DUMANLI 03.01.2012 20:10

Sivasspor zevk vermeye basladi.Bu nasil gerceklesti,bunun cevabi bugün oynanan Karabük macinda acikca görülüyordu.Biz bugün macin büyük bölümünde gereksiz egoist futbol yerine pas vermeyi deneyince ,ortaya güzel bir futbol cikti.Bugün alinan üc puan cok önemliydi,Sivasspor bunu basardi.Bugünki oyunu gördükten sonra bu takim pazar günü Eskisehir deplasmanindanda puanla dönecegine inancim sonsuz.

58 SiVaSıM 58 03.01.2012 20:16

sessiz ve derinden GELİYORUZ!!! korkulu rüya geri döndü sıra esesde

kaplanlı 03.01.2012 20:17

3-0 gibi net bir skorla maçı kazanarak ligin en çok gol atan takımı olduk.ikinci yarının ilk maçına 3 puanla başlamak moral motivasyon açısındanda çok iyi oldu.başta rıza hocayı ve tüm takımı tebrik ediyorum.ilerleyen haftalardada aynı tempoyu gösterirsek eski sivasspor geri geliyor diyebiliriz.

ledig 03.01.2012 20:21

Birinci sorunumuz defans ikinci sorunumuz tribün. İddialı olmak istiyorsak artık sadece çok atan olmalıyız, bunun için de defansa önlem mevcut futbolcularla ya da yen.i transfer yaparak. Tribün ile ilgili tespitlerimi başka bir haberde yazmıştım, burada da yer vermek istiyorum;
'Sivassporun İstanbuldaki maçlarını takip edebiliyorum, özellikle İBB maçlarına her sene gidiyorum. Arkadaşlarımızın yaptığı birçok tespiti ben de gözlemledim ve doğru buluyorum. Benim tespitlerim şunlar;
1-Tribün kültürümüz yok, stadta bağırmayı ayıp sayıyor gibiyiz.
2-Özellikle İstanbul maçlarında taraftar büyük ölçüde belli bir yaşın üzerinde. Genç taraftarı yeni yeni oluşuyor Sivassporun ve tribünde coşku gençlerle daha kolay, biraz daha beklememiz lazım.
3-Taraftarı yönlendirecek, organize edecek, bağırmaya teşvik edecek amigo eksikliği çok ciddi hissediliyor.
4-Slogan, marş ve tezahürat üretmemiz lazım. Sürekli 'Sivas Sivas' şeklinde bağırmak tuhaf oluyor gerçekten, bu noktada bir marş yarışması açılabilir.

58MUAMMER58 03.01.2012 20:25

SİVASSORUN 2.yarıya iyi başlaması güzel galibiyette emeği olan herkese çok tesekkürler ilk yarıda bizden gaspedilen puanlara yanmamak elde değil

A.Turan Korkmaz 03.01.2012 20:27

Maçı stadda seyrettim. Sivassporumuz mükemmel bir takım oyunu oynadı.
[B]Takım:[/B] İlerde Eneramo hiç yalnız kalmadı,çünkü takım halinde hücum takım halinde savunma vardı. Herkes görevini eksiksiz yaptı. Atilla güven verdi,geri dörtlümüz uyumluydu. Orta sahada Mehmet Nas ve Kadir sahada basmadık yer bırakmazken,Erman kontrollü,yönlendirici ve fırsatçıydı,solda Kamil istekli,sağda Cerny son dakikaya kadar koştu,mücadele etti. Eneramo,bir santrforun yapması gereken ne varsa yaptı.
Rıza hoca sakatlığına ve takımdan uzak kalmasına rağmen oyunu iyi yönetti. Demek ki yardımcı teknik heyetin de bu galibiyette payı büyük.
[B]Hakem[/B]: Gördüğünü çalmaya çalışan,eyyamcı olmayan hakemlerimizden zaten. Yine de durum 1-0'ken bir süre Karabükspor lehine üstüste fazlaca karar çıktı. Malum isimlerin yanında bu hakemimizi tercih ederim yine de.
[B]Taraftar:[/B]Maça girerken,Sivasspor yönetimince hazırlanmış,ceza sınırında olduğumuz ve taraftar olarak daha dikkatli olmamızı isteyen bir yazı dağıtıldı. Taraftarımız sadece takımımızı destekledi, hakem ve rakip takım oyuncuları da can sıkmayınca rahat bir maç oldu. Eksi 10 derece soğuk ve ayaza rağmen o stada gelmek kolay değildi. Ayaklarımızı hissetmiyorduk soğuktan. Gerçek,cefakar Sivasspor taraftarı staddaydı,sonuna kadar da takımımızı destekledi. Ödülünü de 3-0'la aldı.
Bütün emeği geçenlere teşekkürler. Allah hepsinden razı olsun!

adalı harun 03.01.2012 20:34

[QUOTE=savaş2;759452]***bence taraftar haklı ya fenermacı gelirse tekrar dışarıda kalacaklarını düşünüyorlardır bence[/QUOTE]

sanki fener maçına kadar stadı fulledinizde taraftar haklı diyorsun diger takımların sivasa simdiye kadar ne faydası oldu
o sene sampiyonluğa gidiyoruz GS döve döve bizi 3 1 aldı maçı puanamı ihtiyaçları vardı bu sene yine gs gedikli hakemleri bülent yıldırımla maçı aldılar
gs sivas maçını istanbulda yavşak bülent yıldırımdan başka yönetecek hakem yokmu
milleti gaza getirmenin manası yok varsa paran basa alaydın tüm fener biletlerini
takım ne ile yürüyor biraz fenerin destegi ileyoksa sen 5 lira verip maça gelsen ne olur gelmesen ne olur
burda klavyeden mileti doldurmanın anlamı yok
geçmiştede fener maçlarında stat boş ouyordu
5 lira verilip derbi izlenmez lazlar 400 liraya maç izliyor ayıp unutmayın bu yönetimi mumla ararsınız

AmiRaLL 03.01.2012 20:43

YA HERKES SAOLSUN O RUH GERI DONDU AMA DEMEDENNN DURAMICAMM BU KALECILERIMIZ TOPU KICAGINDA NIYE TUTAMIYORRR ?? hala anlamiyorum baska Mac olsa takip affetmezdi atillaaaaa yinede super riza hocaa iyiki varsin iyiki bizdesinnn

ahmet ali 03.01.2012 21:45

Çok iyi bir sonuç... Cherny'nin her maç daha iyi olması büyük kazanç...Gol atma sıkıntımız yok görülüyor.. Tek forvetle oynamamıza rağmen.... umarım her maç gol atmaya devam ederiz...

dülger58 03.01.2012 22:17

BUGÜN GÜZEL OYNADIK.AMA DİKKAT ETMEMİZ GEREKEN DURUMLAR VAR.BUNLARDAN BİRİ DEFANS DAHA HALA TAM MANASIYLA OTURMADI...
ŞUANDA EN İYİ BÖLGE ORTA SAHA...
ZAMANLA BU TAKIM GÜZEL ŞEYLER YAPACAK...İNANIYORUM.....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:14.