![]() |
Önerge TBMM'ye Verildi
[B][url=http://resimzade.com/Show.html?i=34798&token=73890][img]http://resimzade.com/Show.html?i=34798&token=73890[/img][/url]
Aşağıdaki sorularımın Gençlik ve Spor Bakanı Suat KILIÇ tarafından yazılı olarak yanıtlanması için gereğini arz ederim Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı’na Aşağıdaki sorularımın Gençlik ve Spor Bakanı Suat KILIÇ tarafından yazılı olarak yanıtlanması için gereğini arz ederim [B]Malik Ecder ÖZDEMİR Sivas Milletvekili[/B] Bilindiği gibi Süper Lig’in 2010 – 2011 sezonu sonunda başlatılan bir şike davası devam etmektedir. Seçim bölgem Sivas’ın da göz bebeği olan Sivasspor ve Başkanı da bu dava da yargılanmaktadır. 2011 – 2012 sezonu başından beri Sivasspor’un bir çok maçta hakem hataları ile puan ve puanlar kaybettiği bri gerçektir. Son olarak 12 Mart 2012 tarihinde Trabzon’da oynanan Trabzonspor – Sivasspor maçında da, hakem Kuddusi Müftüoğlu’nun yanlış kararları hem maçı hem de tüm sezonun sonucunu olumsuz etkilemiştir. 1-0 Sivasspor üstünlüğü ile devam eden maçın 57. dakikasında, Trabzonspor’lu Volkan ŞEN’in Sivasspor’lu futbolcu Kağan KONUK’a yardımcı ve 4. Hakemin hemen yanında tekme atmasına rağmen sahada kalması ve aynı futbolcunun dakikalar sonra takımının galibiyet golünü atması maç sonucunu direk etkilemiştir. Bu sonuç ile Play Off’lu sistemde yukarıdaki ilk 4 takım neredeyse kesinleşmiştir. Sadece maçı oynayan 2 takımın değil ilk 9 sıradaki takımların tamamının sıralamasını etkilemiştir. Bu sonuç ile Play-Off’lu sistemde yukarıdaki ilk 4 takım neredeyse kesinleşmiştir. Bakanlar Kurulunun yürüttüğü Türkiye Futbol Federasyonunun Kuruluş ve Görevlerini Düzenleyen 5894 Numaralı Kanunun 3. Maddesine göre“Fair Play kurallarına uygun olarak bağlılık, dürüstlük ve sportmenlik prensiplerini gözetmek” TFF’nin görevlerinin arasındadır. Konu ile ilgili olarak; [B]1-[/B] Sivasspor hakkında bir dava olmasına rağmen, Dava sonuçlanması beklenmeden Sivasspor cezalandırılmakta mıdır? [B]2-[/B] Play Off’a kalacak takımlar yayıncı kuruluşun ve TFF’nin mali kaygıları gözetilerek önceden mi belirlenmiştir? [B]3-[/B] Diğer Liglerde zaman zaman yapıldığı gibi video görüntüleri ile tespit edilen bu tür Fair Play dışı olaylarda oyuncunun ceza alması ya da maçı etkilediyse maçın o anki skordan ve dakikadan yeniden oynatılması gerekmez mi? [B]4-[/B] 5894 Numaralı kanunun 8. Maddesinin C bendi uyarınca televizyon gelirlerinin %10’unun TFF’ye verilmesi TFF ile Yayıncı kuruluş arasında bir anlaşma niteliği taşımaz mı? Duyarlılığından dolayı Sivas milletvekili Malik Ejder Özdemir beye, taraftarlarımız adına [url]www.sivasspor.com[/url] sitesi olarak teşekkür ediyoruz. Sivasspor.Com Özel Haberidir.[/B] |
Cevap: Önerge Tbmm'ye Verildi
[B]Sivassporun hakkını soru önergesi ile arayan, Malik beyi ve Kıbrıslı hocam'ı tebrik ediyoruz.[/B]
|
[B][I]Bu önergeyi TBMM'ye veren,Başta Malik bey olmak üzer emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederim.[/I][/B]
|
Kendisi Sivas için büyük şans olan, Sivas sevdalısı Malik Ejder Özdemir'e bu konudaki duyarlılığından ve hassasiyetinden ötürü teşekkür ederim.
Benzer çalışmaları ve Sivasspor konusundaki girişimleri diğer vekillerimizden de bekleriz. Ayrıca bu konuda yapılacak gayretli çalışmalarla kuddusi denen yaratığın hakemliği ve meslek hayatı bitirilmeli. Lütfen bu işin peşini bırakmayalım. |
malik beye duyarlılığından ötürü teşekkür ediyoruz
aynı duyarlılığı akpli vekillerimizden de bekliyoruz |
Cevap: Önerge TBMM'ye Verildi
Malik bey tam bi sivas sevdalısı sizi tebrik ederim Malik bey
|
Önergenin ulusal basında paylaşılması için spor sitelerinin iletişim bölümünden editörlere paylaşabiliriz.
ÖRNEK: [URL="http://www.sporx.com/bizeulasin/"]http://www.sporx.com/bizeulasin/[/URL] |
Sporx.com'a mesaj attım.Önergeyi yayınladılar.
Link: [URL="http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/trabzon-sivas-maci-tbmmdeSXHBQ272307SXQ"]Trabzon-Sivas Maçı TBBM'lik Oldu...![/URL] |
Hepimizin aklındaki soruları sormuşlar bakalım ne cevap çıkacak. Emeği geçenlere teşekkürler.
|
helal olsun sana GERÇEK SİVASLI !!!!!!!!!!!
|
Önce teşekkür ediyorum Malik beye. Fakat eksik soru sormuş. O haysiyetsiz KUDDUSİ halen maç yönetecek mi, buna müsaade edilecek mi sorusunu da sormalıydı.
İşte böyle olmalı. Sivas ve Sivas'lı garibandır ama asla sahipsiz değildir. Sesimizi çıkartmazsak hep üstümüze geliyor. Lütfen ama lütfen, tüm büyüklerimiz, tüm eli yetenlerin, tüm gücü olanların, tüm mevkiisi olanların HER PLATFORMDA SESİNİ ÇIKARTMASINI, bekliyoruz. Sessziliğimizden değil mi fabrikalarımız kapatıldı, açılaacak hastaneler başka yerlerde açıldı, yatırımlar başka illere kaydırıldı. Lütfen artık sessiz kalmayalım !.. Kibrisli (Burak) kardeşimize de kişisel girimşimlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Kalbi, SİVASSPOR deyince pır pır eden gerçek Sivas'lılara ihtiyacımız var. Onlar var oldukça Sivasspor sevgisi çığ gibi büyüyecektir. . |
Ohbe bu gece rahat uyuyacam işte böyle arkadaşlar birlikten küvvet doğar bu olay gittiği yere kadar kovalıyalım hakkımızı her yerde arıyalım
|
[QUOTE=İbrahim58070;774636]Sporx.com'a mesaj attım.Önergeyi yayınladılar.
Link: [URL="http://www.sporx.com/futbol/superlig/trabzonspor/trabzon-sivas-maci-tbmmdeSXHBQ272307SXQ"]Trabzon-Sivas Maçı TBBM'lik Oldu...![/URL][/QUOTE]Haydi yeğenim diğer spor servislerinede bu haberi ulaştır helal sana |
Malik Ecder Özdemir'i Ordu Maçına Davet Edelim
Arkadaşlar Yıllardır hem Sivas hem de başta stadyum konusu olmak üzere Sivasspor için çabalayan vekilimiz var. [I](Malik Ecder Özdemir)[/I] Bu vekilimize her platformda destek vermemiz gerekir.Bu değeri gerektiği kadar vermediğimizi düşünüyorum. Özellikle bu son yaptığı soru önergesi olayı bizim için değerli değil midir?
Böyle bir vekili alkışlamak gerek. O bize destek oldu biz de ona destek olalım. [B]Site olarak kampanya başlatalım[/B], hem takıma olan desteğini tam olarak göstermiş olsun hem de biz taraftarlar ona destek olduğumuzu gösterelim. [B]Malik Ecder Özdemir Ordu Maçına Gelsin ve biz taraftarlar onu ayakta alkışlayalım...[/B] Vekilimizin sitemizde de yazılanları gördüğünü bir arkadaştan duydum. Burada ki kuru teşekkürler yanında onu alkışlamak gerekmez mi? [B]Malik Ecder Özdemir'e ulaşım adresi:[/B] [URL="https://twitter.com/#!/MalikEcderOzdmr"]Twitter[/URL] |
Suat Yeni Yiğido Üyelik Tarihi: 03.08.2005 Mesajlar: 46 Thanks: 0 14 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi. Tecrübe Puanı: 0 Cevap: Hakkımız mecliste aranacak resmen türübünlere oynuyor bu zat,bugüne kadar sivas için sivasspor için ne yaptın hiç,şimdi gündeme gelmek için şövalyeliğe soyunuyorsun.buradan sana ekmek çıkmaz başka kapıya canım. DEMEKKİİ NEYMİŞŞŞ AMAÇ EKMEK YEMEK DEĞİL HAK SAVUNMAK MIŞ BEN [B]KEDİ OLALI BİR FARE TUTACAK YAZDIM .YAZDIĞIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM [/B][COLOR="Red"]SANIRIM SIRA SENDE SUAT KARDEŞ [/COLOR] HA GAYRET ;) |
[QUOTE=emekli_yiğido;774646]Ohbe bu gece rahat uyuyacam işte böyle arkadaşlar birlikten küvvet doğar bu olay gittiği yere kadar kovalıyalım hakkımızı her yerde arıyalım[/QUOTE]
BİR DE MAÇTA YAPARSAK DAMARDAN HANİ BİR SESDE ÖYLE GETİRİRSEK O ZAMAN KAYMAKLI KADAYIF OLUR BEEEEE:)) |
[B]Emeği geçen herkeze teşekkürler. Sonuna kadar destekliyoruz..!![/B]
|
[B]Mecliste soru yönergesi ile bir sonuç elde edileceğini sanmıyorum ama duyarlılık gösteren özdemire teşekkür etmek lazım[/B]
|
[B]İstanbulda sözde Sivaslılığı ile ÖVÜNEN (!!!) sesi soluğu çıkmayan büyük iş adamcıklarına da selam olsun[/B]
|
Cevap: Malik Ecder Özdemir'i Ordu Maçına Davet Ede
helal olsun böyle duyarlı milletvekillerine ihtiyacımız var
|
Cevap: Malik Ecder Özdemir'i Ordu Maçına Davet Ede
Elimizden tutanları el üstüne almak lazım. Konu SİVASSPOR olunca gerisi TEFERUAT'tır...
. |
Olayın Meclise taşınması Kuddusi Müftüoğlu'nun en azından Sivasspor Maçlarına verilmemesini sağlar... Soru önergeleri aslında önemli şeylerdir ama hükümetler genelde ya cevap vermez ya da kaçamak cevap verirler... Aslında cevap veremezler diyelim... Buradaki soru önergesi normal şartlarda maçın tekrar oynanmasına kadar götürebilir işi ama demokratik ülkelerde öyle olur Türkiyede değil:) Fakat bu soru önergesinin en önemli sonucu kamuoyu yaratmak olacaktır...
|
Bende malik özdemir beye teşşekkür ediyor ve dğer milletvekillerininde ders çıkarmaları gerektiğini diliyorum Birde bakanımız var BAKAN denirse...!!!
|
[B]İşte bu, böyle somut şeyler yapılmalı ki kimse Sivassporun sahipsiz olduğunu sanmasın...Daha önceden de belirttiğim gibi Sivas ve Sivasspor için hangi partiden olursa olsun kimler böyle güzel şleyler yapabiliyorsa ona teşekkürü borç biliriz. Malik Beyin bu güzel hareketi ve girşimi inşallah diğer vekillerimize de örnek olur...Emeği geçen herkese teşekkürler, inşallah burdan somut sonuçlar alırız ve inşallah bunun devamı gelir...[/B]
|
Bu konudaki duyarlı davranışından dolayı Sn.Malik Özdemir'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
|
[B]Malik bey gibi Vekilin olsun Bakan'a ihtiyacın yok.
İyi günde ve kötü günde tesislerimize ziyaretimize gelen Sivas ve Sivasspor için elinden gelen herşeyi yapan sayın Vekilime şükranlarımı sunuyorum.[/B] |
Helal olsun başka ne denebilir ki, herkes kafasını kuma gömmüşken Sivasa hizmetin partiyle alakasının olmadığını gösteren Malik Beyi bu davranışından ötürü kutlarım. Herzaman yaptığı gibi bizleri bir kez daha mutlu etmiştir.
|
helal olsun.Gurur duydum
|
Şu veya bu partili olması hiç önemli değil. Sivasspor'umuz için böyle bir adım attığı için çok teşekkür ederim. Sesimizi duyurmamız için çok önemli.
|
Aslında arkadaşlar hakkımızı arayanında hakkının verlmesi lazım ki bu tür işler daha cok sivassporun basına gelecektir. sayın vekile yaptığının sivasspor taraftarı tarafıdan bilindiğinin ve unutulmayacağının somut bir göstergesi yapılmalıdır. Örneğin taraftar gruplarımız ya da ilgililer her kim ise bi teşekkür ziyareti olabili tabi sayın vekil geldiğinde. Sanırım bazı arkadaşlar parti konusuna değinmiş ancak bence particilikle alakası yoktur.Sivasın sivassporun hakkı aransında kim ararsa arasın.
|
Beyler Sivas halkı pasifize edildi. Bakın size bir örnek Trabzon sırf basbakana inat CHP yi belediye getirdi. sonunda ne mi oldu hukumet trabzonu kaybetmemek için,örtülü ödenekten trabzona yanı senım benım vergimi verdiler. biz sadece tff ye değil hükümetede bir tepki koymalıyız siyasi bir provakatör gibi görmeyin lütfen sadece sahip çıkmasını bilmiyoruz memleketimize.
|
[B]Sokakta yürüyemez olduk, soran sorana:) Malik beyin bu davranışı yiğidoların sevgisini kazandı, oyunu kazanır mı? Onu bilemem:)
Olayın başlamasına vesile olarak, harekete geçilmesinde katkı da bulunan başta Abdullah Yiğit kardeşimiz olmak üzere, Milletvekili Malik beyi ve emeği geçen tüm Sivasspor sevdalılarını tebrik ediyorum.[/B] |
Allah tuttuğunu altın etsin Malik bey. Ah ne var su hükumet partisinde sen olsaydın. Bugun stadımızda olurdu hakkımızda yenmezdi. Her türlü alanda eziyorlar bizi ama sesimiz bur türlü çıkmıyor. Kıçları kırık su lazlarım onda biri olamadık. Yeter artık yönetimden birileri artık vursun masaya su yumruklarını. Biz öksüz değiliz illa kavgamı çıkarmak lazım.
|
Dün hürdoğanda okudum,Aptullah abi AKPlileride aramış ama olumlu bir şey olmamış helal olsun sana Malik bey,Sivas seninle gurur duyuyor, Bir arkadaş Sivaslı bakanı sormuş. Yav poşayı paşa yapmışlarda önce babasını asmış.
|
Ben sahsen CHP'yi hic sevmem ama Malik Ecder ÖZDEMİR'i simdiden sevmeye basladim. Helal olsun ayni seyi Akpli Sivasli Milletvekillerden de bekliyoruz.
|
Malik bey,eğer bizi duyuyorsan cumartesi günü seni 4 eylül stadında görmek isteriz
|
[QUOTE=favori58;774704]Malik bey,eğer bizi duyuyorsan cumartesi günü seni 4 eylül stadında görmek isteriz[/QUOTE]
[B]Malik bey siteyi takip ediyormuş[/B] |
[B]Diğer vekiller yan gelsin yatsın.Malik beye sonsuz teşekkürler.ADAM GİBİ ADAM HELAL OLSUN.;)[/B]
|
iş işten geçtikten sonra ne yaparsa yapsınlar baştan sahip çıksalardı lig bitti geçmiş olsun.
|
[QUOTE=asabibaba;774656]BİR DE MAÇTA YAPARSAK DAMARDAN HANİ BİR SESDE ÖYLE GETİRİRSEK O ZAMAN KAYMAKLI KADAYIF OLUR BEEEEE:))[/QUOTE]
Cumartesi tv başında 4 eylülden gelecek o kutlu haykırışları duyar gibiyim,bekliyoruz.Yüreğimizi soğut YİĞİDO. Küfretmeden edep içinde tepkimizi koyalım. |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:58. |