![]() |
Sivasspor-İstanbul B.Ş.B Maçı Tahmin ve Yorumların
[IMG]https://fys.tff.org/TFFUploadFolder/TSLKulupLogolari/sivas.jpg[/IMG][IMG]https://fys.tff.org/TFFUploadFolder/KulupLogolari/istanbulbb.jpg[/IMG]
[B]Yer: Sivas 4 Eylül Stadyumu 31 MART CUMARTESİ Sivasspor-İstanbul BŞB. / 15:30 Maçın Hakemi: CÜNEYT ÇAKIR [/B] [B][U]Takımların son durumları;[/U][/B] [B]Sivasspor:[/B] [B]Sarı Kart Cezalısı:[/B] YOK [B]Sakatlar:[/B] Hayrettin, Ziya Erdal, Mehmet Nas, Faty (maç saati belli olacak) [B]İstanbul BBSK:[/B] [B]Sarı Kart Cezalısı:[/B] Efe İnanç, Metin Depe [B]Sakatlar:[/B] |
Cevap: Sivasspor-İstanbul B.Ş.B Maçı Tahmin ve Yor
Beşiktaş İbb yi yenerse bu maçta beraberlik yetiyor ama biz herzamanki gibi 3 puan parolasıyla çıkacağız inşallah 3 puanla samsuna çok rahat gideriz...
|
[B]Belediye Abdullah Avcı gitikten sonra yüzde 50 güç kaybetti...İçeride iyi oynuyorlar deplasamnda bu sezon hiç iyi değiller...Eğer ilk 10 dakika presle basıp golü bulursak Manisa ve kupa moraliyle farklı galibiyet alrıız...Sevmediğim takımlardan birisi keşke Samsun yerine bunalr düşşseydi...[/B]
|
belediye ile küçük bir hesabımız var en az 3 atacağız göerecesiniz..
|
bu ibb neleri yrnecegiz zamanı geldi sivassporumuz farklı kazanır
|
[B]Play of yüzde 75 garanti gibi ama onemli olan puan farkını açmak. ve bu maçta evimizde mutlak galibiyet almamız lazım inşallah oylede olur. ilk yarı işi biitiririz.[/B]
|
[b]SİVASSPOR HAKETTİĞİ YERİ BU HAFTA GERİ ALDI ARTIK FİNAL 2 MAÇIMIZ VAR SEYİRCİLERİMİZİNDE desteğiyle rahat galip geleceğimize inanıyorum kazanırsak ilk 8 garantilenir son hafta küme düşmüş samsuna karşı rahat çıkarız ilk 5 içinde bitiren iyi para alıyor sanırım hedefimiz tutacak inşallah[/b]
|
şu belediyeyi de artık yenelim ya kaç maçtır yenemiyoz nefret ediyom şu takımdan bi düşseler keşke
|
aklima gecen seneki mac geldi. hasagic kirmizi gormemisti:mad:
|
Valla Belediye dişli takım ama karşısında YİĞİDO var
bu maç bizim inşallah hayırlısıyla 5 çekeriz :D |
onlarla yarım kalan hesabımız var ligde sevmediğim takımlardan biri şampiyonluğumuzu engelleyen takım manisa maçının moraliyle zorda olsa kazanacağımızı düşünüyorum bir parantezde kamile açayım artık bu maçta patla be grosicki sahada dökülüyon ikinci yarı başladı başlayalı seninde taraftarında buna ihtiyacı var
|
4-1 kazancagiz insallah
|
Dikkatli olmamız lazım. Rakibin Doka ve Visca gibi teknik kapasitesi yüksek, adam eksiltebilen, iyi şut atabilen kanat oyuncuları; Webo gibi fırsatçı bir golcüsü; Holmen gibi basit ve disiplinli futbol oynayan oyuncuları var. Takip ettiğim kadarıyla; en zayıf bölgesi defansı. Rakibin Defans bölgesinde oynayan oyuncuları; hem Metin depe, hem de Kamil Zayette ağır ve rakibe sert müdahaleler yapabilen oyuncular. İyi bir Eneramo bu maçta çok iyi işler yapacaktır. Uğur ve Ziya rakibin kanat oyuncularına karşı çok iyi savunma yaptıkları takdirde, rakibin çok etkili olacağını düşünmüyorum. Bu maçta takımımızdan , iyi alan savunması , hızlı ve güzel futbolla birlikte 3 puan bekliyorum. İnşallah kazanırız.
|
Sivasspor içerde bu maçı vermez rahat kazanacağımızı düşünüyorum ibb ler bize karşı çok şanslı beni korkutan sadece o..
|
3-0 aliriz artik bizi kimse tutamaz
|
bu ibb varya çok orospu takım,gıder antepten 5 yer gelır bıze kafa tutarlar,allahtan bu pazar oss sınavı varda maç pazar akşamı trıbunler dolacaktır
|
HESAP KESME VAKTİ ibbde !!1 gelin bakalım şikeci ibbliler bitirecez işinizi manisa gitti sıra sizde ;)
|
[QUOTE=infial§;776830]bu ibb varya çok orospu takım,gıder antepten 5 yer gelır bıze kafa tutarlar,allahtan bu pazar oss sınavı varda maç pazar akşamı trıbunler dolacaktır[/QUOTE]
maç pazar değil cumartesi yiğido.. pazar zannedipde gelmemezlik yapmayasın... |
Her sene bize ters gelen takım olan İstanbul B.B.'ye bu sefer haddini bildireceğiz ve 58. golümüz SİVAS'ımız da taraftarımızın önünde atılacak hem de 58. dakikada 58. gol :D Ne muhteşem olur ama...:)
|
3-1,4-1 önemli değil bence yenelim yeter bu saatten sonra..sivassporumuzun kazanacağını düşünüyorum..
|
[B]BozBaykuşlar'da maça gelirlermi acaba.?:)
Zor bi maç olacak ama biz kendi taraftarımız önünde İBB'ye iki tane yollarsak maçta 2-1 biter diyorum..[/B] |
[QUOTE=ünisivas;776845]maç pazar değil cumartesi yiğido.. pazar zannedipde gelmemezlik yapmayasın...[/QUOTE]
Gardas kusura bakma sabah baktığımda pazar 19 yazmıslardı konu baslığına ordan yanıldım |
yeneceğiz...ve o maçla playoffu garantileyeceğiz...
|
şu maçı alalım da samsunu severi düşmesinler yatarız onlara ama ilk 5 kalana iyi para varsa samsuna yatmayalım...::)
|
dikkat dikkat kırmızı alarm
Kırmızı alarm Rakip ibb Rehavete düşmeden oyna sivasım Yoksa şampiyonluk yılındaki yaşadıklarımızın tekrarlama ihtimali var Rakip de bizim gibi ilk 8 adayı (Şu anki tek berabere sonuçlanır şıkkını ben işaretledim) |
Beyler rahat olun 3 tane yollarız..
|
58. golumuzu insallah bu macta atacaz sivassporumuz kesin kazanir bu maci artik cok cekiniyolar bizden sivasin ne zaman ne yapacagi bilinmez diye maca basliyo rakipler bjk yorup yollayacak bize guzel bi ders vermenin zamani geldi ibb denen yalakalara
|
Efe cezalı duruma düştü..
|
hüseyin sabancı şerefsizini veriyoalrmış hakem larak yinee izleyin o zaman cümbüşü :D :D
|
Bu sezon taraftarımızın en çok antipati duyduğu takımlardan 3'ünü(Ts,Kayseri ve G.Antep) sahamızda da, deplasmanda da yenemedik. Elde kaldı İ.bb takımı. Bu sefer eminim ki takımımız bu maça iyi motive olup, taraftarı sevindirecek bir galibiyet alacaktır.
|
hic süpem yok, bu maci aliriz, belediye iyi takim, ama son maclari bjk ye karsi hic hosuma gitmedi, golleri sansa atmislar mesela, sivas daha istekli bence aliriz kesin
|
İstanbul takımının hızlı ve etkili hücumu Sivasspora epeyce benziyor. Bu yüzden açık bir futbol olacaktr. Maç kesinlikle gollü geçecektir. Sivasın en büyük avantajı bjk maçında oldkça barutu bitti İstanbul BB.nin..
Sonucun kritiği ise yakaladığı gol pozisyonlarını en fazla değerlendiren takım maçı kazanacaktır. |
Sivas'ta bize ters gelen bir takım ama umarım bu sefer yeneriz ...
|
i.b.b teknık dırektoru arıf erdem"e 4 maç ceza,gayserı macında hakeme yonelık hareketinden dolayi
|
Sivasspor bu maci alacak güce sahiptir.Bize her ne kadar ters gelen bir rakip olmasina ragmen, BU SEFER SIVASSPOR YENECEKTIR.
|
İBB , BJK maçına kalede Oğuzhan, defansta Rızvan, Can, Metin, Ekrem orta sahada Holmen, Mahmut, Efe, Tom, Visca ilerde Webo onbiriyle çıkmıştı. Bizim maçta Metin ve Efe sarı kart cezalı olduklarından oynayamayacaklar. Metin'in yerine Cihan Haspolat ya da Eren,Efe'nin yerine de Doka'nın oynayacağını düşünüyorum.
Sivassporumuz'a beraberlik yararken İBB'ye galibiyet şart. Takımımızın bu durumu gözönüne alarak oynaması gerek. Kamil'in gene oyuna sonradan gireceğini, Faty ve Kıvanç'ın birer devre değişmeli oynayacağını düşünüyorum. Orta sahada üstünlük kuran maçı alacaktır. İlk 11imiz: Atilla,defansta Kaan,Navratil,Murat,Uğur, ortada Kadir,Mehmet Nas,Erman,Kıvanç,Cerny ve ilerde Eneramo. Sonradan Faty,Pedriel ve Kamil değişikliklerinin geleceğini sanıyorum. Ayağa top oynayan,disiplinli, hızlı kontratak yapan takımlara karşı zorlandığımızı biliyoruz. Geçmiş İBB maçları da malum. O yüzden defansı boşlamadan,orta sahada baskı kurarak taraftar desteğiyle yüklenip bu maçtan puan-puanlar alabiliriz. Onlara 1 puan yetmiyor. Açılmak zorundalar. Akıllı oynamazsak İBB istediğini alır ve gider. Dikkatli olalım. |
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]Maçın hakemi Cüneyt Çakır'mış..[/COLOR][/FONT]
|
İstanbul BB ile oynanacak maç klasik bir lig maçıdır. Kimse intikam maçı gibi nitelendirmeler yapmasın arkadaşlar. Doğru 2008 yılındaki şampiyonluğun kritik maçında iddiası yokken Sivası deplaspanda yenmişti İBB kabul. Ama benzeri geçen hafta Manisa'da yaşandı.
Yani demem odurki; bunu efendim şu sene şu oldu bizde bu sene v.b. mecralarda görmeyelim. Futbol bu yenersin yenilirsin. Ama bunu başkaca kavramlara dayandırmanın Türk milletine hiçbir yararı olmamıştır, olmayacaktır. Sivasspor ve Türk spor ahlakınada yakışan budur. |
laz ların para haklama takımı nı yeneriz
|
[B]BİLETLER ALINDI ATKILAR HAZIRLANDI MAÇ SAATTİ BEKLENMEKTE[/B] ;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:51. |