![]() |
Sivasspor içimizi ısıttı!
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34290&token=5371][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34290&token=5371[/img][/url]
Dile kolay, süper ligde tam 10 maçtır yenilmeyen bir Sivasspor var. Bu Sivasspor ... şu anda ligde, 4. sırada yer alıyor. Sivasspor’un bir başka özelliği de lider Galatasaray’dan sonra en fazla gol atan takım olması. Bu kadar pozitif oynayan, ligi forse eden bir takıma Sivaslı sahip çıkıyor mu? Kesinlikle hayır! Dün maç oynanırken, Konyaspor’da oynayan Ertuğrul Arslan aradı ve maçı sordu. O anda Sivasspor 2-0 öndeydi ve bana şunu söyledi “ Keşke bende 4 Eylül stadında olsam şimdi stat yıkılıyordur” Ertuğrul, Sivasspor’un ligde aldığı sonuçları göz önüne getirerek bu tahmini yaptı. Oysa ben 4 Eylül stadında en fazla 3-5 bin taraftarın olacağını bir gün önce yine bu sütunlardan yazmıştım ve maalesef yine yanılmadım… Aslında Sivasspor’da kimin nasıl oynadığını ve sahada ne yaptığını yazmak adet olmuş. Şu durumda yazılacak tek konu var, o da kesinlikle Sivas’ın Sivasspor’a vefasızlığıdır. Tekrar ediyorum, (Her zaman maça gelip destek olanları tenzih ediyorum) Sivas halkı bu takıma layık değil, bu halkın yeri kesinlikle 2.lig B kategorisidir. Başka bir şehirde böyle başarılı bir takım olsa, inanın o stat az gelir. Ama Sivas insanın büyük çoğunluğu kahvede okey oynamayı, evde televizyonda dizi izlemeyi Sivasspor’a tercih etti. Bu işin mazereti olamaz, sakın kime bana hikaye anlatmasın! Yoğun maç trafiği yaşayan Sivasspor’da sanki biraz yorgunluk belirtileri vardı. Yukarıda da ifade ettiğim gibi ligin en fazla gol atan iki takımından birisi olan Sivasspor, dün akşam diğer maçlara oranla daha az sayıda pozisyona girdi. Tabi burada esas alan maçı kazanıp haftayı 3 puanla kapatmaktır. Sivasspor bunu başardığı içinde tebrik ediyorum. ......... Abdullah YİĞİT / Hürdoğan |
Cevap: Sivasspor içimizi ısıttı!
takim cok güzel futbol oynuyor top ayagimizdayken atak olgunlasana kadar pas yapiyoruz kisa ve güzel paslarla dar alandan topu cikarabiliyoruz rakibe azla top vermiyoruz aynen bu soguk da bu takim icimizi isitiyor. basarilar sivassporuma...
|
teşekkürler abdullah abi senin söylediklerini bütün sivaslılar söylüyor ama yüzde 98 yapmıyor çünki kültürlerimiz kahvehane kültürü
|
[B]Sivastaki yerel gazeteleri takip eden birisiyim ve spor yazarlarını az çok tanıyorum
daha çok maçla olumlu olan skorlarla ilgili yazılar okuyorum ya da üstün körü yazılar ama hiç biri sizin kadar gerçekleri anlatmıyor ya da bu takıma olabildiğince destek vermiyor.. Defalarca taraftar ya da seyirciden bahsettiniz bu takımın yalnız kalmaması gerektiğini yazdınız ısrarlı bir şekilde de yazmaya devam ediyorsunuz cidden sizi tebrik ediyorum bizim en acı gerçeğimizdir taraftar olamamamız. [/B] |
hafta arası maç oldugu için seyirci maçlara gelemiyor veya gidemiyor diğer takımlarında hafta içi seyircisi gelemiyor..
|
Abi sana katılıyorukm,daha önceleride yazdığın gibi bu şehir gerçekten 2.lig B'ye layık,keşke herkes senin gibi bu ciddi konunun üzerine gitse
|
[B]Bizde taraftar yoooook..
Seyirci vardı oda şimdilerde yok..[/B] |
[QUOTE=sivasfutbol;764097]hafta arası maç oldugu için seyirci maçlara gelemiyor veya gidemiyor diğer takımlarında hafta içi seyircisi gelemiyor..[/QUOTE]
Arkadaşım bu dediğinle alakası yok. Haftasonu oynanan maçlardada seyirci sayısı belli. Ayrıca,hafta arası maça gidenler nasıl gidiyor,Ordu-Karabük maçında stad tıklımz tıklımdı. Ankaragücü maçına gelenlerin sayısı bile bizden fazla. Valla bizden hiç bir şey olmaz billahi olmaz. Mecnun Başkanın doğum günü için metris önünde toplanılıyor ve ancak 100-150 kişi geliyor,kimse boşUna nefesini tüketmesin bu zihniyetten,su anlayıştan bu insan topluluğundan hiç bir şey olmaz. Bu takıma destek veren yine cefakar fedakar az sayıdaki topluluk yani bizleriz. |
[QUOTE=favori58;764122]Arkadaşım bu dediğinle alakası yok. Haftasonu oynanan maçlardada seyirci sayısı belli. Ayrıca,hafta arası maça gidenler nasıl gidiyor,Ordu-Karabük maçında stad tıklımz tıklımdı. Ankaragücü maçına gelenlerin sayısı bile bizden fazla.
Valla bizden hiç bir şey olmaz billahi olmaz. Mecnun Başkanın doğum günü için metris önünde toplanılıyor ve ancak 100-150 kişi geliyor,kimse boşUna nefesini tüketmesin bu zihniyetten,su anlayıştan bu insan topluluğundan hiç bir şey olmaz. Bu takıma destek veren yine cefakar fedakar az sayıdaki topluluk yani bizleriz.[/QUOTE] alakası yok olurmu kardeşim ben şehir dışında calışıyorum haftasonu evdeyim ben maça istesemde gidemiyorum birde şu konu var kar yağmış maraton da koltuklar dahil her taraf kar içinde orada karın içinde maç seyrettim hastalandım stad görevlisi yokmu 3 -5 kişi görevlendirseler temizlense iyi olmazmı maç seyretmeye geliyoruz sonra hasta olup geri dönüyoruz geçmişte trabzon maçına gitmiştim tam tamına bir ay hastalık çektim böyle havalarda stadın fiziki şartlarının düzeltilmesi gerekiyor.. |
[QUOTE=sivasfutbol;764137]alakası yok olurmu kardeşim ben şehir dışında calışıyorum haftasonu evdeyim ben maça istesemde gidemiyorum birde şu konu var kar yağmış maraton da koltuklar dahil her taraf kar içinde orada karın içinde maç seyrettim hastalandım stad görevlisi yokmu 3 -5 kişi görevlendirseler temizlense iyi olmazmı maç seyretmeye geliyoruz sonra hasta olup geri dönüyoruz geçmişte trabzon maçına gitmiştim tam tamına bir ay hastalık çektim böyle havalarda stadın fiziki şartlarının düzeltilmesi gerekiyor..[/QUOTE]
Kardeşim,senin gibi durumu olan kaç kişi var. Bizim meselemiz genel,yani çoğunluk.Sadece resmi kurumda çalışan maç saatinde boşta olan ve Sivassporlu olduğunu söyleyenler gelsin yeter. Ayrıca,bende son maçta maratondaydım,doğru oturalacak gibi değildi,ama bu seyirci yazında gelmiyor. Şampiyonlar lig maçında bile 15 bin kişilik 4 Eylül stadını dolduramadık,uzun lafın kısası bu! |
Bizlerin duygularına tercuman oldugun icin Abdullah bey teskkurler Allah razı olsun...
Dile kolay, süper ligde tam 10 maçtır yenilmeyen bir Sivasspor var. Bu Sivasspor ... şu anda ligde, 4. sırada yer alıyor. Sivasspor’un bir başka özelliği de lider Galatasaray’dan sonra en fazla gol atan takım olması. Bu kadar pozitif oynayan, ligi forse eden bir takıma Sivaslı sahip çıkıyor mu? Kesinlikle hayır! Dün maç oynanırken, Konyaspor’da oynayan Ertuğrul Arslan aradı ve maçı sordu. O anda Sivasspor 2-0 öndeydi ve bana şunu söyledi “ Keşke bende 4 Eylül stadında olsam şimdi stat yıkılıyordur” Ertuğrul, Sivasspor’un ligde aldığı sonuçları göz önüne getirerek bu tahmini yaptı. Oysa ben 4 Eylül stadında en fazla 3-5 bin taraftarın olacağını bir gün önce yine bu sütunlardan yazmıştım ve maalesef yine yanılmadım… Aslında Sivasspor’da kimin nasıl oynadığını ve sahada ne yaptığını yazmak adet olmuş. Şu durumda yazılacak tek konu var, o da kesinlikle Sivas’ın Sivasspor’a vefasızlığıdır. Tekrar ediyorum, (Her zaman maça gelip destek olanları tenzih ediyorum) Sivas halkı bu takıma layık değil, bu halkın yeri kesinlikle 2.lig B kategorisidir. Başka bir şehirde böyle başarılı bir takım olsa, inanın o stat az gelir. Ama Sivas insanın büyük çoğunluğu kahvede okey oynamayı, evde televizyonda dizi izlemeyi Sivasspor’a tercih etti. Bu işin mazereti olamaz, sakın kime bana hikaye anlatmasın! Yoğun maç trafiği yaşayan Sivasspor’da sanki biraz yorgunluk belirtileri vardı. Yukarıda da ifade ettiğim gibi ligin en fazla gol atan iki takımından birisi olan Sivasspor, dün akşam diğer maçlara oranla daha az sayıda pozisyona girdi. Tabi burada esas alan maçı kazanıp haftayı 3 puanla kapatmaktır. Sivasspor bunu başardığı içinde tebrik ediyorum. ......... Abdullah YİĞİT / Hürdoğan[/QUOTE] |
Varliginda kiymetini bilmessek sivassporumuzun yoklugunda eyvahlar fayda etmeyecektir oysaki bir paket sigara parasi nolur gidin yanliz birakmayin bu muhtesem takimi ve riza hocamizi Allah a emanet olun yigidolar
|
maç sattın de kahvelerı kapatsınlar:D
|
Rıza hoca ve futbolcuları bizi birinci adam olarak görüyorlar ama biz 12.adam bile olamıyoruz yazık bize... :(
|
[COLOR="Red"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]
HAFTA İÇİ OLMASINA RAĞMEN GENEDE MARATON DOLUYA YAKINDI AMA KALE ARKASI ÇOK DA İYİ DEĞİLDİ YİNE DE BU KADARINA ŞÜKÜR |
HİÇ MAZERET kabul etmiyorum bu ülkede süperligde sivasspor diye takımın varlığından habersiz yüzbinlerce sivaslı bozuntusu var bundan emin olun hayatında hiç sivassporu canlı seyretmemiş milyondan fazla sivaslı var haa radyodan gazeteden tvden destekleyen dua eden başarılı olduğunda sevinen yenildiğinde üzülen milyondan fazla sivaslı var tribün kültürü yok bu kafayla olmayacakta millete bakıyorum takımı 3.ligde 2 .ligde adamlar atkılarını bayraklarını araçlarında evlerinde baş köşeye asıyorlar bizim millet bulmuş bunuyor gerçekten üzüntü verici durum inşallah iyiolur
|
Adamsin abdullah yigit
Ertugrula da helal olsun |
su soruyu sormak lazim, gercekten bir takimin basari,li olmasi taraftara,mi bagli? ozaman istanbul buyuksehir belediye takimi nasil basari,li oluyor? bu takim,in hic seyircisi/taraftari yok deniliyor ve seyircisiz oldugu halde nasil mac kazaniyor?
|
[QUOTE=threestar58;764316]su soruyu sormak lazim, gercekten bir takimin basari,li olmasi taraftara,mi bagli? ozaman istanbul buyuksehir belediye takimi nasil basari,li oluyor? bu takim,in hic seyircisi/taraftari yok deniliyor ve seyircisiz oldugu halde nasil mac kazaniyor?[/QUOTE]
taraftar stat,a gelsin ama taraftar sayisi azda olsa ortada iyi bir takim varsa basarili olmayacak diye birsey yok |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:13. |