![]() |
Toraman Taraftarlarla Tartıştı
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/diger/1.itoramann.jpg[/IMG]
Süper Lig'in 26. haftasında Sivasspor ile karşılaşan Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Toraman, maç sonrası Sivaslı taraftarlarla tartıştı. Sivasspor-Beşiktaş karşılaşmasının bitiş düdüğü ile birlikte Sivasspor taraftarı aslen Sivaslı olan ve ailesi de Sivas'ta yaşayan İbrahim Toraman'ı ıslıkladı. Sinirlenen oyuncunun soyunma odasına girerken, Sivassporlu taraftarlara küfür ettiği gözlendi. Sinirli oyuncuyu Teknik Direktör Carlos Carvalhal sakinleştirmeye çalıştı. Sporx |
Cevap: Toraman Taraftarlarla Tartıştı
ş...iz sen nası sivaslısın ...
|
Böyle Sivasli nin Ben ***** **** Hadi koçum şimdi evine git
|
Süper Lig'in 26. haftasında Sivasspor ile karşılaşan Beşiktaş'ın kaptanı İbrahim Toraman, maç sonrası Sivaslı taraftarlarla tartıştı.
Sivasspor-Beşiktaş karşılaşmasının bitiş düdüğü ile birlikte Sivasspor taraftarı aslen Sivaslı olan ve ailesi de Sivas'ta yaşayan İbrahim Toraman'ı ıslıkladı. Sinirlenen oyuncunun soyunma odasına girerken, Sivassporlu taraftarlara küfür ettiği gözlendi. Sinirli oyuncuyu Teknik Direktör Carlos Carvalhal sakinleştirmeye çalıştı. |
...senın kadar ..... bır adam olamaz tamam anladk ekmeyını yedıgın takım ıcın oynarsın ama memleketıgın takımana taraftarına saygılı olmalısn .........
|
ayenen kardeşim tmm takımın için ter döküosun insan kendi memleketine küfür edermi ya
|
Bu Karakter yoksunu adam için konuşmayalim sivas gelince B..... .......
|
Burdan şunuda söylüyüm Sivasli olupta beşiktaş tarafin dan maç İzleyen kani Bozuklar K... mu ??
|
yeter ibrahim toraman yeter
|
[B]Ne olursa olsun yaşanılanlar hiç hoş değil.
Sebep yokken 58'i çıkarttın birşey demedik, her Sivasspor maçında Mehmet YILDIZ'la yaka paça kavga ettin, İnönüde ki maçlarda taraftarını galeyana getirtip Sivas'a ve Sivasspor'a olmadık sözler söylenmesine neden oldun. Kendi şehrinde küfür yemek hoş değildir elbet ancak aynı hassasiyeti İnönü'de ki maçlarda şehrine Sivas insanına ağır hakaret edip küfür eden taraftarına karşı aynı duyarlılığı gösterseydin.[/B] |
iyi de kardeşim bizim taraftarın suçu yok mu.
toramanı, kendi şehrinizin çocuğunu ıslıklamakla ne geçiyor elinize. bir maç olsa neyse her maç aynı şey. o da isyan etti sonunda. taraftarımıza yakışmıyor gerçekten. |
Bu adamla bizim problemimizi bilen varsa lütfen yazsın.
|
yazık bu kadar saygısız bi adam olamaz 58 numarayı çıkartarak en iyisini yaptın o forma sana yakışmıyordu
|
Öncelikle Sivas Sporu Tebrik ediyorum.Çok iyi oynamasalarda maçın hakkı beraberlikti.Son Dakikalarda üstün olan bizdik.İbrahim TORAMAN'a gelince Ben Büyüktakımlardan BEŞİKTAŞ'ı tutan bir adamım ama oldum olası bu İbrahim TORAMAN'ı sevemedim.Başka takımlara gelince nal toplar futbolcu bozuntusu,Sivas Spor'a gelince aslan kesilir.Tamam oynadığın takıma çalışacan,ekmek yediğin yere narkörlük et demiyoruz.Sadece Adam ol diyoruz.Gerçek Yiğido olsaydın seni sahaya çıkarken ıslıklamazlar,ibo buraya işte takım işte futbolcu,Sivas Seninle gurur duyuyor diye tezerruat yaparlardı var git artık sen düşün halini ve Sivas'taki değerini.Birde şu 58 numaralı forma olayın varya o sana yakışmaz üstünde hiçde iyi durmaz,çünkü adama yakışır 58 numaralı forma,sana değil koçum.:mad:
|
Önemsemeyin beşiktaştan kovulunca anlar Sivasın kıymetini
|
"Oğlum,
Ben sana VEZİR olamazsın demedim ki , ADAM OLAMAZSIN dedim ! " |
Yok yok... Biz ancak netten protesto ederiz.. Devam gidin siz malum şahsın internet cafesine devaam devaaam... sonra maçta yuhalıyın formda eleştirin. Zaten bu şahıs yılda 2 maç yapar ikiside Sivas maçlarıdır. Sedat BAYRAK gibi bırakın memleketi eski takımı Ankaragücüne gol attıgında sevinmeyecek tarzda bi adam degildir kendisi.. ama yok yok Siz gidin 5 lirada siz koyun cebine!
|
5 parmağın 5i bir değil...
|
[B] Böyle küçük insanları konuşmaya bile değmez iki gün sonra boşta kalacak beşiktaş istemeyecek sivassporada sakın gelme seni istemiyoruz sivassporun yanından bile geçme hakemde tam ş....di. [/B]
|
[B] Elin birezilyalısı 58 numaralı formayı giyiyor mehmet yıldız 58 giyiyor bu ... çıkardı attı sanki ona sivas ı temsil et diyen olmuştu sivas senden utanıyor [/B]
|
[QUOTE=Besyo_cu;767474][B]Ne olursa olsun yaşanılanlar hiç hoş değil.
Sebep yokken 58'i çıkarttın birşey demedik, her Sivasspor maçında Mehmet YILDIZ'la yaka paça kavga ettin, İnönüde ki maçlarda taraftarını galeyana getirtip Sivas'a ve Sivasspor'a olmadık sözler söylenmesine neden oldun. Kendi şehrinde küfür yemek hoş değildir elbet ancak aynı hassasiyeti İnönü'de ki maçlarda şehrine Sivas insanına ağır hakaret edip küfür eden taraftarına karşı aynı duyarlılığı gösterseydin.[/B][/QUOTE] terbiyesiz adamdan daha ne beklenir. |
[B]soranlara hatırlatalım..(!)
mesele ne 58 numara , ne de Sivas'ı sevip sevmemesi..Sivasspor'u yakından takip edenler bilir..toraman biyerlere gelmişse azda olsa çokta olsa yediği ekmeğin , içtiği uyun doğduğu memleketinin katkısı vardır.. peki o ne yaptı..Sivasspor maçlarında memleketinin formasını giyen oyuncuların boğazına sarıldı , kavga etti , küfür etti..giydiği formayı destekleyen taraftarı galeyana getirdi küfür ettirdi..o kadar gururluysa memleketine ana avrat sövenlere ses çıkarsaydı..bırakın bu işleri ya.. peki gelelim bugüne kimse ona ses çıkarmazken , henüz maçın başında yaptığı hareket ortada..ya o ayak kırılsaydı..ya bağlar kopsaydı..burada suçu ne diye soranlar aynı şeyleri yazacak mıydı..bu herif geçen hafta kadıköy'de bu kadar hırslı mıydı ? giymesin 58'i felan istemiyorum..zoruma felanda gitmiyo..ibrahim toraman giymiş ya da giymemiş benim için bişey ifade etmiyo..amaa memleketinin insanını gurbet ellerde aşşağılamak , yanına gelip sohbet etmek isteyen hemşehrisine tek kelam laf etmeyip terslemek yanlış işler..kardeşi , babası , anası buradan ekmeğini yiyor, suyunu içiyor..insanda biraz gurur biraz arlanma olur..bunları toraman'da aramak doğru bişey mi ? buyurun kararını siz verin..[/B] |
aslını inkar edene ne derler ....? bırakın gerisini
|
[B]Yıllardır karaktersizlik ve çirkeflik tahtını Sivasspor maçlarında hiçkimseye bırkamayan Toramanın bugünkü olayına açıkçası hiç şaşırmadım...Bi sporcu ilk önce ahlaklı olacak yani adam olacak...Bazıları Toraman meselesi nedir niye böyle falan diye sormuşlar -belki de hakketen bilmeyenler vardır- bu topçu bozuntusu İnönüdeki maçta Mehmet Yıldızı yaka paça adeta dövmüş, bütün tribünleri galeyena getirmişti..Güya o zaman 58 giyordu ve neden se ertesi sene 58 de sırıtndan çıakrdı, iyi ki de çıkarmış..Bjkde oynuyo kaptan oldu ya Sivassporu ve sivaslı oyuncuları ve taraftarları tepelerden görmeye kalkıştı..Burdaki ve İnönüdeki her maçta aşırı tepkileri ve özellikle de hakeme daima itiraz etmesi kendisini iyice antipatik yapmıştır...
Son SÖZ: Vezir olursun, vali olursun, teknik direktör olursun, milletvekili olursun ama ADAM olamazsın Toraman!!![/B] |
[QUOTE=şarkışla 58;767477]Bu adamla bizim problemimizi bilen varsa lütfen yazsın.[/QUOTE]
Kisilik bozuklugu ve kompleks ,Sivas´lilari öcü gibi görmesine neden oluyor.Cok yazik.Bir gün gelecek Besiktas onu kapinin önüne koyacak,ozaman I.Toraman bir hic ve koskocaman bir SIFIR olacak.Bundan haberi yok.Iyi insanlar yillar gecsede iyilikleriyle anilirlar.Fakat onun gibi tipler asla ilgi görmezler.Her insan ektigini bicer misali bu dünyada yaptiklarinla anilirsin.Kendisini begenmis bir havaya bürünmesi ona birsey kazandirmaz ,bilhassa kaybeden o olur. |
Toraman seni Sivasta görmek istemiyoruz artik 58'i giy adam ol öyle gel...
|
[B] kale almaya bıle gerek yok ıslıklamaya falan gerek yok sonra kendını birşey sanacak[/B]
|
Yazik cok yazik toroman wlin gavuru 58 numarali formayi sanla serefle seve seve tasirken sen cikardin tabi senin dusuncen ama sen benim yigidilarima kufur edemessin adamin g.....nu keserler ha bide unutmadan sen cikardigin o 58 numaraya kurban olyav.......k
|
sivaslı değilsin sen kansız herif namert herif adi herif ailenide al çek git SİVASIMDAN bilica senden daha SİVASLIDIR
|
[QUOTE=KaRiZmA YiĞiDo;767479]Öncelikle Sivas Sporu Tebrik ediyorum.Çok iyi oynamasalarda maçın hakkı beraberlikti.Son Dakikalarda üstün olan bizdik.İbrahim TORAMAN'a gelince Ben Büyüktakımlardan BEŞİKTAŞ'ı tutan bir adamım ama oldum olası bu İbrahim TORAMAN'ı sevemedim.Başka takımlara gelince nal toplar futbolcu bozuntusu,Sivas Spor'a gelince aslan kesilir.Tamam oynadığın takıma çalışacan,ekmek yediğin yere narkörlük et demiyoruz.Sadece Adam ol diyoruz.Gerçek Yiğido olsaydın seni sahaya çıkarken ıslıklamazlar,ibo buraya işte takım işte futbolcu,Sivas Seninle gurur duyuyor diye tezerruat yaparlardı var git artık sen düşün halini ve Sivas'taki değerini.Birde şu 58 numaralı forma olayın varya o sana yakışmaz üstünde hiçde iyi durmaz,çünkü adama yakışır 58 numaralı forma,sana değil koçum.:mad:[/QUOTE]
[B] BİRİNCİSİ BJK Yİ TUTUYORSAN GİT BJK SİTESİNDE YORUM YAP İKİNCİSİ TEK BÜYÜK TAKIM SİVASSPORDUR BUNUDA AKLINA SOK BENCE BURDA BÜYÜKLERDEN DİYE BAHSETME BÜYÜK DEDİĞİN TAKIM 8-0 YENİLMEZ REZİLLER NE ZAMAN BÜYÜK OLDU [/B] |
:mad:SİVAS milletinin içinde öyle karaktersiz adi insanlar varki vekil olupda kendi şehrinin şapkası yerine fb şapkası giyenmi dersiniz ,sivaslı olupda aklınca gocunup ankaralı bilmemne diye geçinenmi dersiniz ,annesi babası sivasın ekmeğini yediği suyunu içtiği halde türkiyedeki kanı bozuklarla bir olup şehrine küfredenmi dersiniz,büyük takımların taraftarlarıyla bir olup kendi memleketinin takımına küfredenmi dersiniz vs vs:mad: bazı insanların azıcık kanı bitlendimmi bitarafı kalkar ibrahim toramanda öyle tiplerden biri :mad:sorun 58 giyip giymemesi değil sorun adam olmaması karakter zaafı olması elin brezilyalı bilicasına ,yozgatlı mehmet yıldıza,trabzonlu sedata öyle güzel yakışıyorki 58 sivasa gol atan mehmet yıldız yuhlanmıyorsa ,yine sivasa gol atan sedat yuhlanmıyorsa ibrahimin ben ne yaptım nerede hata ettim diye düşünmesi lazım suçu sivaslılara atmaması lazım :mad:
|
bu **** hep takımında sakat veya yedek kalırdı nedense hep bızım baclarda ortaya cıkıyo s.... ****nın yuzunden taraftarımız ceza almaz ınsallah
|
[B]Sivaslı olunmaz Sivaslı dogunur :
Sivaslı dogabilrisin ama Sivaslı olamazsın sen TOROMAN.[/B] |
adamı 90 dakika ıslıklayın küfür edin kartopu atın ana avrat bacı ne gelirse sövün sonrada vay taraftara niye küfür ettiii..hiiç suçu kendinizde aramıyorsunuz sütten çıkmış ak kaşıksınız..adam gitmiş oralarda bizleri temsil ediyor müthiş karakter sahibi tarftarımız ve çok muhterem kaliteli !!!!! TARAFTAR GRUBlarımz 90 dakika sövüyor...haa iboda yanlış yaptı onları muhatap almakla yakışmadı kendine orası ayrıı....şimdi derler kesin akraabsı hiç alakam yok kendiyle hemşerisi olarak yazıyorum :mad::mad:
|
[B][QUOTE=akkara58;767542]adamı 90 dakika ıslıklayın küfür edin kartopu atın ana avrat bacı ne gelirse sövün sonrada vay taraftara niye küfür ettiii..hiiç suçu kendinizde aramıyorsunuz sütten çıkmış ak kaşıksınız..adam gitmiş oralarda bizleri temsil ediyor müthiş karakter sahibi tarftarımız ve çok muhterem kaliteli !!!!! TARAFTAR GRUBlarımz 90 dakika sövüyor...haa iboda yanlış yaptı onları muhatap almakla yakışmadı kendine orası ayrıı....şimdi derler kesin akraabsı hiç alakam yok kendiyle hemşerisi olarak yazıyorum :mad::mad:[/QUOTE]
hadi bugün böyleydi ya bundan öncesinde de inönüde de mi 30 bjkliyi susturup tormana küfreden de mi bu taraftardı...karakterli ve gerçek bir profesyonel olsa ve sivaslı olup burdaki insanın yapısını tahmin edebilse 1 kere olan olaydan sonra işi uzatmaz ortamı ve seyriciyi daha da gerecek hareketlerden ve davranışlardan kendi kaçınırıdı..Ama yok o bjkde oynuyor oranın kaptanı ya ona dokunmak söz söylemek haşaaa ne haddimize!!! Şimdi daha iyi anlıyorum ve hiç sevmediğim İBRAHİM ÜZÜLMEZE hak veriyorum adam bunun gibi karaktersizle boşa kavga etmemiş! Sana bir de Murat ERDOĞAN diye bir topçumuz vardı onu hatırlatıyorum..Şu an MANİSADA ama belki biliyorsundur hala Sivas taraftarının en sevdiği ve Sivasa geldğinde en çok alkışladığı topçudur..Neden mi cevabı çok basit: Futbolcu olmak başka ADAM olmak başkadır!!![/B] |
ibrahim toraman sivasspora cok faydalari dokundu bilenler bilir...
adam 58 numara giyiyordu taraftarlar yuhaliyordu sivasdaki maclarda.58i cikarti ama adam sapina kadar sivasli. bizim taraftara gelince bence suclu toraman degil kendini bilmeyen taraftardir. toraman süper defans... ama sivasimizin isi bu kendi adamini birakir onun bunun adamini sever. malesef bu kanimizda var... olsun yinede en büyük sivas... |
geldigimiz duruma bak açikcasi çok uzuluyorum ama ibrahim toraman adam degilmissin
ISTANBUL p.... seni :mad: |
[QUOTE=HALIL;767550]geldigimiz duruma bak açikcasi çok uzuluyorum ama ibrahim toraman adam degilmissin
ISTANBUL p..... seni :mad:[/QUOTE] çok sinirliyim kusuruma bakmayin ama bizleri bu duruma soktugu için ibrahim toramani ayakta alkisliyorum |
onu bunu bilmem abi taraftar gruplarımız bayanın yanında küfür edilmeyeceğini bilmeliii hele hele biri çıkıp avazı çıkana kadar küfür edip amigoluk yağıp diğer et yığınlarıda onun arkasından gitmemelii karakter sahibi olmalı elinn oğlu ne yaparsa yapsın önce karakter sahibi olmalıyız ardına da muhsinler ölmez vatan bölünmez diye bağırdılar...vay bee ne karaktermiş ne mideymiş arkadaş bari o adamı ondan sonra ağzına alıp kendini rezil etme !!!! :mad:
|
koneze bak sen buyumuste kufur etmeyi ogrenmis
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:41. |