SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Lanetliyoruz ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33840)

SivasSpor.Com 12.03.2012 21:53

Lanetliyoruz !

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/diger/1.srfkuddi.jpg[/IMG]

Yeter artık Adalet istiyoruz !

Yardımcı hakemin bir metre önünde ki pozisyonda Hakem Kuddisi Müftüoğlu'nun karşısında Volkan Şen oyuncumuz Kaan'a 56. dakikada tekme atıyor ve karşılaşmanın hakem müsvettesi sarı kart gösteriyor. Dünya'nın neresinde böyle bir karar verilir merak ediyoruz.

Alın terimizi emeğimizi ligdeki konumumuzu çalan Kuddisi Müftüoğlunu kınamaktan çok öte lanetliyoruz.

58 SiVaSıM 58 12.03.2012 21:55

Cevap: Lanetliyoruz !

........................i ............. ş..efsiz herif

DaNGeR0uS 12.03.2012 21:57

bunlari naletlesek ne olacakki zaten nalet adamlar Allah belasini versin bu adamlar in

ledig 12.03.2012 21:57

maçı haketmedik, ikinci yarı biraz dikkatli olsak kazanacağımız maçı yine kaybettik. Hakemler de aleyhimize çalışıyor, ben play-off'tan umudumu kestim doğrusu.

oNuR 12.03.2012 21:58

Allahınızdan bulun satılmış köpekler.Aynı hareketi üzerinde Sivasspor forması bulunan bi futbolcu yapsa takdir hakkı ne olurdu acaba.Futbolcularımızın emeğini çaldınız.Allah belanızı versin

engin2609 12.03.2012 21:59

[B]ya yonetim die bişi yokmu bu nedir arkadas televizyonu kırıcam ya olaya bak kırmızı yemesi gereken adam gol atıyor ya ben boyle hakemlerin warya agzımı bozmak istemiyormm deli oldum deliiiiiiiiiiiiiiiiii ..... :@ yonetim uyuma artk uyumaaaa uyumaaa[/B]

BOUN 12.03.2012 22:00

Maçın en başından sonuna kadar her pozisyonda kollanan bir trabzonspor'un, hakemin 3-4 kişilik oyunuyla ve yardımıyla bizi zar zor yenebildiğine şahit olduk. Peki helal mi? Değil tabii ki, zehir zıkkım olsun! Yediğiniz haramlar çoluğunuzda çocuğunuzdan çıksın. Allah belanı versin kuddusi denen yaratık!!! Daha çok şey söyledim de ortam müsait değil yazmaya...

Sivas_SporLu58 12.03.2012 22:00

eneramo sivasa geldiğin güne imzayı attıgın güne lisansını aldıgın güne lanet olsun pislik herif sana atılan her topu rakip takıma teslim ettin bu bir değil iki değil haftalardır aynısını yapıyosun senin yerınde kaleci nihat olsa senden daha iyi oynardı en azından sut cekerdi bende seni lanetliyorum eneramo Allah belanı versin

EsEs2626 12.03.2012 22:01

Aynı pozizyon sivaslı biri tekme atsaydı trabzon oyunsuna yer yerinden oynardı :mad::mad::mad: harekerin görüntüsünüde koyarsa admin iyi olur heryerde paylaşılır

Dua 12.03.2012 22:01

Her macta Hakemin arkasina siginmaya devam. Kazanmak icin ne yaptikki. Erman+Grosicki bu takimda ne ise yarar

Ferhat06 12.03.2012 22:02

sarı kartı çıkardığında maç biitti,lanet olsun!bu hakemlere nasıl güveneceğiz,çocukların emeğine yazık.

58_babacan_58 12.03.2012 22:02

[B][COLOR="Black"]. Bu hakemlerle neyin mücadelesini veriyoruz Allah aşkına ? Dünyanın neresinde olursa olsu %100 kırmızı kart görmesi gereken oyuncu kart görmüyor birkaç dakika sonra gol atıyor.. Penaltıyla alakası olmayan pozisyon emek hırsızlığı sonucu penaltı olarak değerlendiriliyor. Böyle ligi bu eyyamcı hakemlerin ligini çok da konuşmaya gerek yok.[/COLOR][/B]

bugra5858 12.03.2012 22:02

''Kuddusi Müftüoğlu 1970 yılında SİVASSPOR'a karşı tepki olarak doğdu.''
Fazla bir şey söylemek istemiyorum.Hakem ne kadar suçluysa bizim oyuncularda beceriksizlikleri yüzünden o kadar suçlu.Ama bundan dolayı hakemin suçu göz ardı edilmesin.

furky.b 12.03.2012 22:02

Möderator ???

Neden hemen hakeme salliyoruz ??
Hakem gayet maci iyi yönetti..gölleri attikta hakemmi vermedi ??
Penaltilik pozisyonuna girdikte , hakemmi vermedi ??

Hakem trabzona karsi kactane net pozisyonu kesdi..

Biraz insafli olalim da kendi takimimizi elestirelim..

Eneramo'yu elestirelim..O kafa golunu sen nasil kacirirsin be adam ??

Hic kimse kusura bakmasin hakemmis,yayinci kurulusmus..hepsi hikaye..

Önce skor'u korumayi defans yapmayi, gelen firslatlarida degerlendirmeyi ÖGRENELIM..!!

cenk5821 12.03.2012 22:05

Soruyorum bu Sivasspor düşmanlığı nereden geliyor ?

Böyle taraflı yönetim olmaz her ceza sahası yakınlarındaki mücadalelere faul çalındı.Onuda geçtim Burak kendini yere 2 kez bıraktı sarı kart yok üstüne penaltı verildi üstüne biz kart gördük.

Söylemeden geçemeyeceğim LİG TV Spikerlik yapmak bu kadar kolay mı böyle spikerlik olmaz ts gol atınca bir taraf tutuculuk maç anlatımında ses değişmeleri net bir şekilde görüldü.

YAZIKLAR OLSUN

(Sinirden ne yazdım bilmiyorum kimse kusura bakmasın)

58_babacan_58 12.03.2012 22:06

[B]Bütün taktir haklarını trabzondan yana kullandı,her topa onlara gelince faull, bize gelince devam devamm ohhhh ne alaaa memleket.[/B]
[B][COLOR="Red"]ALMA MASUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE,BU DÜNYADA OLMASA ÖBÜR DÜNYADA VERECEKSİN Ş.REFSİZ KUDDUSİ BUNUN HESABINI ;)[/COLOR][/B]

sivasfutbol 12.03.2012 22:06

Bıktık Artık!

Eğer bu takım elindeki maçı veriyorsa hakemlerde iyi olsa, karşında ki ligin en iddiasız takımı da olsa bunun sorumlusu teknik heyet ve yönetimdir! Nedir yani bu gaziantep, fener, trabzon vs daha bir çok maçta elimizde ki maçları verdik. Bu nasıl bir futbol anlayışı anlamıyorum. Madem atamıyorsun öndeyken yat maça beraberlik garanti olsun. Hakemler bizim belalımız ne kadar çırpınsak da o adamlar yine aynen devam edecek. Biz onlara uygun futbol oynamadıktan sonra artık ben bu takıma asla güvenmem. Her hafta mı şanssız olur bi takım. Rıza hocaya maça geç müdahale ettiğinden bahsedince de karşısında ki adamı fırçalıyor. Çıkıp sahada boş boş gezen atak oynamayan bir futbolcuya(Eneramo!) 90 dakika dayanıyor. Adam oynamıyor daha niye bekletiyorsun. Bu sezon futbol benim için bitmiştir, ne giderim ne de izlerim. Rıza hoca önce kendini sonra takımı toparlasın. Yöneticiler de kalksın bi tepkisini göstersin haftalardır bu takımın hakkı yeniyor. Bu kadar da olmaz artık!

Sivas_SporLu58 12.03.2012 22:06

[QUOTE=furky.b;773626]Möderator ???

Önce skor'u korumayi defans yapmayi, gelen firslatlarida degerlendirmeyi ÖGRENELIM..!![/QUOTE]

ya abi bi bırak Allah aşkına burda 100 kişinin söylediğinin tersini iddaa ediyosun nerde görülmüş kasıtlı tekme atan oyuncuya sarı kart vermek hemde hakemın gozunun onunde goremeyecegı bi pozisyondada değil

avare 12.03.2012 22:06

arkadaslar lig tv ye kime ulasabiliyorsak ulasalim boyle serefsiz hakemleri sikayet etmezsek basimiza daha cok bela olacaklar

Besyo_cu 12.03.2012 22:07

[B]Maçı nerenizle izlediniz be yazıktır oyuncumuza tekme atıyor ya tekme bunun adı kırmızı kart Volkanı atsa oyun değişecek hamsiler 10 kişi kalacak ve o karaktersiz Volkan o golu atamayacak.

Neyin savunmasını neyin açıklamasını yapıyorsunuz !

Eneramo bizim oyuncumuz atar veya kaçırır orası ayrı adamda bir art niyet yok becerisi yeteneği kalitesi o kadar ama Ş..siz hakem art niyetli çıkıyor maça art niyetli de maç yönetiyor.

Bu maç sıradan bir maç sıradan bir mağlubiyet değil koskoca bir sezonun özeti olacak maçtı.[/B]

58_babacan_58 12.03.2012 22:08

[B]Bütün taktir haklarını trabzondan yana kullandı,her topa onlara gelince faull, bize gelince devam devamm ohhhh ne alaaa memleket.[/B]
[B][COLOR="Red"]ALMA MASUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE,BU DÜNYADA OLMASA ÖBÜR DÜNYADA VERECEKSİN Ş.REFSİZ KUDDUSİ BUNUN HESABINI ;)[/COLOR][/B]

avare 12.03.2012 22:09

[QUOTE=furky.b;773626]Möderator ???

Önce skor'u korumayi defans yapmayi, gelen firslatlarida degerlendirmeyi ÖGRENELIM..!![/QUOTE]

kardes biz baska macmi izledik bence hakem maci katletti

adres58 12.03.2012 22:09

[B]Türk Spor Tarihinin en kötü hakemidir Kuddusi Müftüoğlu[/B].

Marifetleri saymakla bitmez. Alın size Penaltı pozisyonu alın size Rajnoch a verilen kart alın size Kağanın pozisyonu. Yok arkadaş biz bu ligde boşa kürek çekiyoruz. Haa diyeceksinizki biz ne yaptık. Yüzde 40 topla oynadık. 3 pası 2. golü yedikden sonra yaptık. Dan dun doldur boşalt oynadık. Erman Pedriel Grosicki Kadir Rada Kıvanç sahada gezinip durdular. Cerny mevki dışı zayıf güçsüz futbol oynadı. Biz bir şey yapmadıkki. Amaaa bir hakem vardı ki adeta Trabzon onunla topa bastı onunla ikili aventaja büründü, onunla takdir hakkı kazandı. İşte ince ayar dedikleri zıkkım olası şey bu olsa gerek.

Yazıklar olsun bu tarz [B]eyyamcı hakemlere[/B]. Adam kendini yere atıyor, sarı yemesi lazım penaltı kararı veriliyor. Yok arkadaş, artık birileri Allah aşkına çıksında bir şeyler söylesin. [B]Ne oluyoruz beyleeerrr[/B] desin Allah Aşkına yahu.

Kederli Yiğido 12.03.2012 22:12

Böyle bir hakem rezaleti görülmemiştir

Resmen maçı bizden alıp Trabzonspor'a verdiler

Neyin diyetini ödüyorlar acaba

Haftalardır Trabzonspor hakemlerce kollanıyor

Mecnun başkan olaya el atmalı ağırlığını koymalı

Sivas_SporLu58 12.03.2012 22:12

gidin aksam maratonu izleyin o kişiliksiz şansal büyükağa neler diyo pozisyonlara

yiğidokazım58 12.03.2012 22:18

Gerek yok etrafa sallamaya.

Ofsayt bayrakları çok yanlıştı iki tarafa da haksızlıklar yapıldı.

Kötü taraf içimizde.

Transfer sezonunun gelmesini bekliyorum.

MESSİ58 12.03.2012 22:18

[QUOTE=avare;773642]arkadaslar lig tv ye kime ulasabiliyorsak ulasalim boyle serefsiz hakemleri sikayet etmezsek basimiza daha cok bela olacaklar[/QUOTE]

Kimi kime şikayet edicen kardesim ligtvde aynı bokun lacisi federasyon zaten ligtv için çalışıyor bilmiyormusun playoflarda ligtv üyelerinden ayriyeten para talep etcek. Bu bağlamda ilk 4te Sivas Gençlerbirliği olması kimi cezbeder hiçkimseyi!!!!!! Tezgah hazır ilk 4 belli kazansın LİGTV.....

mishka 12.03.2012 22:19

Bence Anadolu kulüplerinin taraftarları kampanya başlatsın ligi boykot etsin. Biz bu senaryoda figüran değiliz.Külübümüze zararı dokunabilir ama bu hafta stada gidip maça girmeyelim takımı dışarıdan destekleyelim veya farklı bir protesto önerisi olan varsa.

babapiton 12.03.2012 22:21

Bu hakyiyenin yüzünü görünce kusasım geliyor nefret ediyorum adam gögsüne tekme atıyo bizimikine sarı veriyo tekmeyi yedin diye heralde nalet olsun senin gibi hakeme geber de dünya pislikten kurtulsun.

:cool: 12.03.2012 22:22

Bedduamsın Kuddusi.Sana bu akşam ettiğim küfürün haddi hesabı yok.Evine git ve başını yastığına koy bakalım uyuyabilecekmisin.

58ToPraK58 12.03.2012 22:23

Bunlar hep lig tvnin zararlarını gidermek için yapılıyor. Dört büyütülmüşleri ilk dört içerisine çekerek zararı gidermeye çalışıyorlar. Bu ülkede böyle hakem ve böyle dört takım zihniyeti olduğu sürece Türk futbolundan daha uzun seneler hiçbir şey beklemesinler. Milli takımın başına kim gelirse gelsin ben başarılı olacağımızı sanmıyorum. Önce İstanbul yalakalığından kurtulup Anadolu'yu görsünler sonra başarı beklesinler. Böyle dört büyütülmüşleri Avrupa'ya gönderiyorlar görüyoruz ordaki hallerini dört, beş yiyip geliyorlar. Bu takımın hakkını yiyenlerden çıkacaktır bundan şüphem yok. Yanlarına asla kar kalmaz...

infial§ 12.03.2012 22:24

lanetlıyelım,sovelim,vuralım kıralım sezon basından bu yana ne değıstı aynı tas aynı hamam alayına lanet olsun,şereften,haysıyetten yoksun bır kuruluşun tetıkçılerı bu hakemler:mad::mad:

SenSetik 12.03.2012 22:24

kudurdum resmenn...valla parçalarım şuan elime geçsee...

yorumcuyuz 12.03.2012 22:27

şeref yoksunu kuddusi... sinirimden çıldırıyorumm

B.DUMANLI 12.03.2012 22:33

Ilk yari 1-0 önde soyunma odasina gideceksin.Grosicki gibi bir oyuncuyu yoruldu diye oyundan alacaksin,Eneramo kaleciyle karsi ,karsiya gol pozisyonunu harciyacak,Alanzinyo´yu ceza alani icerisinde tek basina birakacaksin sonra yenileceksin hakeme veryansin edeceksin.Biz cok fazla pas hatasi yaptigimiz sürece bu yenilgilerde suclu aramiyalim.Biz ikinci yari ne yaptik?O goller cok önceden ben geliyorum diyordu zaten.Senol Günes Altintop veAllanzinyo´yu oyuna alarak bizim isimizi bitirdi.Sivasspor ise Rada´yi oyuna aldi.Iste aradaki düsünce farki.Hakem hatali olabilir,biz ise cok daha hataliyiz bu yenilgide.

sivasfutbol 12.03.2012 22:33

verem oldum inanın yönetimde ruh gibi bu takıma iyi olmak üzere en az 10 tane oyuncu almak gerekiyor..

DOGU_BEY 12.03.2012 22:33

[B]kanı bozuk, haysiyetsiz, satılmış, suratsız yaratık! Allah gasp ettiğin haklarımızı inşallah fitil fitil burnundan getirir, inşallah çoluğundan çocuğundan değil de senden çıkar bu haklar...Ulan şerefsiz haysiyetsiz insan biraz utanır, o önünüzdeki tartışmaya dahi açık olmayan net tekmeye kırmızı kart veremiyorsan o zaman adama sormazlar mı kaça sattın kendini diye?

Bir sözüm de o kanı bozuk çirkef volkan şene ve taca atılan topu güya centinmenlği engelliyor diye ermana bağıran şenol güneş adilerine: adamsanız çıkar bu pozisyonun kırmızı kart olması gerektiğini söylersiniz, bu işler öyle işine gelince dürüstlük palavraları atmakla olmuyor!!![/B]

badboysefaa 12.03.2012 22:34

hakem senin gelmişine geçmişine küfür etmiyorum direk birinci dereceden yakın ailene sövüyorum

ZiDaNe58 12.03.2012 22:34

yazklar olsun pozisyon yardımcının gözü önünde oluyor bu kadar adice bir maç yönetilmez hakkımızı yiyenler Allaha havale ediyorum

ankastre 12.03.2012 22:35

her bir gol için ayrı ayrı kuddusi müftüoğlunun ........... diyeceeeem ayıp olacak, ulan namuslu, ulan şerefli, ulan haysiyetli, ulan karakterli, ulan adam olmayan sıfatınıı, ulan seni doğurup kazanın ananın suçu yok, eyyyyyy anası belli babası belli olmayan, eyy ......... site yönetimi beni bağışlasın bu gadar isyan etmmeiştim. kırmızıyı verse 3 puan bizimdi..:mad:

erman sana da sözüm var bu maçın kasedini al sadece kendini izle nerede ne yaptın pasların, şutlarınla, top nerde sen nerdesin, bu maçın kasedinde sadece kendini izle allah aşkına izle de bak neler yaptın.:confused:

allah aşkına izle de kendine gel yazık yaaaaaa aldığımız üç puanı hediye ettik.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:12.