![]() |
Şanssızlıklar Bizi Buldu
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/riza/riza.antreman.sivas.jpg[/IMG]
Gaziantepspor maçının ardından düzenlediği basın toplantısında sonucu değerlendiren Çalımbay, ilginç bir maç oynadıklarını, futbolun içerisinde olan şanssızlıkların da bugün kendilerini bulduğunu ifade etti. İki takımı da kutladığını dile getiren Çalımbay, şöyle konuştu: "Bu saha şartlarında inanılmaz şekilde mücadele ettik. İnanılmaz şekilde ettiğimiz mücadelenin karşılığında hem girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik hem de yediğimiz çok kötü goller oldu. Bizim bir serimiz vardı. Onu kaybettik ama her zaman dediğimiz gibi lig daha çok uzun. Çok maçlarımız var. Bu iki takım için de geçerli. Bu maçı unutup, önümüzdeki maçlara bakmamız gerekiyor. Ne sevinecek ne de üzülecek zamanımız var. İki gün sonra tekrar maç oynayacağız. Artık o maça konsantre olmamız gerekiyor." Kırmızı - beyazlı futbolcu [B]Uğur Kavuk[/B] da rakip takımın seyircinin desteğiyle ilk 15 dakika maça iyi başladığını belirterek, "Biz sonradan oyunu toparladık. Golü bulup ilk yarıyı önde bitirdik. İyi mücadele ettik. Maçın kırılma anları oldu. 2'nci golü de bulabilirdik. İki talihsiz gol yedik. Zeminin azizliğine uğradık. Onsan sonra oyunu bırakmadık. Mücadeleye devam ettik. Tempoyu arttırdık. Sahada ne yapmamız gerekiyorsa onu yaptık ama golü bulamadık. Şimdi önümüzde zorlu bir Kayseri maçı var. Tekrardan seriye bu maçla başlamak istiyoruz." ifadelerini kullandı. Her iki takımın da kazanmak için sahaya çıktığını söyleyen [B]Mehmet Nas[/B] da "Sonuçta hoca değişikliği Gaziantep için bir avantajdı. Maça daha istekli başladılar. Biz de daha kötü başlayan taraf olduk. 15 dakikadan sonra toparlandık ve maça ortak olduk. İlk yarı istediğimiz gibi sonuçla kapandı. İkinci yarıda da talihsiz goller yedik. Bizim için bu maç geride kaldı. Serimiz bozuldu. Şimdi yeni bir seriye başlamak istiyoruz. İnşallah Perşembe günü Kayseri ile bunu başlatacağız, öyle de devam edecek." diye konuştu. |
Cevap: Şanssızlıklar Bizi Buldu
[B][I]Hocam,şansızlıktan çok beceriksizliğimiz bence.
Kağan`ın kendi kalesine attığı gole,şans diyebiliriz.Ancak Atilla`nın kaçırdığı top %1000 kendi beceriksizliği.Çok basit goller yeme alışkanlığımız hala devam ediyor. Kıvanç`ın hareketi bence gereksizdi. Sağlık olsun diyorum.[/I][/B] |
rıza hoca seni de ben tebrik etmiyorum sen bu atilla denen adama daha ne kadar güveneceksin adam pimi çekilmiş bomba ya, bu adam 3.lig de bile kalecilik yapacak kapasidesi yok
|
:mad:BOŞVERBE rıza hocam yenileceğimiz varmış yenilmişiz saolasın senin adamlığına lafım olmazda inadın yüzünden pisipisine yeniliyoruz rada gibi keita gibi adamı kokuttun kenarda kıvanç gibi kazmadan ortasaha atilla gibi kovadan kaleci yaratmaya çalışıyorsun :mad:
|
[B][I]Futbolda hataya yer yok,Yenilmek farklı birşey kendi kendini yenmek farklı birşey,Antep bizi yenmedi biz kendimizi yendik.Hocam sıkıntıları maç trafiğinin yoğunluğunu biliyoruz Atillayı bahara kadar dinlendirsen nasıl olur..[/I][/B]
|
hocam allah rızası içın şu atilla denen adamı oynatma artık,kufur etmeye bıktık,butun emekler,umutlar bu kova yuzunden heba oluyor,bundan saksı bıle olmaz,bereketsiz adam:mad::mad:
|
Rıza Çalımbay'a sonuna kadar güveniyorum.Çok zor şartlarda Sivassporumuzu geçen sezon ligde tuttuğu gibi bu sezon harika bir takım yarattı.
Ben Rıza Çalımbay'ı sadece 1 konuda eleştirmek istiyorum.Oyuncu değişikliklerinde çok geç kalındığını düşünüyorum.Maça Mehmet Nas ile başlarsak o yorulduğunda diri ,kuvvetli Kıvanç genelde onun yerine oyuna giriyor.Bence çok da mantıklı,yerinde bir taktik.İki oyuncu da kuvvetli,rakibe iyi pres yapan,çok koşan oyuncu.Ama bugün Kıvanç ilk yarıda sarı kart gördü.İlk yarıyı 1-0 önde bitirmişiz.Kıvanç sert,agresif bir oyuncu,sarı kart görme ihtimali yüksek..Kşeke ikinci yarıya Mehmet Nas ile başlasaydık.10 kişi kalmazdık belki de böylece. Rıza Çalımbay'ın geldiğinden beri oyuncu değişikliği yaparak oyuna müdahale etmekte sıklıkla geç kaldığını düşünüyorum. ne olursa olsun gene de kendisini çok takdie ediyor,başarılarının devamını diliyorum. Sadece Hikmet Karaman'ın sevinmesine üzüldüm.2.LİGDE YILLAR ÖNCE şampiyonluk mücadelesi verdiğimizde kendisi Çaykur Rizespor'u çalıştırırken ,ligin bitmesine 2 hafta kala Manisa'da Manisaspor'un 90 dakika sahada yürüyerek Çaykur Rizespor'a nasıl yenildiğini ve o maçtan sonra Hikmet Karaman'ın açıklamalarını,son haftada ise Süper Lig e çıkmayı garantilemiş Akçaabat Sebatspor'un Rize de Çaykur Rizespor'a nasıl yenildiğini ve Sivassporumuzun Süper Lig e çıkmasının nasıl engellendiğini benim gibi unutmayanlar ve asla unutmayacaklar hala var.Hikmet Karaman'ı bilen biliyor yani. |
Rıza hocam lütfen şu güzel futbol oynayan takıma yakışıcak bir kaleci alın
|
Böylesine kötü bir sahada sakatlanmadan maci bitirmek ,bence bir sans.Sanaii sehri Gaziantep´e yakismayan bu patates tarlasina benzeyen kötü sahada top oynamak,bilhassa kapali türübünün karsisindaki türübünün öntarafi tamamiyle camurdu cim diye birsey olmadigi gibi su ile kapli cukurlar vardi.Aslinda Antep suursuzca bastirdi,kendi kalemize attigimiz gole deginmek istemiyorum böyle sansizliklar futbolda oluyor.Fakat Attila´nin yedigi gol biraz düsündürücü.Kupa macinda Nihat´i tüm Türkiye ve Sivasspor taraftari gördü.Artik kaleyi ona devretme zamani gelmistir.Artik sanssizliklara firsat vermemeliyiz.Riza hoca Nihat´i ilk onbire alman Sivasspor taraftarinida memnun edecektir.
|
[B]Kimse Atillanın yediği golün mazur görülmesini falan savunmasın.Zirve yürüyüşünde senin bu hatayı yapma lüksün yok kardeşim.Haftalardır konuşuyoruz kalecimiz patlamaya hazır bomba diye ...
Kalede Nİhat Şahin en fazla bu hatayı yapar...Yazık hakikaten çok yazık ... Bu sene kalecilerden çektiğimiz yetti artık canımıza yeter bu kadar adam gibi çalışın adam gibi oynayın .Kimsenin kendi beceriksizliği yüzünden sahada çırpınan yırtınan futbolcuların zirveye yürüyen camianın emeğini çalma lüksü yok .Bir değil iki değil kafadan 6-7 puanımız bu beceriksiz ikili yüzünden gitti ...Yeter!!!!! Takımımız iyi hocamız iyi maşallah hepsine teşekkürler iyi gidiyoruz ama atilla borjan ikilisi size söylenecek sözümüz yok canımız çok yandı hem hakemler hemde sizlerin saçma hataları yüzünden ..Sırf bu saçma hatalardan ötürü maç değerlendirmesi yapamıyorum olan oldu yazık oldu ...Yenilgiyi haketmediğimiz bir rahat kazanabileceğimiz bir maçta kritik bir dönemeçte çok kez tekrarlanıp tat veren bu kaleci saçmalıkları yüzünden maç kaybetmemiz can sıkan nokta[/B] |
Riza hoca sonuna kadar hakli,gercekten bugun tum sanssizliklar bizi buldu.olur be Riza hoca gayseriyi yenip sanssizliklari telafi ettirirsin herseye ragmen sana guveniyorum,bugun cherny de cok sanssizdi yapacak birsey yok gecti artik onumuze bakmak zorundayiz
|
[QUOTE=KaanK;764753][B]Kimse Atillanın yediği golün mazur görülmesini falan savunmasın.Zirve yürüyüşünde senin bu hatayı yapma lüksün yok kardeşim.Haftalardır konuşuyoruz kalecimiz patlamaya hazır bomba diye ...
Kalede Nİhat Şahin en fazla bu hatayı yapar...Yazık hakikaten çok yazık ... Bu sene kalecilerden çektiğimiz yetti artık canımıza yeter bu kadar adam gibi çalışın adam gibi oynayın .Kimsenin kendi beceriksizliği yüzünden sahada çırpınan yırtınan futbolcuların zirveye yürüyen camianın emeğini çalma lüksü yok .Bir değil iki değil kafadan 6-7 puanımız bu beceriksiz ikili yüzünden gitti ...Yeter!!!!! Takımımız iyi hocamız iyi maşallah hepsine teşekkürler iyi gidiyoruz ama atilla borjan ikilisi size söylenecek sözümüz yok canımız çok yandı hem hakemler hemde sizlerin saçma hataları yüzünden ..Sırf bu saçma hatalardan ötürü maç değerlendirmesi yapamıyorum olan oldu yazık oldu ...Yenilgiyi haketmediğimiz bir rahat kazanabileceğimiz bir maçta kritik bir dönemeçte çok kez tekrarlanıp tat veren bu kaleci saçmalıkları yüzünden maç kaybetmemiz can sıkan nokta[/B][/QUOTE] yigido bir takimda defans ta sikinti varsa kaleciler bu tur hatayi yapar bu sadece sanssizlik tir her kalecinin basina gelir boyle seyler fazla takma kafani |
atilla yetersiz navratil onun hatalarini kapatmasa puanimiz daha asagida olabilir
|
Riza hoca artik olan olmus bunlarin kulaklarini nasrettin hoca hesabi önceden cek testi kirildiktan sonra ceksen ne fayda:mad:
|
Riza hoca önümüzde kayseri maci var bari onun tedbirini al ayni duruma düsmüyelim
|
[B]1.hata kıvanç gibi hırslı bir oyuncu ilk yarıdan sarı kart yemisse 2.yarı onu hala oyunda tutmak bir riskdir ve bu riskin sonucunu gorduk.
2. hata kağan tamam güzel oynamış olabilirr ama oyuna top sokması çok çok kötü orta açmayı bilmiyor gibi.. 3.hata şu golü hangiii kaleci yemiştir ? ya bir profesyonel oyuncu bole gol yerse biz ona ne kadar güvenebiliriz ? bizi sezon sonuna kadar taşıyabilir mi ? diyicek pekde söz yok sozün bittigi yerdeyiz.[/B] |
İnşallah bugünkü maçtan sonra takımın ritmi bozulmaz aynı sistemle etmeli takım ama sol bek ve kaleci süperlig düzeyinde değil bir çare bulmak zorunda hoca rajnochu bekte oynatır muratı göbeği mi alır bilmem ama kağan'ın çok eksiği var 2.ligde bile zor oynar
|
Sıkıntı yok beyler kazadır oldu bitti bu maçtan ders çıkarıp nihatı kaleye geçirmesi lazım rıza hocanın cernyde bu hafta ilk 11 de başlatılmayıp yerine pedriel oynamalı cerny 3 haftadır kötü bi aklını başına alır böylece bakalım navratilsiz savunmamız ne yapcak.murat inş iyi oynar
|
bugünki maca söyle bakmaliyiz düz ve bombos yolda kaza yaptik.
haa bu arada takimimiz kötü mücadele etmedi bazen hesapta olmayacak kadar hatalar bir macta olur vede iyi götürdügümüz maci kaybedebilirz. herseye ragmen herzaman arkandayizz |
HOCA KALECİ AL KALECİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! görmüyomusun ya kalecimiz yok atillayla bu iş gitmezzzzz çıldırdım resmen ya her maç yapıyor adam resmen şu takıma kaleci al !!!!!!!
|
hocam bu kivanc arkadasimiz cok vurdum duymaz ve bencil oynuyor senin sari kartin var orta sahada gereksiz bir tekme, bunu daha onceki maclardada yapti lutfen onlem alin bu arkadasa boyle olmaz..
|
Eger Sivasspor bir yere ulasmak istiyorsa yani sampiyonluga oynamak istiyorsa,
o zaman atilla kazmasi gibi, kagan sipasi gibi oyunculari oynatmayacak. Ve her geleni gideni yenecek baska yolu yok zaten :mad: |
Hocam canın sağolsun, geçen yıl bu takımı kimse sahiplenmezken sen geldin ligde tuttun. Bu sezon başında düşeceğiz korkusu yaşarken bize aldın ta yukarılara taşıdın. Sen bu toprağın çocuğusun, bu toprağın diliyle konuşur, bu toprağın dilinden anlarsın. Biz takımımızın başında senin olmandan dolayı mutluyuz. Seninle Sivasspor'un iyice yerleştiğimiz bu lige tamamen kök salacağını ve seninle alacağımız kupalarla bu ligin en büyüklerinden birisi olacağımızı biliyoruz. Antep maçı da varsın nazarlığımız olsun. Senin canın sağolsun.
|
kaleci al kaleci al diye mesaj yazıyorsunuzda 3 tane kaleci aldık iyi cıkmadı rıza hoca ne yapsın yeni kaleci alsan onunda elimizdekiler gibi olmayacağı ne malum sonra liğlerin bitmesine 1.5 ay kaldı sonra büyük ihtimal bizi ligden düşürecekler bu saatten sonra futbolcu almak akıl kari degil eldekileri tutmak lazım ..
|
Ahhhhhh atillla ahhhhh olum 8 yasinda ve yedigin gollerde isyan etti gerisini sen dusun kendi kendimizi yendirdik ya buna yanarim offfffffffff offfffffffffff
|
Hocam neden Nihat'a şans vermiyorsun ?
Sadece bunu cevapla bu basın toplantısında yeter bize ... |
[QUOTE=alperen2009;764776]hocam bu kivanc arkadasimiz cok vurdum duymaz ve bencil oynuyor senin sari kartin var orta sahada gereksiz bir tekme, bunu daha onceki maclardada yapti lutfen onlem alin bu arkadasa boyle olmaz..[/QUOTE]
Kadir Eskişehir maçında sarıyı görünce aha şimdi ikinci sarı üstüne kırmızıyı görür dedim aynen bugün de Kıvanç için kimse sarı görmez bu ikinciyi görür dedim var bir şeyler bence şansızlık olamaz bu kadarı da teknik heyet uyarmıyor ya da bunlar takmıyor |
futbolcular isyan etsın atilla ya karşı emeklerını bu adam çalıyor,forvetler kumbara atilla ya yetişemıyor:mad:
|
[B]:) soyle yorumlari okudumda gülesim geldi,ya arkadslar kivanc takimin bel kemigi en mücadeleci oyuncumuz... atillanin pozisyonu saha sartlarindan dolayi gerceklesti hatali tabiki,riza hocaya kiziyorsunuz borjan orta sahaya kadar cikiyordu gonderdi elde var alisan odaha cok tecrubesiz miy macinda iyidi ama tecrube sifir.... yenince iyi yenilice kötü takimiz yapmayin cok sükür o zeminde oyuncularimiz sakatlanmadi...grosicki yine harikaydi[/B]
|
Arkadaşlar lütfen Kayseri maçında Atillayi tribune çağırın ve ona moral verin.Çok genç bir kaleci tabii ki hata yapacak.2. Golü yemeden önce 2 tane %100luk golleri çıkardi.Atilla ister miydi böyle basit bir hata yapmak..Kalecimize güvenmeliyiz..Ona güvendiğimizi belli edin ki Özgüveni yerine gelsin.Lütfen kimse bana önceki maçlarda ki hatalarını hatırlatmasın ben hepsini çok iyi biliyorum...
|
bu sahada futbol oynamak mucizeydi 3 serefsiz kulupten biri bu sahada oynasaydi ortaligi yikardi bu medya. !
nazar degdi takimimiza nazar boncugu olsun bu . |
[B][QUOTE=burak58as553;764799]Arkadaşlar lütfen Kayseri maçında Atillayi tribune çağırın ve ona moral verin.Çok genç bir kaleci tabii ki hata yapacak.2. Golü yemeden önce 2 tane %100luk golleri çıkardi.Atilla ister miydi böyle basit bir hata yapmak..Kalecimize güvenmeliyiz..Ona güvendiğimizi belli edin ki Özgüveni yerine gelsin.Lütfen kimse bana önceki maçlarda ki hatalarını hatırlatmasın ben hepsini çok iyi biliyorum...[/QUOTE]
Ne genci kardeş, Atilla 31 yaşında futbolun son demine gelmiş bir Yumurtacıdan başka bişey değil...Bu takımda onun yeri yok hiç öyle tribüne çağıırın falan demeyin...Adam bütün takımın emeğini 5 dakikada hiç etti...Her yan topta bir facia bir de yumurtlama huyu var, sanırım kayseri maçında 6-2 yenildiğimiz maçta da krtiik bir anda frikikten rahatlıkla alalcğı topu içeri almış maç 3-1 olmuştu ve kopmuştu...Atilla bu takımın kalecisi değil bunu görün artık...Burdan Rıza hocaya sesleniyorum...Bu Borjan ve Mal Atillaya verdiğin şansı 3 maç da Nihata ver, en azından o genç kaleci 3 -4 maçta zaten iyi bir kumaşı avrsa kendini gösterir..Hata yapsa bile en azından bu tecrübeli mal yumurtacı atilladan iyidri ve en azından onun kadar kredisi vardır.. Bugünkü maça gelecek olursak bi mağlubiyetle hocamıza ve takıma asla kızmıyorum zira 10 maçtır yenilmeyen ve ilk 4 ü zorlayan da bu takım...Bugünkü maç inanılmaz şanssızlıklar ve atillanın mallıklarıyla doluydu...Yalnız Rıza hoca Kamili oyuunndan allarak en büyük hatayı yaptı, zira bugünkü maçta belki de sezon başından beri en iyi Kamil sahadaydı... Bir de Rıza hoca Kıvançı kart konusunda uyamrmalı çok çabuk ve ucuz kartlar görüyor mesela ilk sarı akrtı çok amatörceydi, 2.si belki pozisyon gereği atağı kesme adına doğruydu ama çok akrt sorunu olan bir oyuncu, yoksa kötü oyuncu değil...Özetle bugünkü maçın en üzücü tarafı bizim bütün golleri atarak antepe maçı vermemiz ve antepin hiçbişey oynaamadan maçı almasıydı...[/B] |
ARADA SIRADA OLACAK BÖYLE KAZALAR.ÖNEMLİ OLAN HATALARDAN DERS ÇIKARTIP YOLUMUZA DEVAM ETMEKTİR.
RIZA HOCAYA GÜVENİYORUZ. |
Macın üzüntüsü busaate kadar beni kahrediyordu Sizler gibi yiğidoları gördüm icim rahatladı biraz.bir mac yüzünden Rıza hocaya laf edenler cıkar diye düsünmüstüm yanılmısım.Bu birlik beraberlik güven olursa daha yeni nice galibiyet serileri yaparız.Tek üzüntüm Hikmet karaman gibi insanları millet birsey sanacak.
|
Aslında sadece Atilla'ya yüklenmek doğru değil kalemize gelen gollerin hazırlanışında ve kornere gidişinde Kıvanç ve Kadir'in pas hataları ve top kayıpları neticesinde gerçekleşmiştir.
|
[B][QUOTE=35gürün58;764809]Aslında sadece Atilla'ya yüklenmek doğru değil kalemize gelen gollerin hazırlanışında ve kornere gidişinde Kıvanç ve Kadir'in pas hataları ve top kayıpları neticesinde gerçekleşmiştir.[/QUOTE]
gürünlü abi bu sadece bugünkü bir olay değil ki sezon başından beri kaleci sorunumuz var bu atilla kaledeyken hep endişeli endişeli izledik maçları...yan top zaafiyeti üst düzeyde eliyle oyun kurma desen sıfır ve mental olarak inanılmaz eksikleri var...mesela ilk yarıda kayseri maçında da rahatlıkla eliyle tutacağı topu içeri almıştı...o yüzden bu sadece bugüne mahsus birr durum değil, bu iş artık atillayla falan yü-rü-mez...[/B] |
macin ozetini simdi izledim cok uzuldum gercekten cok sansiz mac kaybetmisiz ama kimseyi yerden yere vurmaya gerek yok olacak boyle kazalar onumuzdeki maclara daha iyi hazirlanip bu maci unutmamiz lazim
|
[B]Burda kaleciye eleştirenler cok biliyorlarsa gitsinler kendileri Sivasspor kalecisi olsunlar..[/B]
|
koskocaman antepın sahası bızım 4 eylulun yanın dakı sahadan bınlerce kez kotu ..zemın de antep ten yanaydı hersey antepden yanaydı yemın ederım en çok uzuldum maç bu maç oldu 3 senedır
|
Suç Atilla'da değil oynatanda Yani Rıza Çalımbay'da..
Suç Kıvanç'ta değil oyuncuların sahadan atılmasına bir türlü çare bulamayan Rıza Çalımbay'da.. Suç Kaan'da değil uzun süredir Kaan'ın futbolunda ilerleme sağlayamayan Rıza Çalımbay'da..... Çözüm.... Herşeyden önce yönetimin Rıza Çalımbay'a sormadan iyi bir kaleci almasında ve Rıza Çalımbay'a " bu kaleciyi oynatacaksın" talimatı vermesinde... Ayrıca futbolculara bir psikolog bulunup onlara sarı,kırmızı kart görmemeleri için psikolojik destek sağlanmasında.. İlaveten iyi bir alt yapı hocası bulunup Riza Çalımbay'dan bağımsız olarak acemi ve genç futbolcularımızı Kaan Gibi Murat gibi eğitmek için çaba gösterilmesi.... Rıza Çalımbay'a tek sorum ise Eskişehir'de hiç oynatmadığın Atilla'yı hangi nedenle Sivasspor'da birinci kaleci yaptığın??? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:59. |