![]() |
Sivasspor-Galatasaray Maçı Tahmin ve Yorumlarınız
[B][COLOR="Red"]Sivasspor[/COLOR] -Galatasaray
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34607&token=38788][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34607&token=38788[/img][/url] Yer:Sivas 4 Eylül Stadyumu Tarh: 5 Mart 2012 Saat:20:00[/B] |
Cevap: Sivasspor-Galatasaray Maçı Tahmin ve Yoruml
bu laubalilikle oynamaya devam edersek evimizde yenilmeye adayız cezalı oyuncularımız da var
Rıza hocam değişikliklerde daha atik olmalı Sol kanadımız iyice sıkıntıya girdi kaan oynayacak orda muhtemelen ona da güvenemiyorum Biraz ciddi oynadığımızda neler yapabileceğimizi oyuncularından tut taraftarına bu takımda herkes biliyor Gençlerbirliği maçında da fener maçında da ciddiyeti ve laubaliliği ikisini birden test ettik Eğer rakibi ciddiye alır ve bunu maçın sonuna kadar götürebilirsek ne ala 3 puan hayırlı olsun yok böyle oynamazsak başkanımızın önünde rezil oluruz |
bu maç bizimdir inşallh eneramonun eksikliği gb maçında çok belli oldu ama bu maçta sahadaki yerini alcaktır karaboğa....
|
Federasyon destekli GS..
Futbol oynamayan hakemle,şansla galip gelen bir takım.İlk yarıdaki maçı da tamamen hakemle almışlardı. Futbol anlamında onlardan çok daha iyiyiz. Rakiplerimiz Gençlerbirliği ve Trabzonpor bizim içinden çıkmak üzere olduğumuz zorlu periyoda giriyorlar.Bu yüzden çok çok kritik bir maç. Başkanımızın da aramızda olacağını düşünürsek,müthiş futbolumuz ve taraftarımızla kedilere iyi bir ders vermeliyiz. Hafataya FB-GB ve BJK-TS maçalrı da var.Bu kritik haftada 3 puanı mutlak suretle almalıyız.. |
Galatasaray macina Gencler macina göre daha avantajli cikacagiz.
1.Avantajimiz sakat Oyuncularimiz Pazartesine kadar iyilesecektir. 2.Avantajimiz kendi sahamiz ve Taraftarimizin önünde oynayacagiz. 3.Avantajimiz Erman ve Eneramo gibi önemli Silahlarimizin geri dönmesi. Son avntaj'da artik Mecnun Baskanimiz'in takimin yaninda olmasidir. Sivassporumuz hemen hemen ideal bir ilk 11 ile sahaya cikacaktir bundan süphem yok. Ziya Erdal Cezali duruma düsmesi belki dezavantaj olabilir ama Kaan Timucin onun yerini dolduracagini düsünüyorum. Ayrica Senecky Gencler macinda bana hic güven vermedi bence Kalece tekrar Nihat gecmelidir. Ben öncelikle kafamdaki Kadroyu yazmak istiyorum. ------------------------Nihat------------------------ Ugur Kavuk------J.Ranjoch-----------J.Navratil-------Kaan ---------------------Kadir-------Kivanc------------------ M.Nas-----------------------------------------------Grosicki -------------------------Erman Kilic---------------------------- -----------------------Michael Eneramo --------------------------- Cerny'nin'de yedeklerde baslamasi gerektigi düsünüyorum sakatlikdan da yeni cikmis olacak cünkü. Yedekler: 12.Senecky 13.Faty 14.Tomas Rada 15.Cihan Özkara 16.Pedriel 17.Muhammed Ali Atam 18.Burcag Basel veya Sandro Sivassporumuz bu maci 2 farkli yener icimden o geciyor suan 2-0 olur 3-1 olur ama önemli olan 3 Puan oldugu icin 1-0 olsun bizim olsun diyorum. |
eneramo erman ve cerny donerler insallah
ziya ve murat akça cezali birçok eksigimiz var ama takimda kim oynarsa oynasin hep tek yurekler insallah bu maça iyi hazirlanip iyi konsantre olup gs kopeklerini yeneriz onlar bize az sikeci demediler bu sene trabzondan sonra en çok gs ugrasti bizim ile !:mad: skor tahminim 3-2 |
[QUOTE=Morten58;770846]Galatasaray macina Gencler macina göre daha avantajli cikacagiz.
1.Avantajimiz sakat Oyuncularimiz Pazartesine kadar iyilesecektir. 2.Avantajimiz kendi sahamiz ve Taraftarimizin önünde oynayacagiz. 3.Avantajimiz Erman ve Eneramo gibi önemli Silahlarimizin geri dönmesi. Son avntaj'da artik Mecnun Baskanimiz'in takimin yaninda olmasidir. Sivassporumuz hemen hemen ideal bir ilk 11 ile sahaya cikacaktir bundan süphem yok. Ziya Erdal Cezali duruma düsmesi belki dezavantaj olabilir ama Kaan Timucin onun yerini dolduracagini düsünüyorum. Ayrica Senecky Gencler macinda bana hic güven vermedi bence Kalece tekrar Nihat gecmelidir. Ben öncelikle kafamdaki Kadroyu yazmak istiyorum. ------------------------Nihat------------------------ Ugur Kavuk------J.Ranjoch-----------J.Navratil-------Kaan ---------------------Kadir-------Kivanc------------------ M.Nas-----------------------------------------------Grosicki -------------------------Erman Kilic---------------------------- -----------------------Michael Eneramo --------------------------- Cerny'nin'de yedeklerde baslamasi gerektigi düsünüyorum sakatlikdan da yeni cikmis olacak cünkü. Yedekler: 12.Senecky 13.Faty 14.Tomas Rada 15.Cihan Özkara 16.Pedriel 17.Muhammed Ali Atam 18.Cerny Sivassporumuz bu maci 2 farkli yener icimden o geciyor suan 2-0 olur 3-1 olur ama önemli olan 3 Puan oldugu icin 1-0 olsun bizim olsun diyorum.[/QUOTE] 18.Cerny koydum hatadan dolayi tekrar yorum yapmak zorunda oldum. |
Gençler maçı berabere biter diyordum bu maç için de aynı şeyi söylüyorum.Gollü beraberlik...
|
[B] bu maçı kazanırsak ilk dört içinde olabiliriz bi anda:)[/B]
|
Kazanmamız şart; altımızda ki Eskişehir, İ.bb ve Bursa ile puan farkı bayağı azaldı. İlk 4 derken, ilk 8'in dışında kalmak gibi bir tehlike ile karşı karşıyayız. Bütün oyuncularımız maçın başından sonuna kadar konsantrasyonu kaybetmemeleri lazım. Erman ve Eneramo'nun dönüşü ile hücumda iyi işler yapacağımızı düşünüyorum. Ufaluji ve Semih'in Eneramo'ya karşı sert oynayarak yıldırmaya çalışacaklarını düşünüyorum. Bunun için hakemin bu sert müdahaleleri iyi süzmesi gerekir. Hep yazıyoruz hep aynı hataları yapıyor.[B]Kadir topu ayağında gereksiz yere tutmaması lazım.[/B] Basit ve hızlı oynaması şart. Topu kaptırdığı anda Karşısında çok teknik ve ara paslarını iyi atan oyuncular var. Allah korusun kaptırılan bir top kalemize gol olarak geri döner. Beklerin kademelerde başarılı olması gerekir. Gol değil, goller bulacağımızı düşünüyorum. Defans dörtlüsü ve defansın önündeki iki oyuncumuz vasatın üstünde oynadıkları takdirde kazanacağımıza eminim.
|
GS'nin en iyilerinden Semih sarı gördü.Bir sarı daah görmesi uzak değil..
|
Arkadaslar oyunun esas kiritigi gol yenince hemen oyunun akisi degisiyor halbuki daha bir atakla ve oyun akisini düzeltib hucuma daha agirlikli ve dikkatli baslamak gerekiyor bazi takimlar hemen tempoyu düsürüyor ondansonra karsi taraf hemen ikinci golu ariyor iste bu zamani cok iyi degerlendirmek ve cabuk toparlanmak lazim bizim takim bunu cok iyi yapiyor oyunun sonuna kadar oyundan kopmuyor bu konuda futbolcularimizi tebrik ediyorum kendilerine basarilar diliyorum.
|
güzel fulbol ve akıllı futbolu ayırt etmemiz lazım önce. fenerbahçe maçında güzel futbol vardı ama özellikle 2. yarı biraz akıllı olsak farklı galibiyet bile gelebilirdi. gençler maçında ise eksiklere rağmen 0-2 den sonra akıllı oynadık herşey çok güzel giderken bu kez kadirin laubali bir pası sonrası gelen atak ta 3. golü yedik. bu güne kadar bütün maçların 90 dk. sını izledim 0-4 lük eskişehir maçı ve 6-2lik kayseri maçı hariç hiçbirinde umutsuzluğa kapılmadım çünkü hep bir inanç var takımımızda tek problem gerek hücumda gerekse defansta kişsel beceriksizlik ve hatalar hakem hatalarını söylemiyorum bile çünkü hakemlere yapacak birşey yok. ligin ençok gol pozisyonuna giren ve ençok gol atan takımlarından biriyiz galatasaraya karsıda goller bulacağımıza inanıyorum. o yüzden eğer kişisel hata yapmaz ve birazda akıllı oynayıp özellikle kadir ve kıvançla orta alanda hatasız oynarsak bu maçı kazanacağımıza inanıyorum. kalan 6 haftada 14 puan toplarsak ilk 4 te olacağımıza eminim çünkü gençler ve trabzon bence en az 8-9 puan kaybedecekler kaybedecekler.
|
[B] Eneramo bir maçta ara verse 2 hafta oynayamıyor toparlanamıyor inşallah bu sefer bıraktığı yerden devam eder ermanda dinlenmiş olarak bomba gibi başlar gs bakmayın iyi top oynamıyor sivasspor ligin en iyi top oynayan takımı burda gs yi mutlaka yeneceğiz inşallah farklı yeneriz 5-0 gibi bir skorla sivas düşmanlarına kapak olur haydi yiğidolar bizi mahçup etmeyin [/B]
|
BU MAÇ BİZİM İNANIYORUM İNŞALLAH BİZİM BU MAÇ
erman ve enerammonun dönüşü zaten süper olucak biz bu maçı alıcaz inanıyorum HAYDİ SİVAS PLAY OFF AŞKINA |
Galatasarayli Futbolcu Engin Baytar Sivasspor karsisinda Cezali duruma düstügü icin forma giyemiyecek.
Sivassporda'da Ziya Erdal ile Murat Akca bu macta Cazali durumda olan isimler. |
eneramo erman ve cerny bir maçta özledim sizi valla gs maçında döktürün
|
[B]Bu maç bizim için çok çok önemli öncelikle uzun zamandır başkanımızla maç izleyemedik bunun hasretini çok fazla gidermek gerek bütün stadın sevgi gösterisi olacağına eminim..
Daha sonra puan durumuna bakacak olursak bu maç haftanın maçlarını da düşündüğümüz takdirde nasıl büyük bir önem taşıyor anlatmaya gerek yok bence bol gollü güzel bir galibiyet bizi bekliyor şölene hazırlık yapalım yiğidolar...[/B] |
[B]bu maçııı mutlakaa almamız lazım. enaramo.erman.cerny dönmesi bizim içn çok çok iyi bugunki gencler maçında gorduk ileride top tutamayan fazla paslasamayan bir oyun sergiledik. ama ben galatasarayı yencegimizi düşünüyorum inşallah öyle olur[/B]
|
[B]Bizim için 6 puanlık bir maç ve kazanacağımıza inanıyorum ve o maçta statta olup takımımıızı destekleyeceğiz...Erman ve Eneramonun takıma dönmesi çok önemli...Bu maçta nasıl oynamalıyız? Cevap gayet basit: Önde basarak, alan daraltarak ve hızlı adamlarımızı etkili kullanarak oynamalıyız...Aslında bu maçta ilk yarıda Feneri 2-1 yendiğimiz maçtaki gibi önde basarak ve Mersini deplasmanda 5-1 yendğimiz maçtaki gibi yakaladığımızı atarak oynarsak gsyi erken çözeriz. Gs ortasahada ofans anlamında iyi ama defans anlamında pozisyon veren bir takım...Bizim de gol yeme hastalığımız malum..Gs bu sezon oldukça balıktan aldığı çok maç oldu...Ve kazandığı maçlara bakın çoğunda hep ilk golü onlar attılar...Eğer bugünki gençler maçındaki gibi ilk golü yiyerek maça başlamaz ve ilk golü biz bulursak ve yakaldığımızı atarsak, iddia ediyorum 2 veya 3 farklı bu maçı alırız...O gün stadın tamamen dolması lazım, Mecnun başkan da büyük ihitmal o maçta burda olur onun maçta olması da ayrı bir itici güç olmalı...Hatırlarsanız biz İstanbulda ilk maçı -o adi hakemin de devreye girmesiyle hediye etmiştik onlara..Ve o maçtan sonra çıkışa geçmişti gs...İnşallah bu haftaki maçta onlara öyle bir çelme takacağız ki bundan sonra da tersine doğru düşüşe geçecekler....6 puanlık bu maça hocamız oyuncular ve bizler iyi motive olmalı ve unutlmaz bir zafer daha yaşamalıyız, bu yüzden de maç pazartesiymiş akşammış soğukmuş bahanelerini bir kenara bırakmalıyız...[/B]
|
Samimiyetimle ve inanarak yaziyorumki,Sivasspor'un bu ligde yenemeyecegi takim yoktur.Galatasarayida yenecegiz.Bu ligde karsilasipda yenemedigimiz takim varmi YOK,oyleyse supheye yerde yok.Sivasspor yenecek.
|
"Şahsi fikrim" oyun olarak GS dan daha üstünüz. Stres yapmazsak rahat alırız. Kaybedersek psikoloğa görünmesi lazım takımın. Ben şahsi hatalardan çok çekiniyorum.
|
Ben gs den korkmuyorum hakemlerden korkuyorum.Dikkat edin gs ile oynayan takımlar hep 10 kişi maçı bitiriyor.Bu maçta mutlak 3 puan almalıyız.Bu zorlu periyotta kimseyi yenemedik bari gs yi yenelim.Başkanın tahliye olması moraliyle.Erman ve Eneramo nun da olmasıyla 3 puan alacağımıza inanıyorum.Maçın başında yediğiimiz gollere dikkat etmeliyiz.
|
bu macı alıırız inşallah rakıp galatasarayın dunkı macını izledim elmander cok ınatcı bır oyuncu topu hıc bırakmıyor sıkı pas trafıgı yapmamız gerek onu saf dısı bırakmak ıcın engın baytar cezalı duruma dustu selcuk kadıre kaldı defansta tecrubesız semıh hata yapmaya müsait inşallah bu mac bızım olacak cok guzel mac olacak futbolcularımızdan kadır selcuk u keser ve ustun bır oyun oynarsa erman ve eneramo semıhı sürekli hataya zorlarsa bırazda apdullah avcı utanır ben nasıl bu oyuncuları almadım mıllı takıma diye
|
Olay çok basit, Ujfalusi den uzak dur Semihin üzerine git, pres yap (Fener maçı), rakibe önde bas, Orta sahada ayakta dur, ayağa pas yap maçı al...
|
Valla yiğidolar dünkü gençler maçını izledim. Türkiyedeki bu sene izlediğim en güzel maçtı bakın vallahide billahide premier league tadında maç izledim. O yüzden harika oynadı sivasspor vede gençlerbirliği.
İddia ediyorum. Bu kötü gs ligde 9 puan fark yaptıysa bunun asal sebebi fenerin bjknın vede lazyonun berbat ötesi kötülüğündendir. Son haftalarda gsnin maçlarına br bakın. İnanılmaz futbol şansı yanlarında. Şansın olmadığı anlarda hakem imdada yetişiyor zaten. Tam grogi duruma düşmüşken dandik ve şans dolu goller atıyorlar çünkü rakipleri psikolojik olarak ürkek oynuyorlar... İddia ediyorum Sivasspor fenere oynadığı ilk yarı demiyorum bakın dikkat edin ; bütün maçı oynasın handikapl kazanır, işte bu kadar........... |
defans zaafı olmsın her takımı hemde çok rahat yeneriz işte kale ve defansa güvenmiyorum
|
Zor maç olucağı kesin, ama inşallah kazanıcağımıza inanıyorum. bu arada şunuda söylemek gerek Galatasarayda Engin Baytar cezalı.
|
Gençler maçındaki gibi basit goller yemezsek yeneriz GS 'ı.GS şu anda ligin en iyi topunu oynuyor,zaten topladığı puanlar bunun göstergesi.Eneramo ve Erman'ın oynaması çok çok önemli.Ziya'nın yokluğu kötü oldu.
Yenersek büyük sükse yaparız,ilk 4 için inşallah yeneceğiz. |
Gs, maçı bizim için mühim.Rakibin kilit adamı olan selçuk ve meloyu sıkı markaja alırsak orta sahada kuracagımız üstünlük ile enaramo ve grosicki ile rakip sahada daha atak oluruz.bu maç sivasın olursa çok buyuk avantaj olur.ilk 4 için.hayırlısı dşyelim.stada gelip takıma destek olalım.
|
çok onemlı ve zor mac,gs oyunda kolay kolay duşmuyor,duran toplara dıkkat navratıl'e guvenıyorum ama rajnoch guven vermıyor,cerny'nın durumu nasıl?insallah oynar,gs nın defansında semıh saatlı bomba ılerı adamlarımız bu çaylağı perışan ederler hatta oyundan attırır,bence superlığın en ıyı ıkı orta sahanın mucadelesınde ayakta kalan kazanır,bızım kadromuz bellı rıza hoca ekonomık kullanmalı,defansımiz uyanık olsun elmander kendını yere atmaya çok meyılli,inşallah kazanacağız
|
bu maçta ziyanın olmamasını avantaj olarak görüyorum bence kaan ziyadan daha iyi oyuncu.. ziya çok koşuyor çok istekli ama dengesiz girişleri var rakibe.. ziya sol açık oynar ama iyibir solbek değil.. kaanın defansif özellikleri daha güçlü geldi bana izlediğim kadar.. senecky 2 önemli kurtarış yaptı yediği gollerde de hatası yoktu tamamen defans hatası.. uğur ve kadir gençler maçında sahanın iyileriydi cihan beklentilerden uzak kaldı ama ermanla birlikte oynarsa çok iş yapar diyorum.. hucuma dönük orta saha eksikliği çok hissedildi. maçtan önce tahmin ettiğim gibi kıvan ermanın görevini yapamadı..
galatasaray kötü oynuyor. başkanımızın tribünde olacagı bu maçı rahat alcagımızı dusunuyorum.. -------senecky ugur--rajnoch-navratil--kaan ----kadir-mehmet nas pedriel- erman- grosicki -------eneramo |
kontradan yedigimiz ataklarda toplara daha cabuk mudahale edersek bu macı alırız...İlkyarının rovansını almalıyız mutlaka...
|
cok çok buyuk suprız olmazsa gençler 44 puanda kaldı gs galıbıyetı bır basamak yukarı çıkmak demek bu hafta,terim'in bugun bı açıklaması vardı,sivas maçı derbıden daha zor seklinde,
|
[B] bu hafta ğs yı yenersek haftaya ıkıncı fınal olan lazanyalar ıle karşılaşacagız onlar bjk yenılır buyuk ıhtımal bızde yenersek ğs yı aynı puanda olacagız ve haftaya play off ıcın fınal macı oynayarız[/B]
|
arkadaslar bilgisi olan varmi cenry sakatmi neden kadroda yok galatasarayin en iyi yonu sol taraf yani ugura cok is dusecek onde de cenr oynasa daha faydali olur bence
|
[QUOTE=avare;772046]arkadaslar bilgisi olan varmi cenry sakatmi neden kadroda yok galatasarayin en iyi yonu sol taraf yani ugura cok is dusecek onde de cenr oynasa daha faydali olur bence[/QUOTE]
[B]Sakat kardaşim bu maçta malesef oynayamayacak ama büyük ihtimal ts maçında takımdaki yerini alacak..[/B] |
"Galatasaray rakipten çok hava ve saha şartlarını düşünüyor" yazmış Fanatik..
Komik bunlar ya! :) |
salatasarayla sivasta hep gollü maçlar oynadık ve şansımız onlara tutuyor..
2-1 yeneriz diyorum |
[B]ligdeki en önemli maç bence..gençler yenildi..eskişehir yendi ve bizi yakaladı..bu maçı mutlaka almamız gerekiyor....herzamanki gibi bireysel saçma sapan gol yemezsek gs yi yeneceğimizi düşünüyorum...ayrıca taraftarda takıma herzamankinden daha çok destek vermesi gerekiyor...[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:31. |