SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   10 DAKİKA ÖLÜM SESSİZLİK PROTESTOSU (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33854)

asabibaba 13.03.2012 19:35

10 DAKİKA ÖLÜM SESSİZLİK PROTESTOSU

Enes ELMAS beyin fikrine destek olalım ve destek verelim yayalım herkese anlatalım. 10 dakika saygı duruşu sessizliği ve ardından tüm stad mesela 'KUDDUSİ BURAYA YUMRUK HAVAYA ' gib fikirlerinizi ve desteklerinizi bekliyoruz özellikle GRUBU OLAN arkadaşlar lütfen destek verelim ... SAYGILARIMLA

mishka 13.03.2012 19:45

Cevap: 10 DAKİKA ÖLÜM SESSİZLİK PROTESTOSU

[QUOTE=asabibaba;774100]'KUDDUSİ BURAYA YUMRUK HAVAYA ' [/QUOTE]

Bu tür tiye alan eğlenceli tezahüratlar lazım.Mesela Kuddusi Trabzon'a başkan olsana. Kimse maça odaklanmasın, bir tek maçla işimiz yok.

infial§ 13.03.2012 20:18

bızım taraftar zaten sessiz,bence bu protesto cok etkılı pankartlar ıle ordu maçında başka bır hakem olacak,bıze ılk 4 takımla oynarken hakemler yalnış yaptı buda lobımızın,medya gucumuzun ve taraftarın agresıf olmamasından kaynaklanıyor,benim fıkrım hakemler maçlara kendı arabalarıyla gelıyo herhalde,maç oynanırken hakemın aracının plakası ananons yapılsın,

mahon58 13.03.2012 20:34

Böyle güzel(!) insanların protesto edilmesi şart.Bu tipler futbolun güzelliğini de mahvediyor.Kasap misali futbolu boğazlıyorlar.Bu tiplere el çektirmek bizlerin boynuna düşen görevdir:mad:

58 SiVaSıM 58 13.03.2012 20:53

kuddusiye ilk 5 dakka full küfür edilsin ceza alırsakta alalım !!!

DOGU_BEY 13.03.2012 21:02

[B]LİG tvyi protesto unutulmasın ...LİG TV DIŞARI, veya LİG TV SEN KİMİN KÖPEĞİSİN şeklinde oalbilir...o kuddusiye halis özkahyaya ve diğerlerine de gereken neyse yapılsın...[/B]

engin2609 13.03.2012 21:09

[QUOTE=DOGU_BEY;774126][B]LİG tvyi protesto unutulmasın ...LİG TV DIŞARI, veya LİG TV SEN KİMİN KÖPEĞİSİN şeklinde oalbilir...o kuddusiye halis özkahyaya ve diğerlerine de gereken neyse yapılsın...[/B][/QUOTE]

[B]birde YONETİM UYUMA takımına sahip çık ... ne bi açıklama yaptılar ne başka birşey boylee devam ederler bnlar[/B]

asabibaba 13.03.2012 21:09

[QUOTE=DOGU_BEY;774126][B]LİG tvyi protesto unutulmasın ...LİG TV DIŞARI, veya LİG TV SEN KİMİN KÖPEĞİSİN şeklinde oalbilir...o kuddusiye halis özkahyaya ve diğerlerine de gereken neyse yapılsın...[/B][/QUOTE]

145 Kişinin okuduğu konuya 4 kişinin yorum yazması bununda ilgi görmediği göremeyeceği ve[B] başarısızlığı şimdiden ispatlandı [/B]hele stadı hiçi düşünemiyorum keşke konuyu silme yetkim olsaydı pişman oldum bile ....:confused::confused:

cılgınsivas58 13.03.2012 21:27

şike yapsana şike yapsana trabzonspor şike yapsana

Morten58 13.03.2012 21:49

Anadolu takimlarin hakkiyla oynuyorsunuz utanmiyorsunz MHK ve TFF Hakemlere sike yaptiyorsunuz hem temiz Futbol istiyorsunuz hemde Türk Futbolu bagtiriyorsunuz. Sonra bidaha olmayacak diye kandiriyorsunuz. Yeter artik yeter allah bildigi gibi yapsin sizi pic Ligtv,Tff,Mhk ve pic Hakemler... denilmeli.

fatihcan58 13.03.2012 21:58

bu haklı tepkinizii sonuna kadar göstermelisiniz. bütün stad 10 dakika susmalı 10 dakikadan sonra siyah kartonlar çıkarılıp hakemler lehine tezahurat yapılıp sahaya sırtımızı dönmeli mhk yı istifaya çağırmalıyız. hakem her düdük çaldığında ıslıklanmalıı bu örnek davranışımızı bütün türkiyeye göstermeliyiz...

Kral yigido 13.03.2012 21:59

Fikir güzel ama bunu yapmak Sivas halkıyla çok zor :( iyi örgütlenilmesi lazım bir iki kişi ile olmaz bunlar

yigidolar06 13.03.2012 22:12

[QUOTE=asabibaba;774130]145 Kişinin okuduğu konuya 4 kişinin yorum yazması bununda ilgi görmediği göremeyeceği ve[B] başarısızlığı şimdiden ispatlandı [/B]hele stadı hiçi düşünemiyorum keşke konuyu silme yetkim olsaydı pişman oldum bile ....:confused::confused:[/QUOTE]1.5 saat için de hemen pes etmek yok ordu maçına çok saatler var

Cley 13.03.2012 22:17

küfür ve protestoda tribünümüz saglam. Bir kıvılcım yeter kuduzi ve Sansar'ı anmaya.

asabibaba 13.03.2012 22:19

[QUOTE=Cley;774150]küfür ve protestoda tribünümüz saglam. Bir kıvılcım yeter kuduzi ve Sansar'ı anmaya.[/QUOTE]

küfür yok gardaşım küfür ceza demek 450 milyar saha kapanması demek olmaz küfür yok medeni protesto var kardeş:)

badboysefaa 13.03.2012 22:21

arkadaşlar lütfen iyi organize olalım ve sesimizi duyuralım 10 dakikalık sessizlik eğer sadece bi grubun yapacağı bişey olursa hiç bi anlamı olmaz lütfen maçtan önce buradan ve maça girincede uyarılarla bu protestoyu herkese yayalım.Küfür konusuna gelince istanbul maçı saha kapanır dikkat etmek gerek öfke kontrol yiğidolar

Cley 13.03.2012 22:47

küfürsüz saglam bir protesto olmalı. Macla ilgilenmeye gerek yok. 90 dakika boyunca bizim isimiz protesto olmalı

ramazan5842 13.03.2012 22:53

ben olsam futbolcularımızın gol sevincide arkadaşıma tekme atarak protesto ederim.basın böyle şeylleri sever.

DOGU_BEY 13.03.2012 22:53

[B][QUOTE=Cley;774166]küfürsüz saglam bir protesto olmalı. Macla ilgilenmeye gerek yok. 90 dakika boyunca bizim isimiz protesto olmalı[/QUOTE]

ah keşke ... bir de bizim millet bu anlayışla gelebilse yani maçı bırakıp taraftarlık görevine soyunsa biz birçok şeyi asıl o zaman başarırız... bu maçta eminim ki bu protestoya bile 2 dakika yeter deyip uyuzluk edecek man kafalar çıkacak ve ben birçoğuyla tartışacağım!![/B]

BOUN 13.03.2012 22:56

[QUOTE=Cley;774166]küfürsüz saglam bir protesto olmalı. Macla ilgilenmeye gerek yok. 90 dakika boyunca bizim isimiz protesto olmalı[/QUOTE]

Değerli arkadaşıma katılıyorum. Artık bu saatten sonra oturup maç izlemenin hiç bir anlamı yok. İzleyince ne oluyor? Hakemler, federasyon vs yine katliam yapmıyor mu? Yapıyor! O halde bu hafta stadyuma giden bütün taraftarlar protesto için gitmeli, maç izlemek için değil!

poolat58 13.03.2012 23:29

yok olur mu gardaş adam 10 lira vermiş her anını izlemek istiyor sinemanın. deli ediyo o tipler beni kusura bakmayın kardeşlerim:mad:

Tuncay 13.03.2012 23:30

Arkadaslar fikir cok guzel,lig tv'ye tepkimizi gostermeliyiz.Yalniz kufur yerine etkili ve ilginc bir sekilde tepki verelim.Sahada olan arkadaslar sahada,disarda olan arkadaslarda telefon veya mesajla tepki vermeliyiz.Bu bir rica degil,taraftar olmanin sartidir.Mesala mac baslamadan once, her taraftar sirtina SATILMIS LIG TV, diye yazip,hep birden sahaya sirtini 5 dakika donse ses getirir,veya cok buyuk bir pankart yazip sahaya asmak gibi,suan aklima gelen birer oneri belki daha parlak fikirleri olan arkadaslar olabilir.Gercek su'ki mutlaka tepki vermeliyiz.

poolat58 13.03.2012 23:42

ben sayfamda konuyu paylaşırım elimden geleni yaparım.yeterki SİVASSPORumuzun hakkını yiğenler cezasız kalmasın

58ToPraK58 13.03.2012 23:55

Bu şu sekilde yapılabilir maç başladıktan sonra on dakika boyunca herkes satada arkasını dönerek bunu yapabilir. Bu sırada da hazırlanan pankartlar gösterilebilir. Bence bütün stadın bu şekilde yapması daha etkili olur.

poolat58 14.03.2012 00:11

1o dk lık sessizlikten sonra herkes ama HERKES stada arkasını dönsün ve hep birlikte protestolara başlayalım. mesela bu sene play-off tff den diye bağırabiliriz.

münihliyigido58 14.03.2012 00:48

herkes kirmizi karton hazirlasin, yada mac öncesi dagitilsin. maraton tribünün ortasinda'da 'hakem hatalarina karsi sari kart, art niyete karsi kirmizi' veya benzeri slogan tasiyan büyük bir pankart yer almali. bu protestoyu milli marstan sonra baslamamiz lazim. 10 dakkika boyuncada sessiz kaliriz. toplamda cok güzel bir protesto girisimi olur.

HOLYWOOD HOGAN 14.03.2012 04:14

arkadaslar bu soylediklerimiz burda kalmasın basta ben olmak üzere maca giden butun yiğidolar birbirlerini uyarsın ve bu protestoyu gerceklestirelim......

Cley 14.03.2012 05:59

sahaya sırt dönme isini bizim taraftar yapamaz yapmaz. Para verdik macı izlemiyek mi gardas diyenler fazla olacaktır. Pankart isi de polis engeline takılabilir.

58akif34 14.03.2012 06:55

bence susulan 10 dakika herkes eline siyah karton alsın ve turubün siyaha bürünsün tam ortada sadece 1 tane renkli pankart bu takımda hakeme protesto var yazsın küfüre gerek yok takımi yanlız bırakmamak lazım bu günlerde

EneS ElmaS 14.03.2012 06:57

Öncelikle bu konuyu actigi icin asabibaba'ya tesekkür ediyorum.

Bence sirt dönme v.s ince detaylar, onlar biraz zor olabilir. Önemli olan o ölü sessizligi yakaliyabilmek. Futbolcularin aralarinda konustuklari, hatta vurduklari topun sesi duyulabilecek bi sessizlik olmasi lazim. Adeta taraftarsiz mac oynaniyormus gibi. Eger mümkünse o 10 dakikada pankartlar v.s acilabilir, olmazsada sorun degil.

Ardindan toplu sekilde son 10 saniye geri sayilmaya baslanir hep beraber 1 agizdan önceden belirlenmis olan bi Protesto tezahürati yapilabilir.

Beni tek düsündüren bizim taraftar gercekten böyle toplu sekilde organize olabilecekmi..? :confused: Iste buradada taraftar gruplarina büyük is düsüyor, onlar bu isten habersizlerse veya bu organizeye katilip destek cikmazlarsa zaten imkansiz.. Ama eger bu organize gercekten basarili bi sekilde gerceklesirse eminim herkez bizi konusacak.

Buyrun zamaninda Schalke'nin benzer organizasyonu. Onlar 19:04 dakika boyunca yapmisti, bunun nedeni ise Schalke'nin kurul tarihinin 1904 olmasi.

[url]http://www.youtube.com/watch?v=nW0oUNnNd5w[/url]

rsimsek 14.03.2012 07:12

[B]mutlaka protesto edilmeli...yeter artık bu hakemlerden çektiğimiz[/B]

mishka 14.03.2012 07:28

[QUOTE=poolat58;774185]1o dk lık sessizlikten sonra herkes ama HERKES stada arkasını dönsün ve hep birlikte protestolara başlayalım. mesela bu sene play-off tff den diye bağırabiliriz.[/QUOTE]

Eskiden Beşiktaş'ın bir tezahüratı vardı "Müjde müjde size Madida'dan müjde size" şeklinde. Bunu Kuddusi'den playoff size veya farklı şekillerde söyleyebiliriz.

tykinik58 14.03.2012 07:42

Protesto etme fikrine ben de katılıyorum. Güzel fikirler sunanlar da var. Ancak bunları uygulayacak seyirci yok (çünkü adı üstünde se - yir - ciii) henüz tam taraftar olamadığımız için başaracağımızı hiç sanmıyorum. Ama yine de en güzeli yönetim her koltuğa siyah, kırmızı ve sarı kartonlar bırakmalı. Çünkü taraftar getirirse görevini layıkıyla yapan!!!!! :mad: güvenlik bozuntuları toplayıp alır yine (gazete kağıtlarını toplayan bunları mı toplamaz :mad:) Sonra maç başlayınca 10 dakika olmasa bile 5 dakika siyah kartonlar, özellikle G.saray ve Trabzon maçlarında yapılan yanlı tutumlar ve bize verilmeyen pozisyonlardaki hakem hatalarında sarı karton, lehimize verilen haksız pozisyonlarda kırmızı karton ve yine 58. dakikada siyah kartonları kaldırıp tepkimizi göstermeliyiz. Yoksa ne arkamızı dönme işini becerebiliriz(tüm stad olarak) ne de hakemlere, MHK'ya ve TFF'ye aşırısına kaçmadan tezahürat yapabiliriz. Millet zaten dolmuş vaziyette içerdeki son maçımızda ceza alıp da seyircisiz oynanmasın, sezon kapanmasın. Playoff yolunda yara almayalım.

izmirliyigido 14.03.2012 08:33

Arkadaşlar öneriler çok güzel ama uygulanma şansı 0 (sıfır) ... Benim önerim şu; Birkere herkes yanında yarım tabaka da olsun SİYAH KARTON getirmeliç Bunu yönetimden, organizatörlerden, gruplardan beklemeyin. Herkes kendi şeyini kendi kessin :D .. Sonra,

1- Maç öncesi başlamadan 10 dakika önce tüm stad "[B]LİG TV DIŞARI[/B]" diye inletmeli.

2- Maç başlarken takımımız sahaya çıkarken çılgınca "[B]ANADOLU'NUN GURURU 3 YILDIZ SİVAS[/B]" veya benzeri çılgınca tezahürat yapılmalı.

3- Hakemler sahaya çıkarken önce tüm stad "[B]ISLIK[/B]", sonra da "[B]KUDDUSİ İSTİFA ! KUDDUSİ İSTİFA ![/B]" diye tüm stad yıkılmalı ve bu arada [B]SİYAH KARTONLAR[/B] havaya kaldırılıp çok değil 4 veya [B]5 dakika[/B] tüm stad [B]SESSİZLİĞE[/B] bürünmeli. (10 dakika sessizlik çok uzun, kimse uymaz).

Gördüğünüz gibi yapılacak şey çok fazla değil ve zor birşey değil. Yeterki ORGANİZE olalım.

Bu arada, eğer Ordu maçında da hakem yanlı davranırsa, hatalı kararlar verirse hakem ve federasyon için (küfürsüz, hakaretsiz olmak şartıyla) Allah ne verdiyse artık...

.

serrrkan 14.03.2012 08:51

[COLOR="Red"][B]ÖNERİ!![/B][/COLOR]

[B]Protestomuzu maç başlangıcına yetiştirmek için stad giriş kapılarında seyircileri bilgilendirici notlar dağıtalım.Ortak bir metin belirleyip Sivasspor aşığı bir matbaada 10-15 bin adet bu notlardan bastıralım.yoksa bu iş sadece taraftar grubuyla sınırlı kalır..[/B]

ayna26 14.03.2012 09:00

Protesto fikri çok güzel ama yapılacak küfür vesaire bize yakışmaz.biz en medeni şekilde tepkimiiz gösterelim.mesela maç başlarken herkes sahaya sırtını dönerek ya da çok yüksek bir tezahüratla kuddusi gibi hakemlere ve onun destekçilerine tepki verilebilir.Ama önemli olan sivasa yakışır bir tepkinin olması, küfür falan çok saçma olur.

svsli585858 14.03.2012 09:01

[FONT="Comic Sans MS"][B]bence toplu bir şekilde fesuphanallah şarkısını söylemeliyiz. bizede birgün kadar güler güler inşallah :D[/B][/FONT]

existence 14.03.2012 09:52

maç başlayınca istiklal marşını okursun olur biter. maçta durur dikkatte çekersin.

PETKOVİC 14.03.2012 10:21

KUDDUSİ ANANI BURAYA GETİR

mishka 14.03.2012 10:27

Şansal'ı da anmazsak ayıp olur bence.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:10.