SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bursaspor-Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33547)

SivasSpor.Com 16.01.2012 13:37

Bursaspor-Sivasspor

[CENTER][url=http://resimzade.com/Show.html?i=26151&token=16618][img]http://resimzade.com/Show.html?i=26151&token=16618[/img][/url]

[B]Bursaspor-Sivasspor.[/B]

Bu Maçla İlgili Tahminlerimizi Bu Başlıkta Paylaşalım.

Tarih: 21 Ocak 2012 Cumartesi.

Stad: Bursa ATATÜRK

Saat: 16:00

Maçın Hakemi:Hüseyin Göçek [/CENTER]

babos 16.01.2012 13:46

Cevap: Bursaspor-Sivasspor

bu mac berabere bıter

58akif34 16.01.2012 13:50

turgay cezalı bursada futbolcularin kendine güveni kalmadı fakat taraftarlarına kendilerini adettirmeye çalışacaktır kontrolsüz oynayacaklar orta alanı sıkı tutarsak bu maçtan galip bile ayrılabiliriz

Rallim58 16.01.2012 13:50

[B]Hafta sonu Cumartesi saat 16.00 da yapılacak bu karşılaşmanın sonucunu kestirmek artık zor konumdadır. Üç ihtimalli bir karşılaşmadır.

Bu karşılaşmada Ziya'nın da sahada olacağını düşünüyorum. Futbolcularımızın tamamına yakını formunda olduğunu düşünürsek, inanıyorum ki (Vitrine oynama ile bencillik olmaz ise) puan ya da puanlarla dönmemiz kesin gibi.

İyi oynayanın kazanacağı bir karşılaşma olup Sivassporumuzun iyi oynaması dileklerimle...[/B]

ünisivas 16.01.2012 13:52

çok zor bi deplasmana gidiyoruz çok dikkatli olmalıyız özellikle defans bölgesinde inşallah saatli bomba atilla patlamaz ...

Yusuf Çevik 16.01.2012 13:55

Bursaspor`un dünkü Beşiktaş maçındaki performansı iyiydi.Çok zor bir maç olacağını düşünüyorum ki zaten öyle olacaktır.

Bizimde ilerliyen bir performansımız var,futbolda herşey olabilir.En kötü 1 puan ile ayrılmalıyız.Hadi hayırlısı...

Ferhat06 16.01.2012 13:59

[QUOTE=58akif34;762076]turgay cezalı bursada futbolcularin kendine güveni kalmadı fakat taraftarlarına kendilerini adettirmeye çalışacaktır kontrolsüz oynayacaklar orta alanı sıkı tutarsak bu maçtan galip bile ayrılabiliriz[/QUOTE]

turgayın cezalı olası iyi haber.

Besyo_cu 16.01.2012 14:14

[B]Bursaspor mutlak kazanmak için oynayacak ve ligin bence en zor maçını oynayacağız eğer bu maçtan 3 puanla ayrılırsak bu takım ligi mutlak suretle ilk 5 te bitirir. Akıllı oynayıp Bursa'yı üzerimize çekerek kontra atakla gol aramalıyız. Bursa büyük hırsla karşımıza çıkacak, son Bjk macınının bir kısmını canlı izledim Bjk şansa kazandı Bursa çok net fırsatları değerlendiremedi gerçekten taş gibi bir takım.

Sonuç olarak zor bir maç bizi bekliyor beraberlik iyi sonuç...[/B]

shang 16.01.2012 14:15

ligde yenilmekten nefret ettigim bi kaç takım var biride bursa hep şansız maglubıyetler aldık kotu donemlerde farklı kaybettik yenilmeyelim yeter ...

yiğidosalim58 16.01.2012 14:17

Deplasmanda oynamanın verdiği sıkıntı ama Bursayı da gözümüzde fazla büyütmeyelim, biz şu an Bursa dan çok daha iyiyiz. Erman ve Grosicki gününde olursa rahat kazanırız, Allah' ın da izniyle... Eneramoyu söylemedim çünkü her zaman iyi mücadele ediyor..

YENiCERiavrupa 16.01.2012 14:26

Bursaspor macini kazanabiliriz ama nasil kazaniriz disiplini bozmasak pes etmeden beraber oynarsak orta sahayi guclu tutarsak Bu maci rahat kazaniriz
Bursayi deplasmanda yenersek Bizi artik Kimse tutamaz :) insAllah kazaniriz beraberlik bile yenilgi bizi kurtarmaz 3puani alin gelin cocuklar size guveniyoruzzz:)

aozdemir 16.01.2012 14:41

bundan sonra bizi yenmek kolay olmayacak

Ferhat06 16.01.2012 15:01

BURSA 'dan birkaç yıllık alacağımız var bu maçı da alırsak hesabı kapatırız.

58 SiVaSıM 58 16.01.2012 15:13

bence zor bir maç olmayacak bura çok kötü bursadan kat kat daha iyiyiz ilk maçta 3-0 yenmiştik zaten onunda moralsizliğiyle çıkacaklar ezip geçeriz o bursayı hiç sevmiyorum onları zaten !!!! bu maç eneramonun maçı olacak

münihli_58 16.01.2012 15:21

Eskisehirspor macindaki gibi iyi dayanirsak isi siki tutarsak mutlaka puan veya puanlar kopaririz. Ve kaleye Nihat'in gecmesini isterim ne olursa olsun cünkü Atilla her top yiyebilir bana göre. Gecen sene Bursa deplasmaninda Korcan Panterimiz vardi bence bu seferde Nihat oynasin. Tecrübe falan yok ama Mersin macinda gercekten gol haric müthisdi...

calipso 16.01.2012 15:31

kale sağlam durursa galibiyet çok yakın.. bu ligde her takıma gol atarız hem içerde hem dışarda..yeterki yemeyelim...stoperlerimize güvenim tam..eneramo yine çok boğuşacak..grosickinin elini taşın altına sokması lazım..madem istanbul medyasının kendisinden bahsetmesini istiyor işte kendisine süper fırsat çak bursaya deplasmanda asistini golünü bak neler oluyor...:D
kadir ve kıvanca iş çok düşecek...topla iyi çıkmalıyız.. bu takım 3 pasla gol atacak yeteneğe ve kapasiteye sahip..

ozledımeskıyı 16.01.2012 15:31

Kendi oyunumuzu oynarsak kazanabileceğimiz maç bu maçın sonucunun bizim elimizde olduğunu düşünüyorum. Gerçek Sivasspor u sahaya yansıtırsak
3 puanın sahibi olur ve çıkışımızı sürdürüz fakat oyunumuzu gmsteremesek bile yenilme ihtimalmizin düşük olduğunu düşünüyrum...

zaralı19 16.01.2012 15:40

En Çok beklediğim maçtı gelsin artık ve galip geleceğiz bu maçta yine yerimizdeyiz.

yerliturkuaz 16.01.2012 15:49

[B]Galatasaray ile ligin en form da takımı durumundayız. Artık takım da oynadığı futbolun bilinci içerisinde. Rakip kim olursa olsun korkmadan hücum etmesini çok ama çok iyi öğrendik. Bursaspor maçında da herşey bizim elimiz de olacak. Maçın kontrolü de biz de olacak. Orta alanda rakibi durdurup rakibi yavaşlatıp gol aramaya çalışcağız. Tek korkum Bursaspor'un duran topları. Duran toplar da etkisiz kılar isek galibiyet ile dönebileceğimiz bir maç diye düşünüyorum. Takım ilk önce beraberliğe oynayacakdır sonra ise beraberliği düşünücekdir.

Ben galibiyet ile döneceğimizi düşünüyorum...[/B]

nightmare58 16.01.2012 15:54

Duran toplarda Bursaspor'u durdurursak ilk devrede maçımıza benzer bir sonuç alırız; gönlümden geçen Bursaspor 0-3 Sivasspor

58ToPraK58 16.01.2012 16:05

Bu maçı almamız gerek diye düşünüyorum geçen senelerde bizim zor günümüzde Bursaspor taraftarı nasıl Sivas kümeye dediklerini unutmadık. Teknik direktörleri dışında benim pek mühim görmediğim bir takım. Bu maçı alarak kötü gidişlerine bir halka daha ekleyerek ne oldum dememeli ne olacağım demeli sözünü tüm Bursasporlulara hatırlatmalıyız. Bizim takımımızdaki tüm oyuncular, bursaspor'un oyuncularından üstün eğer maça kendilerini verirlerse bu maç bizimdir.

ayna26 16.01.2012 16:31

Bursa maçı, zor ve riskli gözüküyor ama şu an takımımızın form durumu, eksik futbocuların kadroda olması iyi gelişmeler.Takım olarak iyi mücadele verir ve özellikle kale hattında hatasız oynarsak galip geliriz.Ben en çok kaleci düşündürüyor, umarım kalecide formda olur.Şu anki kalecimiz de form düşüklüğü var, hoca bence MİY maçındaki oyunu ile dikkatleri çeken nihatı almalı kaleye.

58temha 16.01.2012 16:42

Bursaspor'un Artık Kendine Güveni Kalmadı...Bizim İse Kendimize Güvenimiz Tam...Rahat Bir Maç Olacağını Umuyorum :)

rsimsek 16.01.2012 17:03

dikkatli ve sakin olursak puanla döneceğimize inanıyorum.bursa iyi takım ama şuan morelleri çok bozuk,kendi kendimize hata yapmazsak puan alırız

Anadoluvoyages 16.01.2012 17:44

[B]Bu sezon Bursaspor'un mayasi bozuldu. Zor gibi gozukse de rahatlikla 3 puan alacagimizi tahmin ediyorum.[/B]

şuayip bütün 16.01.2012 18:05

bursa panik icinde cıkacak maca iılk gölü biz atarsak.mac kopar. hucum hattımızın keyfi yerinde.bursa hava toplarında etkılı buna dikka etmek lazım.cokta üretici bir takım deyıl.rıza hoca iyy analız ederse bu macı rahat demeyımde alabılıriz.hic birmacımız rahat olmuyor son mac haric kalecımız hiç güven vermiyor.nihata şans verilse iyy olur veya iyy bir kaleci alınmalı.

risale69 16.01.2012 18:26

bursa iyi takım, çok zor bir maç olacak.bursanın orta sahası ve forvetleri son derece etkili, maalesef defansımız da hala güven vermiyor.hasılı kelam, gerçek kalitemiz bu maçta belli olacak. inşaallah puan veya puanlarla döneriz.

gürünlüyiğido58 16.01.2012 18:48

Gönül ister ki Sivasımız kazansın lakin Bursa güçlü ekip ama 1 puan almak zor olmaz biraz sıkı defans yapmalıyız

58isML58 16.01.2012 19:08

SIKI defans yaparsak, bide topu onde tutabilirsek sagdan Cerny soldan Grosicki ortadan Erman'la, Eneramo isi bitirir fark atariz...... Gozumuzde buyutmeyelim Bursa takimini Sivas'im kat kat dahada iyi....hatta super:D

DoomsDay58 16.01.2012 19:29

Çok zor bi maç olacağı açık dikkatli olmamız lazım beraberlik iyi sonuç galibiyet olursa tadından yenmez.

Salim58 16.01.2012 19:37

[B]Bu maçıda 2-1 alırız...NOKTA[/B]

dogan5880 16.01.2012 20:06

rahat rahat ızleyın bız bursadan çok ıyı takımız en kotu 1 puan alırız

sivas_5201 16.01.2012 20:27

bu maci da alirsak artik ilk 4 icin gercekten cok umutlanacagiz, tahminim 1-2 kazaniriz...

HALIL 16.01.2012 20:28

bence berabere bitecek

Divriği58 16.01.2012 20:51

[B]1 puan olsun bızım olsun.. Deplasmanda 1 puan bızım ıcın guzel olur..[/B]

abdullahmkaya 16.01.2012 21:19

[B]Bursanın Bu Sene Sadece İsmi Kaldı Artık.Ligin En Kötü Top Oynayan Takımlarından.Bu Maç Zor Gözüksede Sivas büyük ihtimalle alır maçı :)[/B]

58MUAMMER58 16.01.2012 21:41

:DBURSASPOR ne gözümüzde çok büyüteceğimiz takım nede küçük göreceğimiz takım kendi evinde herzaman taraftarlarının desteğiyle iyi oynayan ekip temiz sahada oynıyacağız şuanda sivasspor bursadan daha formda eğer defansımız kalecimiz sağlam durursa en az 1 puan alırız eğer erman groseçki crny oyuna ağırlığını koyarsa rahat galibiyet alırız sivassporu yenmek için hakem desteğine ihtiyaç vardır hakem etkisi olmazsa puanla döneriz aklımdan geçen skor 1-2 yeneriz :D

Caner POLAT 16.01.2012 22:19

şampiyon bursa mazide kaldı artık kontrollü oynarsak galip bile gelebiliriz.

4eylül 16.01.2012 22:45

ligin en iyi takımlarından biriyiz bursa bizi yenecek takım değil her yol üç puan

asdera58 16.01.2012 22:51

[QUOTE=nightmare58;762111]Duran toplarda Bursaspor'u durdurursak ilk devrede maçımıza benzer bir sonuç alırız; gönlümden geçen Bursaspor 0-3 Sivasspor[/QUOTE]

aynen katılıyorum bursa duran topları acayip kullanıyor batalla ile tek korkum batalla ve duran toplar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:16.