SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Teklif Gelirse (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34225)

Rallim58 08.05.2012 14:39

Çalımbay gidiyor mu?

[B][url=http://resimzade.com/Show.html?i=35559&token=22666][img]http://resimzade.com/Show.html?i=35559&token=22666[/img][/url]

Beşiktaş'ta, Del Bosque'nin yerine göreve getirdiği teknik direktörümüz Rıza Çalımbay sesleri yeniden yükselmeye başladı. Beşiktaş teknik direktörü Tayfur Havutçu'nun kaderinin Trabzonspor karşılaşmasına bağlı olduğu belirtilirken, BJK yönetiminden Havutçu ile yollarının ayrılarak yerine Çalımbay'ın getirilmesi yönünde çalışmalar başlatıldığı bildiriliyor.

Ajanssporun haberine göre, Lucescu'nun şartlarının ağır gelmesi nedeniyle 3 yerli hoca öne çıkarken; Denizli ve Aybaba'dan daha ağır gelen ismin Rıza Çalımbay olduğu belirtildi. Yönetimde bulunan 8 kişi "Sivassporda muhteşem bir takım yaratan Rıza çalımbay" dedi.

Çalımbay "Beşiktaş camiasının benim için ne anlama geldiği konuşulmaz"

Beşiktaş'ta Çalımbay seslerine karşılık, Sivasspor Teknik direktörü Rıza Çalımbay ise, Yeni sezona yerli bir teknik hoca ile başlayacaklarını duydumBeşiktaş'ta simimi geçmesi beni mutlu eder. Beşiktaş camiasının benim için ne anlama geldiğini konuşmaya gerek yok" dedi.[/B]

KaRiZmA YiĞiDo 08.05.2012 14:44

Cevap: Çalımbay gidiyor mu?

Beşiktaş'ta Çalımbay seslerine karşılık, Sivasspor Teknik direktörü Rıza Çalımbay ise, Yeni sezona yerli bir teknik hoca ile başlayacaklarını duydumBeşiktaş'ta simimi geçmesi beni mutlu eder. Beşiktaş camiasının benim için ne anlama geldiğini konuşmaya gerek yok" dedi

Beşiktaşa Yazık Olur Bence

58hsn58 08.05.2012 14:47

hocam bizi bu gunlere getirdin, gitmesen daha iyi olur tabii, ama gidersende fazla bisey diyemeyiz, insallah kalirsin hocam...

engin2609 08.05.2012 14:49

[B]Çalımbay "Beşiktaş camiasının benim için ne anlama geldiği konuşulmaz"

olası bir teklifte yüzde 99 gider rıza çalımbay sezon içi sezon sonu hep bjk ile konusuyor tamam başka takım tutabilirsin ama suanda oldugun takımın basındayken baska takımın adını sık sık gündeme getirmek biraz saçma kacıyor benim kendi fikrim eger bi teklif gelirsede gitmesinden yanayım[/B]

yorumyapıyombenya 08.05.2012 14:50

Rıza Hocanın Beşiktaş'a , beşiktaş'ında Rıza Hocaya sevgisini konuşmaya gerek yok. Beşiktaş camiasında hocamızın azı ön planda yeni sezonda Tayfur ile yola devam edilmeyeceği de garanti ve ayrıca beşiktaş ekonomik olarak büyük çöküş içerisinde , takımda ki bir çok yıldız isimle kesin olarak yollar ayrılacak ve transfere kısıtlı bütçe ayrılacak eğer bu durumda ki Beşiktaş'a Hocamız giderse kariyerinin en büyük hatasını yapar

HALIL 08.05.2012 15:59

açik ve net konusacam gidersen hocam butun bu islerin içine edersin :mad:

DOGU_BEY 08.05.2012 16:21

[B]Dünakşam burada sohbette arkadaşlara da Hocanın durumunun da belirsiz olduğunu soylemistim, her sey olabilir...[/B]

58 SiVaSıM 58 08.05.2012 16:40

gidersen hiç üzülmem

Rallim58 08.05.2012 16:46

[B]Başkan Mecnun Otyakmaz'ın önceden çekilen röportajı akşam verildi. Röportaj'da "Teklif Beşiktaş'tan gelir ise Rıza hocamız da isterse neden olmasın" şeklinde idi.

BJK ciddi teklifde bulunursa (Ki durum öyle gibi) Rıza Çalımbay seneye Beşiktaş'ta...

Sivasspor yönetimi, bana göre şimdiden çalışmalarını yapmalıdır.[/B]

benozgurr 08.05.2012 17:08

bana pek ihtimalli gelmiyor ama gideceksede hayyirlisi olsun bizi bunalamli donemlerden hem gecen yil hem bu yil cikardi Allah gonlune gore versin

SivasSpor.Com 08.05.2012 17:09

Teklif Gelirse

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/2012/hoca/1.atomkarinca.jpg[/IMG]

Rıza Çalımbay, yeniden siyah beyazlı takıma dönme ihtimali ile ilgili olarak Radyo Spor'a açıklamalarda bulundu.Beşiktaş’a geri dönüşü gündeme gelen Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, idialarla iligili olarak, "Beşiktaş'a dönersem daha güçlü dönerim" dedi.

[B]DAHA GÜÇLÜ DÖNERİM[/B]

Radyospor'a canlı yayın konuğu olan Çalımbay, çıkan haberlerle ilgili olarak "Futbola Beşiktaş'ta başladım ve Beşiktaş'ta bitirdim. Yeniden takımın başına dönmek bana gurur verir. Ama şuana kadar konuyla ilgili bir görüşmem olmadı. Beşiktaş'ın başında arkadşımız Tayfur Havutçu varken benim çok fazla yorum yapmam doğru olmaz. Sezon sonu teklif gelirse oturur, konuşuruz. Bugün takım içerisindeki şartlar değişti, ben de geliştim; takımın başına dönersem daha güçlü dönerim. Hayırlısı, kısmet olursa ben de elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım." dedi.

[B]BEŞİKTAŞ FORMASINDAN BAŞKA FORMA GİYMEDİM[/B]

Beşiktaşlılığı ile bilinen Çalımbay, "Beşikta'ın en başarılı olduğu dönem; benim de oynadığım dönemlerdi. Takımımızda öyle çok meşhur büyük isimler de yoktu. Kadronun yüzde 70'i alt yapıdan gelen oyunculardan oluşuyordu. Kolej havası vardı. Ben alt yapıdan başladım ve Beşiktaş formasından başka forma giymedim. Herşey parayla olmuyor; iyi plan yapılırsa çok daha güzel şeyler ortaya çıkar. Yeni başkan camianın içerisinden bir isim. Ben tüm bu gerçekleri göreceklerine ve başarılı olacaklarına inanıyorum" şeklinde konuştu.

[B]FUTBOLUN KONUŞULMADIĞI BİR SEZON YAŞADIK[/B]

Konuşmasında futbolda yaşanan son gelişmeleri de değerlendiren Çalımbay, "Türk futbolundaki gidişatın, futbolun içerisindeki kimseye tat vermediğini düşünüyorum. Futbolun konuşulmadığı çok kötü bir sezon yaşadık. Bunların etkisiyle futbolumuzda büyük bir düşüş başladı. Sivasspor olarak biz de çok etkilendik. Ama dar kadromuza rağmen ilk 8 sekiz hedefimize ulaştık. Play-Off'ta istediğimiz sonuçları alamasak da böyle bir ortamda buna da şükür diyorum" ifadelerini kullandı.

35kağan58 08.05.2012 17:23

Geçen sene enkaz devralıp bu sezon Sivasspor'a ligin en iyi topunu oynatan Rıza Hoca'nın hakkını ödeyemeyiz. İnşallah devam eder.

35kağan58 08.05.2012 17:26

Cevap: Teklif Gelirse

Geçen sene enkaz devralıp bu sezon Sivasspor'a ligin en iyi topunu oynatan Rıza Hoca'nın hakkını ödeyemeyiz. İnşallah devam eder.

Örükcülü 08.05.2012 17:30

Hoca gidiyor !.. Yönetim yeni hocayı belirledi.

benozgurr 08.05.2012 17:31

bana pek ihtimalli gelmiyor ama gideceksede hayyirlisi olsun bizi bunalamli donemlerden hem gecen yil hem bu yil cikardi Allah gonlune gore versin

Örükcülü 08.05.2012 17:39

Herşeyin bir sonu vardır. Kalsaydı Sivas'ta Arsène Wenger gibi en uzun süre görev yapan teknik direktörümüz olarak tarihe geçerdi. Giderse Beşiktaş'ta 2 sene de harcanır gider, tekrardan Anadolu yollarına düşer, kariyer kaybeder bence.

FANATIK YIGIDO 08.05.2012 18:02

ben bu hocalardan bır sey anlamıyorum 3buyutulmus lerın ısmını bır kere yeterkı duymasınlar adam ların hemen kemık lerı sızılıyo gıt mek ıcım amaan nereye gıderse gıtsın onemlıdeyıl gıderken uyuncularımızıda pesıne takıp gotur mesınde nere gıderse gıt sın yolu acık olsun

Harput0658 08.05.2012 18:03

Hocam Sivassporda iyi işler yaptın. Gitmezsen daha iyi şeyler yapacağına eminiz. Gidersende her zaman arkanda oluruz. Her durumda seni seviyoruz.
Ama gitmezsen daha iyi olur :)

mertarcan 08.05.2012 18:04

Çalıştırdığı tüm takımlarda hep savunmacı karakteri önde olan, savunma yönüyle ön plana çıkan ve savunma-kontra atak taktiği ile oynayan Rıza hoca sanırım elindeki oyuncularının bu özelliğinin olmaması nedeniyle neredeyse gol yeme rekoru kıracaktı. Benkide lig tarihimizde ligi 5. bitirenler arasında bakılırsa gol yeme rekoru kırdık bu sene.
Hiç kimse vazgeçilmez değildir, insanlar gelir ve gider, kurumlar devam eder.

Asıl olan SİVASSPOR

En büyük SİVASSPOR

fatihcan58 08.05.2012 18:07

hem Sivasspor için hem Rıza Çalımbay için hayırlısı olsun.her fırsatta beşiktaş aşkımı yineleyen bir hocada hayır gelmez bu söylemleri hem sivassporu hem kendisini küçük düşürüyor. Futbolcuları nasıl maça adapte edebilirsiniz ki futbolcu düşünür sivas büyük kulüp olsa hoca neden ayrılmak istedin

sivasfutbol 08.05.2012 18:09

güle güle gitsin yönetim sivassporun başına SKIPPE yi getirse çok güzel olur..

FANATIK YIGIDO 08.05.2012 18:11

tabı bjk su an sefıllere oynadıgı ıcın rıza hoca gıbı adamlara ıhtıyacı var gıt bakalım rıza efendı yarın gorurum senı bjk bıraz canlan dıgı zaman nasıl kıcına dekmeyı vuruyor hep bırlık te goruruz

poolat58 08.05.2012 18:13

valla adam gibi transferler yapacaksak rıza hocanın gidip yerine yine iyi bir teknik adam gelecekse ne ala. amaaa eğer kötü transferler yapılacaksa bu takımı rıza hocadan başkası oynatamaz. mazallah küme bile düşeriz. rıza hoca dar kadro ile iyi işler yapabilen bir hoca bunu her adam yapamaz.

atabey58 08.05.2012 18:22

Sen bu takıma hiç bir şey veremezsin. ne başarın var senin kardeşim git işine sen. SİVAS SPOR un başında bülent başkanı görmek isterim.

Morten58 08.05.2012 18:28

Hoca daha iyi bilir ama orda bir Hata yap Besiktas seni cabuk satar Riza Hocam!

poolat58 08.05.2012 18:29

kimmiş o kardeş söyle de bilelim

YiğidoGençlik 08.05.2012 19:04

bu nedir ya gidiyorumda gidiyorum Rıza Hoca senin için Beşiktaş vazgeçilmez olabilir ama Sivasspor da bizim göz bebeğimizdir lütfen bu şekilde ikide bir açıklama yapmaktan vazgeç Sivasspor a yaptıkların tartışılmaz ama bu şekilde ki bir duruş Yiğido ya yakışmaz..

infial§ 08.05.2012 19:24

teknik direktorlerın bonservısi varmı?

babapiton 08.05.2012 19:29

Öyle Gözüküyor ki Rıza hoca gidecek tüm demeclerinde olumlu konuşuyor inşallah gitmez giderse kim gelecek yabancı getirmekte çok riskli...

infial§ 08.05.2012 19:32

aklında 8taş varsa gitsın,herkesın aklı bır yerlerde topçusu bı alem,hocası başka bı alem:mad:

sivasfutbol 08.05.2012 19:35

sivassporda yaptığın hataların 100 de 1 ini yap beşiktaşta seni defe kor oynatırlar sonra eleştiriye pekte açık bir hoca olmadığını da tahmin ediyorum..

bulentt07 08.05.2012 20:04

Rıza Hocamızı kaybetmek istemeyiz.Ama her soruldugunda gıdebılecegını soylemesı bızı uzmektedır.Bjk onun yuvası olabılır ama Sıvassporda bu lıgde adı olan camıası olan bır takımdır.Rıza hocamız tabıkı Bjk olmadan Sivası bırakmayacagına emınız.Ama bu konusmaları bızı cok uzmektedır.Futbol dunyasında profosyonellık tabıkı esas olandır.Ama Vazgecılmez olan bırseyde Sevgıdır Sevdadır.Rıza hocanın Bjk sevgısı sevdası normaldır.Ama Sivassporda tabırı caızse Sevgılısınden vazgecsede bana donse dıyecek delıkanlı rolunde olamaz olmamalıdır.Rıza hocamızla uzun yıllar Gönülden kontratımız olmasını ısterız.Hocam Fıkrıne saygı duyuyoruz.Ama Kararının cabuk vermenı dılerız.Senı cok sevıyoruz ve sevecegız.

aRsima58 08.05.2012 20:05

Rıza hocam beşiktaşta seni harcarlar. Bak ne güzel söylüyorsun beşiktaş formasından başka forma giymedim diye bırak o güzellik öyle kalsın. Sivaslılar seni seviyor Sivassporda kalman daha hayırlı olur inşaallah burdada uzun yıllar teknik direktörlük yaparsın. Yinede herşey gönlünce olsun..

dogan5880 08.05.2012 20:10

gıtmez bı yere......

hasanim58 08.05.2012 20:18

herkesin oldugu gibi riza hocamizinda illaki hayatta bazi hedefleri olacaktir bir sivas cocugu ve sivasli olarak sivassporumuzun basinda gormek mutlaka ki gurur verici bir olay takima baska turlu yaklasti ve sarildi sivassporumuzu nerelere getirdi bataktan cikardi cok guzel seyler yapti hakkini asla odeyemeyiz gitmesi cok uzucu olacaktir gidersede ALLAH yolunu acik etsin guzel yerlere gelsin cunki hocamiz bunu hakediyo gidersen ozleyecegiz seni yigido calimbayyyyyyy

mishka 08.05.2012 20:42

Hocam zamanında Çaykur Rize'ye aynısını yaptın şimdi Sivas'a. Bu açıklamalar senin gibi iş ahlakını ön planda tutan bir hocaya yakışmıyor.
Bunun yanında teknik direktör olarak hocamızı pek beğenmiyorum arkadaşların dediği gibi burada yaptığın hataları her zaman gündemde olan bir takımda yapma şansın yok.Yine de bu sene keyif alarak futbol izledik yensek de yenilsek de.Emeklerin için teşekkürler. Eğer özeleştiri yapar, oyunu okur, duygusallığı bir kenara bırakırsan büyük bir hoca olursun ama tersi durumda yine Anadolu kulüplerini dolaşmaya devam.

eneskeskin 08.05.2012 21:01

Rıza Hoca böyle konuşuyorsa ortada gerçekten bir durum var demektir inşallah hayırlısı olur. Ama ne olacaksa bir an evvel olsunki Sivasspor da ona göre kendi yolunu çizsin.

34orhan58 08.05.2012 21:10

hoca bi yere gitmeeeez ahat olun

şuayip bütün 08.05.2012 21:16

bu acıklamalar sivassporu kücümsemekten başka bişey deyil kendine yol acıyor hoca. bile bilede ucuruma gıdıyor bir yıl sonra belkıde surmez bjk kapıdışarı attında pişman olur ama . bjk mustafa denizli gibi bir teknik trektoru hastalık bahanesiyle def ediyorsa seni hiç dinlemez.üstelik bjkyi şampiyon yaptı halde.eger böyle düşünmeye devam ederse hoca bizim takımda ne istikrar nede bir amac kalır.bence seneneye büyük problem olur hocanı bu yaklaşımı.inş tez kara verilmesi svasspor acısında iyy olur

34orhan58 08.05.2012 21:17

harcarlar hocam sizi burda kafanız rahat biz sizden sizde bizden memnunsunuz gelin macera aramayın ele ele verelim daha güçlü olalım riza hocaaaam

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:42.