![]() |
Bursaspor 1-2 Sivasspor
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/maclogo/bursvs.jpg[/IMG]
Bursa'da Zorlu randevu. Maç öncesi ve sonrası gelişmeleri bu başlık altında bulabilirsiniz. Sivassporumuzun 11'i; Sivasspor 29 Atilla Koca 21 Jakub Navratil 23 Kağan Timurcin Konuk 33 Jan Rajnoch 67 Uğur Kavuk 8 Kadir Bekmezci 10 Kamil Grosicki 11 Erman Kılıç 16 Milan Cerny 66 Kıvanç Karakaş 14 Michael Eneramo [B]YEDEKLER[/B] 89 Nihat Şahin 22 Murat Akça 98 Tomas Rada 6 Mehmet Nas 9 Sandro Mendonça 17 Cihan Özkara 30 Ricardo Pedriel Suarez [B][U]Bursaspor 0 - 1 SİVASSPOR[/U][/B] [B]Gol:[/B] Dk.24 Eneramo .... |
Cevap: Bursaspor - Sivasspor
[B]2 sezon biz 2 sezon onlar kazanmıs demek ki önümüzde ki 3 macıda biz kazanacagız :))[/B]
|
[B]Hadi bakalım hayırlısı olsun diyorum.
inşALLAH galip gelen taraf biz oluruz.En kötü sonucumuz beraberlik olsun. :D[/B] |
maci heyecanla bekliyoz,3 puan super olur,hadı yiğidolar
|
zor maç olacagı kesin ama bursada gözle görülür bir düşüş var bizde ise tam tersi bir güven ve istikrar havası hakim sabırlı olup akıllı oynayan bu maçı alır beraberlik çok zor...
|
[B][I]Bu maçı 2-1 alırız diye düşünüyorum.[/I][/B]
|
Sabırlı oynayıp rakibin açılmasını beklemeliyiz 0-0 geçilen her dakika bizim lehimize olacağı için bize avantaj sağlayacaktır. En kötü beraberlik bile çıkarsak gayet iyi olur.Defansın göbeğinde Navratil-Murat Akça olmalı,sağda Uğur,solda Kağan, Orta alanda Erman,Kadir,Grosicki,Cerny,Kıvanç,ilerde Eneramo başlamayılız.
İnşallah yenilmeden maçı bitiririz. |
kalede atilla, sağda uğur, solda timuçin, ortada rajnoh navratil ikilisi, orta alanda kadir-erman-kıvanç-kamil-cerny forvette eneramo...
haydi yiğidom al puanları federasyona inat al puanları... |
şu an 200 civarında taraftarla beraberiz
Maça gelirken bursalılarla beraber geldik el ele maçtan sonra da memnun ayrılırız insaallah |
maç başladı................
|
dakika 10 ------0-0...............devam ediyor
|
1-0 olsun bizim olsun....
. |
HADE macımız basladı ınsallah sıvasspormz bızım yuzumuzu guldurur....
|
golllllllllllllllllllllllllllllll
|
Cevap: Bursaspor 0-1 Sivasspor
eneromooooooooooooooooo
|
sivaspor.............1 bursaspor.........0
|
GOLLLLLLLLLLL GOLLLLLLLLLLLLLLLL GOLLLLLLLLLLL
|
michael eneramo harikasınnnnnnnnnnnn
|
qene bır grosıckı eneramo ıkılısının mukemmel ıs bıtırıcıklerı helal olsn..bastır sıvasımz....
|
arkadaslar bi link atin
|
link var mı arkadaşlar
|
bu hakem denen cibilliyetsiz sivas düşmanlarndandır..allah sonumuzu hayretsin
|
golu attık yıne arkaya yaslandık,golu yemeyı beklıyoruz,bursa taraftarını severım saygın taraftar her moka hopluyorlar hakemı etkı altına almaya çalısıyorlar
|
[QUOTE=infial§;762860]golu attık yıne arkaya yaslandık,golu yemeyı beklıyoruz,bursa taraftarını severım saygın [B]taraftar her moka hopluyorlar hakemı etkı altına almaya çalısıyorlar[/B][/QUOTE]
bu hareketler bana cok tanidik geliyor :D |
ikinci devre zor geçecek kontrollu oynamamız gerekiyor geriye yaslanırsak işimiz zor
|
[QUOTE=calipso;762859]bu hakem denen cibilliyetsiz sivas düşmanlarndandır..allah sonumuzu hayretsin[/QUOTE]
suana kadar maci iyi yönetiyor böyle hakemlere can kurban |
ben daha maçta 5 dk geçince anladım sivas bursaya her türlü gol atar önemli olan gol yemmesi dedim.maç tahminim 1-0 dedim sohbette hemen der demez gol attık :) sivas yine çok iyi fırsatlar buluyor onları değerlendirirse bu maç farka bile gidebilir.ama ilk önce savunmayı iyi yapmamaız laızm o zmana maç farka gider.karabükte trabzona gol atmış şu an itibariyle 4.sıradayız.SİVAS GOLL GOOOL GOL
|
Çok ama çok hata yaptık ilk yarıda özellikle savunmadan çıkarken kaptırılan toplar. Ah Kamil golü attırdın kendi topunuda gol yapsaydın ne vardı rahat rahat maç izlerdik hiç değilse. Bursadan puanla dönceğiz inşallah aksilik olmazsa. Hücum hatları Battalla dışında pasif onuda kitlersek tamamdır.
|
bursaspor futbolla yapamayacagini cirkeflikle yapmaya calisiyor. trubunlerde gaz veriyor bu ortama. hakemin dogru kararlari yanlismis gibi protesto ediliyor. ikinci yari hakem hatasina gebe...kaana 3 kez ustuste faul yapip kart gormeyen sestak'a kaanin ilk faulunde kart gosterdi hakem. ozan ipek,ertugrul saglam cok antipatik gorunmeye basladi artik. ayrica bursaspor trubunleride sivasin p.cleri donsun saskina gibi sacma sapan tezahuratlara devam ederse bursaspor gozumde iyice biter.yenmek yenilmek futbolun dogasinda var,ama kufur yakismiyor...
|
Kadir yine serseri mayın gibi top kayıpları ve pas hataları yapıyor inşallah başımızı yakmaz ,Bence çalımbay Kadir' ikinci yarıda oynatmamalı değiştirmeli.
|
hakem iyi ama seyirci felaket baskı yapıyor hakeme.
|
***akıllı ve kusursuz oyun oynuyoruz.hakem süper inş gerisi gelir
|
[FONT="Arial Black"]Dostumuzu düşmanımızı iyi bilelim bursaspor asla dostumuz olamaz ! İlk yarı bize küfrettiler dost dosta küfretmez ben bursa taraftarı çirkeftir dedim bana bağırıp çağırdınız bizim dostumuz olamazlar dedim bi bursalı arkadaş vardı onunla beraber bana yüklendiniz geçen senede böyle küfürler yemiştik ben çok iyi hatırlıyorum.. Şimdide bize küfrettiklerine hiç şaşırmadım o çirkef taraftar topluluğundan bekleneni yaptılar ! Maça gelirsek Bu maçı akıllı oynarsak alırız avantaj bizde bunu iyi kullanmalıyız galibiyetimizi korumak için ilerde basmalıyız.. asla geri çekilmemeliyiz.. Haydi Yiğidom Alalım Bu Maçı Kendimizden Geçelim Sabahlara Kadar Sevinelim Kutlayalım..[/FONT]
|
bursalılar her pozizyona bagırıyor hakemi etkilemek için
|
İnşallah bu maçı bol gol atarak alırız.
|
çok gol kaçırıyoruz bursa uyanırsa oyuna ortak olacak
|
[QUOTE=Salim58;762837][B][I]Bu maçı 2-1 alırız diye düşünüyorum.[/I][/B][/QUOTE]
[B]Gollll Cihan 2-1 olduk... Tutturacam.:D Ha gayret son 4 dakika..[/B] |
golll aslanım cıhan,bursa ipnelesti futbolcusuyla,taraftarıyla,
|
Cevap: Bursaspor 1-2 Sivasspor
Ohh be helal olsun maç bitti
|
Cevap: Bursaspor 1-2 Sivasspor
lan hakem bıtır babam kalpten gıdecek:mad:
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:46. |