![]() |
Taraftarın Yönetimden Ricası var
[B]Bugün hangi stada giderseniz gidin, o stadın görevlileri, güvenlik güçleri ve takımın yöneticileri bu konularda anlayış ve yardım gösterirken bizim yöneticilerimizin katı tutumu halen devam ediyor.[/B]
Stadımızın giriş ve çıkışlarında ki TURNİKE rezaletini, TUVAALETLERİN rezaletini, ÖZEL GÜVENLİĞİN rezaletini, içeriye BİLETSİZ adam sokmalarını, içeriye BOZUK PARA almamalarını ve TOPLAMALARINI, fakat içeride 1 bardak çaya 1,50 TL ödemek için 5,00 TL, 10 TL verince üstünün bozuk para olarak verileceğini DÜŞÜNMEMELERİNİ geçtik. Bunlar artık STAD KİTABININ DEĞİŞMEZ KANUNLARI gibi ömr-ü billah KALACAK gibi birşey. [B]Ama esas sıkıntımız, diğer stadlarda içeriye rahatlıkla alınan, Dev bayraklar, Pankartlar, Konfetiler, Davullar, Bando takımlarının bizim stadımıza KATİYYETLE SOKULMAMASI. Ben taaa buradan (İzmir'den) kalktım Sivas'a maça gittim yanımda da 25-30 m. uzunluğunda büyük pankartı götürdüm (üzerinde de "SEN NEREDEYSEN BİZ ORADAYIZ" yazılı yasak, küfür ve hakarette içermiyor üstelik) fakat içeri almadılar, sonra aldılar stad müdürlüğü el koydu, sonra inceledi, sonra görevli getirdi fakat ASAMAZSINIZ dedi, elinizde tutun diye KOMİK bir şey sundu. Yav SİVAS, PATAGONYA'mı arkadaş?[/B] Millet tribünlerde ne renk cümbüşü, ne esprili dev bez afişler, ne dev bayraklar, ne konfetiler, ne bandolarla coşuyor, biz bir 50 cm.lik bayrağın plastik sopasını içeri alamıyoruz. [B]Aklıma şimdilik bunlar geliyor. Lakin işin özeti, SAYIN MECNUN BAŞKAN 8 yıldır bu taraftarı TANIMIŞTIR diye düşünüyoruz. Biz deplasmanlarda dahil hiçbir yerde hiçbir OLAYA karışmayız, kimseyi karıştırmayız. Bunun örnekleri çok çok fazla. Hele deplasmanlar da rakip taraftarlarla kol kola maça girer çıkarız. Kendi sahamızda mı olay çıkartacağız, bunları silah olarak mı kullanacağız sanki?[/B] YÖNETİMDEN RİCAMIZ, bazı konularda artık ESNEK olması. Bazı şeylere izin verilmesi. Tribünlere yasak olmayan, hakaret içermeyen, küfür içermeyen her türlü resimli ve yazılı pankartları asabilelim, suskun oturan taraftarın kanını kaynatacak davul-zurna, mızıka takımı vb müzik aletlerini içeri alabilelim. [B]Sizinde aklınıza gelen başka şeyler varsa lütfen yazın, SESİMİZİ DUYURALIM veya bir DİLEKÇE ile MÜRACAAT edelim.[/B] Gençlerimiz, çocuklarımız daha çok COŞACAK, takımı daha çok havaya sokacaktır bu durum. Sayın BAŞKAN, lütfen bu sese kulak verin, taraftara biraz anlayış gösterin. Bu taraftar SİZİ ÇOK SEVİYOR, siz ne derseniz onu yapıyor, yapar. [B]Bunları şimdi yazıyorum neden? Takım kötü durumda iken yazsak hemen herkes atlayacak "Takım kötü gitmeye başladı ya (ALLAH KORUSUN) hemen felaket tellalları ortaya çıktı" demesin diye. Herşey güzel gidiyor fakat taraftar az destek veriyor deniliyor. Bırakın taraftar oraya eğlenmeye, güzellikleri yaşamaya, yaşatmaya geliyor. Tribünleri güzelleştirmek için, gençleri maça daha çok çekmek için bunlar önemli şeyler SAYIN YÖNETİM.[/B] Biz sadece RİCA EDİYORUZ, siz TAKDİR EDİN... Teşekkür ediyoruz yine de. . |
Cevap: Taraftarın Yönetimden Ricası var
Yalçın bey ,feryadımızı bir şekilde yönetime duyurmalıyız,sizi destekliyoruz.
|
Boyle sacma bir jygulama varmi ya nasil almazlar biz olimpiyatta davul sokmadilar diye ortaligi karistirdik stat mudurunu isten atmak lazim
|
Biz taraftarlar ne yapıyor maçlara takımın lisanslı ürünlerinden kaçtanemizde var yiğidogençlik resimleri siteye atmış hangisinin üzerinde sivassporun lisanslı forması var biraya sigaraya para bulan bu gençler malesef lisanslı ürün almazlar deplasmana maçlara gidiyoruz lisanslı ürün satılmaz bunlarda önemli diye düşünüyorum
|
bu satta her şey yasak yasaklar statyum u diye adını değiştirmek gerekiyor aslında bozuk para yasak içeride simitcilerde çaycılarda sürüsüne bereket 5 lira ver simit al bir avuç bozuk para üstü geri al yasakci zihniyet bunları bilmiyormu bunlarıda boş ver çok deplasmana gittim bizim bu stada girmek kadar zor bir stad görmedim
|
en sacma uygulamalar bize uygulaniyor mesela yagmurlu havada şemsiyeyle içeri girilemiyor boyle geri kafalilik varmi arkadaş !!!
|
dayı bu hafta ayrı bır rezaletti,taraftar ısyan ettı bılet kontrolunu polis yaptı,belkı 10-15 polıs vardı,sankı yarı açık cezaevı
|
[QUOTE=yigidolar06;781114]Biz taraftarlar ne yapıyor maçlara takımın lisanslı ürünlerinden kaçtanemizde var yiğidogençlik resimleri siteye atmış hangisinin üzerinde sivassporun lisanslı forması var biraya sigaraya para bulan bu gençler malesef lisanslı ürün almazlar deplasmana maçlara gidiyoruz lisanslı ürün satılmaz bunlarda önemli diye düşünüyorum[/QUOTE]
Dayı yorumuna kısmen katılamıyorum,gruplar atkılarını kendılerı yaptırıyorlar,polar da aynı şekıl amblem,grup ısmı falan kafalarına gore tasarlayıp daha ucuza mal edıyorlar,lısanslı urunu her taraftar almalı,ama şuda var bızım store'de fiyatlar uçuk forma 50,55 tl,polar,eşofman takımı 60,70 tl arası bu fıyattan her taraftar alamaz,gruplar atkı+poları 30,35 tl yaptırıyorlar |
[QUOTE=4eylül;781116]bu satta her şey yasak yasaklar statyum u diye adını değiştirmek gerekiyor aslında bozuk para yasak içeride simitcilerde çaycılarda sürüsüne bereket 5 lira ver simit al bir avuç bozuk para üstü geri al yasakci zihniyet bunları bilmiyormu bunlarıda boş ver çok deplasmana gittim bizim bu stada girmek kadar zor bir stad görmedim[/QUOTE]
Evet aynen dediğin gibi içerde bozdurabilirsin çaycıda.Ankarada 19 mayısda bir maça girerken bozuk parayı istedler,ben delimiyim sahaya para atayım dedim. |
[b]ESKİŞEHİR TARAFTARI BANDOYLA GİRİYOR FB TARAFTARI mızrak gibi sopalara asılmış bayraklarla renkli kareografi kartonlarıyla pankartlarla giriyor ts taraftarı herbiri plastik borulu bayraklarla hatta bıçakla giriyor sivasspor taraftarına gelince ne bayrak ne davul ne tesbih ne tarak ne elindeki gazete içeri bırakılıyor bu çifte standartların ortadan kaldırılması için bizim serzenişimiz yetmez yönetim emniyetlemi tff ylemi stad müdürüylemi kimse artık onlarla konuşması gerekir [/b]
|
[B]dün trtsporda ömer üründül kupa maçındaki taraftarımızın tutumu ile ilgili çok güzel şeyler paylaştı. [COLOR="Red"]sonuna kadar takıma destek verdiler, hiç bir taşkınlık yapmadılar[/COLOR] dedi. diğer konuklarda sivasspor taraftarının hiç bir zaman hiçbir yerde taşkınlık yapmadığını belirterek diğer taraftarlara örnek olarak gösterildi...
bu taraftar bu kadar övgüyü hakedecek kadar efendilik yaparken stadyumlarda neden bukadar baskıya maruz kalır anlamak çoook güç.taşkınlık yapan bursa,fener,trabzon v.s. taraftarlarına neden bukadar yakın markaj uygulanmaz!!! yönetimimiz bu konularda taraftara sahip çıkmalı aksi takdirde sonrada çıkıp "[COLOR="red"]taraftarın desteğine ihtiyacımız var" demeye hakkı yoktur[/COLOR]...[/B] |
[QUOTE=kakikli;781125][B]dün trtsporda ömer üründül kupa maçındaki taraftarımızın tutumu ile ilgili çok güzel şeyler paylaştı. [COLOR="Red"]sonuna kadar takıma destek verdiler, hiç bir taşkınlık yapmadılar[/COLOR] dedi. diğer konuklarda sivasspor taraftarının hiç bir zaman hiçbir yerde taşkınlık yapmadığını belirterek diğer taraftarlara örnek olarak gösterildi...
bu taraftar bu kadar övgüyü hakedecek kadar efendilik yaparken stadyumlarda neden bukadar baskıya maruz kalır anlamak çoook güç.taşkınlık yapan bursa,fener,trabzon v.s. taraftarlarına neden bukadar yakın markaj uygulanmaz!!! yönetimimiz bu konularda taraftara sahip çıkmalı aksi takdirde sonrada çıkıp "[COLOR="red"]taraftarın desteğine ihtiyacımız var" demeye hakkı yoktur[/COLOR]...[/B][/QUOTE] Ömer ÜRÜNDÜL kupa maçınını naklen yayınında da aynı şekilde yorumlar yapdı.Sivasspor taraftarı takımı 3 farklı geride olduğu halde takımını alkışlıyor bunlar güzel şeyler dedi. |
[B][I]Bu sıkıntılar bu sezon çok dile getirildi ama ne yazıkki ne bir çözüm var nede bir açıklama.Stada alınmaması gerekli şeyleri taraftarlar zaten biliyor alınması gerekenler neden alınmaz anlayamadım gitti.
Çıkın bi açıklama yapın arkadaş bunu yapmak okadar zormu. Bu taraftar bu takımın peşinden koşuyorsa bu taraftara yapılan zulüm niye. Yalçın abinin pankart olayına bende şahit olmuştum yok efendim pankartlar önceden verilecek gerekli incelemeler yapılacak uygun görülürse müsade edilecek,Yaw arkadaş aç bak ne yazılmış oku onayla yok şu kapıdan gir teslim et biz bakıp size getireceğiz ne getiren oldu nede ilgilenen.Yanlış hatırlamıyorsam maç bitimi pankartı bıraktığı yerden zor bela alabilmişti.:)[/I][/B] |
[FONT="Comic Sans MS"][B][I][SIZE="7"]BAŞTAN SONA KADAR HER ŞEY ÇOK DOĞRU..BUNLAR GİRSE İÇERİYE TARAFTAR BİRAZ DAHA TARAFTARLIK RUHUNU KAZANIR...SONRADA TARAFTARI ELEŞTİRMEYİN...BEN DE ÇOK STADDA MAÇ İZLEDİM.BURDAKİ SAÇMA UYGULAMALAR YOK..MAÇI İZLEYİNCE MARATONDA BİR KAÇ PANKART ASILSA BANDO OLSA ESKİŞEHİR ATATÜRK STADINDA BİZZAT GÖRDÜM HARİKA BİR ATMOSFER OLUYOO VE SEYİRCİ TEZAHÜRAT YAPMASADA O BANDO SESİ YAPTIRIYOR..YANİ BÖYLE BİR BANDO TAKIMI KURULABİLİR.BELEDİYEDEN KATKI ALINABİLİR.BİRDE ŞU ATTIĞIMIZ GOLLERDEN ÇALAN MÜZİK YETMEZ Mİ NE SİNİR BOZUCU BİR ŞEY..BAŞKA MÜZİKLER VE DEĞİŞİK MÜZİKLER ÇALINABİLİR..YÖNETİM SANIRIM STAD VE UYGULAMLAR KONUSUNDA ÇOK FAZLA UYKUDA..GÖZÜNÜ AÇ YÖNETİM UYUMA...TARAFTARINA SAHİP ÇIK...[/SIZE][/I][/B][/FONT]
|
[B]Bütün sözleriyle haklısın kardeşim. YÖNETİM LÜTFEN TARAFTARINA SAHİP ÇIK GİRİŞLERDE BAYRAK FELAN DAĞIT AMİGO BUL TARAFTARI COŞTUR. . . BİRDE ŞU GOLDEN SONRA ÇALAN MÜZİK KONUSUNU YENİDEN AÇIN LÜTFEN SİVASSPORUN NE GÜZEL ŞARKILARI VARKEN YABANCIYA NE GEREK VAR[/B] ??? :mad: :mad: :mad:
|
artık yönetim taraftarın sesini duymalı lisanslı ürünlere ağırlık vermeli gerekirse bando grubu oluşturulmalı taraftarı havaya sokulmalı çok stada girdim hatta gurbette olduğumdan sivasa geldiğimde trabzon maçona eşimle gittim eşimin makyaj takımı sokmak dediler zorla yalvara yakıra aldırdık eşim ilk defa sivas maçına geldi malesef böyle birşey yaşadık mecnun başkan artık duy sesimizi...
|
evet bende sadecebu realwtlikler için gitmiyom maçlara bana sahip çıkmayan yönetimi bende desteklemem kimse kusura bakmasın
|
[I][B]Resmi siteye girip, yönetim kurulumuzun görev dağılımına baktım. Stadyumdan sorumlu yönetici kim diye merak ettim. Keşke etmeseydim. Çünkü öyle bir yönetici yok[/B][/I] :mad::mad:
|
süper lige cıkmadan önce nasıl izin veriliyordu da şimdi verilmiyor
süper lige cıktığımızdan beri saha kapatma cezası aldığımız tek bir maç hatırlamıyorum hatırlayan varsa yazsın buraya aldığımız cezalar hep para cezasıydı ve de onlar da kötü tezahuratlar idi kötü tezahurat dediğimiz de ligimizdeki diğer takımların -anlayan anladı-yanında az kalır güvenlik güçlerinden bir ricam var kışın yağan karları iyi temizleyemiyorsunuz taraftar sahaya kartopu atıyor buna ne diyeceksiniz ance kartopunu engelleyin, sonra bando mızıkayı sokup sokmamayı, pankartı, bayrak sapını konuşursunuz |
Konu güzel dün Bursa taraftarı maytap attı onu nasıl içeri aldılar neden müdahale edilmedi biz atmaya yeltensek (ki aklımızdan bile geçmez ) başımıza 5-6 özel güvenlikçi toplanır... Arkadaşlar ben evin anahtarını bile üzerime almıyorum olurya alırlar da kaybolur bide onla mı uğraşayım diye sonuç olarak sanırım şunu haykırmak gerekiyor.KENDİ [B]MEMLEKETİMİZDE KENDİ TAKIMIMIZIN ANLAŞTIĞI GÜVENLİK ŞİRKETİ ARACILIĞI İLE TARAFTARIMIZI [/B][COLOR="Red"]EZİYOORRRRRRRRRRRRR[/COLOR]:mad::mad::mad:
|
[B]Buradan şikayetlerimizi dile getirmek her geçen gün iyiye gideceğini düşündüklerimizin daha da kötüye gitmesine neden oluyor.[B][COLOR="Red"]Haftalardır güvenlik ve polislerin rezaletlerini anlatmamıza rağmen güvenlikçiler de ve polislerde gram değişme olmaması[/COLOR][/B] stad dışında daha önceden hiç rastlamadığımız bir durum olan bilet kontrolünden sonra polisin üstümüzü aramasının açıklaması var mı? Turnikelerde ki ve tuvaletlerde ki sıkıntıları söylemek bile istemiyorum bari onlardan da olmayalım :) [/B]
|
Arkadaşlar yazın sıkıntınızı dile getirin başkan ve yöneticilerimiz siteyi takip ediyorlar zaten. Bizim yöneticileri severim ama yönetim bence çok yetersiz bu konu hakkında bilgi vermeleri lazım kaç ay oldu.
|
Bence bilgi edinme yasasına göre valilikten bilgi istenilmeli.Bu uygulama farklılığı nereden kaynaklanıyor. Yalnız özellikle bilgi edinme yasasına göre bilgi istendiğinin belirtilmesi lazım.
|
(stadımızın giriş ve çıkışlarında ki TURNİKE rezaletini, TUVAALETLERİN rezaletini, ÖZEL GÜVENLİĞİN rezaletini, içeriye BİLETSİZ adam sokmalarını, içeriye BOZUK PARA almamalarını ve TOPLAMALARINI, fakat içeride 1 bardak çaya 1,50 TL ödemek için 5,00 TL, 10 TL verince üstünün bozuk para olarak verileceğini DÜŞÜNMEMELERİNİ geçtik. Bunlar artık STAD KİTABININ DEĞİŞMEZ KANUNLARI gibi ömr-ü billah KALACAK gibi birşey.)
arkadaşlar üstte yazdığınız şey benimde karşı çıktığım fakat istanbuldaki takımızın bütün gittiğim maçlarında ve genel olarak bütün statlarda olan ve uygulanan şey onun için engellenmesi söz konusu olamaz zaten belirtmişsnz ,diğer dediklerinize katılıyorum doğru tespit... |
Pankart yasak,davul yasak,bayrak yasak........Sonra bir eleştiri ...Yav bizim taraftarlarda çok renksiz canım.....:D:D:D:D
|
Hala anlamak istemiyorsunuz sanirim yönetim Trübün kültürü olusmasini olmasini İS-TE-Mİ-YOR ...!!! İstermi.? Neden istesin..? Kuzu gibi hakkini aramasini bilmeyen taraftar..!!! Rand var yokmu...? Demirören Besiktas eski baskani kim.? Holding sahibi degilmi..? Ne anasi ne bacisi ne avradi kaldi .? Adam hala birakamadi.? Onca küfüre maruz kalmasina rağmen çok daha öteside şu .? Ailesiyle ayni statta ve şeref trübününde.??Şeref trübünü o kadar küfür yediki şeref kaldımi bilemiyorum . Sivas trübunü oluşmasini istemez yönetim işler yolunda gitmez ise İSTİFA sesleri cikacak tabi . Bursa olsunda Trabzon olsunda bak verdigi biletin ucretinin hakkini nasil istiyor ayirdigi verdigi zamani.! Sivasspor baskani otyakmaz kac kere taraftarla samimi olmus.?dialoga girmis ? İstek ve arzularini sormus.? Vip wc si var umrundami maroton kale arkasi wc si.? Birde temizlikci almistir maasli kadrolu . Kac kere gezdi sivasspor yonetimi 4 eylulu dersiniz.? Muduru kim sonra.? Teknik ekip yokmu.? Boya elektrik kaynak vs.? Daha cok sey varda elim yoruldu cep telden zor oluyor umarim okur burayi.
|
[B]abi ağzına sağlık herşeyi mükemmelce açıklamışssın, anlatmışssın...ya ben başka şehirlerdeki statlarda da maç izledim Sivastaki kadar saçma ve gerizekalıca bir güvenlik uygulaması görmedim..Nedir bu ya emniyetin özel güvenliğin Sivas taraftarına düşmanca yaklaşımı ve tutumu? İçeriye pankart alınmaz, şemsiye sokulmaz, konfeti sokulmaz; nedir bu ya amaç nedir bi açıklar mısınız? Asıl böyle yaparak bu taraftarı gerdiğinizin, taraftarı kışkırttığınızın farkında mısınız ey kolluk kuvettleri?[/B]
|
Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Başbakani gerek Cumhur başkani canli yayinda " Ulusa sesleniş" konusmasi yapiyor 80 milyon insani Türkiye de olan biteni bizlerle paylasiyor . Bizim yönetimdeki beyfendiler tenezül bile etmiyor yaziklar olsun sizlere....
|
[QUOTE=DOGU_BEY;781229][B]abi ağzına sağlık herşeyi mükemmelce açıklamışssın, anlatmışssın...ya ben başka şehirlerdeki statlarda da maç izledim Sivastaki kadar saçma ve gerizekalıca bir güvenlik uygulaması görmedim..Nedir bu ya emniyetin özel güvenliğin Sivas taraftarına düşmanca yaklaşımı ve tutumu? İçeriye pankart alınmaz, şemsiye sokulmaz, konfeti sokulmaz; nedir bu ya amaç nedir bi açıklar mısınız? Asıl böyle yaparak bu taraftarı gerdiğinizin, taraftarı kışkırttığınızın farkında mısınız ey kolluk kuvettleri?[/B][/QUOTE]
Ne vali ne polis tek suçlu yönetim .!! Kimin direktifleri dogrultusunda hareket ediyor polis jandarma kolluk kuvvetleri dersin.? Vali degilmi evet.? Valilige bu kadar kati sartlar koymasini isteyende yonetim .!! |
[B][QUOTE=HARG58;781233]Ne vali ne polis tek suçlu yönetim .!! Kimin direktifleri dogrultusunda hareket ediyor polis jandarma kolluk kuvvetleri dersin.? Vali degilmi evet.? Valilige bu kadar kati sartlar koymasini isteyende yonetim .!![/QUOTE]
elbette o da işin perde arkası... sen de haklısın hocam; bu sorun derin bir yara olmuş inşallah neşter vurulur artık...[/B] |
bunlar yakında stada forma ile gelmeyi de yasaklar...:D
|
[B]Belki sesimizi duyan birileri çıkar da sıkıntılar giderilir.:rolleyes:[/B]
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:38. |