![]() |
Eskişehirspor 1-1 Sivasspor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/esksvs.jpg[/IMG]
Eskişehirde zorlu kapışma, Maç öncesi ve sonrası gelişmeleri bu başlık altında bulabilirsiniz. Rıza Çalımbay yönetimindeki Sivasspor, Eskişehirspor'a karşı ligdeki 3. sınavını verecek. Geçen sezonun 6. haftasında Eskişehirspor ile yolları ayrıldıktan sonra 10. haftada Sivasspor teknik direktörlüğü görevine getirilen Çalımbay, Sivasspor'un başında Eskişehirspor'a karşı galibiyet sevinci yaşayamadı. Çalımbay'ın ekibi, geçen sezonun 22. haftasında deplasmanda 2-1 mağlup olduğu Eskişehirspor'a, bu sezonun 2. haftasında ise Sivas'ta 4-0 yenildi. Süper Lig'de iki takım arasında oynanan maçlarda alınan skorlar şöyle: -2008-2009 sezonu- Eskişehirspor-Sivasspor: 2-2 Sivasspor-Eskişehirspor: 1-0 -2009-2010 sezonu- Sivasspor-Eskişehirspor: 2-1 Eskişehirspor-Sivasspor: 1-1 -2010-2011 sezonu- Sivasspor-Eskişehirspor: 1-1 Eskişehirspor-Sivasspor: 2-1 -2011-2012 sezonu- Sivasspor-Eskişehirspor: 0-4 [B]İlk 11'imiz[/B] Atilla Uğur Navratil Rajnoch Kaan Erman Mehmet Nas Kadir Cerny Grosicki Eneramo |
Cevap: Eskişehirspor - Sivasspor
hayrettin oynamdiğina göre maç bizim arkadaşalar sivas yine yenecek gol cerny grosicky ve pedreilden birinden gelecek maç sonuçu 1 sıfır sivasspor eşkişehir çok eksik var bizde bi sadece defans hattı eksik.
|
[B]Normalde Sivasspor Alır Diyebilirdim.Eğer Tam Kadro Çıksaydı.Yalnız Defansımız Zaten Belli Oldugu Gibi Kötü Ligin En Fazla Gol Yiyen Takımların İçindeyiz.Birde Defansımızda Büyük Eksiklikler Olunca Bu Maç Bizim İçin Çok Zor Geçicek Gibi Gözüküyor.Eğer Atilla Kalesinde Devleşirse 3 puanı kaparız.[/B]
|
[B]Bence bu maç çanakkale geçilmezi oynamamız lazım.Defanstaki eksiklikleri göz önünde bulundurduğumuzda heyecan aramaya gerek yok diye düşünüyorum.Eskişehirde kapalı defansı açacak oyuncu yoktur.1 puanı cebimize koyalımda kontradan atarsak 3 puanda olabilir.[/B]
|
[B][CENTER][COLOR="Red"]1 puan bile iyidir ama 3 puan gelirse çok çok iyi olur,ama rakip €s€s inşallah kazanırız..[/COLOR][/CENTER][/B]
|
işallah alırız maçı zor maç
|
Rajnoch oynayacakmı bilmiyorum ama maç eksiğinin olduğunu biliyorum. Ayrıca yukardaki kadroda Sol bek yok veya sol bek olsada Stoper yok... Ben Rada yada Kaan dan birisinin kadroya girmesini bekliyorum...
|
bence yenilmeyiz. ama defansta sakatmız çok olduğu için orta alanı üçlemeliyiz.
|
[B]Bence verilen kadro saçma olmuş.Rıza hocanın bu kadroyla çıkacağını sanmam stoperde Rada ya solbekte ise Rajnoch a yer verecektir.
----------------Atilla----------------- Uğur----Rada------Navratil----Rajnoch Cerny-----Kadir-----Kıvanç-----Grosicki ----------------Erman---------------- ---------------Eneramo--------------- En ideal kadro bu diye düşünüyorum.[/B] |
[QUOTE=Üsüyoruz58Reis;760440][B]Bence verilen kadro saçma olmuş.Rıza hocanın bu kadroyla çıkacağını sanmam stoperde Rada ya solbekte ise Rajnoch a yer verecektir.
----------------Atilla----------------- Uğur----Rada------Navratil----Rajnoch Cerny-----Kadir-----Kıvanç-----Grosicki ----------------Erman---------------- ---------------Eneramo--------------- En ideal kadro bu diye düşünüyorum.[/B][/QUOTE] Hemen hemen bende aynı şekilde düşünüyorum. Sadece Rajnoch oynayabilecek durumda ise Stopere çekilip bir ihtimal ise Sol beke Kaanın oynama ihtimalini düşünüyorum... Tabii bu bir ihtimal.. |
Muhatemel kadro bilgisi yanlış. Kıvanç sakat
İnşallah kalede süpriz yapılıp Atilladan başkası oynatılmaz. Muhtemel kadro'nun böyle olması bekleniyor. Atilla Uğur Navratil Rajnoch Kaan Erman Mehmet Nas Kadir Cerny Grosicki Eneramo |
allah yardımcımız olsun duvacı yız işallah yeneriz
|
çok zorlanacagımız bır mac ziyanında olmayısı sol tarafı bayagı sıkıntıya soktu inş puansız donmeyız
|
yanılıyosunuz rada çok kötü oynamıycakmış kıvanç sakat yani sol bekde kaan oynuycak mecburen...stoperde rajnof hazır olmasada...dün rıza hoca öyle dedi son anda değişmezse
|
rajnoch oynarsa kazaniriz kesin 1 golu var insallah
|
yenersek 6. sıraya yükseliyoruz hadi yiğidom göster kendini
|
[B]Umuyorum bu maçtan puan veya puanlar alıp yolumuza devam edeceğiz sanki maç 1...1 bitecek gibi bir his var içimde :)[/B]
|
kalede .... atillaa var kesin yeniliriz ilk şutta yer m...... :mad::mad::mad: borjan olmalı kalede
|
Ben gol bulacağımızdan eminim. Önemli olan attığımızdan fazla yememek, defansta sağlam durur hata yapmazsak kazanırız.
|
Cevap: Eskişehirspor - Sivasspor0 2 olur
rıza hocaya güveniyorum yeneriz
|
bu maçı alıp ilk 5e dogru yürüyecez
|
[I][B]kalede atilla.. sag bek ugur.. stoperler navratil ve rajnoch.. sol bek kagan timucin konuk.. ön liberolarımız mehmet nas ve kadir bekmezci.. sag acık cerny.. sol acık grosicki.. ortada erman.. ilerde eneramo.. SALDIR YİĞİDO ![/B][/I]
|
[B]Rıza hoca kumar oynamış.Rada yedekte Kağan sol bekte.Bakalım kim kazanacak.[/B]
|
[IMG]http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/387306_10150689785698378_69426138377_12185866_738336455_n.jpg[/IMG]
|
[B] ranjnoh ve kağanın performansı macın sonucu uzerınde etkılı olacaktır buyuk ıhtımal[/B]
|
[QUOTE=GokhanTurna;760444]Muhatemel kadro bilgisi yanlış. Kıvanç sakat
İnşallah kalede süpriz yapılıp Atilladan başkası oynatılmaz. Muhtemel kadro'nun böyle olması bekleniyor. Atilla Uğur Navratil Rajnoch Kaan Erman Mehmet Nas Kadir Cerny Grosicki Eneramo[/QUOTE] Söylediğim gibi ilk 11'miz bu şekilde oldu. İnşallah bu maç bizim |
[B]Erman'ı sol bekte oynatıp orta alanda Kıvanç'a şans verir diye tahmin ediyordum sanırım Kıvanç'ın sakatlığı düzelmediği için böyle bir karar verdi hoca.[/B]
|
Gençler yenilmiş TAM YENMEK ZAMANI.Yiğidolar yeniyoruz ve demirimizi üst sıralara atıyoruz İNŞALLAAAAAAAAAAAAAAHH!!!!!
|
rovanşı alacağız 3 puan bizim
|
bu kirmizi kart hic olmadi....
|
Cevap: Eskişehirspor 1-0 Sivasspor
çok güzel giden bir maçı 2 dkda mahvettik orda o adama öyle girilmez şuursuzca bir hareketti 2.yarı nasıl geçecek hiç bilmiyorum... yine şu eskısehırden husranla donuyoruz
|
süper tempolu harika bir maç oluyor orda öyle bir gereksiz aptalca bir faule ne gerek var anlamam ki takımı yakıp cıkıyorsun 1.sarı kartın tamamda böyle bi şey yokki 2.yarı tarihi bi şey yaşamayız yine inş hiç iyi değil
|
Kadir kırmızıyı yiyene kadar herşey kontrollü gidiyordu.Son dakikada gol de geldi.Bizimkiler böyle durumlarda çabuk dağılıyor.Toparlanmaları mümkün değil.Farka gidecek gibi gözüküyor.
|
Sagol Kadir 10 Dakkada Takimi 10 Kisi Biraktigin Icin!! Rezil Herif......
|
bu maç yine deli oldum abi ya.kadir daha başlamadan navratilin dişini söktü yetmedi 2 adam daha biçti kırmızı yedi.adam top oynamakla alakası yok ki.ikincisi kanatları hiç kullanamıyoruz grosicki bomboş sol kanatta ama top atamıyoruz.top hep sağ kanatta ve hep taca çıkıyor izlediğim en zevksişz maçtı.uğur kavuk sana bişey demiyorum seni oynatan da suç sende değil.bu maç bittim bizim için inşallah daha fazla kart ve gol yemeyiz.bu hafta yine hüsran bize.averajımızı 18 haftada zor 0 ladık inşallah yine açılmaz averajımız.şu takıma adam giib futbolcular alın bazıları haketmiyor sivassporda oynamayı.
|
ligde bir kaç takım var yenilmekten nefret ettiğim hepte tam farklı yeniliyoruz orda burda böyle bi şey yokki ya pozisyon gereği görsen anlarız kartıda orda ne dıye gıdıp adamın sırtına cıkıyorsun boyle bi şey varmı ya
|
Çok sorumsuz bir hareket yaptı Kadir..Kırmızı kartı doğruydu..Kontrollü giden maçı hediye verdik..ikinci yarı Cerny-Kıvanç değişikliği olmalı..
|
Oyun ilk yarida iyi ve dengeli gidiyordu kadir gereksiz yere birsari kart ikinci kez bir karete yparak kimizi kart takimi 10 kisi birakti kadirin düsüncesiz oyunu maci zora soktu ve arkasindan gool kadir bu sana hic yakismadi takimin gözde oyuncusu olarak:mad:
|
kırmızı kart doğruymuş neresi doğru,eskişehirin iki sartını es geçti,bize gelince hemen kart,onlara niye vermiyor.Bir hakem klasiği daha,kart haklı değil sarı kartlık ne var,tekme mi atmış, ne yapmış,hiçtesarı değil,ama bu sivas olunca sarı oluyor,kimse kart haklı demesin,haklı diyende sivasspor taraftarı değildir.İlk eskişehir maçını hakem yedi,bunuda hakem yedi.
|
Eyvaaahh bizim Kadir Bekmezcinin yine damarı kalktı.:mad:Bir takım ancak bu kadar sabote edilir:mad:.Hadi ilk sarı kart pozisyon gereğiydi.2. si ne Kadir bey?:mad: Hem takım arkadaşını sakatla hem takımını 10 kişi bırak!!! :mad:Pes vallahiii.Hemen peşine de gol yedik.:mad::mad:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:12. |