SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Fenerbahçe 4-2 Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33687)

Ozan5858585858 09.02.2012 19:33

Fenerbahçe 4-2 Sivasspor

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34473&token=44578][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34473&token=44578[/img][/url]

[B]2011-2012 SEZONU SPOR TOTO SÜPER LİG 27. HAFTA KARŞILAŞMASI

Yer= Şükrü Saracoğlu Stadyumu KADIKÖY/İSTANBUL

Tarih=18 Şubat 2012 Cumartesi
Saat=19.00
[B]Maçın Hakemi=BÜLENT YILDIRIM[/B]

NOT=Fenerbahçe Beşiktaş Maçındaki Küfürlü Tezahüratlar Nedeniyle 1 Maç Seyircisiz Maç Cezası Aldı.Bu Maçı Bayanlar ve Çocuklar Ücretsiz İzleyebilecek.

_____________________SİVASSPORUMA BAŞARILAR_____________________[/B]

hasanim58 09.02.2012 19:46

Cevap: Fenerbahçe-Sivasspor

Kazanmak zorunda oldugumuz bi mac insallah sans bizden yana olur ve gulen taraf biz oluruz

engin2609 09.02.2012 19:59

[B]Fenerbahçe takımı her maçta ilk yarı iyi oynayıp 2. yarı dökülen bir takım biz ilk yarıyı iyi bir sonucla kapatabilirsek 2. yarı maçı kopartabiliriz ben burada en az 1 puan bekliyorum [/B]

ekrem5810 09.02.2012 20:22

şans bizdenyana maç seyircisiz oynanacak...

58 SiVaSıM 58 09.02.2012 20:30

bu maçta uğura çook iş düşecek stochu tutması lazım stocha önlem alsak yeter fb çok kötü oynuyor.kamilin performansı çok önemli bu 9 günlük dinlenme futbolcularada çok iyi gelecek maçta seyircisiz şanslıyız bu anlamda en az 1 puan almak şart!!!

sivaslıadem 09.02.2012 20:35

yenilmeyek yeter düşüncesindeyim
Maç kadikoyde ve fb nerdeyse yıl ile tabir edilecek uzunlukta bir zamandır evinde yenilmiyor ve biz de hiç kazanamadık deplasmanda
Maçın favorisi değiliz bu bizi rahatlatacak ama fenerin bu kadikoyde yenilmezlik serisine de artık son verme zamanı tıpkı sivasta serisini bitirdigimiz gibi

58tugay58 09.02.2012 20:48

biz gidebilomuz maça

serkan_ozcan58 09.02.2012 21:18

seyircisiz oynanması bizim için avantajlı stochu durdurup erken gol yemezsek eğer fenerin direnci yıkılmaya başlıyacaktır.bu durumu lehimize çevirip hızlı oyuncularımızla sonuca gitceğimizi düşünüyorum...3 puan zor belki ama puan alacağımıza inanıyorum

savaş2 09.02.2012 21:22

[QUOTE=Besyo_cu;767442][B]Fenerbahçe taraftarı ile bütünleşerek oynayan bir takım, şike olayları nedeniyle taraftar daha da takımına sahip çıkmaya başladı ve Sow transferi bu durumu daha da arttırdı. Maçın Bayanlar ve cocuklar ile izlenecek olması bizim için daha iyi.

Fenerbahçe defans hattı hiç iyi değil neredeyse lig bitecek bir türlü uyum sağlayamadılar. Stoch'un önünü iyi kapatmamız gerek. Mutlaka gol atacağımızı düşünüyorum. Beraberlik güzel sonuç olur 1 puan alır döneriz.[/B][/QUOTE]

***yukarıdakilerin hepside doğruda en önemilsı hakemleri unutmuşsun arkdş

antik58 09.02.2012 21:25

SİVASSPOR istanbul takımlarıyla oynadığında çok çekingen oynuyor zor maç olacak ama SİVASSPORumuz beşiktaş maçının ilk yarısındaki gibi oynarsa işimiz zor...

savaş2 09.02.2012 21:26

[QUOTE=sivaslıadem;767457]yenilmeyek yeter düşüncesindeyim
Maç kadikoyde ve fb nerdeyse yıl ile tabir edilecek uzunlukta bir zamandır evinde yenilmiyor ve biz de hiç kazanamadık deplasmanda
Maçın favorisi değiliz bu bizi rahatlatacak ama fenerin bu kadikoyde yenilmezlik serisine de artık son verme zamanı tıpkı sivasta serisini bitirdigimiz gibi[/QUOTE]

***fenere ilk leri biz gösteririz sen merak etme arkdş

yeniceri_can 09.02.2012 21:39

[B]kaybetmek kolay , kazanmak olay..[/B]

DoomsDay58 09.02.2012 21:39

Oyu duygusal olarak Sivassporuma verdim ama öyle geliyor ki çok zor maç olacak...

DOGU_BEY 09.02.2012 21:47

[B]Yenilmeden dönmek yani 1 puan güzel olur...Galibiyetle dönmek ise 6 puan değerinde olur...Maçın seyricisiz olması avantaj...[/B]

KaRiZmA YiĞiDo 09.02.2012 21:47

Fenerbahçe'yi Şükrü Saraçoğlu'nun çimlerine gömelim Yiğidom Sana Kadıköyde Zafer yakışır haydi taraftarsız şu Fenere gününü göster,4 Eylül'de diz çöktürdün,kadıköyde süründür şimdi.Başarılar Sivas Sporum sana

kara 09.02.2012 21:49

[B] Bu kadar kötü durumda olan beşiktaşı yenemiyorsan feneri sahasında yenmeyi beklemeyin kimse kusura bakmasın. [/B]

MeXeS58 09.02.2012 21:51

[B] stoch'u durdurursak onemlı bir iş yapmış oluruz bir puan iyidir[/B]

MeXeS58 09.02.2012 21:53

[QUOTE=KaRiZmA YiĞiDo;767517]Fenerbahçe'yi Şükrü Saraçoğlu'nun çimlerine gömelim Yiğidom Sana Kadıköyde Zafer yakışır haydi taraftarsız şu Fenere gününü göster,4 Eylül'de diz çöktürdün,kadıköyde süründür şimdi.Başarılar Sivas Sporum sana[/QUOTE]

[B] sen az once toramanın haberınde 'buyuklerden bjk' yı yuttugunu soyluyordun hayırdır ne oldu sıvassporum falan ne ayak???[/B]

58MUAMMER58 09.02.2012 22:16

:DKADIKÖYDE STAD hınca hınç kadın ve çocukla dolacak pislik küfürbaz oğlan fb lilerin olmaması avantaj maç beleş sivaslı fb liler kadın ve çocuklar girecekler :Dmaça gelince fb nin serilerine sivasspor son veriyor bizle başlayan seri bizle bitiyor yine öyle olacaktır bakmayın bjk maçına takım inanılmaz yorgun dinç geleceğiz fb de dikkat edilmesi gereken stoch ve alex var diğerleri kazma eger erman groseçki eneramo cerny biraz dikkatli ve istekli oynasın yeter haa kadıköyde hakemler inanılmaz şekilde fb yi tutuyor bu maçtan puan alacaksak adam gibi eyyamcı olmayan yavşak olmayan iyi bir hakem verilmesi lazım ben enkötü berabere kalırız diye düşünüyorum:D

şarkışla 58 09.02.2012 22:36

Gözünüzü hiçbirşey korkutmasın.Tabi ki zor maç ve zor olacak ama kazanacağız.fb sadece Alex e bağlı.Son haftalarda Stoch formda ama sadece onun iyi olması bize sökmez.

HALIL 09.02.2012 23:13

çok zor bir maç olacak malesef kadinlarla dolu bir stad bizi bekliyor kafamiz iyice agriyacak çin iskencesinden beter bu durum dusunun 50 bin kadin beraberinde çoluk ve çocuklari ile oturmus dedikodu yaparak maç izliyor allahim sen kimsenin basina verme !

stoch ve moussa sowu kilitlememiz gerek fener abartilacak bir takim degil bence surpriz bir 3 puan bekliyor bizleri feneri aylar sonra kadikoyde biz bozguna ugratacaz insallah

Sivas_SporLu58 09.02.2012 23:23

şimdi gelelim kuru fasulyenin faydalarını bu fenerbahçeli "kişiliksiz yiğidolar" kimden yana olcak acaba fenerden yana olup bize söğeceklermi yani kendilerinede :)

fatih585858 10.02.2012 01:28

Bu maçın nasıl sonuçlanacağını tahmin edebilmek çok zor. Fb'de bizim takım gibi 1 hafta iyi 1 hafta kötü futbol oynuyor. Takımımızın en zayıf bölgesi ön liberoları. Bu maçta Kadir ve Kıvanç ikilisinin vasatı aşmaları şart. Grosicki'nin artık, bu maçta uykudan uyanıp, yeşil sahalara geri dönmesini ve takıma katkıda bulunmasını umuyorum. Eneramo futbol kalitesine yakışır şekilde oynadığı takdirde , rakip defansta onu durdurabilecek bir oyuncunun olduğunu düşünmüyorum. Bu maçta hem Grosicki'den hem de Eneramo'dan gol bekliyorum. Bjk maçında ki gibi; çekingen ve ürkek futbol oynamak yerine, bizi sıralamada olduğumuz yere getiren cesur ve golü düşünen futbolu oynayabildiğimiz takdirde; ancak bu şekilde, bu maçı kazanabileceğimizi düşünüyorum. Kesinlikle ilk yarıda ki maçta olduğu gibi önde basıp, alanı daraltmamız lazım.

Tuncay 10.02.2012 02:37

Inancim yenecegiz.Beraberlik belki,saha ve seyirci avantaji.Yenilmekmi ASLA.

ardahanlı 10.02.2012 07:54

Fenerin en zayıf yeri savunması. Fenerle kim oynarsa oynasın maçı kendi sahamda kabul edeyim yakaladığımı atayım dersen kevgire dönersn. Adamların duran topları tehlike kornerleri tehlike kanat bindirmeleri tehlike, forvetleri yokken kanat akınlarını iyi yapamıyorlardı şimdi sowuda aldılar. Vesselam fenerbahçeyi çıkarken presle bozmalı ve kazanılan topları değerlendirmeliyiz.

İlk golü biz atabilirsek galip geliceğimize inanıyorum.

acizk 10.02.2012 08:39

[QUOTE=Ozan5858585858;767434][url=http://resimzade.com/Show.html?i=34473&token=44578][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34473&token=44578[/img][/url]

[B]2011-2012 SEZONU SPOR TOTO SÜPER LİG 27. HAFTA KARŞILAŞMASI

Yer= Şükrü Saracoğlu Stadyumu KADIKÖY/İSTANBUL

Tarih=17 Şubat 2012 Cumartesi
Saat=19.00

NOT=Fenerbahçe Beşiktaş Maçındaki Küfürlü Tezahüratlar Nedeniyle 1 Maç Seyircisiz Maç Cezası Aldı.Bu Maçı Bayanlar ve Çocuklar Ücretsiz İzleyebilecek.

_____________________SİVASSPORUMA BAŞARILAR_____________________[/B][/QUOTE]

Üstad 17 Şubat cumartesi demişsinde 17 si Cumaya geliyor

BOUN 10.02.2012 09:01

Sivasspor teknik kapasitesi yüksek ve oyun stili zarif futbolculardan oluşan bir takım. Bu yüzden Antep'te çamur deryasında ve Sivas'ta karlı zeminde istediğimiz futbolu oynayamadık. Ama Mersin'de gördünüz, yeşil zeminde tekniğimizi ve futbol estetiğini konuşturduk.

Saraçoğlu'nun yemyeşil zemininde şovumuzu yapacağız, göreceksiniz. Ben takıma çok güveniyorum, iki tane rahat yollarız. (Metal Gear: Kaç tane yollarız? :) ) Bir tane de nazarlık yersek, maçın sonucu 1-2. Alıp geleceğiz, inşallah!

acizk 10.02.2012 09:32

haftaya cumaya kadar havalar düzelir.Fenerbahçe maçı zaten seyircisiz ve bayan ve çocuklara ücretsiz. İSTANBUL 'daki bayan ve çocuk taraftarımızaa çağrıda bulunalım,organizasyonlar yapalım en azında bir uğultuda olsa SİVASSPOR adını kadı köyde duyalım. 35-36maçtır evinde mağlup olmayan fb YE YE ilkleri tattıralım nasıl onlar şansa balığa manchester United'in bu unvanına deplasmanda son verdilerse bizde şansa değilde tıkır tıkır oynayalak aynısını yapalım.

acizk 10.02.2012 09:46

Bu arada hem maç seyircisi olacak ifadesi kullanıyoruz hemde bayan ve çocuklara ücretsiz diyoruz. Burdan şu sonuç çıkıyor bayanların varlığıda yokluğuda bir!!!!! bu arada kendi görüşümüde söyleyim tabi seyircinin hiç olmamasından iyidir ama boru gibi çıkan erkek sesinden sonra bayanlarınki arı vızırtısı gibi geliyo maçta aynıtad ve heyecanı alamıyorum açıkcası:):):):rolleyes::rolleyes::rolleyes:

58akif34 10.02.2012 09:57

maç seyircisiz olması bizim için büyük avantaj fenerbahçede ki sorun hücum hattına top gönderemiyorlar alex eski alex değil gökhan sakat yerine oynayan orhan şam takıma uyumlu değil tek adamları stock onu tutmak bize yetecektir sow daha yeni geldi ve bjk maçında hiçbirşey yapamadı attığı gol sadece dokunmaktan ibaret 90 dakika sahada ruh gibi gezdi yani bizim uğurda iş bitecek stock u tutunca fener top bile çeviremez aynı sivastaki gibi 2 0 maç bizim olur turubünde ki bayanlar ne kadar kendilerini yirtsada 3 puan sivasın

Yusuf Çevik 10.02.2012 10:04

[B][I]Duyduğuma göre,Kadir kart cezalısı olduğundan Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.:([/I][/B]

ayna26 10.02.2012 10:06

FB maçı saraçoğlunda, güzel bir zeminde oynanacak diye tahmin ediyorum.sürekli karlı, buzlu zeminde maç yapan sivasspor için artı performas olacak bu saha da maç yapmak.seyirci olarak da sanıyorum sadece bayan ve çocuklar gelecek stada, bu da ayrı bir hava verecek yiğidoya.Eksik ve sakat oyuncumuz yok, as kadroda, biraz dinlenmek için süre de var oyunculara.Fb,puan kaybedecektir.

infial§ 10.02.2012 10:07

yanılmıyorsam maç seyırcısız,

Ferhat06 10.02.2012 12:16

[QUOTE=Besyo_cu;767442][B]Fenerbahçe taraftarı ile bütünleşerek oynayan bir takım, şike olayları nedeniyle taraftar daha da takımına sahip çıkmaya başladı ve Sow transferi bu durumu daha da arttırdı. Maçın Bayanlar ve cocuklar ile izlenecek olması bizim için daha iyi.

Fenerbahçe defans hattı hiç iyi değil neredeyse lig bitecek bir türlü uyum sağlayamadılar. Stoch'un önünü iyi kapatmamız gerek. Mutlaka gol atacağımızı düşünüyorum. Beraberlik güzel sonuç olur 1 puan alır döneriz.[/B][/QUOTE]

Fener'in cezalı olduğunu sizden öğrendim,çok güzel.Akıllı oynarsak puanla dönebiliriz.Ben ankette galibiyet dedim ama beraberlik de fena olmaz.

sefacoban58 10.02.2012 12:20

Insan sivas'in yenilecegeni bilse yine sivas kazanir diye oy verir. Vermeyenler nasil sivasli ya anlamiyom

Metal Gear 10.02.2012 12:26

[QUOTE=BOUN;767600]Sivasspor teknik kapasitesi yüksek ve oyun stili zarif futbolculardan oluşan bir takım. Bu yüzden Antep'te çamur deryasında ve Sivas'ta karlı zeminde istediğimiz futbolu oynayamadık. Ama Mersin'de gördünüz, yeşil zeminde tekniğimizi ve futbol estetiğini konuşturduk.

Saraçoğlu'nun yemyeşil zemininde şovumuzu yapacağız, göreceksiniz. Ben takıma çok güveniyorum, iki tane rahat yollarız. (Metal Gear: Kaç tane yollarız? :) ) Bir tane de nazarlık yersek, maçın sonucu 1-2. Alıp geleceğiz, inşallah![/QUOTE]

Bu sefer karşılıklı yollaşırız:)

Metal Gear 10.02.2012 12:31

Fener'e nefretim anlatılmaz benim.Yunan takımı olsa daha az nefret ederim.Evlat olsa sevmem!.
Skor tahmini zor,ama ben iyi zeminde iyi mücadele,sonrasında hangi sonuç olursa sürpriz olmaz!

58tugay58 10.02.2012 12:40

BEYLER 16 YAŞ ALTI TOPLANIP MAÇA KİDELİM İSTANBUL.......

MEVLUTHOCAOGLU 10.02.2012 12:59

SİVASSPORA GÖNÜLDEN BAŞARILAR DİLİYORUM EN KÖTÜ BERABERLİK BEKLİYORUM AKSİNİ DÜŞÜNMEK BİLE İSTEMİYORUM...

ozledımeskıyı 10.02.2012 16:13

Maç seyrcisizse deplasman sayılmaz ve orada hava iyi olacaktır Sivas a kıyasla umarım puansız dönmeyiz bu ihtimal de düşük zaten.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:58.