SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kuddusi'yi Maça Çıkarmam (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33870)

Rallim58 15.03.2012 11:31

Kuddusi'yi maça çıkarmam

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34794&token=6449][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34794&token=6449[/img][/url]

[B]Bu kadar FİFA hakemin varken, Trabzon-Sivas gibi önemli maça Kuddusi niye? Çünkü Sivas maçı alsa, Beşiktaşın ilk 4'e girmesi tehlikeye girecek.?

Geçen hafta oynanan Trabzon-Sivas maçı, ligin sonunda play-off'u belirleyecek değerde bir maçtı. Penaltı, oldu olmadı, ofsayt oldu olmadı beni ilgilendirmez. Tartışırız. Amaa rakibinin sırtına tekmeyi yapıştırırsan, bunu seni-beni olmaz.Yorumu da olmaz.

O sırada maç 1-0 Sivasspor leyhindeydi. Düşünün Volkan Şen atılacak. Bu dakikadan sonra maçın bütün rengi ve şekli değişecek. Kuddusinin atamadığı Volkan, attığı golle maçın skorunu belirleyecek. Hatta sezon sonundaki ilk 4'ü...

Bakınız hakemlikte bu olay tuhaftır. Çok net söylüyorum. Futbol Fdereasyonunda etkili bir yerde görev yapsam, Kuddusi Müftüoğlu'nu bundan sonra Süper Ligde maçlara çıkarmam. Bazı şeyler vardır, karar vereceksin ve uygulayacaksın. Bunu yaparsanız büyürsünüz. Yapmazsanız herkesin ağzına ciklet olursunuz. Tabii bir çift sözde MHK'ye...

Bu kadar FİFA hakemi varken bu kadar önemli maça Kuddusi niye? Çünkü Sivas bu maçı alsa, Beşiktaşın ilk 4'e girmesi de tehlikeye girecek. Bazı şeyleri söylemeye gerek yok. Hakemler akıllıdırlar. Durumdan hemen kendine vazife çıkarırlar.

Erman Toroğlu / Hürriyet[/B]

Salim58 15.03.2012 11:42

Cevap: Kuddusi'yi maça çıkarmam

[QUOTE=Rallim58;774573][url=http://resimzade.com/Show.html?i=34794&token=6449][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34794&token=6449[/img][/url]
[/QUOTE]

[B][I]Sayın Toroğlu Kuddusi pozisyona senin gibi baksa görürdü de o anda gören gözleri görmez oldu.

Kuddusi bundan sonra maç alırmı almaması gerek ama bu haftayı es geçtiler bundan sonraki haftalarda görev verilirse hiç şaşırmam...Çünki MHK'da işin içinde.[/I][/B]

58akif34 15.03.2012 11:42

bence erman toroğlunun üzerine gidilmeli ona olumlu biraz hareket olsa turubünde haftaya yine sivasi konuşur ve gündemde kalırız sesimiz daha uzun duyulur doğruyu gören adam toroğlu falan diye çağırmak haftaya kanaltürkte aynı maçı sivas maçının geniş yer alması demektir

RoKeT 15.03.2012 11:48

Lig TV Sende bu işi beceremiyosun Maç yayinlari Devlet Tarafina Geçmesini istiyorum Tarafsiz ve eşit yayin Ve Yönetim İstiyorum......... Kahrolsun Lig tv Kahrolsun Anadolu Takimlarina Yapilan Hakem Hatalari

zkrllh58 15.03.2012 13:23

onu degil maça çıkarmak maç bile izletmemek lazm ş...ze

kakikli 15.03.2012 13:39

[B]fifa hakemleri bankasya maçlarında görev alsın kuddusi gibi ahmaklarda süper ligde kıyım yapsın...
ama bence farketmiyor, hangi hakem gelirse gelsin bir artniyet var bize karşı.[/B]

akyuvalı 15.03.2012 14:03

Tebrikler TOROĞLU...
Bırak maça çıkarmayı ben bu hakemi stadlara dahi sokmam... Ligin sıralaması alt üst oldu... Bu tip yaratıkların lisansı acilen yırtılmalı...

izmirliyigido 15.03.2012 14:10

Bu saatten sonra [B]MUDDUSİ KÖFTEOĞLU[/B]'na (!) maç vermeseler ne yazar ki, adam görevini yerine getirdi ve ligi şekillendirdi. Bizim canımız yandıktan sonra isterlerse haftada 2 maç versinler.

Öte yandan [B]58akif34[/B] kardeşimin dediğine katılıyorum tribünler bu maça atıfta bulunmak anlamında [B]ERMAN TOROĞLU[/B]'na tezahürat yapsın "[B]ADAM GİBİ ADAM ERMAN TOROĞLU[/B]" , "[B]KORKUSUZ ADAM ERMAN TOROĞLU[/B]" gibi. Hiç olmazsa medyada güçlü bir ağız kazanalım. Birtek sayın [B]TUNÇ KAYACI[/B] ile olmuyor. O da her zaman bizi iyilikle anlatıyor ama bize birazda TOROĞLU gibi bıçkın sesler lazım.

Bence bu hareketi yapalım.

.

ankastre 15.03.2012 14:13

biz drabi zonları yenseydik tff başkanına ayıp olurdu bejeke play of oynayamazdı.kudurmuş hususiye hususi görev verildi.

ermanı fazla sevmem ama yorumlarında o arada bir diyorya hani, beyler bakın çok açık ve net söylüyorum:) lafına bayılıyorum.

aynısını burdada yapmış gerçekleri söylemiş helal olsun bizden bizim sivaslı gaztelerden daha çok sivası yazmış halende yazıyor bugün 4 gün geçmesine rağmen hemde, helalolsun sana erman toroğlu

ankastre 15.03.2012 14:17

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34792&token=10042][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34792&token=10042[/img][/url]

Puuuuuuuuuuu senin sıfatına tükürem hemiiiiiii, hele şu sıfata bahale puuuuu kuduruk hususi

Ferhat06 15.03.2012 14:26

Kuddusi'ye düdüğünü astıralım bu da bize ŞAN olsun.

MMK 15.03.2012 15:52

Kudusi düdüğünü assana, assana 20kez tekrar edelim.

SivasSpor.Com 15.03.2012 15:57

Kuddusi'yi Maça Çıkarmam

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/diger/1.ermanhocaa.jpg[/IMG]

Bu kadar FİFA hakemin varken, Trabzon-Sivas gibi önemli maça Kuddusi niye? Çünkü Sivas maçı alsa, Beşiktaşın ilk 4'e girmesi tehlikeye girecek.?

Geçen hafta oynanan Trabzon-Sivas maçı, ligin sonunda play-off'u belirleyecek değerde bir maçtı. Penaltı, oldu olmadı, ofsayt oldu olmadı beni ilgilendirmez. Tartışırız. Amaa rakibinin sırtına tekmeyi yapıştırırsan, bunu seni-beni olmaz.Yorumu da olmaz.

O sırada maç 1-0 Sivasspor leyhindeydi. Düşünün Volkan Şen atılacak. Bu dakikadan sonra maçın bütün rengi ve şekli değişecek. Kuddusinin atamadığı Volkan, attığı golle maçın skorunu belirleyecek. Hatta sezon sonundaki ilk 4'ü...

Bakınız hakemlikte bu olay tuhaftır. Çok net söylüyorum. Futbol Fdereasyonunda etkili bir yerde görev yapsam, Kuddusi Müftüoğlu'nu bundan sonra Süper Ligde maçlara çıkarmam. Bazı şeyler vardır, karar vereceksin ve uygulayacaksın. Bunu yaparsanız büyürsünüz. Yapmazsanız herkesin ağzına ciklet olursunuz. Tabii bir çift sözde MHK'ye...

Bu kadar FİFA hakemi varken bu kadar önemli maça Kuddusi niye? Çünkü Sivas bu maçı alsa, Beşiktaşın ilk 4'e girmesi de tehlikeye girecek. Bazı şeyleri söylemeye gerek yok. Hakemler akıllıdırlar. Durumdan hemen kendine vazife çıkarırlar.

Erman Toroğlu / Hürriyet

sivaslıadem 15.03.2012 16:36

Cevap: Kuddusi'yi Maça Çıkarmam

hakeme gözlük eline de sözlük

HababamHa 15.03.2012 16:39

guddusü toroğlunu dinlede ben böyle bi hatayı nasıl yaptım diye kafanı taşlara vur vurda aklın başına gelsin.akılsız beyinsiz mahluk.

58 SiVaSıM 58 15.03.2012 16:57

büyük adamsı erman toroğlu mhknin başına geçmesi gereken tek kişi.!!!

kuddusi o düdüğü asacak!!

burak58as553 15.03.2012 18:21

[B]ADAM GİBİ ADAM ERMAN TOROĞLU..[/B]

İbrahim58070 15.03.2012 19:37

Erman Toroğlu'nu sevmem.Çok yanar-döner bir insan.Ancak sözlerine diyecek söz yok.!

Rallim58 15.03.2012 19:42

[QUOTE=İbrahim58070;774687]Erman Toroğlu'nu sevmem.Çok yanar-döner bir insan.Ancak sözlerine diyecek söz yok.![/QUOTE]

[B]Sevgi konusunda hemfikirim, yanar dönerliği varmı yokmu beni bağlamaz:) Bu yazısında beni ilgilendiren kısmı doğruları söylemesidir.

Bugün olmuş halen Sivassporun hakkının gasp edildiğini, yerelde yazmayanların yerine ulusalda yazıyorsa söyleyene değil söyletene bakar, alkışlarım. [/B]

Ferhat06 15.03.2012 19:43

[QUOTE=burak58as553;774668][B]ADAM GİBİ ADAM ERMAN TOROĞLU..[/B][/QUOTE]

Biraz da az içse iyidir,delikanlıdır.

favori58 15.03.2012 19:48

Valla arkadaşlar Bu erman toroğlu bizim Sivas basınından daha sivaslı.
Bazı sivaslı yalakalar utanmayacak mı?

kara 15.03.2012 19:51

Erman toroğlu nun açıklamaları bu videoda var buyrun.

[url]http://www.herseyspor.com/video/21948-haberin-videosu.aspx[/url]

58nur58 15.03.2012 19:54

[QUOTE=İbrahim58070;774687]Erman Toroğlu'nu sevmem.Çok yanar-döner bir insan.Ancak sözlerine diyecek söz yok.![/QUOTE]

yanar donerligi bizi ilgilendirmez adam gibi adam cikip tv de sivasi savunuyorsa helal olsun erman toroglu derim

Morten58 15.03.2012 19:59

Vallaha simdi daha yi anladim Ligtv niye Erman Toroglunu gönderdigini,cünkü Adam gibi Adam Erman dürüstce herseyi gördügünü iyice anlatiyordu Tff'den kesin Digitürk'e tepki geldi Ligtv'de yayina süper lig maclarini devam yönetmek istedigi icin Erman Toroglunu gönderdiler bence böyle olmustur.

Buda Video olarak: [url]http://www.herseyspor.com/video/21948-haberin-videosu.aspx[/url]

burak58as553 15.03.2012 20:23

[QUOTE=Ferhat06;774690]Biraz da az içse iyidir,delikanlıdır.[/QUOTE]

En azından digerleri gibi korkmuyor adam.Yalaka degil :) Gerçekten delikanlıymıs Erman Toroğlu..

Ne yalan söylüyüm önceden sevmezdim, şimdi ise adama bi sempati duymaya basladım :)

Ferhat06 15.03.2012 20:45

[QUOTE=burak58as553;774715]En azından digerleri gibi korkmuyor adam.Yalaka degil :) Gerçekten delikanlıymıs Erman Toroğlu..

Ne yalan söylüyüm önceden sevmezdim, şimdi ise adama bi sempati duymaya basladım :)[/QUOTE]

Sen onun hakemliğini gördün mü ,bilemem.Trabzonda bir maç yönetecek maça çıktı bütün stada kafa tuttu,maçı 5 dakika başlatmadı ta ki istediklerini yaptılar maçı başlattı.
Hayatta elde edilecek ne varsa para ,şöhret hepsini görmüş;yanar döner diyenler tek bir tane örnek göstersinler.

ankastre 15.03.2012 21:06

[QUOTE=MMK;774616]Kudusi düdüğünü assana, assana 20kez tekrar edelim.[/QUOTE]

kendi iisteğiyle asmaz meclisten yasa çıkacakmış "kuddusinin düdüğü" yasası:)o zaman asacakmış

58MUAMMER58 15.03.2012 21:40

bu futbol acaip bir oyun herkes seyrediyor fakat gördükleriyle anlattıkları arasında fark oluyor çoğumuz erman hocanın yorumlarına katılıyoruz fakat spor medyasına ve diğer gazetelerin spor sayfalarına bakıyorsunuz çoğu hiç değinmemiş bile hatta bazıları dahada ileri gidip kuddüsü müftüoğlunun hatasız mükemmel maç yönettiğini bile yazmış oyuna tesiri olmamışmış [FOTOMAÇ] hani şu a.k.p liderinin batık hortumcusu ikdidara yalakalık eden başbakanın trabzonlu damadını ceo olarak çalıştıran ahmet çalığın sahibi olduğu fotomaç

kamışlı58 15.03.2012 21:50

kuddusi o ç----u ş------z kuddusi

şarkışla 58 15.03.2012 22:03

Erman Toroğlu nun bu davranışına karşı bizimde Ordu maçında tribünlerde bir cevap vermemiz gerekli.Alemde teksin.Adam gibi adamsın gibi pankartlar tezahüratlar yapalım.

burak58as553 15.03.2012 23:25

[QUOTE=Ferhat06;774722]Sen onun hakemliğini gördün mü ,bilemem.Trabzonda bir maç yönetecek maça çıktı bütün stada kafa tuttu,maçı 5 dakika başlatmadı ta ki istediklerini yaptılar maçı başlattı.
Hayatta elde edilecek ne varsa para ,şöhret hepsini görmüş;yanar döner diyenler tek bir tane örnek göstersinler.[/QUOTE]

O zaman bu adam masaya yumruğunu vuran tiplerdenmis ya :)

Kasim58 16.03.2012 01:36

Mac verilmese s..............Baris simsek ve Abdullah yilmaz´averilmezdi göz boyamak icin bir hafta dinlendirirler belki?

Birdee kimvermeyecek zaten bastakiler bu oyunun icinde senaryoyu yzanlar bastakiler uygulayanda emek hirsizi Hakemler.

shang 16.03.2012 11:58

soylenebilecek her şeyi söylemiş erman toroglu sezon başından beri hakem hataları yüzünden bi dünya puan kaybettik saymaya kalksam 10 tane maç söylerim zehir zıkkım olsun aldığınız yediğiniz paralar !

selimdelen 16.03.2012 15:18

erman toroglu yaptıgı bu acıklama ile her zaman oldugu gibi objektif olusunun bir ornegini gosterdi her zamanda boyleydi lafları bazılarının zoruna gider tabiki acıdır dogrular biraz gücün varsa hiç cekinmez kullanırsın ben erman toroglunun cok haksızlıga ugradıgını ve suandada en dogrusunu yaparak bir cok kısının canını sıkıcak sozleri hıc cekınmeden soyluyor ve soylemeye devam edecekte yıllarca hafızalara kazınmıs bir kısılıgı ıle bizlerin gonlunde yerini almıstır türkiye genelinde erman torogluna yakın ahmet cakar mizah anlayısının sıfır olmasından dolayı emran toroglu kadar kendıni izlettirmiyor izlettiremezde lakin erman hocada sansal buyuka ile tam uyum icinde olmusdu tekrar o sohbetleri duyamamak kotu

gokhanbayrak 16.03.2012 15:50

belki de bu mesajım buradaki çoğunluğun hoşuna gitmeyecek fakat ben bir Trabzonsporlu olarak, tüm içtenliğimle objektif olarak yorum yapacağımı belirtmek istiyorum.

sitede nerdeyse 2 haberden 1 tanesi kuddusi ve trabzonspor içerikli. arkadaşlar Allah aşkına yapmayın.
ne yani Volkan Şen kırmızı görmedi diye mi sivas yenildi?
Volkan'a gelip arkadan kasti müdahele eden futbolcuya kırmızı gösterse kim ne diyebilirdi?
açıkçası ben izlerken, inşallah kırmızı vermez dedim. çünkü kırmızı verse de kimse niye verdin diyemezdi. ama benim açımdan ağır olurdu. zira bence ya ikisine de sarı vereceksin, ya ikisine de kırmızı. burada hakemlik yorumu çıkar ortaya. kaldı ki ayağı ile ittirdi volkan, bir tekme ya da basma olsaydı, sakatlanmaya yönelik yorum yapmaz direk kırmızı verirdi.

bir de ofsayt bayrağı konuşuluyor. benim öyle direk gol pozisyonu olacak hatırladığım bir bayrak yok. eneramonun bir pozisyonu vardı ama hem çaprazdı, hem kaleye uzaktı, hem de bu bayrak yardımcı hakem tarafından kaldırılmıştı hatırlatmak isterim.

amaçları ts yi kayırmak olsaydı, burak'ın golü ofsayt ile kesilmezdi. zira ayaklar aynı hizadaydı, burak'ın vücut biraz önde kalıyordu. hiç kimse neden kaldırmadın diyemezdi. zira saniselik bir olaydı.

bu sene hakem hatalarıyla karşılaşmış olabilirsiniz. biz de çok karşılaştık. bir çırpıda 10 puan sayabilirim size.

ama hata herkese oluyor. siz bir yandan şike ile ilgili olarak başkanınızın içeri girmesi, kalecinizin içeri girmesi vs. gibi durumlarla karşı karşıya kalmanıza rağmen, hakkınızda şikeci denilmesini asla kabul etmediniz. bu kadar delile rağmen, kesinleşmeden (haklı olarak) hiçbir şekilde damga yemek istemediniz, bunu etik bulmadınız.

fakat gelmiş burda, yoruma açık bir kırmızı kart pozisyonu yüzünden kuddusi'yi yerin dibine soktunuz çıkardınız, ts forması giydirdiniz falan.

oysa ki sizin sorgulamanız gereken durum, neden öne geçiyoruz da sonra yeniliyoruz şeklinde olmalı.

bunlar boş işler arkadaşlar. siz ilk yarı kaleye bile gelemediniz. ikinci yarı ts fazla çıkınca, bir kaç kontra girişiminiz oldu. altı pastan golü atamayan eneramonun orta sahada kalkan ofsayt bayrağından medet umar oldunuz.

lütfen arkadaşlar, bu şekilde olmaz.

ben feneri sahadan sildiğiniz maçı dehşet ve hayretle izledim. böyle top oynayan bir takım nasıl olur da 2 golde kalır ve sonrasında 4 gol yer dedim. bence sorgulanması gereken şey budur. yoksa hakem hatası herkese yapılıyor. en nihayetinde iyi futbol her şekilde kazanır.

fazla uzağa gitmeye gerek yok. geçen yıl ki tabloya bakarsanız anlayabilirsiniz aslında.

önümüzde maçlarda başarılar diliyorum.

iyi forumlar...

Salim58 16.03.2012 16:07

@ [B]gokhanbayrak[/B]

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34782&token=44701][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34782&token=44701[/img][/url]

[B] İlk golünüz ofsayttı. Buyur resime bak. Volkan'a kırmızıyı verse 10 kişi kalıyordunuz.Biz atamadığımız golleri değil bunları tartışıyoruz ANLADINMI.!!![/B]

Ferhat06 16.03.2012 16:11

[QUOTE=gokhanbayrak;774884]belki de bu mesajım buradaki çoğunluğun hoşuna gitmeyecek fakat ben bir Trabzonsporlu olarak, tüm içtenliğimle objektif olarak yorum yapacağımı belirtmek istiyorum.

sitede nerdeyse 2 haberden 1 tanesi kuddusi ve trabzonspor içerikli. arkadaşlar Allah aşkına yapmayın.
ne yani Volkan Şen kırmızı görmedi diye mi sivas yenildi?
Volkan'a gelip arkadan kasti müdahele eden futbolcuya kırmızı gösterse kim ne diyebilirdi?
açıkçası ben izlerken, inşallah kırmızı vermez dedim. çünkü kırmızı verse de kimse niye verdin diyemezdi. ama benim açımdan ağır olurdu. zira bence ya ikisine de sarı vereceksin, ya ikisine de kırmızı. burada hakemlik yorumu çıkar ortaya. kaldı ki ayağı ile ittirdi volkan, bir tekme ya da basma olsaydı, sakatlanmaya yönelik yorum yapmaz direk kırmızı verirdi.

bir de ofsayt bayrağı konuşuluyor. benim öyle direk gol pozisyonu olacak hatırladığım bir bayrak yok. eneramonun bir pozisyonu vardı ama hem çaprazdı, hem kaleye uzaktı, hem de bu bayrak yardımcı hakem tarafından kaldırılmıştı hatırlatmak isterim.

amaçları ts yi kayırmak olsaydı, burak'ın golü ofsayt ile kesilmezdi. zira ayaklar aynı hizadaydı, burak'ın vücut biraz önde kalıyordu. hiç kimse neden kaldırmadın diyemezdi. zira saniselik bir olaydı.

bu sene hakem hatalarıyla karşılaşmış olabilirsiniz. biz de çok karşılaştık. bir çırpıda 10 puan sayabilirim size.

ama hata herkese oluyor. siz bir yandan şike ile ilgili olarak başkanınızın içeri girmesi, kalecinizin içeri girmesi vs. gibi durumlarla karşı karşıya kalmanıza rağmen, hakkınızda şikeci denilmesini asla kabul etmediniz. bu kadar delile rağmen, kesinleşmeden (haklı olarak) hiçbir şekilde damga yemek istemediniz, bunu etik bulmadınız.

fakat gelmiş burda, yoruma açık bir kırmızı kart pozisyonu yüzünden kuddusi'yi yerin dibine soktunuz çıkardınız, ts forması giydirdiniz falan.

oysa ki sizin sorgulamanız gereken durum, neden öne geçiyoruz da sonra yeniliyoruz şeklinde olmalı.

bunlar boş işler arkadaşlar. siz ilk yarı kaleye bile gelemediniz. ikinci yarı ts fazla çıkınca, bir kaç kontra girişiminiz oldu. altı pastan golü atamayan eneramonun orta sahada kalkan ofsayt bayrağından medet umar oldunuz.

lütfen arkadaşlar, bu şekilde olmaz.

ben feneri sahadan sildiğiniz maçı dehşet ve hayretle izledim. böyle top oynayan bir takım nasıl olur da 2 golde kalır ve sonrasında 4 gol yer dedim. bence sorgulanması gereken şey budur. yoksa hakem hatası herkese yapılıyor. en nihayetinde iyi futbol her şekilde kazanır.

fazla uzağa gitmeye gerek yok. geçen yıl ki tabloya bakarsanız anlayabilirsiniz aslında.

önümüzde maçlarda başarılar diliyorum.

iyi forumlar...[/QUOTE]

Başlarken objektif olacağım dedin ama 2 satır yazdıktan sonra subjektif oldun.Volkan'ın attığı tekmeye ittirme diyorsun ve bizi resmen salak yerine koyuyorsun.

mishka 16.03.2012 16:16

Gökhan Bey, objektif değerlendirme yapacağım yazmışsınız ama tamamen subjektif ve gerçeklerle ilgisi olmayan bir yorum yazmışsınız.

gokhanbayrak 16.03.2012 19:22

objektif olduğum şurdan anlaşılabilir. volkan'ın pozisyonunda inşallah kırmızı vermez dedim. çünkü verseydi niye verdi kimse diyemezdi.

burak'ın iptal edilen pozisyonunda ayaklar aynı hizada. alanzinho'nun golünde ayak 3-5 cm ilerde.

böyle pozisyonlardan sonra hakeme bordo mavi forma giydiriliyorsa, hakem lige ayar çekti gibi bir senaryo uydurulabiliyorsa pes yani.

ne yani yıldırım demirören tff başkanı olur olmaz, bjk yi sağlama almak için kuddusi'yi yanına çağırıp direktif mi verdi?

o zaman mevcut iddianame ile çok fazla kişi ve zümrelere çok çeşitli yakıştırmalar yapılabilir.

yazı objektif okunursa, gayet güzel bir şekilde objektif anlaşılabilir.

sizler subjektif okuduğunuz için, dolayısıyla karşı mesajı da subjektif değerlendiriyorsunuz.

saygı duyuyorum, iyi forumlar...

HababamHa 16.03.2012 19:36

[QUOTE=gokhanbayrak;774911]objektif olduğum şurdan anlaşılabilir. volkan'ın pozisyonunda inşallah kırmızı vermez dedim. çünkü verseydi niye verdi kimse diyemezdi.

burak'ın iptal edilen pozisyonunda ayaklar aynı hizada. alanzinho'nun golünde ayak 3-5 cm ilerde.

böyle pozisyonlardan sonra hakeme bordo mavi forma giydiriliyorsa, hakem lige ayar çekti gibi bir senaryo uydurulabiliyorsa pes yani.

ne yani yıldırım demirören tff başkanı olur olmaz, bjk yi sağlama almak için kuddusi'yi yanına çağırıp direktif mi verdi?

o zaman mevcut iddianame ile çok fazla kişi ve zümrelere çok çeşitli yakıştırmalar yapılabilir.

yazı objektif okunursa, gayet güzel bir şekilde objektif anlaşılabilir.

sizler subjektif okuduğunuz için, dolayısıyla karşı mesajı da subjektif değerlendiriyorsunuz.

saygı duyuyorum, iyi forumlar...[/QUOTE]
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=34792&token=10042][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34792&token=10042[/img][/url]

[B]bu forma cuddusiye çooook yakışıyor.;)[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:18.