![]() |
STSL'de sezonun en iyi 11'i...
GOAL.com'a' göre STSL'de sezonun en iyi 11'i...
[IMG]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/392429_368120609893897_147861028586524_1083371_2049395245_n.jpg[/IMG] [B][U]Sizce Yılın 11'i Kimler ?[/U][/B] |
Cevap: STSL'de sezonun en iyi 11'i...
bence hepsi dogru sirf forvete Elmander´den önce
3 baska futbolcu orda olmaliydi ilk Herve Tum sonra Kamara ve Webo |
1MUSLERA 2ADEM ALKAŞİ 3UJFALUSI 4NAVRATİL5 KAĞAN TİMURÇİN KONUK 6 MILAN CERNY 7 ERMAN KILIÇ 8 SELÇUK İNAN 9 ENERAMO 10 BURAK 11 ELMANDER.
|
Elmander gercekten cok iyi bir forvet ozellikle izlindigi zaman anlasiliyor farki fakat bizden tek ermanin lidtede olmasi garip navratil banko olmaliydi ziya yine oyle saglik olsun
|
Muslera
eboue elyasa yobo dede selcuk inan alex erman doka tum webo |
[b] MUSLERA----EBOUE---NAVRATİL---YOBO----DEDE----ALEX --ELMANDER ----SELÇUKİNAN---FERNANDES----BURAKYILMAZ ----WEBO [/b]benim ilk 11
|
Atilla--Uğur--Navratil--Rajnoch--Ziya--Kadir--Kıvanç--Erman--Grosicki--Cerny--Eneramo.............................
|
[QUOTE=şarkışla 58;779396]Atilla--Uğur--Navratil--Rajnoch--Ziya--Kadir--Kıvanç--Erman--Grosicki--Cerny--Eneramo.............................[/QUOTE]
bu çok gerçekçi olmuş babacan:)) |
Bağışalyın beni ama Erman KILIÇ ın bölgesinde Türkiyede ondan iyisi yokmudur?
|
[QUOTE=migroArmis;779411]Bağışalyın beni ama Erman KILIÇ ın bölgesinde Türkiyede ondan iyisi yokmudur?[/QUOTE]
Bize göre yoktur, Sana göre vardır... |
[QUOTE=migroArmis;779411]Bağışalyın beni ama Erman KILIÇ ın bölgesinde Türkiyede ondan iyisi yokmudur?[/QUOTE]
Herkesin bakış açısı farklıdır.Size göre Erman ın yerine başkası olabilir.Bana göre de Dede nin yerine Egemen ın yerine veya Elmander in yerine bir başkası olabilr. |
Bence Elmanderin orda olmasi gayet normal ne Tum ne Webo Elmanderden iyidir bana göre
|
[QUOTE=şarkışla 58;779426]Herkesin bakış açısı farklıdır.Size göre Erman ın yerine başkası olabilir.Bana göre de Dede nin yerine Egemen ın yerine veya Elmander in yerine bir başkası olabilr.[/QUOTE]
Zaten seçim kişisel olsaydı yaptığım yorumu yapmazdım...Herkes farklı düşünebilir diye...Bu 11 i oluşturan goal com diye bir kurum bir site...Bir bakıma profosyonelce hazırlanması lazım..Ben sadece Erman yazdım Çünkü Türkiyede sağ kanatta çok iyi oyuncular var..Yapılan 11 içinde Ermanı geçtim Dede ninde Egemenin de Fernandez inde Musleranında yeri yoktur bence...Kişisel görüşlere itiraz etsemde çok fazla takılmam sonuıçta görüştür..Ama bu farklı ... |
[QUOTE=migroArmis;779440]Zaten seçim kişisel olsaydı yaptığım yorumu yapmazdım...Herkes farklı düşünebilir diye...Bu 11 i oluşturan goal com diye bir kurum bir site...Bir bakıma profosyonelce hazırlanması lazım..Ben sadece Erman yazdım Çünkü Türkiyede sağ kanatta çok iyi oyuncular var..Yapılan 11 içinde Ermanı geçtim Dede ninde Egemenin de Fernandez inde Musleranında yeri yoktur bence...Kişisel görüşlere itiraz etsemde çok fazla takılmam sonuıçta görüştür..Ama bu farklı ...[/QUOTE]
Şimdi dikkatimi çekti Erman ın yeri sağ kanat mı.Erman ın yerinde Alex gibi,Selçuk gibi ve de Fernandes gibi topçular varken Erman a da sağ kanatta yer vermişler.Hatrı kalması diye.:D:D |
YOK! Sorun neydi ? |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 10:01. |