SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Sivas'ta Eneramo tamam (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34072)

kara 13.04.2012 11:52

Sivas'ta Eneramo tamam

Toplam 1 Eklenti Bulunuyor.
[B] Bu sezon ortaya koyduğu futbol ve attığı 11 golle Sivasspor'u sırtlayan Micheal Eneramo, yeni sezonda da Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek. [/B]

Kırmızı-Beyazlılar’ın, yıldız forvetin sözleşmesini 1 yıl uzattığı öğrenildi. Öte yandan Yiğido, beklentilerin uzağında kalan Sandro ile Rada’yla yollarını ayırma kararı aldı.

mustafa_kavak58 13.04.2012 11:54

Cevap: Sivas'ta Eneramo tamam

Kaynak neresi ..................................................

58hsn58 13.04.2012 11:56

[QUOTE=mustafa_kavak58;780422]Kaynak neresi ..................................................[/QUOTE]

[url]http://fanatik.com.tr/Sivasta-Eneramo-tamam_3_Detail_246_259139.htm[/url]

Ferhat06 13.04.2012 12:00

Yanına Pinto gibi son vuruşları iyi olan bir partner şart.

izmirliyigido 13.04.2012 12:07

Bence çok iyi olmuş. Ama Eneramo forvet arkası oynamalı. İleriye Rasmussen gibi hava hakimiyeti ve vuruş tekniği olan bir forvete ihtiyaç var.

Ben çok sevindim kalmasına.

.

kara 13.04.2012 12:11

[QUOTE=izmirliyigido;780427]Bence çok iyi olmuş. Ama Eneramo forvet arkası oynamalı. İleriye Rasmussen gibi hava hakimiyeti ve vuruş tekniği olan bir forvete ihtiyaç var.

Ben çok sevindim kalmasına.

.[/QUOTE]

Evet abi haklısın dediğin gibi eneramo tek forvet oynayamıyor hem önünde hızlı bitirici bir forvet olmalı.

cenk5821 13.04.2012 12:17

Eneramo' nun yanına bitirici bir forvet koyduk mu ''Cvetkov'' gibi o zaman hem kendi hemde takımımız daha da yıldızlaşır..

infial§ 13.04.2012 13:00

eneramo'nun kalması ıyı oldu,son vuruşlarında eksığı var,zaten oda olsa bızde oynamazdı.

Çılgın Türk 13.04.2012 13:06

Bence Fanatik yine sallamis.
Daha 5 gün önce TV8'e konuk olan Riza hoca Eneramo'nun sözlesmesinin sezon sonu bitecegini, istedigi takima gidebilecegini söyledi.
Hatta Faik Cetiner, Sinan Engin falan Riza hocaya su soruyu yönetti:Hocam Eneramo ile uzatmayacakmisiniz? Riza hoca da kem küm etti. Sivas'ta sosyal hayat kisitli, futbolculari tutmak zor falan filan dedi..

serkan_ozcan58 13.04.2012 13:47

eneramonun uzatması çok iyi olmuş takımda başarılı olan mukavelesi biten oyuncularala masa oturup anlaşmak çok yerinde bi karar yanına hızlı ve bitiriciliği olan bi adam alınırsa eneramo daha da faydalı olur

bulentt07 13.04.2012 13:53

Eneramo tek forvet olmuyor eger tek forvet oynayacaksa yetersiz ama hocamız cıft forvet oynarsa kalmalı.Ama nonda holosko gıbı pınto gıbı cok sut ceken sureklı gol arayan bır yapıda golcu lazım.Mehmet yıldız bızdekı üc yıl oncesine döndü karabukte hep sut atıyor kaleyı zorluyor.geri gelmesini isterdim.

sebasteia 13.04.2012 14:30

[QUOTE=Çılgın Türk;780437]Bence Fanatik yine sallamis.
Daha 5 gün önce TV8'e konuk olan Riza hoca Eneramo'nun sözlesmesinin sezon sonu bitecegini, istedigi takima gidebilecegini söyledi.
Hatta Faik Cetiner, Sinan Engin falan Riza hocaya su soruyu yönetti:Hocam Eneramo ile uzatmayacakmisiniz? Riza hoca da kem küm etti. Sivas'ta sosyal hayat kisitli, futbolculari tutmak zor falan filan dedi..[/QUOTE]

yav bir kez de olumlu ol, bir kez de he de! :D

Çılgın Türk 13.04.2012 14:46

[QUOTE=sebasteia;780453]yav bir kez de olumlu ol, bir kez de he de! :D[/QUOTE]

Ben Objektifim. Isine gelen habere sazan gibi atlayan, isine gelmedigi zaman aaa kaynak FANATIK diyenlerden degilim.
Herkese TV8'in pazartesi programinin tekrarini izlemesini, ona göre yorum yapmasini tavsiye ederim.

[url]http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=canlitv8&seekTime=09-04-2012 23:37[/url]

baru 13.04.2012 15:15

Benim anladığım Rıza Hoca Eneramo'yu istiyor.Ama kara boğa Siva'ta ortam olmadığı için gitmek istiyor.Futbolcu mutsuz olursa oynatamayız düşüncesiyle kalmasından yana değil gibi gözükmüş o kadar.

eyupk 13.04.2012 16:20

defolsun gitsin istemiyoruz eneramoyu.

YİĞİDO EMİR 58 13.04.2012 16:37

eneramonun yanına herkesinde dediği gibi son vuruşları nokta olan bi golcü şart pedrielle,cernyle,kamiille olmaz eneramomuzuun kalması süper oldu

seviyoruz seni eneramoooo:D

calipso 13.04.2012 17:15

bence olmazsa olmaz bir oyuncu değil..bir kere çok bencil adamda pas verme diye birşey yok.. e haliyle durum böyle olunca başkalarıda ona pas vermez..eğer yerine bitirici bir forvet alınırsa gideblir sorun yok

savaş2 13.04.2012 17:35

[QUOTE=58fil;780421][B] Bu sezon ortaya koyduğu futbol ve attığı 11 golle Sivasspor'u sırtlayan Micheal Eneramo, yeni sezonda da Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek. [/B]

*** kim alırkı onu o kadar gol kacırıyor başka yerde olsa kapı önüne koyarlar,
***rasmusen gidişine cok üzüldüm bence süper golcuydu resmen gol koklardı

keko 58 13.04.2012 17:40

[QUOTE=savaş2;780487][QUOTE=58fil;780421][B] Bu sezon ortaya koyduğu futbol ve attığı 11 golle Sivasspor'u sırtlayan Micheal Eneramo, yeni sezonda da Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek. [/B]

*** kim alırkı onu o kadar gol kacırıyor başka yerde olsa kapı önüne koyarlar,
***rasmusen gidişine cok üzüldüm bence süper golcuydu resmen gol koklardı[/QUOTE]

Kardesim sana Katiliyorum ellerine saglik ;)

gangster 13.04.2012 18:20

[QUOTE=58fil;780421]Öte yandan Yiğido, beklentilerin uzağında kalan Sandro ile Rada’yla yollarını ayırma kararı aldı.[/QUOTE]

Yanlışsam lütfen düzeltin ama Sandro'yu 2 maç üst üste oynarken göremedik.(90 dk olması önemli değil) Rıza hoca bir çok sefer Cihan'ı denemesine rağmen (üstelik kötü performansına rağmen) Sandro'ya şans vermedi.Hangi performansı baz alınarak beklentiler karşılanmadı merak ediyorum.

halilxx58 13.04.2012 20:11

[QUOTE=gangster;780508]Yanlışsam lütfen düzeltin ama Sandro'yu 2 maç üst üste oynarken göremedik.(90 dk olması önemli değil) Rıza hoca bir çok sefer Cihan'ı denemesine rağmen (üstelik kötü performansına rağmen) Sandro'ya şans vermedi.Hangi performansı baz alınarak beklentiler karşılanmadı merak ediyorum.[/QUOTE]

antremanlar? a2 takimla hazirlik maclari???

madem Sandro ve Cihan'i karsilastiriyorsun: Cihan henüz genc bir oyuncu, forma sansi buldukca tecrübe kazanacak, gayet normal dogru dürüst oynamayinca etkili olamamasi, ama Sandro yasi ilerlemis tecrübeli bir oyuncu, oyunda oldugu zaman hemen kendini, varligini, kalitesini göstermesi lazim, sonucta bu oyuncu antremanlarla sürekli forma icin hazir durumda olmali...

HALIL 13.04.2012 20:40

hepside iyi haber :D

eyupk 13.04.2012 21:25

daha adam şut atması bilmiyor, niye tutarlar eneramoyu anlam veremiyorum.

EneS ElmaS 13.04.2012 22:16

[QUOTE=eyupk;780535]daha adam şut atması bilmiyor, niye tutarlar eneramoyu anlam veremiyorum.[/QUOTE]

Bu sezonki tüm resmi maclarda 31 macta

[CENTER][B]12 gol

9 asist [/B]
[/CENTER]
yaptigi icin!

Daha ne istiyorsun? En son Sivas'ta hangi golcü yapti bunu söyle? Ben söylüyeyim: Sampiyonluga oynadigimiz yil Memet Yildiz! Azicik insaf be ne alip veremediginiz var Eneramoyla her pozisyonu atacak diye birsey yok elbette kaciracakta. Bu takimi bu sene sirtlayan Eneramo ve Erman oldu!

58_SEMİH_58 13.04.2012 22:19

[QUOTE=EneS ElmaS;780542]Bu sezonki tüm resmi maclarda 31 macta

[CENTER][B]12 gol

9 asist [/B]
[/CENTER]
yaptigi icin!

Daha ne istiyorsun? En son Sivas'ta hangi golcü yapti bunu söyle? Ben söylüyeyim: Sampiyonluga oynadigimiz yil Memet Yildiz! Azicik insaf be ne alip veremediginiz var Eneramoyla her pozisyonu atacak diye birsey yok elbette kaciracakta. Bu takimi bu sene sirtlayan Eneramo ve Erman oldu![/QUOTE]

[B]Yaptıkları kadar yapmadıklarıda önemli futbolcu için.Dün akşam boş pozisyonda sağındaki Cerny'e pas vermek yerine kaleye şut çekti ve dönen topta kalemizde golü gördük.[/B]

DOGU_BEY 13.04.2012 22:25

[B][QUOTE=EneS ElmaS;780542]Bu sezonki tüm resmi maclarda 31 macta

[CENTER][B]12 gol

9 asist [/B]
[/CENTER]
yaptigi icin!

Daha ne istiyorsun? En son Sivas'ta hangi golcü yapti bunu söyle? Ben söylüyeyim: Sampiyonluga oynadigimiz yil Memet Yildiz! Azicik insaf be ne alip veremediginiz var Eneramoyla her pozisyonu atacak diye birsey yok elbette kaciracakta. Bu takimi bu sene sirtlayan Eneramo ve Erman oldu![/QUOTE]

yok kardeş birilerine illa ersen martin gibi mehmet yılmaz gibi ibrahim şahin gibi kazma santraforlar gelecek ki rahatlasınlar...ya tabi ki de eneramonun eksikleri var ama el insaf yahu bu sezon ermanla birlikte takımı sırtlayan 2 önemli oyuncudan biri...gol kaçırıyor, tekniği zayıf tamam ama o inanılmaz mücadelesi ve hırsını da mı görmüyorsunuz? 12 gol 9 asist yani toplam 21 golde payı var bu az bir rakam mı da bunu küçümsüyor bazıları? sivasspora gelmiş en faydalı yabancılardan birisi eneramoyken hala en ufak hatasında ve yanlışında adamı asıp kesiyorsunuz genel anlamdaki performansına ve katkısına bakmadan atıp tutuyorsunuz...pardon kamil grosicki yıldızımız ya sahada ruhsuz ruhsuz dolaşan öyle bi adam lazım bize değil mi!!!![/B]

58MUAMMER58 13.04.2012 22:32

[b]eneramo ilk geldiğinde hepimiz eleştirmiştik çalışmıyor koşmuyor gol atamıyor diye bayağı bekledik erman gibi oynamasını hatırlarsanız ermanı 2 yıl bekledik eneramo sivasspor oyun sisteminin olmazsa olmazıdır eğer onun yerine daha kaliteli bitirici adam alınmayacaksa kalması iyi oldu fakat biraz ikaz edilmesi lazım pas atması için yanına hızlı bitirici golcü alınması lazım isaac vebo holosko karabükteki şheltın burak yılmaz emenike gibi golcü alınmazsa tek başına yine istediğimiz verimi alamayız kalmasına sevindim[/b]

münihli_58 13.04.2012 22:38

[QUOTE=Ferhat06;780426]Yanına Pinto gibi son vuruşları iyi olan bir partner şart.[/QUOTE]

Aga bende Pinto diyodum gel ikimiz alalim su adami :D

münihli_58 13.04.2012 22:40

Fanatike güven olmaz biz Baskanin aciklamasini bekliyelim

DOGU_BEY 13.04.2012 22:41

[B][QUOTE=münihli_58;780550]Fanatike güven olmaz biz Baskanin aciklamasini bekliyelim[/QUOTE]

benim duyumlarıma göre de 1 yıl uzatıyor hocam...[/B]

aslanefe58 13.04.2012 23:35

[QUOTE=cenk5821;780429]Eneramo' nun yanına bitirici bir forvet koyduk mu ''Cvetkov'' gibi o zaman hem kendi hemde takımımız daha da yıldızlaşır..[/QUOTE]

hocam hay sen çok yaşa ya. nerden aklına geldi chetkov (yazılışı böyle bu arada:D:D ) ne futbolcuydu valla bilen bilir. maziye gittim..

bi sözde eneramo'yu beğenmeyenlere. ben pek öyle sivri sözler etmeyi sevmem ama kusura bakmayın futbolu bilmiyorsunuz. sivassporun düşmeye oynadığı iki sezon boyunca tek sorunumuz ilerde top tutamamaktı. eneramo bu takım için büyük koz. şöyle özetliyim bi an düşünün mehmet yıldızın yerine eneramoyu koyabildik ama maalesef balilinin yerine kimseyi koyamadık. kamil balilinin yarısı olabilseydi ( yetenek olarak değil tabii oyuna katkısı anlamında), bir kalecimiz olsaydı, defanstada o dönemki bilica olsaydı, bu takım bu ortasahayla neler yapardı ve eneramo için şimdi neler yazıyor olurdunuz:confused::rolleyes:

58temha 14.04.2012 00:06

Eneramo İle Ne Alıp Veremediğiniz Var Arkadaşlar.Sivassporo Gelmiş En İyi Forvetlerden Mehmet Yıldız Gibi Mücadeleci Hırslı Balili Gibi İse Hızlı(Vücuda Bakmayın Dikkat Edince Bayaa Hızlı) Arkadaşların da Dediği Gibi Ermanı 2 Sene Bekledik Kıvama Geldi Eneramoyu Hamur Olarak Kullanıp Poğaça Yapıcaz :D :D :D Yani Oda Gol Atacak.Tabi Ben Bu Takımın Tek Forvet İle Oynamasına Hiç Sıcak Bakmıyorum Mesela Mersin İdman Yurdu Maçında Çift Forvete Geçtik Adamları Yendik.Ricardo Pedriel Avrupaya Tabi İsterlerse Kiralık Olarak Gönderilebilir.Yanına İse Çok İyi Bitirici Vuruşları Olan Hızlı Bi Oyuncu Lazım.Mesela Süper Ligdeki Pinto Gibi Adam Devrede Geldi 9 Gol Kupayla Birlikte Heralde 12 Gol Ediyor.Bize Bu Tip Oyuncular Lazım Yani.

gangster 14.04.2012 03:29

[QUOTE=halilxx58;780523]antremanlar? a2 takimla hazirlik maclari???

madem Sandro ve Cihan'i karsilastiriyorsun: Cihan henüz genc bir oyuncu, forma sansi buldukca tecrübe kazanacak, gayet normal dogru dürüst oynamayinca etkili olamamasi, ama Sandro yasi ilerlemis tecrübeli bir oyuncu, oyunda oldugu zaman hemen kendini, varligini, kalitesini göstermesi lazim, sonucta bu oyuncu antremanlarla sürekli forma icin hazir durumda olmali...[/QUOTE]

Dikkatli okursanız herhangi bir kıyas yapmadığımı fark edersiniz.Aslında söylemek istediğimi siz vurguluyorsunuz zaten ama neyse...

hasanim58 14.04.2012 04:46

bu iyi haber ama bizim kara boga tek basina cok yetersiz kaliyo yaninda soyle gayim bi topcu olsa varya ligin tozunu attirir alim ALLAH

Salim58 14.04.2012 08:23

[B]Bu hafta netlik kazanacak [/B]

Sivasspor'da Haziran ayının sonunda sözleşmesi sona erecek Michael Eneramo'nun, yeni sezonda da kırmızı-beyazlı formayı giyip giymeyeceği akıbetini koruyor.
Sivasspor'da sergilediği performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Nijeryalı golcünün, sözleşmesini bir yıl uzattığına dair çıkan haberlerin asılsız olduğu öğrenildi.
Tecrübeli oyuncuyla İstanbul'da yapılan ön görüşmede olumlu sonuç alamayan yönetimin, bu hafta içerisinde oyuncuyla tekrar masaya oturacağı ve son durumunun yapılacak görüşmelerin ardından netlik kazanacağı belirtildi.

Sivas'ın Sesi

akkara58 14.04.2012 11:40

çketirsin gitsin başka takımda bu kadar iyi olabilecek mi strateji onun üzerine kurulabilecekmi görürü günü...:mad::mad:

SS'li 14.04.2012 13:16

Kazmanın teki nesine seviniyorsunuz.

Salim58 14.04.2012 13:35

[QUOTE=SS'li;780668]Kazmanın teki nesine seviniyorsunuz.[/QUOTE]

[B]Eneramo sevilmezmi,Beton gibi.

Ben Eneramo'yu beğeniyorum son vuruşlarını'da düzeltirse seneye süper olacak..Tabi anlaşma sağlanır takımda kalırsa.[/B]

sinansakru 14.04.2012 13:36

Eneramo çok güçlü kuvvetli ben begeniyorum ancak son vuruşları ve hızı iyi değil . bunun için Hızlı ve son vuruşu iyi bir forvet lazım Mesela : MANİSADAN AHMET İLHAN .

WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:54.