![]() |
Sivasspor-GS maç biletleri satışta...
[B][url=http://resimzade.com/Show.html?i=34626&token=38905][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34626&token=38905[/img][/url]
Süper lig 29. haftada Sivasspor ile Galatasaray arasında 5 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Gişesi'nde bugün sabah saatlerinden itibaren satışa sunulmaya başladı. Fiyatlarda değişiklik yapılmazken, VIP tribünü biletleri 15, maraton tribünü biletleri 10, kale arkası tribünü biletleri 5, misafir takım taraftar biletleri ise 10 liradan satılıyor. Taraftarların, maç bileti almak için gişe önünde uzun kuyruk oluşturduğu gözlendi. Başkanımız Mecnun Odyakmaz'ın 8 ay sonra 4 Eylül Stadyumunda ilk karşılaşmasını izleyecek olması da yiğidoları heyecanlandırıyor. Taraftarların biletler bitmeden bir an önce alması tavsiye olunur.[/B] |
Cevap: Sivasspor-GS maç biletleri satışta...
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34627&token=42585][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34627&token=42585[/img][/url]
[B]Maşallah yiğidolara biletlerin satışa çıktığını duyan soluğu gişede almış. Fiyatlar aynı olduğuna göre 4 Eylül fuul dolacak gibi.[/B] |
bence misafir tribünü daha pahalı olmalıydı
Fenere yaptığımız gibi bilet fiyatlarında misafir tribün 100lira da desek alırlar |
herşey güzel güzel olmaya da yine de böyle bir atmosferde bilet fiyatları biraz daha yukarı çekilmeli. sonuçta kulübe birazda olsa katkı sağlamalı. 5 değil 10 olsaydı. özellikle de konuk takımın biletleri 20 den aşağı olmamalıydı. Gs bize böyle bir şey asla yapmazdı...
bu konuda da yönetim gerçekten hayal kırıklığı yaşattı. 5 liraya Sivasta maç izlemek gerçekten komik olmuş. hele ki konuk takımın biletleri bu kadar ucuz olması ... |
gs taraftarlarına ayrılan bölümün biletleri tükenmiş ... onlarda bize ayrılan bölümlerden almıya başlamışlar bu yönde bilgi aldım...
|
kendi taraftarına ayrı misafir taraftara ayrı fiyat uygulanmıyor. Bu fiyata kale arkasında bos yer kalmamalı.
|
[QUOTE=sivaslıadem;771289]bence misafir tribünü daha pahalı olmalıydı
Fenere yaptığımız gibi bilet fiyatlarında misafir tribün 100lira da desek alırlar[/QUOTE] Bu sırf taraftarlara işkence olur çünkü kendi taraftarınla onların arasındaki para farkını tff ye ceza olarak ödüyorsun. Bizim taraflarımızın deplasmanda çektikleri sıkıntıları biliyoruz bize böyle yapmak yakışmaz farkımız kalmaz. |
bayram gibi bi maç olacak stad full çekecek başkan maçta olacak SİVASIM CİNCONA FENA KOYACAK:D
|
Maşallah yiğidolarıma stad ful dolarsa cinconun işide bitik demektir.:D
|
[B]aldık bilietlerimizi, bence sizler de acele edin bu maçta 1 kişi bile eksik olmamalı...[/B]
|
[B][I]inşALLAH stad fullenecek ve bu maçtan galip ayrılacağız..[/I][/B]
|
arkadaşlar gs li yalamalar bizim biletleri de tüketiyor. bu kadar kolay olamamalı bu işler. tribünde gs atkısı falan görürseniz maçta gözünü korkutun. bu ne ya bu ib..nler yüzünden biz SİVASSPORUMUZU İZLEYEMEYECEKMİYİZ!:mad:
|
helal olsun sıvasıma buyuk takımız vallahı dıger takımlar gıbı 3 buyukler geldı zaman 100. 200 yapmıyorla bıletlerı ..bırılerının bu bılet fıyatlarını tv den duyurması lazım kı sıvasın nasıl buyuk takım oldunu gostermek içn para içn rakıp taraftarı dahı olsa kullanmıyor sıvasımız
|
kimse kızmasın ama bu maça gelen bir çok insan( herkez demiyorum) galatasarayın puan kaybedip tuttukları 2. takım ( o nasıl oluyorsa) olan fb yada bjk nin galatasaraya yetişmesi için ilgi gösteriyor hiç maça gelmeyen adamlar maça gidiyor her ne hikmetse(arkadaş çevremden de biliyorum) inşallah gönüllerinde sadece ve sadece sivasspor olanların gönül güzellikleriyle bu maçı sivasspor alacak......
|
Müthiş bir bilet kuyrugu var stad full çeker bayanlara ayrılan yeri biraz kücültmeleri lazım ora boş kalır yoksa bilet alacaklar yarın bilet biter demedi demeyin...
|
[QUOTE=ünisivas;771296]gs taraftarlarına ayrılan bölümün biletleri tükenmiş ... onlarda bize ayrılan bölümlerden almıya başlamışlar bu yönde bilgi aldım...[/QUOTE]
Aklı olan bızım trıbune gırmez,maraton trıbunde az çok herkesı tanıyoz,kale arkasın da yiğido gençlik var,burdan açık açık yazıyorum kafası govdesıne ağır gelen sivasspor trıbunu ne gelır |
Gs Biletlerine Yoğun İlgi
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/bilet.sivasspor.jpg[/IMG]
Galatasaray ile oynayacağımız hayati maçın biletleri tükenmek üzere. Süper lig 29. haftada Sivasspor ile Galatasaray arasında 5 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak maçın biletleri, Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi yanındaki Sivasspor Gişesi'nde bugün sabah saatlerinden itibaren satışa sunulmaya başladı. Fiyatlarda değişiklik yapılmazken, VIP tribünü biletleri 15, maraton tribünü biletleri 10, kale arkası tribünü biletleri ve misafir takım taraftar biletleri ise 5 liradan satılıyor. Taraftarların, maç bileti almak için gişe önünde uzun kuyruk oluşturduğu gözlendi. Başkanımız Mecnun Odyakmaz'ın 8 ay sonra 4 Eylül Stadyumunda ilk karşılaşmasını izleyecek olması da yiğidoları heyecanlandırıyor. Taraftarların biletler bitmeden bir an önce alması tavsiye olunur. |
Cevap: Gs Biletlerine Yoğun İlgi
***gs lılar mac a bedava giriyorlar yazık,aslında iyi bir para kazanabirdi kulübümüz yendik mi 750.000 TL+ 750.OOO cin.con taraftarında da gelirdi.
|
[B]Karı Ayhan kendini ... karılar gibi yere atmıştı.Eger oynarsa ayagına ne zaman top değerse ıslıklayalım..Diğer isim ise Engin Baytar galiba cezalı bu macta tam olarak bilmiyorum ama ona buranın Sivas olduğunu gösterelim..[/B]
|
bende aldım biletimi zar zor maraton bitmek uzreydi bu yıl ilk kez full çekecek stadımız bi kaç gune kadar bilet kalmaz duyrulur:-)
|
[B]Sabah arkadaşlar bileti aldılarsa iş tama yoksa bu tarihi maç kaçar [/B]:mad::mad::mad:
|
maraton D blok T-29 :) erken davrandığımız halde istediğimiz yerden alamadık..yarın gidecekler bile geçikti bence..stad full çekecek inşallah..bide başkan geliyo...bide koydukmu cincona...tadından yenmez vallaaaa :)
|
Üzülmeli mi sevinmeli mi bilmiyorum. Ne zaman örneğin Karabük maçına olan ilgi ile gs maçına olan ilgi yakın olursa o zaman bizim için taraftarlık başlıyor demektir. Neyleyim fason taraftarı!
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]maç kesin full çekicek uzun bir aradan sonra ustelik mecnun babamiz da geri geliyor !!! :D benim sahsi fikrim misafir tribunu bence 58 lira olmali bu sembolik rakami unutmazlar bence misafir taraftarlar :D haydi bakam bizlere tribunleri doldurmak oyuncularada fileleri ! :D[/COLOR][/FONT]
|
Benim korkum,endisem insallah dogru cikmaz ben yanilirim.Gs tarftari kendilerine ayrilan bölümde yer kalamadigi icin bizim taraftarin icinde izleyecekler maci atmosferi yüksek bir mac olacagi kesin.Ankarada baskana üc pun hediye edemedik insallah evimizde cin conu yenerek baskanimiza hosgeldin deriz.
Olaysiz üc pan istiyoruz aksi taktirde siralamada yerimiz degisiyor altimizdaki takimlarin fikstürü bizden daha iyi. |
Bilet alırken dikkat etmek lazım,en alt sıralardan seyredilmiyor.BJK maçında acemiliğimizden en alt sıra bileti almışız,bayağı rahatsız olduk.
|
biletimi vıp den aldım diğer tarafta yer kalmamış . 1967 genç taraftarlardan ayrıyım bu hafta. ama olsun karşıdan birbirimize bağırırz... serhan abiiiiiiiiiiii kırmızı beyaz yapalım....
|
engin dallamasıda özellikle sarı kart gördü sivasa gelmemek için.
|
Acele edin sabah 08. 00 de soluğu gişede aldım rahat 50 kişi sıradaydı varın yoğunluğu siz düşünün biletler böyle giderse tahminen yarın(perşembe) öğlene tükenmiş olur..bilet almayanlar yarına bırakmasın..!
|
mutlaka sıvas halkı bu maça duyarlı olmalı bence yani sıvasa ve sıvaslı olmak için
|
[QUOTE=sivasfutbol;771465]engin dallamasıda özellikle sarı kart gördü sivasa gelmemek için.[/QUOTE]
engin cezalımı? :@ ulan sırf engine sövmek için gidecektim ben böyle işin........ neyse engin yerine meloya söverim bende. eee cinconda çirkef çok...! |
[QUOTE=Salim58;771285][url=http://resimzade.com/Show.html?i=34627&token=42585][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34627&token=42585[/img][/url]
[B]Maşallah yiğidolara biletlerin satışa çıktığını duyan soluğu gişede almış. Fiyatlar aynı olduğuna göre 4 Eylül fuul dolacak gibi.[/B][/QUOTE] Kardeş,o resimde gördüğünüz bilet kuyruğundakiler'in yüzde 90'ı GS tribününe bilet alıyor. Sivasspor için böyle duyarlı taraftar gördün mü hiç? |
yiğidolar lütfen acele edin biletlere cinconların ilgisi çokmus .
|
[QUOTE=favori58;771495]Kardeş,o resimde gördüğünüz bilet kuyruğundakiler'in yüzde 90'ı GS tribününe bilet alıyor. Sivasspor için böyle duyarlı taraftar gördün mü hiç?[/QUOTE]
[B][I]Nasıl yani biz yinemi geç kaldık demek istiyorsun kardeşim. Bende Yiğidolar gişeye akın etmişler diye sevinmiştim,Sağlık olsun ben yinede yiğidoların gereken ilgiyi göstereceğine inanıyorum inşaallah yanılmam.[/I][/B] |
maşallah, inşallah stadı doldurucağız.
|
Maraton biletleri bitmiş heralde
|
YİĞİDOLAR.... Maraton biletleri tükendi kale arkası ve VIP Satışları devam ediyor...
|
beyler bılet alacaklar acele etsn sabah gıttm maratonda son 10 bılet kalmıstı 9 unu aldım maraton btms kale arkası vıp kalms dıkkatınze
|
[QUOTE=PETKOVİC;771502]Maraton biletleri bitmiş heralde[/QUOTE]
[QUOTE=ünisivas;771503]YİĞİDOLAR.... Maraton biletleri tükendi kale arkası ve VIP Satışları devam ediyor...[/QUOTE] [QUOTE=oquzh4n58;771510]beyler bılet alacaklar acele etsn sabah gıttm maratonda son 10 bılet kalmıstı 9 unu aldım maraton btms kale arkası vıp kalms dıkkatınze[/QUOTE] [B]Evet maraton biletlerinin tamamının bittiği, VIP ve kale arkalarından da az sayıda bilet kaldığı haberi geldi. İnşaallah stadyumu son senelerde göremediğimiz "taraftar" yoğunluğu ile full göreceğiz.[/B] |
[QUOTE=favori58;771495]Kardeş,o resimde gördüğünüz bilet kuyruğundakiler'in yüzde 90'ı GS tribününe bilet alıyor. Sivasspor için böyle duyarlı taraftar gördün mü hiç?[/QUOTE]
Ne alakası var kardeş bende bekledm yarım saat boyunca bize ayrılan biletler tükenmek uzre inler cinler bitirmediya biletleri haksızlık ediyosun bence taraftarımıza:-) |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:43. |