![]() |
Sivasspor-Orduspor
[CENTER][url=http://resimzade.com/Show.html?i=34784&token=40922][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34784&token=40922[/img][/url]
[B][I]Tarih: 17.03.2012 Saat : 15:00 Stadyum: Sivas 4 Eylül Maçın Hakemi: MUSTAFA İLKER COŞKUN [/I][/B][/CENTER] |
Cevap: Sivasspor-Orduspor
Bu maçı alıp yaralarımızı sarmamız lazım. Nasıl olsa Orduspor'da rahatladı, rahat maç olarak düşünmemek lazım. Vurdukça atmamız, attıkça atmamız lazım. Eleştire, eleştire futbol oynatmaya başladığımız Pedriel bu sefer ileride, Eneramo ise forvet arkasında oynamalı. Geriden süpürücü olarak gelip gol pozisyonu zenginliği yaratırkan, kanatlardan da Cerny ve Grosicki ile varyasyonlar denenmeli.
Yani ne olursa olsun bu mça alınmalı kısaca. 1-0 olsun bizim olsun.. . |
Tehlikesi olmayan iki takımın maçı ben bu maçta kesin galibiyet alacağımızı düşünüyorum 3-1 alırız maçı
|
bu maçı alırız ve muhtemelen en çok manisa maçında zorlanırız inşallah 4 maçı da alıp iyi bir şekilde play offa kalırız
|
[B][I]Ben Sivasspor`a kızmıyorum.
Ordu maçı ne kadar zor olsada patlama bekliyorum hadi hayırlısı..[/I][/B] |
Şu fener gs ve lazyo maçlarından 0 çekmek iyi olmadı. Birinden birini yenebilselerdi şimdi 4.lüğün en büyük adaylarından biri konumuna gelecekti (bana göre hala öyle)
Neyse oldu bitti artık. [B]Fikstür biraz rahatlıyor artık. Oynanan maçları, hakemlerin rakiplere sponsorluğunu ve kolay gol yiyip, gol kaçırma furyasını bir kenara koymanın artık zamanı geldi. [/B] Sivasspor taraftarı müsterih olsun. Sivasspor sezonu herkese kapak olacak bir noktada bitirecek. Maça gelince, [B]ordu ileri ucu etkin isimlere sahip. Buna mukabil savunma hattı fizik gücü yüksek ve boyu uzun yapıda. Ceza alanına orta yaparak gol arama yerine ara paslarla savunma arkasına sarkma taktiği bu maç için biçilmiş kaftan.[/B] Ben Rıza hocanın bu maçı kazanacak bir takım hazırlayacağına candan inanıyorum. [B]Sivasspor inşallah handikaplı kazanacaktır...[/B] |
ORDUNUN DEPLASMAN KARNESİ KÖTÜ
SADECE KARABÜK VE ESKİŞEHİRİ YENMİŞLER AYNI ŞEKİLDE YENİLMEYE DEVAM EDERLER UMARIM hedef İLK 8 İÇİN %100 KAZANMAK GERKİYOR |
bumaç ve diğer 3 maç banko bizim hala şansımız var
|
Ne olursa olsun bu maci kolaya almamak lazim , tek stancuyu tutmamiz lazim buraki tuttumuz gibi :D birde sansimiza Culio sari kart cezalisi oldu , bize karsi oynuyamicak
|
Hektor Cuper geldikten sonra Ordu çok iyi takım oldu,ara transferde bazı oyuncu değişiklikleri de yapdılar.Orta sahada çok basan GOSSO ve HAVİTO gibi iyi adamları var.CULIO'yu zaten biliyoruz,iyi takımlar özetle.Bence kolay maç olmayacak çünkü Ordu'nun bi sıkıntısı yok rahatlar ve iyi top oynamaya çalışacaklar.
Defansın göbeğinde bizim SEDAT ile YALÇIN iyi bi ikili oldular.Sedat'ı bizim futbol uleması beğenmiyordu,adam BJK maçında hatasız top oynadı. 58 numaralı formayı gururla taşıyan SEDAT'ı taraftarın tribüne çağırmasını söylemeye gerek yok,yiğido kime ne yapacağını çok iyi bilir. |
genelde ankette nazar değmesin diye %100lük kazanma oyunu ben bozuyordum
berabere sonuçlanırı işaretliyordum hep bu kez kazanacağımızı düşünüyorum sert bir defansla karşılaşacağız sağlı sollu hücumlarla kaleyi ablukaya almamız lazım basit hata yapmazsak 3 puan elimizde ,cebe koymayı bekliyoruz |
ben bu maçta takımın patlama yapacağını düşünüyorum..ligdeki en gollü maçımız olmaya aday bir maç..toplamda 7 gol üstü derim ;)
|
Ben gol kaçırma huyumuzu bırakır ve hakemler de p..çlik yapmazsa bu 4 maçı kazanacağımızı düşünüyorum.
|
artik bu maçi da kazanamazsak !
|
[QUOTE=HALIL;774063]artik bu maçi da kazanamazsak ![/QUOTE]
Hatayi düzeltim artik bu maçi kazanacagiz! Bu mactan artik 3 puan bekliyorum Eneramo ve Grosicki yerinde olursa superman tekrar ucarsa savunmada hata yapmazsak maci cok rahat kazaniriz. |
Bu maçı mutlaka kazanıcaz, kazanmalıyız
|
ts maçını hemen unutup bu maöı düşünmemiz lazım kesinlikle çok zor bir maç ordu çok formda ve sağlamda bir takım oldular aman dikkat
|
komşu şehır orduspor ıle maçımız centılmenlık ıçınde gecer dıye bır temennım var,eneramo manısalı ısaac'i ızlesın kalecıyle karsi karsıya kalındığında topa nasıl vurulur oğrensın,ıstıkrar sağlamamız lazım ordu mucadelecı sağlam takım grosıckı de rakıp kadar mucadele etmelı,yeter artık 4,5 haftadır hic bırşey yapmdınız,son 4 hafta barı bışeyler yapın ordu-manisa-i,b,b-samsun=12 puan
|
[B]Bu saatten sonra futbol adına ne konuşup da neyi değerlendireyim ki? Bu ligde bu kadar satılmış ve kanı bozuk varken istediğimiz kadar emek sarfedelim bir satılmış ve onun yandaşları mutlaka çıkıyor...Sadece 3 puan bizim olsun diyorum ve büyük ihtimal de farklı bir galibiyet alırız diyorum..
BURADA LİG TV VE SATILMIŞ HAKEMLERİN MUTLAKA VE KESİNLİKLE PROTESTO EDİLMESİ GEREKTİĞİNİ BİR DAHA HATIRLATAYIM...AYRICA ARTIK YÖNETİMDEN BİRİSİ DE ÇIKSIN DA İKİ KELAM ETSİN İNSAF YAHU!!![/B] |
malesef benim umudum ts macından sonra cok dustu rıza hoca benden yana umarım basına bır ıs gelmes cok soylendım sana cok atilladan vazgec sinir bozucu bir oyun anlayısı ile tslileri degil halis muhlis sivaslı beni sinir kupu etti penaltı kurtarması kucucuk bir sempati uyandırmadı bende yaktı bizi yakıyor bizi mahvedecek yapma rıza hoca yapma ordu bjk yi elinden kacırdı bize karsı o sekil oynarlarsa duman oluruz ne ilk sekiz nede baska birsey
|
yenilmeyeceğimizi düşünüyorum..galibiyet içinse 2 farklı önde olmazsak yine bir cendereden geçeriz gibime geliyor kolay maçı zora sokmayız inşaallah..
|
Bizim maçın hakemi: [B]MUSTAFA İLKER COŞKUN [/B]
|
Biz hatalari hep baskalarinda ariyoruz ama kendi hatamizi hic mi hic görmüyoruz zira eronoma elindeki imkanlari iyi kullansa idi skor cok daha baska olacakti ama bu futbol hatayi kabul etmiyor benim görüsüm sayin eronama biraz hantal yapili forvet cevik ve atik olacak diyer takimlarin forvetleri ile bizimki arasinda dag kadar fark var ama suda bir gercekki eronama iyi top tutuyor ikinci bir forvet arkasina cok is düsüyor iste onu degerlendiremiyoruz ve son vuruslar yerini bulmuyor bütün dikkatim burda insallah seneye bunlari hallederiz bu sene pekte mümkin görünmüyor Trabzon macindaki hatalar bir tarafa sivasin oyun kurma sitilini hic begenmedim bütün futbolcular kendi bölgelerinde dikilip duruyor sanki top kendiliginden ayagimiza gelsin der gibi bir tutumlari var heleki kamil hic istifini bozmuyor yani kendini zora sokacak bir pozisyona hic tenezül etmiyor siz kamili bosa sisriyorsunuz onun cesareti hicmi hic yok ben oyuncunun cesaretli olanini cok istiyorum korkak oyuncunun kapasitesi olmaz olsada ise yaramaz kamilin kapasitesi ancak bu kadar siz onu oldugundan fazla var saniyorsunuz ben askerde jandarmada görev yaptim anla.
|
hakem nasıl biri
bizim maçlarda görev aldı mı hiç |
yok gardas süperligde tek 4 macta görev almis :D [url]http://www.transfermarkt.de/de/coskun/profil/schiedsrichter_1585.html[/url] burda birkac bilgiler
|
[QUOTE=DOGU_BEY;774117][B]Bu saatten sonra futbol adına ne konuşup da neyi değerlendireyim ki? Bu ligde bu kadar satılmış ve kanı bozuk varken istediğimiz kadar emek sarfedelim bir satılmış ve onun yandaşları mutlaka çıkıyor...Sadece 3 puan bizim olsun diyorum ve büyük ihtimal de farklı bir galibiyet alırız diyorum..
BURADA LİG TV VE SATILMIŞ HAKEMLERİN MUTLAKA VE KESİNLİKLE PROTESTO EDİLMESİ GEREKTİĞİNİ BİR DAHA HATIRLATAYIM...AYRICA ARTIK YÖNETİMDEN BİRİSİ DE ÇIKSIN DA İKİ KELAM ETSİN İNSAF YAHU!!![/B][/QUOTE] DOĞRU SÖYLÜYORSUN KARDEŞİM HAMKEM KONUŞMAKTAN LİG TV KONUŞMAKTAN FUTBOL KONUŞAMAZ OLDUK |
Rakibimiz Ordu değil Mustafa İlker Coşkun inşallah hakemi yeneriz Ordu Kolay :D
|
cluio nun olmaması ordusporun hücum gücünü etkileyecektir uğur ve ziya oynıyacak sanırım kaan hernekadar elinden geleni yapsada kanadından bindirme yapamıyor ziya oynarsa ortaları bindirmeleri etkili olacaktır uğurun görev yerine gelmesiyle cerny daha serbest hücuma katkı yapacaktır eneramoda kendini affettirecektir sanırım kaleyede korcan geçecektir bu sartları göz önüne alırsak avantajın sivassporda olduuna inanıyorum kaçarı yok bu maçı almamız gerekiyor
|
3-0 yenecegiz insallah ama önemli olan 3 puan.
|
Orduspor takımı tipik 4-2-3-1 düzeninde kalede Fornezzi , defansta solda Emre Özkan, çift stoper Yalçın ve Sedat , sağda Garcia , önlerinde Ali çamdalı ve Gosso, ofansta ise , Javito, Ribeiro(Murat Kalkan) , Hakan Özmert üçlüsü ve en uçta santrfor Stancu düzeniyle sahada olacaklardır. Culio'nun cezalı olması iyi.
Sivassporumuzda cezalı oyuncu yok. İdeal kadromuzla çıkarız. Orduspor, bu maçı kazanırsa ilk 8 hedefi sürecek,kaybederse gelecek yılı planlamaya başlayacaklar. O nedenle onlar için kritik bir viraj. Daha çok duran toplarla etkili olmaya çalışıyorlar. Stancu'ya ve Javito'ya özel önlem alınmalı.Ciddi bir rakip Orduspor ve iki gün önceden Sivas'a gelmeleri de maçı ne kadar ciddiye aldıklarını gösteriyor. Kolay maç bekleyenler yanılacak. İlk golü biz bulup sonra maçı kontrolümüzde götürmeliyiz. Maçın hakemi ilginçtir,faal hakemler arasında Ordusporun en fazla maçını yöneten hakem. Alt lig maçları dahil 16 maçta 7 galibiyet,7 beraberlik ve sadece bu hakemle 2 yenilgi almışlar. Ama genel manada M.İlker Coşkun iyi ve geleceği olan bir hakemimiz. Maçı almamız şart. Dimyata pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım. Lig başladığından beri olan hakem hatalarını protesto derken maçı ıskalamayalım,sahada takıma iyi destek olalım,kaybedersek ilk 8 de elden gider. |
[B]evimizde kaldı 2 maç bunun birisi orduspor ile bu maçta artık galibiyet almamız lazım basit hatalar yapmamamız lazım. ben takıma güveniyormuyum bu aralar güvenmiyorum ama cerny nin gelmesi takıma yaradı gibi . inşallah alırız 3 puanı [/B]
|
Takımdan Ordu maçında patlama bekliyorum. Yıldız diye övdüğümüz oyuncularımızdan(Eneramo-Grosicki -Erman)en azından Pedriel kadar , yürekten ve kendileri için değil, takımları için oynamalarını umut ediyorum.
-------------------------Atilla------------------------------------ Uğur----------------Faty------------Navratil---------- Kaan(Ziya) Cerny------------------------Kadir----------------------Grosicki -------------------------------Erman----------------------- ----------------------Pedriel----------Eneramo------------- |
Bu mac bizim,aliriz.Icimde kaygi,korku,suphe yok,kesin 3 puan bizim. De gel gorki kac gundur uyku yok gozumde.Ne zaman gozlerimi kapasam,hep ayni ruya,altimda Kuddusi denen bir esek,sirtinda ben,tum sivasin sokaklarinda dolastiriyorum. Maca gidecek arkadaslar,su ordu macinda kuddusiyi hatirlatacak bir sey yapinda bende rahat rahat uyuyum.Canim yaniyor bu esegin yuzunden,sivassporun hizini kesti,kaderimizle oynadi.T.s. maci aklima geldikce delleniyorummmmm.
|
Sivasspor yarın 4 puan gerisindeki Orduspor’la karşılaşacak.Ligde en son galibiyetini 5 maç önce deplasmanda 5-1’lik Mersin galibiyetiyle alan Sivasspor,kazanamadığı bir çok maçta 3 puanı hak etmişti ama,kah şanssızlık,kah hakem hataları 3 puan almasına engel oldu.Özellikle son oynadığı Trabzon maçında hakemin yanlı kararları Sivasspor’un yenilmesinde başrol oynamıştı. Ama birde madalyonun diğer yüzü var. Yani futbolcuların bireysel hataları. Eğer bu hatalar sıkça ve çokça yapılmış olmasaydı başta Trabzon maçı olmak üzere birkaç maçı çok rahat kazanırdı. Büyük umutlarla alınan kaleci Senceky’nin oynadığı maçlarda 3’er 4 gol yemesi ve gollerin çoğundada hata yapması.Zaman zaman Rajnoch’un ve yanındaki Navratil’in ağır kalmaları,defansın sağında birazda mecburiyetten forma giyen Milan Cerny’in hataları (Trabzon maçındaki) Sivasspor’u ilk 4 şansından uzaklaştıran başlıca sebepler olarak sıralayabiliriz. Artık Sivasspor’un bireysel ve hakem hatalarını kaldıracak zamanı da gücüde kalmadı. Ligin boyu çok kısaldı,topu topu 4 maç var. Sivasspor kalan 4 maçıda kazanacak güce sahip. Tabi ki önce yarınki Orduspor maçından başlaması gerekiyor. Orduspor ligin en iyi defansını yapan takımların başında geliyor. İlginçtir,lig ikincisi Fenerbahçe kadar gol yiyen Orduspor,küme düşmesi kesinleşen Ankaragücü’nden sonra en az gol atan takım. Yani,az gol atıp,az gol yiyen bir takım. Sivasspor’un ise tam tersi bir görüntüsü var.Ligin en çok gol atan takımlarının başında gelirken,en fazla gol yiyen takımları arasında da yer alıyor. Sivasspor bundan önce oynadığı hemen hemen bütün maçlarda olduğu gibi bu maçta da gol veya goller atar ama gol yer mi ,yemez mi ,orasını bilemem!
YİĞİDOLAR DİKKAT! Son oynanan Trabzon maçında ve daha önceki maçlarda Sivasspor aleyhine verilen hakem kararlarını protesto etmek için taraftarların tribünde bazı hazırlıklar yaptığını duydum. Bunlardan birisi,taraftarlar ellerinde kırmızı yada siyah kartonla hakemleri protesto edilecekmiş. Bu protesto biçimi çok hoşuma gitti,son derece medeni ve anlamlı bir hareket. Ama sakın ola ki,cezayı gerektirecek sloganlar atılmasın. Sivasspor kulübünün seyircisiz maç oynama sınırında olduğu unutulmasın. |
Yüzde yüz yenmemiz lazim Ordusporu.
31 SİVASSPOR - ORDUSPOR 3 Puan (SS) 32 MANİSASPOR - SİVASSPOR 3 Puan (SS) 33 SİVASSPOR - İSTANBUL BBSK 3 Puan (SS) 34 SAMSUNSPOR - SİVASSPOR 3 Puan (SS) ---- toplam 12 Puan------ 43 + 12 = 55 Puan Trabzonsporun toplan Puani 53 32 GALATASARAY - TRABZONSPOR 3 Puan (GS) 33 TRABZONSPOR - FENERBAHÇE 3 Puan (FB) 34 ORDUSPOR - TRABZONSPOR en kötü beraberlik yanliz Ordu maci satabilir! Trabzon Sonuc Puan 54 Genclerbirligi Puani 45 32 ORDUSPOR - GENÇLERBİRLİĞİ 3 Puan (Ordu) 33 GENÇLERBİRLİĞİ - MANİSASPOR 3 Puan (Manisa) 34 İSTANBUL BBSK - GENÇLERBİRLİĞİ en kötü beraberlik Gencler sonuc puani 46 Puan Eskisehir puani 45 31 ANTALYASPOR - ESKİŞEHİRSPOR En kötü beraberlik 32 ESKİŞEHİRSPOR - GAZİANTEPSPOR 3 Puan Es-Es 33 KAYSERİSPOR - ESKİŞEHİRSPOR 3 Puan Kayseri 34 ESKİŞEHİRSPOR - MERSİN İDMAN YURDU 3 puan Mersin sonuc puani 49 Ibb Toplam Puan 43 31 MERSİN İDMAN YURDU - İSTANBUL BBSK 3puan mersin 32 İSTANBUL BBSK - BEŞİKTAŞ A.Ş. 3 puan ibb 33 SİVASSPOR - İSTANBUL BBSK 3 puan sivassporum 34 İSTANBUL BBSK - GENÇLERBİRLİĞİ beraberlik IBB Sonuc Puani 47 Bursa toplam puan 43 31 BURSASPOR - MKE ANKARAGÜCÜ 3 puan Bursa 32 FENERBAHÇE A.Ş. - BURSASPOR 3 puan (FB) 33 ANTALYASPOR - BURSASPOR 3 Puan antalya 34 BURSASPOR - GAZİANTEPSPOR beraberlik Sonuc Puan 47 BJK Toplam Puan 50 31 BEŞİKTAŞ - MANİSASPOR 3 Puan Manisa 32 İSTANBUL BBSK - BEŞİKTAŞ 3 Puan IBB 33 BEŞİKTAŞ - SAMSUNSPOR beraberlik 34 KARABÜKSPOR - BEŞİKTAŞ 3 Puan Karabük BJK Sonuc Puani 51 ------------------------------------------------------ 3- Sivasspor 55 Puan 4-Trabzonspor 54 Puan 5-Besiktas 51 Puan 6-Eskisehir 49 Puan 7-Bursa 47 Puan 8- IBB 47 Puan 9.Gencler 46 Puan Haydi hayirlisi insallah! |
Ben arkadaslar cok temkinliyim 3 macta 10 gol yiye bir ekibe nasil Güvenipte GOL Galip gelir diyeyim.
|
[QUOTE=58akif34;773948]bu maçı alırız ve muhtemelen en çok manisa maçında zorlanırız inşallah 4 maçı da alıp iyi bir şekilde play offa kalırız[/QUOTE]
Nerde keske sen hayal etmeye devam et 4 FB 4GS den afiyetle yeme rekoru kirmak isteyen takim! |
Beyler rahat olun 3 tane yollarız..
|
maç ta yapılması gerekenler.
1.galip gelmek 2.gol yememek. 3. sedat bayrak ve abdurrahman derelıyı tribüne çağırmak... 4. yiğido centilmenliğini göstermek |
1olsun 2 olsun 3 olsun 4 olsun olsunda olsun mukemmel futbolumuzu gollerle suslemeliyiz bu macta cunki biz bunu hakediyoruz haydi yigidolar birkez daha sallayin medyayi mansetleri gucumuzu herkese bikez daha gosterin 1_2 dakikayla gecistirmesinler sivassporumuzu konusturalim sunlarii
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:10. |