![]() |
Maçın ardından
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://e1201.hizliresim.com/t/h/1u60q.jpg[/img][/url]
Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, 3-0'lık Ankaragücü galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, maça iyi konsantre olarak kazandıklarını belirterek, "İyi bir seri yakalarsak ligi iyi bir yerde bitirebiliriz" dedi. 3-0 biten maç sonrası değerlendirmelerde bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Belki de kağıt üstündü. Kolay bir maç gibi ama bizim en zor maçlarımızdan biriydi. Rakip ikinci yarıya iyi başlayan takımlardan biriydi. Kendileri ve takımları için iyi mücadele ediyorlar. Bu mücadeleden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Mersin maçı dahil bir haftadan beri bu maçı konuşarak iyi başlamamız gerektiğini ve konsantre olmamız gerektiğini söyledik. Maça iyi başladık ve istediğimiz golleri bulduk. Pozisyonlar da bulduk. Maç boyunca oyundan kopmadık. İyi bir galbiyet aldık ve iyi oynayıp pozisyonlar yakaladık. Eksik olmamıza rağmen onların yerine oynayan genç oyuncular iyi oynadı. Bu arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Galibiyet güzel ama benim için önemli olan istikrarın devamı. Güzel bir seri yakalarsak ligi iyi bir yerde bitirebiliriz. Bundan sonra daha dikkati olmamız gerekiyor. Mersin'de 120 dakika maç oynadık. Sonra geldik burada oynadık. Yoğun bir tempomuz var. Bursa maçına iyi konsante olup ardından Antalya maçını da iyi sonuçla bitirmek istiyoruz. Bu galibiyetleri unutup, öbür maçlara bakıp istikrar yakalamamız gerekiyor. Takımımı tebrik ediyorum. Yoğun tempoda maçlar oynadık ve istediğimiz şekilde bitirdik. Bundan sonra her şeyin daha iyi olması için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. [B] Ferdi Karabacak'a armağan..[/B] Sivassporlu Erman Kılıç, maça rakibi hafife almadan iyi konsantre olduklarını belirterek, bu galibiyeti, kendisine ait araçla geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Sivasspor'un tesis görevlisi Ferdi Karabacak'a armağan etti. Cihan Özkara da 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. |
Cevap: ''Herşey daha da iyi olacak''
Tebrik ederiz hocam.Birlikte hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz.
|
hocam sana guvenıyoruz super bı cıkıs yakaladık,ınsallah alnımızın akıyla zırvedeyız
|
bu kadar yoğun tempoyu büyük takımlar bile kaldıramıyor sivasspor kısıtlı kadrosuyla yinede iyi dayanıyor yalnız takım böyle vurdumduymaz laubali rahat olmamalı eğer iyi takım olsaydı cezayı keserdi rıza hocam adamların 4 net pozisyonu var futbol şansı bizden yanaydı herzaman böyle olmaz
|
Cevap: Maçın ardından
[B]Takım güzel oynadı dahada farka gidebileceğimiz bir maçtı ama olmadı Cihan her geçen gün dahada form tutuyor formayı kapması yakındır bunca güzelliğe rağmen taraftar takıma gereken ilgiyi nedense halen vermiyor[/B]
|
SIVASSPORDA tempo iy istikrar iyi morallar iyi böyle giderse isallah gider yenemeyecegimiz takim yok iyi basrlar dilerm
|
[QUOTE=58MUAMMER58;761956]bu kadar yoğun tempoyu büyük takımlar bile kaldıramıyor sivasspor kısıtlı kadrosuyla yinede iyi dayanıyor yalnız takım böyle vurdumduymaz laubali rahat olmamalı eğer iyi takım olsaydı cezayı keserdi rıza hocam adamların 4 net pozisyonu var futbol şansı bizden yanaydı herzaman böyle olmaz[/QUOTE]
[FONT="Comic Sans MS"]Sana katılmamam elde değil arkadaşım.Rıza hocada olayın farkında maçta bizzat hemen önümdeydi ve adeta sahaya girip dövecek futbolcuları sandım.ama gereken önlemi alacagına eminim cok sinirlendirdiler çünki[/FONT] |
bu kadar eksıkle çıkılabılecek en uygun rakıple oynadık,bence sartlar eşite yakındı,çoğu futbolcumuz emanet mevkıler de oynadılar.
|
Oyunda bir seyin farina vardim yok yere pas vermeden hiba edilen gool pozüsyonlarimizdaki bosa harcanan sutlar eger bu lüksümürden vazgecebilirsek her takimi farkli yenebiliriz
|
Zor olan her bir is degerli olur. Yigidonun onlarca ozelliginden biride zoru basarmak. Bizde taraftar olarak bunun kiymetini bilmeli ve tam destek vermeliyiz.
|
biz seriyi sürdürüp ilk 8 de kalırsak garanti UEFA ya gideriz
çok ofansif bir takımız play off larda bu özelliğimiz sayesinda Garanti UEFA ya gideriz Ayrıca başta RIZA hoca olmak üzere bütün takımı kutluyorum ve teşekkür ediyorum |
iyi bir takımız kazanamayacagımız mac yok insallah takımımız gollerı atıp macları kazanarak şampiyonluga adım adım ilerleyeceğiz
|
msçtsn rvvrlfr frfiğim gibi 3-0 kazandık tahminim tuttuu....60 dakika dilimde tüy bittii arkadaş çıkar şu pedrieli al cihanı en kötü pedriel gibi oynar diye diye ....sonunda aldı rıza hoca da çocuk 5 dakika sonra golü atıı yaa...pedriel ilk 11 de başlamamalı onu bilir onu söylerim abii....
|
Arkadaslar lutfen herkesin atladigi bir konu var, Eneramo ve Erman'in bu sene sonunda sozlesmeleri bitiyor. Konu acabilen bi arkadasimiz bu konuya el atmali vede sitede sesimizi duyurmaliyiz sanki yonetim ayakta uyuyor gibi. Eneramo tam formunu yakalamisken hic olmazssa bonservis ucreti odetmeden takimdan ayrilmamali ayni seyler Erman icinde gecerli tabi. Lutfen duyarsiz kalmayalim vede bununla ilgili konu acabilen bi arkadas konu acsin tepkimizi ortaya koyalim...LUTFENNNNNN
|
BU YOGUN TEMPODA BU KADAR GÜZEL NETİCELER ALARAK BAŞINI ÖNE EGMEDEN DEVAM EDEN TAKIMIMIZI YÜREKTEN KUTLUYORUM...
BAŞTA RIZA HOCA VE EKİBİ,FUTBOL TAKIMIYLA GURUR DUYUYORUM... BAŞARILAR ALLAH NAZARDAN GÖZDEN SAKLASIN TAKIM OLARAK SÜPER MÜCADELE EDİYORUZ... |
hedefimize adim adim yaklasiyoruz, keske ilk 3 ile aradaki puan farkini kapatabilsek o zaman mukemmel olacak...
|
hocam sana güwenimiz sonsuz takımı çok iyi toparladın iyi yerlere getirdin... ama sunu sölemek istiyorum transfer yapmayacağız gidişat onu gösteriyor yanlız elimizde ki topcuları bi yere kaçırlamayalım.. sözleşmeleri bitecek topuılarımzla bi an önce görüşülmeli.
|
Teşekkürler atom karınca sana güvenimiz tam inşallah hedeflerine ulaşır ve çok başarılı olursun sivassporumuzun sivasımızın buna çok ihtiyacı var
sivaslı olmak bir ayrıcalıktır rıza çalımbay gibi bir hocanın olması bir şanstır |
Neden herkez "sadece" UEFA'dan bahsediyor? Ya bu futbol ile neden sampiyon olamayalimki?? Hayal gibi gözükse bile bence gercek olabilir. Sonucta Play off sistemi cok isimize yariyabilir. Hedef ilk 4 olmali, ardindanda Gs Fb ve Bjk ile Sampiyonluga oynariz..! Ben inaniyorum sampiyonluga, bu futbol ile hersey mümkün. Tek kelime ile MASAALLAH !
|
hocam sana cook seyler borcluyuz bu takımı küllerinden doğurdun hiç gitme hocam hep kal fergusonumuz ol bizim. senle kupalar kaldıracağız
|
en sonunda hocaya ve takıma benim gibi güvenenlerin çogalması beni memmun etti teşekürler
|
[B] Ankaragücünün delikanlı , adam gibi adam Hocası Hakan KUTLU'un açıklaması ;
Kutlu, "Sürekli dert yanmak istemiyorum. Ama bugün sponsor firmayla yaşanan sorun nedeniyle bu çocuklar tek formayla geldi ve yedek forma olmadığı için ikinci yarıya ıslak formayla çıkmak zorunda kaldı. Koskoca 102 yıllık kulubün ayıbı bu. Bu açıklama ile bir kez daha başta Osman SEÇİLMİŞ olmak üzere Mecnun Başkana sonsuz teşekükkler bu iki isim olmasaydı alt liglerde Ankaragücünün bu hali gibi olurduk...[/B] |
Mersin´in ikliminden 3 gün sonra,Sivas´in dondurucu ikliminde puan mücadelesi vermek kolay olmasa gerek.Kim ne derse desin Ankaragücü sanki herseyi birakmis moralsiz ve isteksizdiler.Aslinda bu maca cikana kadar bu ligde kalmalarinin zor oldugunu kendileride kabullenmislerdi.Sivas cephesinde ise gollerin pespese gelmesiyle,Sivasspor rahatlarken Ankaragücü moralmen cöktü.Sakatlar ve cezalilar takima girdiginde Riza hoca kadro kurarken zorlanacak.Bilhassa sol bek hususunda isi bir hayli zor olacak.Her kes o hatta süphe icerisindeyken Kaan ,Ziya´nin ve hatta Hayrettin´ín acigini cok iyi kapatti.Bir kac macdan beri Kaan,kupa macinda Nihat ve hatta Cihan bu 3 genc arkadasimiz Sivasspor´un yarinlaridir.Sivasspor doru adimlarla aydinlik yarinlara yürüyor.
|
şimdi sırada bursa var 8 maçlık yenilmezliğimizi bursadada devam ettireceğimize inanıyorum tek yol sivaslı olmak
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]Maç Başlarken Güzel Birkaç Manzara(Stada gelmeyenleri kıskandırmak için:D:D )[/B][/FONT]
[IMG]http://img710.imageshack.us/img710/2821/38865194.jpg[/IMG] [IMG]http://img842.imageshack.us/img842/2882/34176304.jpg[/IMG] [IMG]http://img209.imageshack.us/img209/7161/50341425.jpg[/IMG] |
Bu galibiyet hayırlı olsun inşallah bursa dan da 3 alır geliriz isteyelim olur takım yeter ki istesin..
Ayrıca taraftarlarımızda biraz stad da olması ve desteklemesi gerekiyor böylelikle daha iyi oluruz |
Bursa maçındanda galip ayrılmalıyız.Bırakın 8 e girmeyi 4 e bile girebiliriz.Rajnoch ve Uğur da oynar iyi olur.Bu sezon özellikle Uğur çok sağlam oynuyor.
|
Bütün takıma helal olsun. Sivasımız eski günlerine dönüyor inşallah.
|
Riza hocayi elestirenler,$apkalarini cikartip onlerine koymaya davet ediyorum.
|
[B]Ankaragücü karşısındaki performanslarından ve aldıkları net skor ve 3 puandan dolayı, başta teknik kadro olmak üzere, yönetim ve futbolcuları tebrik ediyorum.
Bursaspor karşılaşmasında sol kanatta Ziya'nın da olacağını düşünüyorum. Antrenmanlarda dikkatli çalışılarak (zeminin karla kaplı olmasından), sakatlık olmadan Bursaspor karşısına çıkılması en büyük dileğimdir.[/B] |
Rıza hocam ilk başladığınız günde yazmıştım size ne kadar çok teşekkür etsek az olur sen bu toprağın çocuğusun adam gibi adamsın o nedenle ne olursa olsun senin arkanda olduğumuzu bil sivasımız bu sene içimizi rahatlatacağından eminim futbolcularımız bu yolda iyi gidiyorlar. Bundan sonrada böyle gidecektir.
|
Rıza hocamıza ne kadar cok tesekkür etsek azdır.Seninle sampiyonluga oynamak istiyoruz cok degil seneye süperligin zirvesindeyiz inşallah.
|
Rıza Hoca ve Sivasspor beni şaşırtmaya devam ediyor..İnanın ben bu başarılı çıkışı beklemiyordum.Aman Sivasspor başarılı olsun ben şaşırmaya devam edeyim...Başarılar...
|
bugun superligde oynuyosak bunda riza hocamizin cok buyuk emeyivar allah riza hocamizdan razi olsun boyle guzel gunleri bize yasattigi icin riza hocamiz olmasaydi belki suan bank asyada oynuyor olacaktik takim bir sezon icinde inanilmaz sekilde deyisti riza hocamiz bu kisa surede cok seper bir takim olusturdu
|
bu havada bu kadar çok bıle fazla
|
***hocamız son zamanlarda cok kızıyor oyuncularına bence yanlış yapıyo .kızacak yer .basın önü degildir .devre arası veya mactan önce olabilir.....
***bide tüm oyuncular aynı kaliteye ulaştılar .hatayı yapanı borjan gibi formadan uzak tutacaksın... ***rıza hoca şu sıralarda kadroyu ve oyuncu değişklerini süper yapıyor... ++++++++KIRMIZI+BEYAZ+3***SİVAS |
[QUOTE=migroArmis;762170]Rıza Hoca ve Sivasspor beni şaşırtmaya devam ediyor..İnanın ben bu başarılı çıkışı beklemiyordum.Aman Sivasspor başarılı olsun ben şaşırmaya devam edeyim...Başarılar...[/QUOTE]
[B][I]Asıl bu hafta sonu şaşırmanı çok isterim :)[/I][/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:16. |