![]() |
Antalyaspor maçını değerlendirelim
[url=http://bit.ly/c25MCx][img]http://a1201.hizliresim.com/t/s/22dwh.jpg[/img][/url]
Antalyaspor'a karşı kazandığımız 2-1 'lik galibiyeti değerlendirelim. Maçta göze çarpanlar : ? Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın en iyisi kimdi : ? Maçın en kötüsü kimdi : ? Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ? Maçın Kader Anı : Taraftar hakkında ki düşünceleriniz : ? Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :? |
Cevap: Antalyaspor maçını değerlendirelim
[B]Zirveye Doğru Yürüyüş....
Evet yazımın başında da söylediğim gibi zirveye yürüyoruz. Kim çıkarsa çıksın ezip geçiyoruz. Çok güzel bir galibiyet daha aldık. Kesinlikle ama kesinlikle maçın adamı Navratil oldu. O nasıl topu çıkarmakdı öyle yüreğimizin ağzına geldiği andı gol diyorduk. Topu o kadar harika çıkardı ki Navratil. Mükemmelsin koçum be.Defans hattı her geçen gün mükemmel oynuyor zaten. Rajnok mükemmel toparladı defansı. İkisi de Çek olunca iyi anlaşıyorlar. Maçı 2-0 getirdikden sonra maçı bitti gözü ile bakmamız bize pahalıya mal oluyordu. Orta sahamızın bu kadar oyundan düştüğü bir maç görmemiştim. ÇOk oyundan düştük resmen rakibe verdik orta sahayı elini kolunu sallaya sallaya resmen kalemize geldiler. Bu sezon ilk defa kondisyondan düştüğümüz maç diye hatırlıyorum. Neyse ki bu maçı da kazasız belasız atlattık. Ah o son dakikalar da kaçan pozisyonlar kaçmasa idi. Dediğim gibi ilk defa bu sezon kondisyondan bu kadar düştük. Hakem de bir penaltımızı yedi. Bize olsa idi rahatlıkla çalardı eminim... Taraftara helal olsun. sahipsiz takımın sahipsiz olmadığını gösterdiler. Teşekkürler 12. adam.. Evet sırada Gaziantepspor maçı var. Bu sezon en çok beklediğim maçlardan bir tanesi. Şampiyonluğa giderken yaptığınızı unutmadık. Seriyi bozmayacağız ve size unutamayacağınız bir mağlubiyet yaşatacağız....[/B] |
[B]Arkadaslar heralde sezon sonunu getiremeyebilirim her an kalpten gidebilirim..Hakkınızı helal edin..
Şaka bi yana son dakikada ki pozisyonları gole cevirsek mac sonunu daha rahat getirebilecektik.. [/B] |
Macin kader ani Son dkk Navratilin cizgiden topu cikarmasi !!
Bukadar mucadeleye bukadar pozisyonlara Ermanin o guzel attigi gole beraberlikle bitemezdi.. O yuzden Navratile tesekkur ediyorum. Buldugumuz firsatlari daha iyi degerlendirmemiz lazim. 3-1 veya 4-1 rahat onde olmamiz gerekirdi. neyse bunada sukur , ders cikarmamiz gerekir. Ilk yarida orta sahamizi cok begendim ozellikle mehmet nas ve kadirin baskilari superdi. |
Cok iyi ve baskili oynadik her zamanki gibi ama her zamanki gibide cok cok cok cok cok pozisyon harcadik son 10 dakikada. Onlardan birtanesini bile atsaydik son saniyelerdeki vurusta yüregimiz agzimiza gelmezdi.
Antep macindan sonraki Gay-seri macini bekliyorum büyük bir sabirsizlikla ama yine TFF maci hafta icine almis ama dolduralim 4 Eylülümüzü yigidolar 6-2 yi unutmadiniz umarim.. |
rıza hocamıza ve futbolcularımıza sonsuz teşekkürler bize bu sevinci yaşattıkları için.
|
çok zorlandıgımız bir maçtı fiziki olarak cok mucadele ettık ama bir fiziki çöküşte yaşayabılırız buna hazırlıklı olmalıyız yüksek tempoda zor maçlar oynuyoruz antep macında zorlanabılırız ama tabıkı takımın kredisi var gozumuzde ama başından berı şu bencıllık yuzunden yanacagız bır gun garip garip son paslar yapıyorz abuk sabuk kaleye vurmaya ugrasıyoruz bunlara bi son vermemız lazım son dk navratil o topu cıkarmasa yanmıştık maçın adamı navratil bir maç aldı bize resmen herkezı kutluyorum herkez iyi mücadele etti ama daha dikkat etmeliyiz
|
Bütün futbolcuları tebrik ederim. Kazanmak güzel, ama bursa maçında ve bu maçtaki son dakikalardaki oyunu zora sokma alışkanlığımızdan kurtulmalıyız. Bu maç ve bursa maçında gol olsaydı şuan 4 puanımız olmayacaktı. Bu alışkanlığımıza bir çözüm bulunması gerekiyor. 37 puanla 4. sıradayız umarım bundan sonraki maçları da kazanır ve daha üst sıralara çıkarız...
|
emin adımlarla gidiyoruz... yarın ki gazete başlıklıklarını görebiliyorum YİGİDOLAR DURDURULAMIYO!!! EFSANE GERİ DÖNDÜ!!! VAR MI YİGİDOYA YAN BAKAN!!! benım favorim Alayına gider :)
|
[B]Deplasmanda Antep icerde Gayseri ile peş peşe oynuyoruz.Cok saglam deplasman yapılmalı bu takım bunu hakediyor..İcerdeki Gayseri macında ise tribünlerinin tamamını görmek istiyoruz..[/B]
|
[B] çok rahat farka gideceğimiz macı zora soktuk ama sonunda kazanmayı başardık
sol şeriti boşaltın çok pis GELİYORUZ[/B] |
Saha zemini sadece rakip takıma değil bizede dezavantaj,
Navratil ve Rajnoch un uyumu, Ziyanın tekrar formasına kavuşması, Uğurun istikrarlı oyunu, Cerny ve Grosickinin güçsüzlüğü , Atillanın yetersizliği, Eneramonun beceriksizliği, Kadirin geçen maçlara nazaran toparlanışı, Bedavadan gol yeme alışkanlığımız, Rahat gol atmakda ustalığımız, Mehmet Nasın iyi oyunu, Kıvançın şanssızlığı, Son dakikada Navratilin mucizesi, Hakemin iyi yönetimi, Taraftarın azlığı, Rıza Hocamızın yerinde müdahaleleri, Ve Sonuç olarak, [B] YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR.... [/B] |
Hani bilen bilir fikrayi.Horoza sormuslar,yumurta tavuktanmi,tavuk yumurtadanmi diyee. Kazandik ya ben o na bakarim.Bundan sonra,tum takimlar maca gelidiklerinde, sivasin sogugundan degil,takimindan titreyecekler.
|
galibiyet cok güzelll cok erken koparacagimiz bi macti ama saglik olsun.
yalnizz biz ne zaman söyle arkamiza yaslanip son dakikalrda galibiyetin tadini cikaracagiz tabi böyle olmasida tadi tuzu biberi tebrikler sivasspor |
O eski halimizden (2010/2011) eser yok simdiiiii :)
|
[QUOTE=adres58;763687]Saha zemini sadece rakip takıma değil bizede dezavantaj,
Navratil ve Rajnoch un uyumu, Ziyanın tekrar formasına kavuşması, Uğurun istikrarlı oyunu, Cerny ve Grosickinin güçsüzlüğü , Atillanın yetersizliği, Eneramonun beceriksizliği, Kadirin geçen maçlara nazaran toparlanışı, Bedavadan gol yeme alışkanlığımız, Rahat gol atmakda ustalığımız, Mehmet Nasın iyi oyunu, Kıvançın şanssızlığı, Hakemin iyi yönetimi, Taraftarın azlığı, Rıza Hocamızın yerinde müdahaleleri, Ve Sonuç olarak, [B] YÜRÜYELİM ARKADAŞLAR.... [/B][/QUOTE] [B]Bu kadar acıklayıcı oldu işte..Baska ne denilir ki..Ellerine sağlık.. +58[/B] |
[FONT="Arial Black"]Fark atabileceğimiz maçı zora soktuk.. ama takım disiplininden memnunum maç kazanmayı öğrendik önemli olan bu ;)[/FONT]
|
[B] bır dıger konu da kalecı atillaya bu kalecı ıle lıg bıtmez bu mac ıcın demıyorum golde pek fazla hatası olmaya bılır nevratıl vuramadı terse gıttı ama atılla ama genel olarak bızım kalemızı koruyacak potansıyel yok[/B]
|
herşeye itiraz eden antalyalı birkaç futbolcuya,bunlara göz yuman ve laf olsun diye maçı 4 dakika uzatan basiretsiz süleyman abay'a,rıza hocanın üstüne yürüyen külhanbey 4.hakem hakan coşkun'a ve -15 derecede oynanan futbola rağmen PUAN ÇOK GÜZEL:))HER ZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK SİVAS ! KISKANANLAR ÇATLASIN ! TEBRİKLER SİVASSPOR !
|
her zamanki gibi kendi kendimizi zora sokuyoruz biktimv su huyumuzdan :mad:
kazandigimiz için çok mutluyum anlatamam ! bence toplayabildigimiz kadar puan toplayak puanlarimiz falan silinecekmis vs vs :mad: açikcasi içimde bir buruk sevinç var ya siz ? |
Kivanc a son dakikalarda yapilan hareket NETTTT penaltiydi, Eneramo da bi cokus basladi vede kaleci Atilla Sivasspor'umuzun kalecisi olmadigini birkez daha gosterdi. Iyi seylere gelecek olursak Kadir in muthis oyunu hic top kaptirmamasi Ugur un super cikislari vede Erman in eski formuna donmesi cok iyi oldu. Yasasin Sivasspor INSALLAHH KIMSE DURDURAMIYACAKK ARTIK BIZIII.... antep macinida gectikten sonra gayseri macini seyretmek icin can atiyorummmmm........
|
Efsanenin donusunu iki kelimeyle gecistirenler simdi mecburen konusacaklar zorlarina gitsede daha durrrr yereklerine bile inecek. ..nelerin helal sivassporuma alisik oldugumuz bu sevincler uzak degilmis cok sukur ALLAH im canim sivassporummm
|
[FONT="Comic Sans MS"][B]Maçtan kareler;
Herşeyden çok farklı olan iki şey gözlemledim birincisi ilk kez kondüsyonsuz kalıp yorgun düştüğümüzü gördüm ikincisi ilk kez taraftarı bukadar ateşli gördüm helal sana 12. adam. Ayrıca genel olarak Kadir,Uğur,Mehmet ve kuşkusuz[U] Navratil[/U] takımı sırtladı.[U]Eneramonun[/U] bence en kötü maçıydı tek başına 3-4 gol kaçırdı.Bence en az pozisyona girdiğimiz maçtı Antalyayıda tebrik etmek lazım bize en iyi direnen takımdı :D Ha unutmadan lig tv noldu be kardeşim yaklaşık 5 dakika yayını kestiniz peşine açıklama bile yapmadınız :D:D Sonuç olarak ama öyle ama böyle kazanmaya alıştık teşekkürler [U]Sivasspor[/U] teşekkürler [U]Rıza Hoca[/U] Teşekkürler [U]12. Adam[/U][/B][/FONT] |
Maçta göze çarpanlar : Eneramo'nun Değdiği Adamı Yere Düşmesi (Maşallah Dozer Gibi :D)
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Kale Hiç Ama Hiç Güven Vermiyor... Maçın en iyisi kimdi : Erman Kılıç Maçın en kötüsü kimdi : Mehmet Nas Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Kıvanc'a Yapılan Penaltıyı Vermemesi Gerçekten Şok Etkisi Yarattı Maçın Kader Anı : Navratil'in Son Dakikalarda Çıkarttığı Top Taraftar hakkında ki düşünceleriniz : Taraftarın Az Olmasının Sebebi Havanın Soğuk Olması Yaza Doğru Stad Dolar Taşar Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Genellikle İyi Hamleler Yaptı Ama Erman'ı Çıkarmamalıydı ________________ |
Taktiksel olarak değerlendirirsek;
Atilla=Normaldi gol dışında hatası yoktu.. Uğur=Disiplinden hiç kopmadı,süper Navratil=Bugün maçı kazandıysak Navratil sahada olduğu içindir.. Rajnoch=Hava toplarına hakimdi.. Kadir=Orta Sahada pas dağıttı güzel oynadı.. Mehmet Nas=Golünü attı Orta Sahada Kadir ile birlikte güzel oynadı.. Kıvanç=Her zamanki gibi süperdi.. Grosicki=Bugün biraz formsuz gibiydi.. Erman=Süperdi.. Cerny=Fazla oyunda görülmedi normal oynadı kötüde değil iyide değil.. Eneramo=Formsuzdu.. Pedriel=Yeterli zamanı yoktu sonradan girdi orta düzeyde oynadı.. |
Helal olsun riza hocaya harika bir takim yaratti tek yurek hepside bide guzel kalecimiz olsa varya tadindan yenmez seyrine doyum olmaz bi takim oluruz evel ALLAH
|
[FONT="Arial Black"][B]Bu sevinci bize yaşatan takımımıza teşekkür ediyorum..[/B][/FONT]
|
gururumuz sivas o lauıyık oldugu yere dogru hızla gelıyor ZİRVENIN TEK EFENDISI ZİRVENIN TEK SAHIBI İŞTE BİZ BUYUZ HERKES BILSIN SİSVAS SARSILIR AMA ASLA YIKILMAZZZZ
|
Maçın Kader Anı : navratil'in cikardigi top ve atilla necatin'in vurusunu tutuga an
|
Kadir güzel oynadı diyenler, farklı kazanmamız gereken maç yine Kadir efendi yüzünden bağıra bağıra gidecekti.Adam faul makınası mübarek.Topu kaybettiğini anladığı an deviriyor rakibi.Fiyaka bozulacak.Yine yaptı yapacagını ve ceza atışından gol yedik.Diğer maçları şöyle bir analiz edin Mağlubiyetlerin altından Kadir ve Kivanç çıktığını görürsünüz.
|
[B]Öldüm öldüm dirildim... Eminim benim gibi (gerek ekran başında, gerekse tribünde) sinirden kahrolan çok sayıda YİĞİDO vardı.. Arkadaş SAMSUNSPOR maçından ders alınmamış gibi, birkez daha son saniyede yüreğimiz ağzımıza geldi.[/B]
Bu ne lakayıtlık arkadaş? Ne güzel şahane bir golle durumu 2-0'a getirmişsin, çak bir tane daha Antalyaspor bitsin, sen elini kolunu sallayarak belki 4'ü, 5'i atarsın.. Haydi atamadan Atilla'nın çok kötü bir zamanlamasıyla golü yedin, bastır, Eneramo ile Kıvanç ile Erman ile yakaladığın gollerden birini at 3-1 olsun, Antalya'nın gardı düşsün... [B]Yok ya ben birşey demiyorum, yorum yapmıyorum. Ben gideyim heyecandan ağrı yapan kalbimi dinlendireyim, geberiyordum vallahi... Rıza hoca düşünsün HATA NEREDEYDİ ?...Sadece en güzel tarafı galip gelmemiz oldu. Sırg 3 puan için teşekkür ediyorum..[/B] [B]Maçta göze çarpanlar :[/B] Haddinden fazla gol atabilme yeteneğimiz varken ARTİSTLİK yapmamız çok zoruma gidiyor.. [B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler :[/B] Orta sahayı bir türlü elimizde tutamadık. [B]Maçın en iyisi kimdi :[/B] Uğur Kavuk ve Navratil... [B]Maçın en kötüsü kimdi :[/B] Yazmayacağım :mad: [B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler :[/B] Son dakikalarda ki penaltıyı veremeyecek kadar aciz ve bilgisizdi.. [B]Maçın Kader Anı :[/B] 90+5'de ki boş kaleye giden topu çıkartan Navratil'in kahramanlığı !.. [B]Taraftar hakkında ki düşünceleriniz :[/B] Muhteşemdi, süperdi !... Hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Bu soğukta, bu ayazda gidebilen gerçek YİĞİDOLAR'a teşekkür ediyorum. Bunların arasında kardeşim olan tykinik58, arkadaşlarım Rallim58 ve Cley'e ayrıca teşekkür ediyorum. [B]Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :[/B]Kıvanç'sız oyuna başlamak işte böyle [B]sancılı[/B] doğum yaptırıyor. Değişiklikler için YİNE YORUM YAPMAYACAĞIM !... Sadece galibiyet için teşekkür ediyorum. |
kalecı sart bıze rahat maç ızleyemıyoruz 80 dk da tv yı kapatıyorum sıkıntıdan 5 mılyon euro verın sadece kalecı alın
|
cok tesekürrler yigidolar hepinizile gurur duyoruz ve devam pes etmek yok hadi zirveye ayit oldugun yere sampiyonluga :)
|
Çok rahat gol atıyoruz ama çok golü harcıyoruz....
Genel olarak iyi oynamadık ama kazanmasını bildik...Enaramo ve Cherny hariç genelde iyi oynadılar..Özellikle Enaramo çok bencil ve verimsiz oynadı..Ofside düşme sorununu bir türlü çözemiyor.. Atilla yeteneği kadar oynuyor..Daha fazlasını beklemek yersiz Golde çok hatalıydı....En iyi oyuncumuz Navratil idi.... Rıza hoca 'nın değişiklikleri gereksizdi.. ama Pedriyel ilk 11 de başlamalı.Bunun dışında Rıza hoca galibiyete ulaştırmasını bildi... Başarılı kabul edilmeli... Bir kaleci ve santrafor alınmalı.... |
[QUOTE=trafocu;763708]Kadir güzel oynadı diyenler, farklı kazanmamız gereken maç yine Kadir efendi yüzünden bağıra bağıra gidecekti.Adam faul makınası mübarek.Topu kaybettiğini anladığı an deviriyor rakibi.Fiyaka bozulacak.Yine yaptı yapacagını ve ceza atışından gol yedik.Diğer maçları şöyle bir analiz edin Mağlubiyetlerin altından Kadir ve Kivanç çıktığını görürsünüz.[/QUOTE]
Kadir biraz kontrolsüz olabilir gereksiz faul yapıyor bazen ona da lafım yok ama top ayağındayken iyi pas dağıtıyor ve bu sayede rakibi yoruyor.. Kıvanç bu sezon bir tek sezon başında karabük ve eskişehir maçlarında kötü oynadı ama zaten o maçlardada takım olarak kötü oynadığımız maçlardı.. Bu nedenle Kadir biraz kontrolsüz ama bugün güzeldi bana göre.. Kıvanç ise süperdi.. |
Play off yolunda çok iyi gidiyoruz inşallah puan kaybetmeden devam ederiz
|
herşey bi yana 3 puan harıka oldu,bu soğukta canla başla mucadele eden riza hoca'mın butun futbolcularını kutlarım,donduk ama değdi,insallah antep saint germanı'da yenıp gayserıyı gol manyağı yapacağız
|
tebrikler Sivassporum, insallah antepden de 3 puanla donersiniz...
|
ooo gelecek hafta antep fistigi var ya :) en az 3 puan istiyorum :D
|
Eskiden ceza alanina ve gol pozisyonlarina bu kadar giremezken,simdi rakip ceza alanina cok cabuk girdigimiz halde ya topu ayaktan cok aciyor rakibe kaptiriyoruz yada topu disari atiyoruz.3.golü bulmus olsaydik Antalya tamamen dagilirdi.Cihan´a son 15-20 dakikada sans verilip ,Eneramo´nun dinlenmesi saglanabilir.2-3 günde mac yapmak haliyle takimi yipratiyor.Bugünki oyun her nekadar ,Bursa maci kadar zevk vermesede alinmis 3 puan herseyden önemli.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:40. |