SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33804)

SivasSpor.Com 05.03.2012 20:52

Maçı Değerlendirelim

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/Mac/1.gssivass.jpg[/IMG]

Kendi sahamızda kaybettiğimiz maçı değerlendirelim.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın en iyisi kimdi : ?

Maçın en kötüsü kimdi : ?

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?

Maçın Kader Anı :

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz :?

58_babacan_58 05.03.2012 20:54

Cevap: Maçı Değerlendirelim

[B][CENTER][COLOR="Red"]Adamların kaleyi tutan şutu gol oldu,Bu kaleciyi nerden bulup getirmişler ya kaleyi boş bıraksak ondan iyidir her topa açılıyor her top gol oluyor,maçta final paslarını iyi yapabilsek oyunun gidişatı değişecekti ama bir 22 maç sonra gol atamadık,bu ağır skoru hak etmedik bence,Hakem i...nesi inceden inceden cincona çalıştı yazıklar olsunnnn...
ama tabiki takımımızın arkasındayız SEVİNMEDK İÇİN SEVMEDİK BİZ SENİ SİV{ASK}SPOR...[/COLOR][/CENTER][/B]

ledig 05.03.2012 20:55

Kaleciden yana şansımız yok, son iki golü görmedim ama ilk iki golü Muslera kesinlikle yemezdi. Ayrıca Rıza Çalımbay'ı defans tedbirlerini almadığı ve ısrarla Uğur Kavuk'u oynattığı için kınıyorum.

Sivaslibey 05.03.2012 20:55

Abi lami cimi yok, takimda bir konsantrasyon sorunu var. Cok laubalice oynuyor oyuncular. Bunlari bir silkelemek lazim. InsAllah haftaya Trabzon'a patlariz o zaman Fener, Gs maçi yenilgileri bile hos gelir.

tavatir 05.03.2012 20:56

Geçmiş olsun. Bu sene kendi evimizde yine 4 golle yenildik. Ama ben ileriki yıllar için umutlanmak istiyorum. Elimizde iyi değerler var. En kötü maçlarımızdan birinde bile pozisyonlara girebiliyoruz. Umarım ileriki yıllarda herşey çok daha güzel olur.

münihli_58 05.03.2012 20:59

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : atmaya calisirken yiyoruz

Maçın en iyisi kimdi : Kaan, Pedriel, Navratil, Grosicki, Senecky (gollerde hatasi yoktu heleki 2. gol hep saha yüzünden)

Maçın en kötüsü kimdi : Ugur. Cezali duruma düsmesine sevindim

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : taraftar ve baskana ayip ettik...

Maçın Kader Anı : her verilmeyen penalti animiz ve musleranin kurtardigi her top, skor hep degisebilirdi gol olsa

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : elinde fazla secenek yoktu ama defansta durmayi ögretsin oyunculara sadece gol atma istegiyle olmaz

shang 05.03.2012 21:00

maçın en iyisi pedriel her pozisyonda vardı kesınlıkle ve kaanda fena degıldı gerisi mort... 4 tane gol yıyorsun gsnın ölüsü 4 gol attı 15 tane sutun var bi tanesınımı ataman :) guluyorum ya sınırlerım bozuldu trabzon macı gercekten zorumuza gıdebılecek bır mac olacak

ayhandemir58 05.03.2012 21:00

Vallahi değerlendirilecek bir oyun veya oyuncu göremedim.Kendimizi kandırmayalım kapasitemiz bu işte.Yinede bu takım iyi işler yapıyor.Umut dünyası belki dedik ama olmadı.Dünyanın sonu değil.En azından düşme korkusu yaşatmadılar.Teşekkürler hepsine..:rolleyes:

KIZILCAN 05.03.2012 21:00

Kendi evinde 4 gol yiyen bir takımın eleştirilecek bir yanı yok.Kaleci kayıp,orta saha yok,forvet beceriksiz.Son üç maçta 11 gol yedik.Sorun kalecide mi defansta mı? Yoksa her ikisinde mi? Haftaya daha zor bir maça çıkacağız.Dingil trabzonlular plakayı yine yazacağız diye heveslenecekler.Artık 7.sıradayız.Alttaki takımlar ensemizde.İlk 8'de kalmanın mücadelesini vermeliyiz.Yoksa rüya başlamadan biter.

Besyo_cu 05.03.2012 21:01

[B]Diyecek söz bulamıyorum 2 - 0 olmuş maçı çevirme durumun yok, güçün yok toplu halde hücuma çıkıp fark yemenin anlamı nedir. Rıza Hocam atak oynatacağın diye birşey yok 2 - 0 rakip önde güçün yok maçı çevirme ihtimalin yok kenardan defansa çıkma diye bağırmak çok mu zor ?

Bazen aşırı motivasyon ters etki yapabilir bugun da bunu gördük Başkanımızın gelmesi aşırı derecede takıma motivasyon kattı oyuncularımız başkana galibiyetle hoş geldin demek için mücadele ettiler ve gerçek performanslarını gösteremediler.

İlk 4 ümidi tükendi, Gençler, Eskişehir ve Bursa ile amansız bir yarışa giriyoruz. Rıza Hocanın bu kadar kritik haftalara girdiğimiz dönemde ne yapıp edip defansa çare bulacak.

Devre arası neredeyse yalvarırcasına çok iyi bir takımız ne olursa olsun devre arasında iyi bir kaleci ve iyi bir forvet transferi yapmamız halinde çok rahat ilk 4 te olacağımızı söyledik bu gerçek bir kez daha ortaya çıktı.

Senecky transferi tamamiyle hata takıma asla katkı yapacak bir isim değil. 2 maçta 7 gol yemenin açıklamasını kimse bana yapamaz. Senecky taraftar baskısı ile alınmış bir oyuncu bir nevi sus payı. Sivasspor haricinde bir sezonda 4 farklı kaleci ile maça çıkmış 2. bir takım varmı çok merak ediyorum.

Son olarakta Kaptan Uğur'a ya arkadaş sen bu takımın kaptanısın haftaya çok önemli bir maça çıkacaksın ve yediğin karta bak. Takımını yalnız bıraktığın pozisyona olaya bir bak genç değilsin 30 lu yaşları geride bıraktın hiç mi tecrübe kazanmadın...

Biz iyi bir takımız hemde çok iyi bu skorları hak etmiyoruz etmiyoruz ![/B]

adres58 05.03.2012 21:01

Bir sezonda 4 kaleci ile oynadık bir Tomiç, Karcemarskas bulamadık. Ne yapacaksın buda bizim kaderimiz. Bükemediğin bileği öpeceksin arkadaş. O kadar olumsuzluklara rağmen adamlar bizi iyi etüt etmiş. Adeta Otobüsün içinde bizi çalışmışlar. Yalnız bizim Pedrielden bir iş çıkmaz. Kamile hiç çalışılmadı. Adam 2 top sürdü ikiside tehlikeli oldu. Saha zemini en çok bizi etkiledi. Hakem ise vasatın altında idi. Sahaya kartopları yağdı ceza yakındır. Bu cezayı ise maalesef takımımız kaldıramaz.

İşin Özeti takım halinde kötüydük. Bir çalışan O genç dediğimiz tecrübesiz dediğimiz Kaanı gördüm. Kalecimiz ise muhteşem ötesi goller yedi. Oda maçın yıldızları arasındaydı.

Artık gerçekci olalım derken ben bunları anlatmak istemiştim. Hedefimiz ilk dört değil. İlk 8 i korumaktır bundan sonra. Önümüzdeki Trabzon maçına iyi hazırlanıp beraberlik alırsak bir umudumuz olabilir. Mağlubiyette ise ilk 8 için olanca gücümüzü göstermemiz lazım.

DoomsDay58 05.03.2012 21:04

Uçak biletini ben alıcam Allah rızası için gönderin şu Senecky'i

Morten58 05.03.2012 21:05

[B]Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/B]
Iyi oynadik ama bir iki isim oynamayinca yenildik.

Macin en iyisi 2 macta 7 gol yiyen Senecky.

Macin en kötüsü cok iyi müacadele eden arada hata da yapan ama 90 dakika elinden gelenin herseyini yapan Ricardo Suarez Pedriel,gercekten bugün cok beyendin,Kamil onun gibi mücadele etse keske.

[B]Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?[/B]
Hakem yüzde yüz Fifa'da görev almali maci olagan üstü iyi ve Adil yönetti,Gs verilen sari kartlar dogruydu tabi bir yandan tarafsiz görünsede Macin ilk yarinda oyun 3 dakika durdu halde 1 dakika oynatti,yetmedi ikinci yarida 7 oyun durdu 4dakika Ebouenin posizyonu olmak üzere 4 Hakem 3 dakika uzatma veriyor ve Halis Bey 2 dakika ve 59 saniye oynatir.

Fatih Terim kesin beyenmistir.

Maçın Kader Anı :

noname87 05.03.2012 21:06

Kalecinin suçunu göremedim zemin çok kötüydü toplar sekti Necatide top sektiği için aşırttı diğer golde yine sekti sekmese kurtarmıştı

shang 05.03.2012 21:06

geze geze 4 gol attılar bize topla tufekle hucum her zaman iyi bir secenek degıl trabzon macında bunları yaparsak neler olur acaba ki zaten trabzon macından zerre umudum yok bu 1 maçlık bı durum degıl maca gore falan konusmuyorm fenerbahce macında g.birligi macında bjk macının ılk yarısından bu devam edıyor ve edecegede benzıyor ılk 4 işi iptal zaten ilk 8 degıl 8isıra buyuk basarı olur her seye ragmen bu kadar acımasızda olmayalım bu takım dusmemeye oynar derken nerelere geldık dahada farklı yerlerde olabılırdık ama bu sekıl degıl

ramazan5842 05.03.2012 21:07

bi takım iyi oynayıp 4 gol yer mi?yer. fırtına gibi oynarken kalecinin hatasında erken bir gol. takım savunmasını dengesizleştirdi.fenerbahçe maçında olduğu gibi yine atamayana atarlar oldu.

sivasfutbol 05.03.2012 21:08

iyiki 43 puan aldık yoksa bu senede düşme hattında çırpınıp duracaktık takım da ilk önce kadir bekmezciyi göndereceksin lakayt ve laubali oyun oynayan adam görmedim.

B.DUMANLI 05.03.2012 21:09

Adamlar Sivas´a gelirken kafalarinin bir kenarinda belki sorusu vardi.Yani yenilgiyi hesapliyarak gelmislerdi.Necati sadece ilk golde Senecky´nin öne ciktigini görünce affetmedi.Defans bugün cok kötüydü,bunlara Erman ve Kadir´de eklenince bu yenilgi kacinilmaz oldu.Bu gün oynanan futbol ve yenilgi,bu sogukta stada gelen seyircilere cok ayip oldu.Seyirci bu yenilgiyi haketmedi.

yener_sahin 05.03.2012 21:10

%100 futbolda Rıdvan Dilmez , Rıza Hoca ya iyi kızdı.Senecky hakkındaki söylediklerini yanlış buldu.İzlemeyenler izlesinler.

ahmet ali 05.03.2012 21:10

Ne değerlendirmesi?? Bu kalecilerle bu defans kurgusu ile berbat bir sonuç aldık... İyi olan yoktu ama kelecimiz felaket ötesi idi....
Bence bu sene takımımız için bitti.. Gelecek senenin planını hatta transferlerini şimdiden yapalım derim Rıza Çalımbay'a da muhtaç değiliz...Değiştirilebilir...

Tuncay 05.03.2012 21:12

Bana gore mac iki kisi arasinda oynandi.Bizim kaleci ile G.S. kalecisi oynadi. Bizimki gelene gec dedi,g.s.nin kalcisi gorevini tam yapti.Gerisi teferruat.

Metal Gear 05.03.2012 21:13

Rıdvan özetledi aslında:"Takımların kalecilerini değiştirsen çok farklı olurdu skor"

İlk yediğimiz dandik gole kadar fena değildik.Ama sezonun 4.kalecisi ve kaleciyle kaybettiğimiz bilmem kaçıncı puan.
Rıza Hocam,tamam deli gibi saldırıyoruz da biraz da defansı düşünsek nasıl olur.Maç soğutmak diye bir terim yok mu bizim takımda?
Artık ilk 8 mücadelesi içindeyiz.Haftaya Trabzon'a karşı da bu şuursuz saldırıy yapmamalıyız.

Besyo_cu 05.03.2012 21:14

[QUOTE=yener_sahin;772444]%100 futbolda Rıdvan Dilmez , Rıza Hoca ya iyi kızdı.Senecky hakkındaki söylediklerini yanlış buldu.İzlemeyenler izlesinler.[/QUOTE]

[B]Bu demeçten sonra Rıza Hoca Senecky'e asla forma vermez.[/B]

58 SiVaSıM 58 05.03.2012 21:14

allah aşkına şu kaleci müsvettesini çokmu aradınız reflesk 0 herşey o defolsun gitsin rezil herif.kaleciler farklı olsa rahat almıştık bi kaleci alamadı şıu takım ya petkoviçten sonra !!!!!!!
bu kadar basit goller yenmez kardeşim pedrielden gol bekliyoruz hala adam topa vuramıyor gör artık hoca görrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!

artık maçlara kıvançla başla trabzon maçı böyle olmasın:mad:

savaş2 05.03.2012 21:19

***bu macta yenilginin 2 mimarı hakem ve rıza hoca dır bence.
***rıza hoca bu kamilde halen ne bekliyor .her hafta yeni bir kaleci ha bu arada söyleyeyim bu kalecide dört yedi bundan da kurtulduk 6 aylık kaleci alıyoruz.koy kaleye devamlı Nihat devamlı oynasın.sonucta hep fark yiyoruz bırak nihat tecrübe kazansın hoca
***2 yarının başında petriel in yerine kıvanc girmeliydi.hoca kadir m.nas dışarı alarak orta sağı resmen boşaltı,bu arada cın con rahat rahat Atını oynattı terim ..enaramo ayakta duramıyor,farkında değil,koy cihanı oyuna adamı kazanalım .***KISACASI ARKDŞLAR RIZA HOCA BU TÜR MACLARDA YAPACAGİ BU KADAR***gene hepimizi üzdü.

izmirliyigido 05.03.2012 21:24

Defansta ki kademe anlayışı,
Kalecilerden yana şanssızlığımız,
Mehmet Nas, Pedriel ısrarı,
Grosicki'ye yeterli pas atılmayışı,
Erman'ın lakaytlığı,
Sağ kanadımızın olmayışı,
Hakemin eyyamcılığı,
Verilmeyen 2 penaltı pozisyonu,
Fark yememize neden oldu.
Bütün umutlarımızı ters yüz etti.
Bizi bırakın ilk 4 hedefini, ilk 8 için bile endişelendirmeye başladı.
Bu maçta taraftara ve sahanın en iyisi KAĞAN KONUK'a yazık oldu.

Ne diyeyim, Rıza hocama selam olsun. Kalkmış her zamanki sakızı çiğniyor "inanılmaz goller yiyoruz, hayret ediyorum" Hocam esas biz hayret ediyoruz. Yediğimiz 1, 2, 3, 7, 10, 20, 30, 40 değil ki... Tam 48 gol yedik.. Halen mi niye bu kadar çok gol yiyoruz hayret ediyorsun? Hayret etmeyeceksin, çözüm bulacaksın. Kademe anlayışı yerleştireceksin. Bekleri pozisyonda nerede yer almaları gerektiğini öğreteceksin. Neyse... Biz daha çok hayret ediyoruz, ama bizim yapacak bir şeyimiz yok. Ama senin var.

.

benozgurr 05.03.2012 21:26

gar taraf kale arka kapısı neden gec acıldı arkadaslar bılen var mı milleti soğuktan donduruyorlar sezon basından beri her yerde maca gıdenler sıkıntılerını dıle getırmeye calısıyor ancak bı kısı cıkıpta cozum bulmuyo

infial§ 05.03.2012 21:28

ılk golu goremedim maçın 20.dk sı oynanıyordu stadyuma gırebıldik,4.golu de gormedım lanet olsun dedik çıktık,terım bızı cozmuş dumu desem oyuncu kalitesımı desem,bılmıyom ama ağır bı yenilgı aldık,play-off umudu bıtmiştir,ılk 8 de kalalım barı,

MERDO 05.03.2012 21:31

KALECİ KALECİ KALECİ; BİR SEZONDAA DÖRDÜNCÜ KALECİİİ VE MAALESEF BEŞİNCİ KALECİİ LAZIMMMM , SENECY TAM 3. LİGE LAYIK BİR KALECİİ MUSLERA BİZDEE OLSAYDII KESİNLİKLEE BİZ DÖRT ATARDIKKK AMA BU GİDİŞEE BİR SON VERİLMELİ

astaravisa 05.03.2012 21:35

oynadığımız topa birde skora bak. rezil olduk rezil..

akifesk 05.03.2012 21:40

orta saha olsun forvet olsun defans olsun, buraya aldığın adamlarda ucuza kaçarsın ama bi takım ruhuyla eksikleri kapatırsın..

amma kalecide de ucuza kaçayım dersen.. ipin ucunu kaçırırsın hocam..

bir bursa gibi kayseri gibi kaliteli kaleciler almak yerine borjan gibi amatör senecky gibi miadı dolmuş adamları alırsan böyle olur. her gelen top cumburloppp gol olur.. bunlar manavda karpuzcu bile olamaz. niye zorluyorsun..

nihatta devam et gittiği yere kadar senecky i alıp oynatmanın mantığı ne, genç başarıya aç nihattan kötü bi kaleci ayrıca..

öyle kaleciler alınmaz. Öyle basit kaleciler almamız lazım ama maalesef alıyoruz

58MUAMMER58 05.03.2012 21:42

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
:mad:YEDİĞİMİZ İLK GOLE KADAR İYİ OYNAYAN GOLDEN SONRA BİRAZ PANİKLİYEN 2.GOLDEN SONRA DELİ OT YEMİŞ DANA GİBİ KOŞAN SİVASSPOR SEYRETTİK GS GEZE GEZE ANTRENMAN MAÇI RAHATLIĞINDA OYNADI GOLLERİ BİZ KAÇIRDIK GS ZORLARINI ATTI MAÇIN HAKKI KESİNLİKLE BÖYLE OLMAMALIYDI GS PROFESYONELLİĞN HERTÜRLÜSÜNÜ YAPTI BİZ YAPSAK ÇİRKEF OLURDUK:mad:
:mad:PEK İYİ GÖREMEDİM PEDRİEL GOL KAÇIRSADA EN ÇOK MÜCADELE EDEN OYUNCUYDU KAAN NAVRATİL FENA DEĞİLDİ
:mad:BAŞTA HAKEM DALLAMASI SENECY ERMAN ENERAMO GROSEÇKİ UĞUR KADİR MAÇTA YOKTULAR
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?
:mad:MAÇI İZLERKEN HAKEMİN İNCE İNCE SİVASSPORU DOĞRADIĞINI GÖRDÜK ENERAMO O POZİSYONU KAÇIRMAZDI RAKİP FAUL YAPIYOR ATAMIYOR RAKİP DEFANS MEHMET NASIN ÜSTÜNE ATLIYOR PENALTI OLMASI LAZIM YOK:mad:AYDIN ELİYLE KASTEN TOPU KESİYOR SARI VERMİYOR DÖNEN POZİSYONDA ENERAMONUN ELİNE CARPIYOR KASIT YOK SARI VERİYOR ENERAMO GOLE GİDİYOR URFALUJİ MASUSTAN ATLIYOR FAUL VERİYOR EBBOUE ÖYLE Bİ BAĞIRIP SAKATLANIYORKİ GÖREN AYAĞI MAYINA BASTI SANIR DÖNÜYOR İT GİBİ KOŞUYOR MAÇ SİVASSPOR BASKI KURDUUNDA 10 DAK DURUYOR TOPLAM 4 DAK UZATIYOR SONUCU HAKEME BAĞLAMIYORUM ANCAK ÇOK REZİL KEPAZE HAKEM VARDI
Maçın Kader Anı :
:mad:CİHAN GİRER GİRMEZ 2-1 YAPSAYDI DURUM FARKLI OLURDU GROSEÇKİNİN BOMBOŞ KAÇIRDIĞI 2 POZİSYONVAR ENERAMONUN VAR PEDRİELİN VAR HEPSİ KADER ANLARI OLDU
:mad:TAKIM ÜST SEVİYEDE MOTİVE OYNADI ELİNDEKİ KADRONUN YAPACAĞI BUKADAR GÜVENDİĞİ OYUNCULARIN BUKADAR LAKAYIT VURDUMDUYMAZ OYNIYACAĞINI BİLEMEZDİ BEN KADİRİN YERİNE RADAYI SOKMASINI BEKLERDİM CERNYİ ÇOK ARADIK ESKİŞEHİRDEN SONRA EN ÇOK ÜZÜLECEĞİMİZ MAÇ OLDU ARTIK SAĞLIK OLSUN MAÇIN HAKKI BU OLMAMALIYDI:mad:

Morten58 05.03.2012 21:47

Fatih hoca Sivasspor maci niye 4 Eylülde oynaniyor buz eksi 11 derecelik bir hava baska yerde oynansin diyor.

hasanim58 05.03.2012 21:48

besiktasta bir cenk var helal olsun adama ts resmen kaleci alistirdi o macta ama adam 2 gol yedi kactane 100 de 100 luk gol cikardi bide gs nin muslerasi varki akillara zarar bi kaleci adam lastik kendini gol yememek icin adapte etmis sanki aldiklari paranin her kurusunu hakediyolar bide bizdekilere bakin defansi gec nasil vurursan var sorun degil kesin icerde bizim kalecilerin birakin aldiklari parayi haketmelerini yedikleri etli ekmekle kofteyi haketmiyolar cerny ve ziyanin yoklugunda 3 tane caylak bocaladi durdu napalim yok iste kardesim yoklugun gozu kor olsun ama yine de catir catir top oynadik 10 kisiyle 12 kisiye karsi ama yinede gururluyuz cunki sivassporluyuz yensekte yenilsekte olmadi iste napalim sinirlendik gerildik sitrese girdik kotu konustuk ama bitti mac yenildik saglik olsun sivassporuma ve ona gonul vermis tum yigidolara bisey olmasin hersey gelmir gecer ALLAH a emanet olun

avare 05.03.2012 21:48

ermani sol aciga cekip groseckiyi bir iki mac dinlendirmek lazim ziyanin yoklugu cok belli oldu soldan hemen hemen hic atak yapamadik bide memet nasla kivanci ayni anda ortasahada dusunsek daha faydali olur bence
ama bu mac bitti ah vah etmeye gerek yok onumuze bakmamiz gerekiyor acimasiz elestiriye de gerek yok bence

hercai 05.03.2012 21:49

[QUOTE=astaravisa;772480]oynadığımız topa birde skora bak. rezil olduk rezil..[/QUOTE]

[B][I]rezil mezil olmadık, rakibe stres izleyenlere futbol izlettik, aynı oyunla bi kaç farklı galipte gelebilirdik, ufak ayrıntılar 4-0 ı getirdi, ben hala ilk 4' e gireceğimize inanıyorum ben bu takıma inanıyorum..[/I][/B]

Ozan5858585858 05.03.2012 21:49

10 tane pozisyondan gol çıkaramassan yenilgiye mahkumsun..

risale69 05.03.2012 21:49

sağlık olsun. moralimiz bozmayalım.elinden geleni yaptı sivasım. futbol bu, olmayınca olmuyor.
trabzon maçından sürpriz bir sonuç bekliyorum.

vatansivas 05.03.2012 21:50

YENİ BİR KONU AÇİN TFF VE MERKEZ HAKEM KURULU MAİL ADRESLERİNİ YAYINLAYIN ELİN VİCDANI OLAN TFF VE MERKEZ HAKEM KURULUNUN MAİL ADRESLERİNİ YAYINLAYIN TRABZON MAÇİNA BELKİ ADİL BİRİNİ VERİRİLER. BIKTIK ARKADAŞ ŞEÇİLMİŞ DÜRZÜLERİ. AÇİL KONU AÇİN BEN AÇAMDIM TFF VE MERKEZ HAKEM KURULUNUN TELEFON VE MAİL ADRESLERİNİ YAYINLAYIN BİRDE İMZA KAMPANYASI BAŞLASIN TEPKİMİZİ KOYALIM. HER HAFTA DÜRZÜ HAKEMLERİ İZLEYECEK DEYİLİZ.

Respect58 05.03.2012 21:51

[B]Kaleci dışında hiçbir oyuncuya laf söyleyemem hepsi elinden geleni yaptı.Bu sonuç oyunculardan değil oyun anlayışından kaynaklandı bence.Bize karşı defansif oynayan takım en azından beraberliği cebine koyar.Gsde geride kaldı ve bizim gelmemizi bekledi,topu kaptıklarındada kontra atağa çıktılar.Kapanan takımlara karşı malesef Ermanın ayağına ve duran toplara bakıyoruz.Kapanan takımları açacak bir oyun anlayışı ve oyuncumuz yok.Yapabildiğimiz tek şey hızlı atağa çıkmak.Bunuda önleyen takımların bizi yenmesi zor olmaz.

Hakem Elmanderi atmadı.Yüreği yetmedi Uğura yaptığı faul sonrası sarı kart vermemesi ne kadar aciz olduğunu gösterdi.Allah sorsun.

[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:37.