![]() |
SİVASSPOR KREDİ KARTI...!!!
[img]http://sivasspor.com/albums/Samsunspor-Sivasspor/Samsunspor_Sivasspor_20_08_2005.jpg[/img]
Sivasspor iletişim sektöründe de yerini alıyor. Sivasspor Sportif A.Ş Genel Müdürü [b]Sedat Hayran [/b] konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında Sivassspor telefon kartlarının önümüzdeki aydan itibaren devreye sokulacağını söyledi. [b]Hayran[/b] telefon kartlarının üzerinde Sivasspor'un logosu ve takım kadrosu bulunacak. Bu kartlar Telsim,Avea,Türkcell ve Sabah Pazarlama Satış noktalarından satışa sunulacak. Taraftarlarımızın kartlarımıza gereken desteği vermelerini bekliyoruz " dedi |
Haydi yiğidolar. Yönetim sağolsun. Sivasspor ürünlerinin satış mağazası hariç her türlü destek verebileceğimiz seçenekleri oluşturdular. Şimdi sıra tüm yiğidolarda.
Şimdi destek zamanı..... |
[b]SÜPER OLUR WALLA YAKIŞIR BİZE KARTLAR AYRI AYRI OLSA DA KOLEKSİYON FALANDA YAPARIZ..[/b]
|
[b]Maddi olarak çok büyük katkı sağlarlar...[/b]
|
[b]Maddi olarak çok büyük katkısı olur..[/b]
|
bence Takimimiza Finansiyel yönden cok katki saglayacaktir.
Simdi sira Taraftarda HEP DESTEK TAM DESTEK |
ABİ TAKIMIMIZIN SÜPER LİGE ÇIKMASIYLA YAWAŞ YAWAŞ HER ŞEY GELİŞMEYE BAŞLADI.BUDA ONLARDAN BİRİ SÜPER OLUR.HEM TAKIM İÇİN HEM ŞEHRİMİZ İÇİN İNŞALLAH ÖLMEDEN SİVASIMIZIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ OLDUGUNU GÖRÜRÜM.
AMİN AMİN AMİN |
çok güzel olacak
valla dört gözle bekliyorum inşallah hayırlı olur bizim için ve sivasspor için çok güzel bir düşünce bu konuyu düşünen kişi her kimse tebrik ederim kendisini EN BÜYÜK SİVASSPOR
|
nasıl bişey bu yaw..........
|
yakisir ben bu seneki yil basi milli piyango biletinin onunde gormek isterdim sivassporu asrin takimi diye offf be ne guzel olurdu
|
ŞÜKÜRLER OLSUN BİRŞEYLER BASLIYOR NİHAYET.ARTIK TAKIMIMIZA BİR SEKİLDE KATKIDA BULUNABİLECEGİZ.DİLERİZ SABİT OLUR VE TAKIMA EKSTRA GELİR SAGLAR.TEBRİKLER EDİYORUZ!!!:)
|
SÜPER!..
Bende Sivastaki tüm tanidiklara tavsiye edip almalarini saglayacagim.
Cok güzel insallah devami gelecek.Yavas yavas rayina oturacak. |
[B]çok güzel bandırmaya gelirse hemen alacağım[/B]
|
tabi cok iyi olur kolay gelsin
|
ne güzel fikirler çıkıyor yeterki insan biraz düşünsün değilmi....tebrik ediyorum...ve desteğe devam diyorum
|
[B]bu şekilde organizasyonlar ve projeler maddi destek için önemli... ancak bu şekilde artı gelir bulunuyor.... hayırlı olsun devamınıda bekleyeceğiz :)[/B]
|
akıllıca !
walla cok ıyı fıkır buyuk olmak ıstıyorsak buyuk
dusunmemız gerekıyor butun sıvas lı v sempatızanları destek verecektır hadı hayırlısı |
Valla gecen sene Sivassporun Bu kadar büyüyeceğini düşünemezdim Çok Hızlı Gelişiyor ve Büyüyor Yapılanlar gerçekten çok etkili... Diliyorum ki güzel şeyler hep böyle devam etsin.. Bitmesin... Sivassporumuz Tek Büyük Olsun...
|
[b]FİKİR KİMDEN ÇIKMIŞSA SÜPER VALLA İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA HAYATA GEÇER...[/b]
|
SİVASSPOR KREDİ KARTI...!!!
[B][COLOR="Navy"]ARKADAŞLAR BİZİ VE BAZI AKRABALARIMIZI FİNANSBANKTAN ARAYARAK SİVASSPOR KREDİ KARTI ÇIKARACAKLARINI VE İSTEYİP İSTEMEDİĞİMİZİ SORDULAR BİZDE BİLGİ ALDIKTAN SONRA İSTERİZ DEDİK. YANİ FİNANSBAK SİVASSPOR KREDİ KARTI ÇIKARIYORMUŞ YAPTIĞIMIZ ALIŞVERİŞLERDE SİVASSPORA PAY VERECEKMİŞ PEKİ BU NEDEN SİTEMİZDE DUYURULMADI... ?
BENCE BÖYLE Bİ OLAYIN SİTEMİZDE DUYURULMASI GEREKTİ. HAYDİ SİVASSPORLULAR FİNANSBANKTAN SİVASSPOR KREDİ KARTI ALMAYA..[/COLOR][/B] |
[B]hayırlı uğurlu olsun... bununla ilgili açıklama yönetimden yapılmadı diye biliyorum.. yoksa haberimiz olurdu...
Telefon karti hakkindaki bilgiler icin ise asagidaki Topice bakabilirsiniz![/B] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2752[/url] |
çok iyi olur valla BEŞİKTAŞ kredi kartından iyice sıkılmıştım
|
vakıfbankta çıkarabilir üç büyükelrin kartı var zaten vakıfbankta
sivasporunkini neden çıkarmasın.talep olursa. çok kullanılan kartlara yaptırmak lazım. |
[QUOTE=Gunay][B]hayırlı uğurlu olsun... bununla ilgili açıklama yönetimden yapılmadı diye biliyorum.. yoksa haberimiz olurdu...[/B][/QUOTE]
[B]ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE FİNANSBANK İLK ETAPTA ZARAHABER ADLI DERGİNİN ÜYELERİYLE İRTİBATA GEÇMİŞ BİZDE ZARAHABER ÜYESİ OLDUĞUMUZDAN BİZEDE BİLGİ HELDİ. İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA YÖNETİM TARAFINDAN DUYURU YAPILIR..[/B] |
[B]ARKADAŞLAR BU KONUDA BİLGİSİ OLAN BU BÖLÜME YAZSIN LÜTFEN.. BENCE ÖNEMLİ BİR KONU[/B]
|
Arkadaşlar bende burada duyuru görmedim ama benide Finansbakntan aradılar ve kart bilgilerini aldılar yakin bir tarihte adrese sivasspor taraftar kredi kartını göndereceklerini söylediler. insallah kulübümüze fayda sağlar..
|
SÜPER ARKADAŞLAR ŞİMDİ TELEFONU KAPATTIM FİNANS BANK BANA SİVASSPOR K.KARTIMI GÖNDERECEK LÜTFEN BU HABERİ AÇILIŞA YAZALIM TÜM SİVASLILAR DESTEK İÇİN BİLGİLİ OLSUN
|
Süper olur. Bu konuyu biraz daha açarsaniz sevinirim.
|
[b]evet bu konuyu gündemden düşürmeyelım bende böle bişey varsa basvuruda bulunacam hemen sivasspora canımız feda [/b]
|
KART İLE SİTEDE BİR ACIKLAMA YAPILMADI
YAPILSA DUYARDIK AMA KART İŞİ HALLOLURSA İYİ OLUR |
öğrenciye verilecekmi bu kart??
|
HADİ HAYİRLISI OLSUN BENDE ALIYIM
|
[B]finansbank'tan bir arkadasla konustum bu konuyu yetkilelerle görüsecek... detaylı bilgi aldıgım anda forma yazacagım...
Telefon karti hakkindaki bilgiler icin ise asagidaki Topice bakabilirsiniz![/B] [url]http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=2752[/url] |
BENİM FİKRİM...
SİVAS SPOR KREDİ KARTINI HERKES ALSIN
SİVAS SPORUMUZA YARDIM OLSUN... |
evet var ve kesin bir olay finansbak sivasspor krdei kartı
ayrıca almanya kökenli bir şirket olan MOCKS la da anlaşma yapıldı. telefon kartlarıyla ilgili 5 ve 10 ytl değerinde (kontürlük) telefon kartları yakında piyasaya sunulacak |
evet var ve kesin bir olay finansbak sivasspor krdei kartı
ayrıca almanya kökenli bir şirket olan MOCKS la da anlaşma yapıldı. telefon kartlarıyla ilgili 5 ve 10 ytl değerinde (kontürlük) telefon kartları yakında piyasaya sunulacak |
[QUOTE=Kaptan-58][B]ALDIĞIM BİLGİYE GÖRE FİNANSBANK İLK ETAPTA ZARAHABER ADLI DERGİNİN ÜYELERİYLE İRTİBATA GEÇMİŞ BİZDE ZARAHABER ÜYESİ OLDUĞUMUZDAN BİZEDE BİLGİ HELDİ. İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA YÖNETİM TARAFINDAN DUYURU YAPILIR..[/B][/QUOTE]
[B]evet umarım hayırlı olur...[/B] |
[COLOR=BLUE]YÖNETİMDEN BÖYLE BİR ŞEY DUYMADIK..[/COLOR]
|
[QUOTE=58_SIVAS_58][img]http://sivasspor.com/albums/Samsunspor-Sivasspor/Samsunspor_Sivasspor_20_08_2005.jpg[/img]
Sivasspor iletişim sektöründe de yerini alıyor. Sivasspor Sportif A.Ş Genel Müdürü [b]Sedat Hayran [/b] konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında Sivassspor telefon kartlarının önümüzdeki aydan itibaren devreye sokulacağını söyledi. [b]Hayran[/b] telefon kartlarının üzerinde Sivasspor'un logosu ve takım kadrosu bulunacak. Bu kartlar Telsim,Avea,Türkcell ve Sabah Pazarlama Satış noktalarından satışa sunulacak. Taraftarlarımızın kartlarımıza gereken desteği vermelerini bekliyoruz " dedi[/QUOTE] Hayirli Ugurlu Olsun |
[QUOTE=58_SIVAS_58][img]http://sivasspor.com/albums/Samsunspor-Sivasspor/Samsunspor_Sivasspor_20_08_2005.jpg[/img]
Sivasspor iletişim sektöründe de yerini alıyor. Sivasspor Sportif A.Ş Genel Müdürü [b]Sedat Hayran [/b] konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında Sivassspor telefon kartlarının önümüzdeki aydan itibaren devreye sokulacağını söyledi. [b]Hayran[/b] telefon kartlarının üzerinde Sivasspor'un logosu ve takım kadrosu bulunacak. Bu kartlar Telsim,Avea,Türkcell ve Sabah Pazarlama Satış noktalarından satışa sunulacak. Taraftarlarımızın kartlarımıza gereken desteği vermelerini bekliyoruz " dedi[/QUOTE] [COLOR=BLUE]YETER Kİ PİYASAYA ÇIKSIN...[/COLOR] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:06. |