SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor'un derdi var! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33537)

SivasSpor.Com 13.01.2012 02:59

Sivasspor'un derdi var!

[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://d1201.hizliresim.com/t/f/1s7uf.jpg[/img][/url]

Türkiye Kupası'nda Mersin'i eleyerek yoluna devam eden, Süper Lig'de 7 maçlık yenilmezlik serisi yakalayan Sivasspor'da alarm...
Ankaragücü ile 20. hafta maçına çıkacak olan Kırmızı-Beyazlılar’da özellikle savunma hattındaki eksikler, teknik heyeti düşündürüyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, “[B]Uğur ile Rajnoch cezalı, Ziya ve Hayrettin sakat, Faty de Senegal Milli Takımı’nda. Savunmada kimi oynatacağımı şaşırdım” dedi.[/B] Ankaragücü maçının zor olacağını da vurgulayan Çalımbay, “Mersin maçının hemen ardından vakit kaybetmeden bu karşılaşmanın önemini oyuncularıma anlattım. Zor durumda olan takımlar yürekleriyle oynar. Beşiktaş maçını hatırlatıyorum onlara. [B]Hafife alırsak yanarız[/B]” açıklamasını yaptı.

Fanatik

GuVeN 13.01.2012 03:03

Cevap: Sivasspor'un derdi var!

Rıza hoca haklı. Rakıbın Kasımpasa macındakı dırencsız oyununun en buyuk sebebı,kendılerını bızımle olan maca saklamaları kesınlıkle. Hocam bu maçı hepimiz için alın.

bassguitar 13.01.2012 03:24

dusunecek bısey yok hocam..koyarsın stopere Navratil Murak İkilisini.sol bekte kaan timucin.sag beke adam yoksa koy mehmet nası.dert edılecek bısey varsa kırmızı karttan kacınmak.Alırız ınsallah macı...

hasanim58 13.01.2012 05:03

Sen isini bilirsin riza hocam ATOM KARİNCA olmak kolaymi toprammmmm

münihliyigido58 13.01.2012 05:36

--------------Atilla
M.Ali---Murat(?)--Navratil---Kaan
--------Kivanc---Kadir
Cerny--------Erman------Grosicki
------------Eneramo

Ankaragücü'nün durumu bizden berbat degilmi? Onlar nerdeyse PAF'la cikiyorlar maclara namaglub götürüyorlar ligin ikinci yarisini.
Yani tam simdi Kaan Konuk'a ve Muhammet Ali Atam'a sans vermek lazim, tabi baska opsiyon da kalmadi.

58akif34 13.01.2012 07:51

bu kadar eksikle yapılacak tek şey var defans yerinden oynamayacak rakip ileri çıkmaya çalışırsa orta sahadan kesilecek başka bir yolu yok bunun inşallah iyi maç çıkartırız rıza hoca işini bilir ayrıca hocanın bu maçı kaybetme kredisi de var

nightmare58 13.01.2012 08:11

En mantıklısı genç kardeşlerimize şans vermek Muhammed Ali Atam bu yükü kaldırabilecek kapasitede zaten Kaan'ı söylemeye gerek yok iki maçtır sırıtmadan oynuyor... Navratil umarım oynayacak düzeydedir, Muratla birlikte stoper oynarlar işte...

nightmare58 13.01.2012 08:12

[QUOTE=münihliyigido58;761581]--------------Atilla
--------Kivanc---Kadir
------------Eneramo

Ankaragücü'nün durumu bizden berbat degilmi? Onlar nerdeyse PAF'la cikiyorlar maclara namaglub götürüyorlar ligin ikinci yarisini.
Yani tam simdi Kaan Konuk'a ve Muhammet Ali Atam'a sans vermek lazim, tabi baska opsiyon da kalmadi.[/QUOTE]

Hatta sana ek olarak Nihat'a da bu maçta şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum, gençlerimizin kendilerine özgüveni oluşur...

Salim58 13.01.2012 08:16

[B][I]Nekadar sakat ve cezalı futbolcumuz olsada sahaya çıkan onbir aslanlar gibi mücadele ediyorlar..Canını sıkma hocam her futbolcu giydiği formanın hakkını veriyor..Ankaragücü maçı nekadar zor bi maç olsada türübünde taraftarımız kazanacak sahada futbolcularımız kazanacak.[/I][/B]

Besyo_cu 13.01.2012 08:20

[B]''Bizim en az 3-4 tane transfer yapmamız şart. Eğer bu transferleri yaparsak iyi bir duruma geliriz, yapamazsak yine zorluklar yaşayabiliriz'' Rıza ÇALIMBAY

Bu sözler Hocamıza ait, geçtiğimiz günlerde böyle bir açıklama yapan Hocamızın transferde böylesine sessiz kaldıktan sonra hayıflanmasını kabul etmiyorum.

Son maçlarda iyi sonuçlar elde ettik diye transfer ihtiyacımız yok şeklinde değerlendirme yanlış Rasmussen ayrıldıktan sonra acil şekilde Forvet'e ihtiyacımız var Eneramo sakatlık veya cezalı duruma düşerse ne olacak ?Sağ Bekte Uğur Hala alternatifsiz, Orta alanda en az iki oyuncuya ihtiyacımız var.

Geç olmadan Transferleri halletmemiz lazım yoksa uzun lig maratonunda bu sıkıntıları çok yaşar ve canımız yanar...[/B][B][/B]

şarkışla 58 13.01.2012 08:24

Ben bu saatten sonra transfer yapacağımıza inanmıyorum o konu kapandı artık.A.Gücü maçında büyük olasılıkla Kaan ve M.Ali mecburen forma giyecek.Bizim bu saatten sonra yapacağımız sakat ve ceza olmasın diye dua etmek.

Rallim58 13.01.2012 08:28

[B]Farklı konularda da bahsetmiştim. Benzerini Besyo_cu kardeşimizde dile getirmiş.

Bize acilen takviye eleman lazım, hadi sol kanadı hallediyoruz, sağ kanadımız alternatifsiz olamaz, olmamalıdır.

Teknik kadro ile yönetim transfer konusunu yeniden gözden geçirmelidir. Aksi halde sıkıntı yaşayabiliriz.

Taraftar görüyor, (biliyorum) yönetim de duyuyor.[/B]

4eylül 13.01.2012 08:37

hocam transfer yapmak için neyi bekliyoruz .

Kokomo 13.01.2012 08:41

M.Ali ------ Murat ------ NAvratil ------- Kaan

Ferhat06 13.01.2012 08:47

muhammed ali atam hazırlık maçlarında çok iyiydi.ankaragücü maçında rahat oynar,hem de bir alternatif kazanmış oluruz sağ bek için.

ardahanlı 13.01.2012 08:53

Sivasspor geçen seneden on kat daha iyi bu sene.
Rıza hoca fazla düşünmesin bence. Kimi koysa Ankaragücünü handikaplı yenecek durumda bence. Yeterki rakibi bjk gibi küçümsemesin.

Geçen sene takım savunması ve kademe anlayışı hele hele geriye düşüldüğünde paramparça oluyordu. Bu sene öyle değil ikinci ve üçüncü bölge savunmasını oldukça iyi sahaya yansıtan Sivasspor kaptığı toplarla her rakibi tedirgin eden bir oyun oynuyor. Bence rahatlıkla play off lara katılacaklardır....

calipso 13.01.2012 11:21

11 kişi çıkar oynar takım havasını bulmuş..özgüveni çok yüksek...orta saha ve ilerisi hiçbir takımda yok.. baskıyla erken golleri bulup rahat bir maç alırız inşallah

infial§ 13.01.2012 11:33

orta saha ve forvet hattı sağlam,sorun defansta

58 SiVaSıM 58 13.01.2012 11:41

ne derdi hocam sağ bekte muhammed ali oynar ortada navratil ve murat soldada kağan

58isML58 13.01.2012 13:08

Bende arkadaslar gibi dusunuyorum, bu saatten sonra arka tarafda solda Kaan sagda Muhammed Ali defansin ortasinda da Murat Akca, Navratil ikilisi oynar Allah'in izniylede yeneriz InsAllah....

ready 13.01.2012 13:43

[B]2-3 saglam adam almamız şart [/B]

DoomsDay58 13.01.2012 15:04

Her bölgeye 1 transfer yapmamız gerekiyor, gençler var Muhammed Ali ve Kağan ama kadro derinliği hiç yok böylesine maç trafiğinin olduğu ligde en az 3 transfer şart

noname87 13.01.2012 15:17

Uğur son haftalarda çok formdaydı Antalyadaki zamanlarından bile iyiydi bir kan kaybı olacağı kesin

yiğidosalim58 13.01.2012 15:51

rıza hoca madem sıkıntı var transfer yapsana be.:D

dogan5880 13.01.2012 16:09

bızım artılarımız fazla rakıpden en azından onlarda kamıl .yok.cerrny.yok enaramo.yok erman .yok kadır yok.

eyupk 13.01.2012 16:09

ankaragücünü hafife alırsağız biz yanarız, dikkatli oynamalıyız bu maçta.

ayna26 13.01.2012 16:16

A.Gücü maçı çok mühim, rakip son çırpınışlarında, biz ise ilerisi için 3 puan alka istiyoruz.Eksikliklerimiz mevcut, ama şunu cidden diyorum, Rıza Hocanın sistemi tuttu, eksik mevkilerde oynayacak futbolcuların oraya uyum sağlayacağını düşünüyorum.HEr ne olursa olsun, A2 takımı, as takımın yedeği konumunda olmalı,ihtiyaç anında ve form durumuna göre as takıma alınmalı ordaki futbolcular içinden istenilenler.bu en ucuz transfer şekli, buna yatırım yapan bir takımın sırtı yere gelmez.eğer şu an transfer yapamıyorsak sebebi ekonomik, havada uçup pahalı transfer yapmak uzun vadede doğacak borçların ödenememesine yol açacak ve takımın ekonomik sıkıntı ile birlikte düşüş yaşamasına vesile olacaktır.önümüzde canlı örenkleri çok, A.Gücü örneği gib..

stain 13.01.2012 16:27

[QUOTE=Besyo_cu;761587][B]''Bizim en az 3-4 tane transfer yapmamız şart. Eğer bu transferleri yaparsak iyi bir duruma geliriz, yapamazsak yine zorluklar yaşayabiliriz'' Rıza ÇALIMBAY

Bu sözler Hocamıza ait, geçtiğimiz günlerde böyle bir açıklama yapan Hocamızın transferde böylesine sessiz kaldıktan sonra hayıflanmasını kabul etmiyorum.

Son maçlarda iyi sonuçlar elde ettik diye transfer ihtiyacımız yok şeklinde değerlendirme yanlış Rasmussen ayrıldıktan sonra acil şekilde Forvet'e ihtiyacımız var Eneramo sakatlık veya cezalı duruma düşerse ne olacak ?Sağ Bekte Uğur Hala alternatifsiz, Orta alanda en az iki oyuncuya ihtiyacımız var.

Geç olmadan Transferleri halletmemiz lazım yoksa uzun lig maratonunda bu sıkıntıları çok yaşar ve canımız yanar...[/B][B][/B][/QUOTE]

doğru noktalara değinmişsin ama takımın şuanda transfer yapacak parası yok hocada elindekiyle mecburen idare etmeye çalışacak

yani para varda transfer yok değil para yok transferde yok :confused:

Gangstayigido 13.01.2012 17:12

bence 3lü defans onun önünde 5li orta saha cift forvet

borjan
murat navratil kagan
mehmet nas kivanc erman
cerny grosicky
pedriel eneramo
nasil ??????
bence iyi

elbeylii 13.01.2012 17:30

[QUOTE=bassguitar;761578]dusunecek bısey yok hocam..koyarsın stopere Navratil Murak İkilisini.sol bekte kaan timucin.sag beke adam yoksa koy mehmet nası.dert edılecek bısey varsa kırmızı karttan kacınmak.Alırız ınsallah macı...[/QUOTE]

oh ne güzel kardes işi çözdün sen neden teknik direktörlük yapmıyon hayret yaa şu hocayı küçültecek yorumlardan kaçının lütfenher oyuncunun mevkisi ayrı bunu algılayamıyon heralde

Morten58 13.01.2012 18:07

"Belki de ligin en zor maçı..."

Spor Toto Süper Lig'de oynadığı son 7 maçta yenilmeyen Sivasspor, hafta sonu evinde ağırlayacağı Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam ediyor. Kulüp Tesisleri'nde Teknik Direktör Rıza Çalımbay yönetiminde toplanan futbolcular, düz koşu ile ısınma hareketleri yaptı. Takım daha sonra topla birlikte çalışarak antrenmana devam etti.

Türkiye Kupası'nda tur atladıkları Mersin İdman Yurdu maçını değerlendiren Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Her şeyden önce mükemmel bir maç oldu. İyi mücadele ettik, Mersin takımı da çok iyi oynadı, biz de çok iyi oynadık. İki takım da galibiyet için oynadığı için güzel şeyler oldu. Tabi ki zor bir maçtan galip geldiğimiz için mutluyuz. O maçtan alacağımız dersler de çok oldu. Maçın başından sonuna kadar kimse mücadeleden kopmadı. Herkes elinden gelen gayreti gösterdi. 120 dakika ağır sahada oynadık. Tabi ki tur atladığımız için mutluyuz" dedi.

Ankaragücü maçı öncesi sakatlar hakkında bilgi veren Çalımbay, karşılaşmada yeni bir defans kurmak zorunda olduklarını kaydederek, "Bu maç ve Eskişehirspor maçı bizim en sıkıntılı olduğumuz maçlardı. Ankaragücü maçında yeni bir defans kurmak zorunda kalacağız. Çünkü Faty, Uğur, Rajnoch, Ziya, Hayrettin yok. Epey bir sıkıntılı sürece girdik. Yapacak bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Pazar günü oynayacakları Ankaragücü maçını değerlendiren teknik direktörü Rıza Çalımbay, maçın zor geçeceğini ifade ederek, "Bu hafta oynayacağımız maç belki de ligin en zor maçlarından bir tanesi. Ankaragücü genç takımdan kurulu ama içlerinde tecrübeli arkadaşlar var. Anormal şekilde mücadele ediyorlar. Mersin'i, Mersin'de yendiler ve Beşiktaş'la da berabere kaldılar. O yüzden bizim maçımız da çok zor geçecek. Maçın sonuna kadar iyi konsantre olmazsak, taraftar da bizi desteklemezse zor bir maç olacak. Ama taraftarlarımızla birlikte biz de mükemmel şekilde mücadele ortaya koyarsak istediğimiz şekilde ayrılırız. Kimin kimi yeneceği belli olmayan bir lig yaşanıyor. İkinci yarı zaten telafisi olmayan maçlar oynanıyor. Biz en iyisini yapmaya çalışacağız." diye konuştu.

Transfer konusunda kulübe fazla yük olmayacaklarını dile getiren Çalımbay, "Kulübümüzün durumu belli. Bizim anormal şekilde para verip oyuncu alma şansımız yok. Bize maddi olarak fazla yüklü olmayacak birkaç genç arkadaş bulabilirsek alacağız. Onun dışında şu an transfer yapma şansımız yok. Bu kadroyla götürmeye çalışacağız. Ben kadromdan memnunum. Burada önemli olan kapasitelerinin biraz daha üzerine çıksınlar bizim kimseyi almaya da ihtiyacımız olmayabilir" şeklinde konuştu.

Çalımbay ayrıca, kaleci Korcan ile ilgili gelişmeleri beklediklerini söyleyerek, Korcan'ın antrenmanlara çıktığını söyledi.

mühendisburak58 13.01.2012 20:04

o kadar barbar bağırdık savunma iyi değil birde birsürü sakat neden hiç defansa takviye yapılmadı neden neden?

cılgınsivas58 13.01.2012 22:13

transfer bıtmeden transfer yapmak lazım 1 tane oyuncu aldık ugurun yerıne alternatif alınabilir
bu maca genclere sans verırsek yanarız dikkatli oynaysak kazanıyız

DOGU_BEY 14.01.2012 00:04

[B]hiç korkmadan sol bekte kaana sağ bekte muhammet aliye şans verilmeli...a.gücünda şu an oynayanlardan 1 veya ikisi hariç hepsi zaten daha tecrübesiz...tek artıları bu saatten sonra kaybedecekleri birşeyin olmaması...bjk maçının bizim çatan önce iyi bir uyarı olduğunu gördük ve rakibi gayet ciddiye alarak oynacağız tabi ki...[/B]

avare 14.01.2012 18:15

[QUOTE=münihliyigido58;761581]--------------Atilla
--------Kivanc---Kadir
------------Eneramo

Yani tam simdi Kaan Konuk'a ve Muhammet Ali Atam'a sans vermek lazim, tabi baska opsiyon da kalmadi.[/QUOTE]

aynen bu dusuncelere katiliyorum tabi son soz yine hocanin

avare 14.01.2012 18:17

aslinda kamil son maclarda cok isteksiz pek verimli olamiyor onun yerine pedriyelide oynatsak belki daha iyi olur

babapiton 14.01.2012 18:27

---------------Atilla(Nihat)---------------
M.Ali--------Murat-----Navratil---Kağan-
------------M.Nas---Kadir--------------
-Cerny----------Erman--------Grosicki--
--------------Eneramo------------------

Bu ilk 11 le çıkacağımızı düşünüyorum Kıvanç bu hafta T.Kupasında 90 dk oynadığı için m.nas ilk 11 olur diye düşünüyorum umarım kalede nihat olur geçenki performansı sadece 1 maçlıkmı yoksa devamlımı olduğunu görürüz diğer maçlara göre defans daha az zorluk yaşıyacağını düşünüdüğüm için nihat mutlaka ilk 11 oynamalı.

babapiton 14.01.2012 18:30

[QUOTE=avare;761814]aslinda kamil son maclarda cok isteksiz pek verimli olamiyor onun yerine pedriyelide oynatsak belki daha iyi olur[/QUOTE]

katılıyorum 4-4-2 oynamaya musait bi kadromuzda var aslında grosicki yi çıkarınca ortasaha hep iki yönlü oyunculardan oluşuyor erman sola geçer pedriel ve eneramo forvet bu sistemi eskişehirspor maçında kırmızı görünce 4-4-1 şeklinde uyguladı hoca defansıf olarak daha başarılı olduk

infial§ 15.01.2012 16:24

bursa maçında cezalı futbolcumuz kalmıyor herhalde tam kadro gıbıyız(faty,hayro,ziya)dısında

58MUAMMER58 15.01.2012 16:42

VALLA ÖYLE kadromuz varki eksik meksik farketmiyor cerny sağ bek kadir 10 numara mehmet nas forvet arkası oynadı nerdeyse hiçbirinin mevkisi değildi kaan ziyayı murat faty aratmıyor faty raynoch döndümmü bide ziya iyileştimmi kadromuz zenginleşir radayı keitayı saymadım bile

WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:23.