![]() |
KİMLER GERÇEK TARAFTAR
BENCE SİVASTAKİ HEMŞEHRİLERİM ÜZERLERİNE DÜŞENİ YAPMIYOR GEÇEN ANKARA MAÇINA GİTTİM ADAMLARIN YERİNDE OTURDUGU YOK BENCE HAKİKİ SİVASSPOR TARAFTARLARI ANKARADAKİ SİVASSPOR TARAFTARLARI
|
[QUOTE=hafiklisemo58]BENCE SİVASTAKİ HEMŞEHRİLERİM ÜZERLERİNE DÜŞENİ YAPMIYOR GEÇEN ANKARA MAÇINA GİTTİM ADAMLARIN YERİNDE OTURDUGU YOK BENCE HAKİKİ SİVASSPOR TARAFTARLARI ANKARADAKİ SİVASSPOR TARAFTARLARI[/QUOTE]
bencede istanbuldaki taraftar daha tutkun hem burda daha yoğunnuz maçlara gitme konusundaki kalitemizde tartışılmaz |
Takımını hep birinci planda tutan,kar,yağmur,çamur demeden maçlarını kaçırmadan maçlarına giden ve gerektiği gibi stadyumda takımı için bağıran her taraftar öz be öz gerçek taraftardır bence.
|
dogru gardaş bence de gerçek taraftar ankaradaki taraftar
|
[B]taraftar olarak elbetteki sivasta çok iyi bir grubumuz var... ancak geri kalanlarda zamanla değişecektir.. kimsenin elinde sihirli değnek yoktur... bu gibi olaylarda zamanla oturur...![/B]
|
BENCE İSTANBUL TARAFTARI HERKES GÖRDÜ BUNU İNKAR EDEMZ DAHA İYİ ORGANİZASYON OLUYORUZ DAHA ÇOK BAĞIRIYORUZ.BİRDE SİVASTAKİ DENİZLİ MAÇINI GÖRDÜK TV DEN HERKES SEYRETTİ TARFTARI.........
|
GARDAŞ KENDİMİ ÖVMEK İSTEMEM AMA BEN AMELİYAT OLDUM ERTESİ GÜNÜ ADANADA OYNANAN GAZİANTEP-SİVASSPOR MAÇINA GİTTİM.BİZ MERSİNLİ YİĞİDOLAR SİVASTAKİ ANTALYASPOR-SİVASSPOR MAÇINA YETİŞEBİLMEK İÇİN YANLIŞ OLDUĞUNU BİLİYORUM AMA BİRÇOK KAZA ATLATTIK VE SONUNDA KAYSERİDE 170 KM İLE RADARA YAKALANDIK.ANLATMAK İSTEDİĞİM KİM BU ÖZVERİDEN BİR PARÇA OLSUN SİVASSPOR İÇİN VEREBİLİYORSA BU GERÇEK TARAFTARDIR.TABİİ BU BENCE OLAN KISMI...
|
Sivas'ta henüz taraftar olma bilinci oluşmadı bu kesin birşey. Bu da artık zamanla olacaktır...
[B][COLOR="Red"]Düğüne giden oynar, cenezeye giden ağlar, maça giden tezahürat eder...[/COLOR][/B] |
gercek taraftar kimmi ?
gercek taraftar = Takımı Yenilincede Destekleyendir.. tek keLime
|
istanbuldaki taraftar kitlesi daha organize ama ank da fena değiliz. Ank lı yiğidolar pazar günü büyüklüğünü gösterecektir.....
|
sivaslıların sivasspor sevgisi tartışılmaz ama taraftarlık bilinci tartışılır taraftarlıklarına bakarsak istanbın ankara ya da sivas takilerin farkı yok hepsi aynı
|
[QUOTE=Gunay][B]taraftar olarak elbetteki sivasta çok iyi bir grubumuz var... ancak geri kalanlarda zamanla değişecektir.. kimsenin elinde sihirli değnek yoktur... bu gibi olaylarda zamanla oturur...![/B][/QUOTE]
Aynı fikirdeyim Günay |
TARAFTAR 1967 BEN BASKA BILMIYORUM
|
İstanbulda beklenen kalabalık olmasada yinede taraftarlarımız elinden geleni yapmışlardır bence
SİVASTA ise belli bir grup var şu anda organizeli olarak maçlarda destek veren bu grubu herkes çok iyi biliyor yagmur çamur demeden destekleyen deplasmanlara elinden geldigince giden herkese gönülden TEŞEKKÜRLER SEVGİLER SAYGILAR...... |
[COLOR="Magenta"][B][I][FONT="Comic Sans MS"]GERÇEK TARAFTAR YENİK DURUMDA BİLE OLSA RAKİBİNE İNAT "EN BÜYÜK BİZİZ"DİYE BAĞIRABİLENDİR...[/FONT][/I][/B][/COLOR]
|
[B]yorumsuz bırakıyorum[/B]
|
[COLOR=BLUE]BİZ TARAFTAR GRUBUMUZDAN MEMNUNUZ..ANKARADA Kİ YİĞİDOLARA DUYURULUR; ÇOŞMAK İSTEYEN TAKIMINA 90 DAKİKA DESTEK OLACAK TARAFTARLARA ÇAĞRI YAPIYORUZ..KEMİK TARAFTAR BİZİ GETİRİYOZ..[/COLOR]
|
abi tabi ki istanbul taraftarı
|
pazar günü ölümüne sivas için
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:41. |