SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Yazarlar Ne Dedi? (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=33)
-   -   Sivas'ı konuşan var mı? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33576)

SivasSpor.Com 25.01.2012 13:39

Sivas'ı konuşan var mı?

Sivaspsor 22. hafta karşılaşmasında Antalyaspor'u 2-1 mağlup ederken yenilmezlik serisini de 10 maça çıkardı.

Sivasspor, Antalyaspor'u da devirdi. 4. sıraya yerleşti. Rıza Çalımbay ve ekibi adeta tarih yazmaya devam ediyor.

Aynı Fenerbahçe gibi onların da başkanları aylardır cezaevinde, ve yine aylardır onlara isnat edilen suçlara oynadıkları futbolla direnmeye çalışıyorlar. Onların 30 bin kombine satın alan taraftarları, 50 bin kişilik stadyumları ya da milyon dolarlar veren iş adamları yok. Soğuk bir iklimde, zor şartlar altında, belirli bir maddi imkân dahilinde sadece işlerine bakıyorlar. Belki de başarılarının sırrı da bu.

Herkes 'Şike soruşturması'ndan, Aziz Yıldırım'dan, Şampiyonluğun kimde kalacağından ya da kime gideceğinden bahsediyor doğal olarak. Ama başkanı demir parmaklıklar arkasında olan Sivas'ın 4. sıraya yerleşmesi, 12. haftadaki Galatasaray mağlubiyetinden sonra maç kaybetmemelerinin medyada yer bulmaması ilginç.

Bu konuya sadece dünkü yazısında yazarlarımızdan Hamit ağabey (Turhan) değindi ki o yazıyı yazarken de yazı gazetemizde yayımlandığında da Antalyaspor maçı henüz oynanmamıştı! Sivasspor'un bu direnişini, tüm olanlara rağmen hala maç kazanmasını, çökmeyişini kutlamamak büyük haksızlık. Aynı zamanda Sivas, geçen sezona da gönderme yapıyor. Bu galibiyetler ve başarılar aslında 'Ben zaten buydum, ben yanlış yapmadım' mesajının en büyük göstergesi. Dikkat!

Hakan Ateşler / Fanatik Gazetesi

KIZILCAN 25.01.2012 13:43

Cevap: Sivas'ı konuşan var mı?

Sivasspor'dan bahseden tek gazete Fanatik galiba.Ötekiler istanbulla yatıp kalkmaya devam etsin.

Yusuf Çevik 25.01.2012 13:45

[B][U][I]Ya türkiyede 4 büyük takımdan başkası konuşulmaz,Sivasspor şampiyon olsa kimin umrunda.. :D [/I][/U][/B]

winner58 25.01.2012 13:46

bizim medya desteğimiz yok hiç bir ulusal basında bile cıkmıyor mesela metris önünde başkanımızın doğum günü kutlandı fakat hiç bir medyada yer almadı istanbuldaki büyük sivaslı abilere duyurulur iş adamlarına sivaslı iseniz gösterin sivaslılığınızı

nightmare58 25.01.2012 13:57

Böyle spor yazarlarını alnından öpmek lazım, başarılı bir takımı tebrik etmeyi umarım diğerleri de öğrenir...

eyupk 25.01.2012 14:03

Fanatik gazetesine teşekkürü bir borç biliriz.

dogan5880 25.01.2012 14:14

bırak iş adamlarını sıvasa yardım etmesınler onlar anca koy derneklerınde hava yapmayı bılır sfzler sonra bız sıvaslıyız sıvası çok sevıyoruz dıye koy derneklerınde ona buna benım param var havası yaratmak içn konuşma yaparlar sıvasın garıbanları sıvasa yeterde artada bı sadece sıvaslıyızzz

HababamHa 25.01.2012 14:44

[QUOTE=winner58;763900]bizim medya desteğimiz yok hiç bir ulusal basında bile cıkmıyor mesela metris önünde başkanımızın doğum günü kutlandı fakat hiç bir medyada yer almadı istanbuldaki büyük sivaslı abilere duyurulur iş adamlarına sivaslı iseniz gösterin sivaslılığınızı[/QUOTE]

Başkanın doğum günü geçtimiki.? Tüh ben daha var biliyordum tarihi bi incele yiğido kardeşim başkanın doğum gününe daha var..Tarih asla yanılmaz.:)

58ToPraK58 25.01.2012 15:00

Türkiye'de popüler olan konuşulur bu her zaman böyle olmuştur. Tv kanallarına bakın dört büyütülmüşlerin maçı olduğu zaman yok maç öncesi,sonrası, maçın adamı, kırılma anı, maçın kritik anı, en iyi kurtarış, maçın golü gibi maçla ilgili analiz etmedikleri kalmıyor. Bunu Trt dışında özel kanallar yapınca anlayışla karşılayabilirim, ama Türkiye Radyo ve Televizyonu denilen bir kanal da diğerlerinden farklı davranmıyor. O zaman ben de sorarım nerde kalıyor Türkiye Radyo ve Televizyonu olmak. Türkiye sadece dört takımdan mı ibaret. Benim Trt'ye tavsiye bu programlar dört büyütülmüş takımı kapsamaya devam edecek ve bu şekilde sürecekse "Futbol Her Şeydir, Futbol Ateşi" olan program adlarını "4 Büyük Her Şeydir, 4 Büyük Ateşi" olarak değiştirsinler. Böylece içerikle program adları da uyuşmuş olur. Benim bir sözüm de Sivas'taki medya mensuplarına ne zaman takımlarının arkasında duracaklar, takıma haksızlık yapıldığında ne zaman birlik olacaklar çok merak ediyorum. Hiç mi Trabzon medyasını görmüyorlar. Takımımızın Türkiye geneli medyasında yer alması için önce şehrimizin medya mensuplarının bu işi başlatması lazım...

ankastre 25.01.2012 15:36

[QUOTE=Hedef58;763926]Başkanın doğum günü geçtimiki.? Tüh ben daha var biliyordum tarihi bi incele yiğido kardeşim başkanın doğum gününe daha var..Tarih asla yanılmaz.:)[/QUOTE]

Hedef58 kardeş bende geçmedi biliyorum. 10 Şubat 1965 olması lazım

[url]http://tr.wikipedia.org/wiki/Mecnun_Odyakmaz[/url]

ankastre 25.01.2012 15:40

Şampiyonluğa oynarken ne kadar konuştularki şimdi konuşsunlar.

rsimsek 25.01.2012 15:48

[B]öncelikle fanatik yazarına teşekkür edrim....şu soruyu sormak istiyorum BİZ NE KADAR SAHİP ÇIKIYORUZ TAKIMIMIZA...dün akşam maçtaydım taraftar yok.mazret çok hava soğuk v.s bırakın bunları bu takıma sivaslıyım diyen herkes sahip çıkmalı önced biz sahip çıkmalıyız[/B]

Metal Gear 25.01.2012 16:03

Önce Sivaslılar Sivasspor'u tutmayı öğrensin,ondan sonra medyaya çatarız..O büyük takımları büyüten kim?Sivaslı,Kayserili,Konyalı,Erzurumlu değil mi? Gazeteler menfaatleri doğrultusunda yayım yapıyor neden kızıyorsunuz?..
Sen git istanbul takımalrını tu sonra git medyaay söv..:)

eroltas58 25.01.2012 16:10

Bizlerde bu istanbulun yalakalini yapan gazete televizyon vezairelerini boykot etmemiz lazim.

eyuphulagu 25.01.2012 20:04

Sivasspor 2 yıl üstüste şampiyonluğa oynadığı yıllarda da aynı nakarat yok muydu....O zamnki basın yine aynı basın;yıllarca sadece 3 büyükleri artı fazlaca bütülmüş hamsiyi konuşan basın kendisine reyting sağlamayacak bir takımı hiç konuşur mu?Onlar konuşmazsa konuşmasın bu Anadolu dan esen sivasspor gerçeğini hiç bir zaman değiştirmeyecektir...Bence Türkiye de yeni yapılacak akustiği güzel,modern statlar gelecekte Türkiye süper liginde çok fazla şampiyonluk seslerinin çıkmasını daha gür sağlayacaktır..BU SENE DE ŞAMPİYON ANADOLU'DAN!

Kasim58 25.01.2012 20:47

Burada bu konuyu acan arkada´ta yorum yapanlarada kesinlikle haklidir dogru bir tespit kesinlikle katiliyorum.

Bir anadolu takiminin hele hele yigidonun yükselisini iclerine sindiremiyorlar.
Belkide haklidirlar kendi caplarinda sözde büyütülmüs takimlarin yalakalini yapiyorlar.

Benim merak ettigim asil bizim yöresel basin,kendi icimizdekiler nekadar bahsediyor Sivasspordan? Onlar kimin yalakalini yapiyor? istisnalar haric bir ikitane.

hoLiGan Enes 25.01.2012 20:49

Sivas Uyuma Takımına Sahip Çık !

infial§ 25.01.2012 21:14

aksam ntvspor'da rıdvan dilmen bı laf etti'play-off 4 lusu bellı gs,bjk,fb,ts dedi'gelde sinirlen me

58MUAMMER58 25.01.2012 21:32

:mad:kapitalist ekonomik sistemde reytingi olan takımlar yazılır çizilir stadında 2 3 bin kişi olan tff yi protestoya 15 kişi anca giden takımı kimse yazmaz bu ülkede medya mutlaka taraftır axsini kimse idda edemez basın bjk gs fb ts yalakalarıyla doldurulmuş bugün gazetelere baktım birçoğu 5 cm kare anca yer ayırmış ts ye yarım sayfa gsye 2 sayfa filan sivas lehine enküçük hakem hatası olsa tüm medyadaki hakem hocaları filan pürdikkat kesiliyor dikkat çekiyor hakemi eleştiriyor sivasspor aleyhine olan hataları kimse görmek istemiyor haftalardır gs ve bjk hakem yardımıyla maç kazanıyor kimse zerre kadar yazmıyor:mad: hakem hataları olmasa şimdi liderin ensesinde olacak olan sivassporu yazmak kimsenin işine gelmez varsın gelmesin belki böylesi daha iyi çok fazla göze batarsak hakem çetesini devreye sokarlar haftalar önce erman toroğlu bişey dedi tff playofa 4 büyüklerden başka takımı sokmayacak görünen köy kılavuz istemez adama hak veriyorum yoksa sivasspor aleyhine bu kadar hakem kepazeliği tesadüf olamaz varsın kimse sivassporu yazmasın YİĞİDO yoluna emin adımlarla gidecektir bunada ne tff nede mhk engel olamıyacaktır bu böyle bilinee:mad:

DOGU_BEY 25.01.2012 22:41

[B]Bence şu an konuşulmaması çok iyi hatta hiç bahsetmesinler...Sessiz ve derinden böyle devam edelim biz...Şampiyonluğa oynadığımız senelerde hele ki sonuncusunda o kadar fazla konuştular ve hocanın, takımın kısaca tüm camianın aklını öyle güzel karıştırdılar ki daha herşey bitmeden bizi şampiyon falan gösterdiler ve malesef bazı faktörlerin de devreye girmesiyle şampiyonluğu verdik elimizle...O yüzden şu an takımımız iyi bir ivme kazanmışken ve zirveye doğru ilerlerken varsın az konuşssunlar sonunda ÖZ konuşan biz olalım yeter![/B]

sivaslı_16 26.01.2012 00:23

Trt sunucusu bile Sivasspor Medical park Antalya özetinden sonra antalyayı galib ilan etti.Sivasspor şampiyonluğa oynadığı yıllarda bile az konuşuldu ve yazarlar yorumcular sanki silah zoruyla sivası konuşuyorlardı.Şimdi zaten beklemiyorum varsa yoksa Fener,galatasaray,burak yılmaz,beşiktaş....

yigidoss 26.01.2012 00:36

Vay be birileri yer vermiş. Ama gerçekten o medya şom ağzını açmasa da iyi olur.

şarkışla 58 26.01.2012 01:18

Belki de böylesi daha iyi bizden çok bahsetseler strese girer bizim topçular böyle daha rahatlar bence baskı yok yani

shang 26.01.2012 09:26

anadolu takımları agızlarıyla kuş tutsalar şampiyonlar ligini kazansalar dahi istanbuldan vazgecemezler öyle bir haber yapıyorlarki adamların gazına varana kadar neredeyse takip edecekler bu yüzden turk futbolu 1 adım daha ilerye gıtmıyor bu sekılde gıdemezde zaten

4eylül 26.01.2012 09:38

sivassporun başarısı bazı kesimleri rahatsız ettiği için rahatsız olan kesimlerden korktukları için fazla yer vermiyorlar

OzkanBaskan 26.01.2012 10:51

[B]Fanatik gazetesi yazarı Hakan Ateşler i bu yazısından dolayı tebrik ediyorum ilk kez ulusal bir gazete de bizle ilgili adam gibi bir yazı okudum çok çok öenmli bir yazı olduğunu düşünüyorum..
Bizde Sİvassporlu taraftarlar olarak iç sahadaki Kayseri maçında Hakan beye teşekkür tezahüratı yapalım arkadaşlar iyi bir jest olur.[/B]

falcon58 26.01.2012 13:12

Tabiki bahsetmezler gercekleri konusmak zordur...SİVASSPOR bir anadolu gerceğidir.Anadolunun sesi ,cıglığı ,haykırısıdır. Basarımızdan soz eden yazarlarımızada tesekkur ederiz.

KaanK 26.01.2012 15:00

[B]Bırakın abi konuşmasınlar .Bu taraflı medya bizi konuşunca hayra konuşmuyor.Ya üzerimizde baskı kurmaya çalışıyorlar ya da oyuncularımız hakkında asılsız söylentilerle bazı takımlara yaranmışlık yapıp oyuncularımızın akıllarını karıştırıyorlar.Biz böyle sessizden zirveye gidelim.Böyle iyi [/B]

bonuce123 26.01.2012 15:04

Bahsetmesinler. bizim onlara ihtiyacımız yok

nightmare58 26.01.2012 17:57

GS, BJK ve [FONT="Comic Sans MS"]Sivasspor[/FONT]!

Spor Toto Süper Lig'de son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla alkış alan Sivasspor, ligde ikinci yarının ilk 5 haftasında kazandığı 13 puanla en fazla puan toplayan 3 ekip arasında yer aldı.

Ligin ilk yarısındaki 17 maçın 6'sından galibiyetle, 6'sından beraberlikle, 5'inden ise mağlubiyetle ayrılan Sivasspor, ligin ikinci yarısına çok iyi bir başlangıç yaptı. Ligin ilk yarısını 24 puanla 11. sırada tamamlayan Yiğidolar, ikinci yarının ilk 5 haftasında başarılı sonuçlar alarak üst sıralara çıktı.

Ligin ikinci yarısına evinde Kardemir Karabükspor karşısında aldığı 3-0'lık galibiyetle başlayan Sivasspor, deplasmanda Eskişehirspor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra iç sahada Ankaragücü'nü 3-0 yenmeyi başardı. Ankaragücü galibiyetinin ardından Bursaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Sivasspor, Medical Park Antalyaspor'u da iç sahada 2-1 yenerek çıkışını sürdürdü.

Ligin ikinci yarısındaki 5 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlikle 13 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, ikinci yarının ilk 5 haftasında 13'er puan kazanan Galatasaray ve Beşiktaş ile birlikte en fazla puan toplayan 3 ekip arasında yer aldı.

Son haftaların flaş takımı olan Sivasspor, son 5 maçta topladığı 13 puanla ligin zirvesindeki Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a yaklaştı. İkinci yarının en formda ekiplerinden biri olan Sivasspor, ligde hafta sonu Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak. 10'u ligde olmak üzere son 11 resmi maçında yenilgi yüzü görmeyen kırmızı-beyazlı ekip, yenilmezlik serisini Gaziantespor karşısında da sürdürmek istiyor.

Ligde en son yenilgisini 12. haftada Galatasaray karşısında 2-1'lik skorla alan Sivasspor, bu maçın ardından ligde çıktığı 10 karşılaşmada 7 galibiyet, 3 beraberlik ederken, Türkiye Kupası'nda da Mersin İdmanyurdu'nu yenerek tur atlamayı başardı.

nightmare58 26.01.2012 17:58

[url]www.ligtv.com.tr'de[/url] Sivasspor'umuzdan çok bahsediyor, gerçi yayın hakları onlarda onlar bahsetmesinde kimler bahsetsin...

köklüce köyü 26.01.2012 20:37

[QUOTE=YuSuF;763899][B][U][I]Ya türkiyede 4 büyük takımdan başkası konuşulmaz,Sivasspor şampiyon olsa kimin umrunda.. :D [/I][/U][/B][/QUOTE]

Arkadaşlar siz bile o büyütülmüş, kollanmış, şişirilmiş takımlardan bahsederken [B]4 büyük [/B]takım diye bahsederseniz doğal olarak bizi küçültmüş olursunuz. bir yerde 4 tane büyük varsa geri kalan küçüktür. takımları lütfen böyle kıyaslamayalım. şampiyon olmuş takımlar, taraftarı çok takımlar diyelim ama asla büyük diyerek kendimizi kücültmeyelim. Biz bile o takımlara büyük dersek gazetelerin onları yazmasınıda eleştimemiz doğru olmaz

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:48.