SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   SPORX KINAMA !!! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=33913)

SenSetik 21.03.2012 12:33

SPORX KINAMA !!!

arkadaşlar sporx denen spor haber sitesi haberleriyle haksız bir galibiyet aldığımızı iddaa ediyor...sürekli hakem ve son dakika pozisyonuyla ilgili haber yayınlayarak taraflı bir tutum sergiliyor ve elde ettiğimiz başarıyı gölgeliyor..lütfen SİVASSPORLUYUM diyen herkes tepkisini göstersin...bu eyyamcılara fırsat vermeyelim...LÜTFEN !!!

Tel: 0 (212) 243 45 28
Faks: 0 (212) 243 45 29

SenSetik 21.03.2012 12:36

Cevap: SPORX KINAMA !!!

arkadaşlar ben şimdi aradım ve tepkimi belirttim...lütfen duyarlı davranalım..başka Sivasspor yokkkkkkkk

akifesk 21.03.2012 12:46

böyle yandaş medyanın benn taaa ...

KOYDUKK İŞTE HAKEMLERİN LİDER YAPTIĞI , YANDAŞ MEDYANIN ŞİŞİRDİĞİ CİNCONA..

ramazan5842 21.03.2012 13:16

bir tek sporx değil ki hepsi aynı.
kuddüsünin yılın hatasını yaptığı maçta nerdeydiniz.yanlı medya.
ayrıca levent tüzeminede ayrıca kınıyorum.böyle bir yanlı yorumculıuk yaplabilr ancak.

SenSetik 21.03.2012 13:55

[QUOTE=ramazan5842;775810]bir tek sporx değil ki hepsi aynı.
kuddüsünin yılın hatasını yaptığı maçta nerdeydiniz.yanlı medya.
ayrıca levent tüzeminede ayrıca kınıyorum.böyle bir yanlı yorumculıuk yaplabilr ancak.[/QUOTE]

hocam benzer bir pozisyonu yayınlayıp "nou campta penaltı tt arenada devam" diye bir haber yapmışlar...bende açtım sivasspor taraftarı olduğumu söyleyip kınadığımı ilettim...sonra beni bir yere daha bağladılar bi adam çıktı açtım ağzımı yumdum gözümü..tabi bu küfür değil ama bunu herkes yapsa bu tepkileri dikkate alırlar..lütfen duyarsız kalmayalım tepkimizi gösterelim elimizden geldiği kadar...

infial§ 21.03.2012 14:08

bombalayın nette bıraz daha agresıf olalım,spor haberı ıcerıkli sıtelere uye olalım,yorum yaparak sıvas takımlarına destek olalım

ramazan5842 21.03.2012 14:16

bencede sivassporu savunan herkesin sporx.com,ajansspor.com,ligtv.com.tr,
gibi sitelere yorumlarını yazması lazım.
ayrıca başlık ta sporx kınama yazmışsınız ama ben kınıyorum.:D

furky.b 21.03.2012 15:26

Bu sene cincon sampion olmasinda kim olursa olsun :)
Kendilerini Barca saniyorlar, hakemler , yayinci kurulus ve medyayi arkalarina almislar tabiki ;)

58 SiVaSıM 58 21.03.2012 15:47

KOYDUK MU?????????????? istediğiniz kadar çatlayın lavuklar :D

etlidöktürek 21.03.2012 16:05

sivassporum yine ülke gündeminde:D

münihliyigido58 21.03.2012 16:21

pozisyonu birde alves'in kirmizi kartiyla eslestiriyorlar. iki pozisyon birbirine detaylda hic benzemiyor, bunun disinda alves'in karti haksiz diyebiliriz:

Onun eli topa gidiyor, ama 1m mesafeden carpiyor, yani ani reaksyondu.
Kart vermek inanilmaz bir ters karar.

Ziya belki 3-4m mesafeden topu eliyle oynuyor, bunada acik olan elini vücüduna dogru cekmeye calisarak, degmemeye calisiyor.
Hakem dogru karari verdi.

Tabi Sporx GS'li yazarlarla dolup tasiyor, negatif medya propagandasini usta gibi bilirler. Volkan'in pis saldirisina sari kart veren hakemlere tepki göstermezler elbette, cünkü bu 'büyük' bir takimin aleyhine olur...

Futbolu fazla öneme almak istemiyorum ama gercegi demekse, bu yazarlari bir ziyaret etmek gerekir.
3 yazar, 20 agresif yigidolara karsi karsiya kalsa, haksizlik neymis, birde kendi elimizden (ayagimizdan) anlarlar.

Cley 21.03.2012 16:23

ben dün aksam atv ye mail attım. Haftaya da lig tv uyeligimi iptal ettirecem

ramazan5842 21.03.2012 16:49

[QUOTE=münihliyigido58;775889]pozisyonu birde alves'in kirmizi kartiyla eslestiriyorlar. iki pozisyon birbirine detaylda hic benzemiyor, bunun disinda alves'in karti haksiz diyebiliriz:

Onun eli topa gidiyor, ama 1m mesafeden carpiyor, yani ani reaksyondu.
Kart vermek inanilmaz bir ters karar.

Ziya belki 3-4m mesafeden topu eliyle oynuyor, bunada acik olan elini vücüduna dogru cekmeye calisarak, degmemeye calisiyor.
Hakem dogru karari verdi.

Tabi Sporx GS'li yazarlarla dolup tasiyor, negatif medya propagandasini usta gibi bilirler. Volkan'in pis saldirisina sari kart veren hakemlere tepki göstermezler elbette, cünkü bu 'büyük' bir takimin aleyhine olur...

Futbolu fazla öneme almak istemiyorum ama gercegi demekse, bu yazarlari bir ziyaret etmek gerekir.
3 yazar, 20 agresif yigidolara karsi karsiya kalsa, haksizlik neymis, birde kendi elimizden (ayagimizdan) anlarlar.[/QUOTE]

haklısınız.
alvesin eli kapalı durumdayken top gelirken elini açıyor.yani el topa gidiyor.
ziyanın pozisyonu tam tersi.ziyanın eli açıkken toğ gelirken elini geri çekiyor.yani top ele gidiyor.
ama bunu göremiyenler var.
ayrıca bu pozisyonu alvesin pozisyonuyla karşılaştıran sporx;
ermanın penaltı verilmeyen pozisyonunu geçen hafta burak yılmaza verilen penaltıyla neden karşılaştırmıyor.neredeyse aynı pozisyon.

MaXiMuM 21.03.2012 19:08

[B][I]Bu tür sitelerde üye sayımız maalesef çok az, hatta yok denecek kadar. Takımımızı hiç bir platformda yalnız bırakmayalım, üye olalım, yorum yazalım ki, bu editörlerde takımımızın sahipsiz olmadığını anlasın, ona göre değerlendirme yapsınlar.[/I][/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:30.