![]() |
simdi bi üsttekinin imzasi hakkinda düsündüklerinizi yazionuz bisde ögrenioz...
simdi bi üsttekinin imzasi hakkinda düsündüklerinizi yaziyorsunuz bizde ögreniyoruz...hadi kolay gelsin
|
AVRUPA AVRUPA DUY SESİMİZİ İŞTE BU SİVASIN AYAK SESLERİ
|
artık sesimizin duyulma zamanının geldiğinden bahsediyor erdal ama avrupa değil sivasın türkiyenin sesini duyuyormuki
|
ona göre yaşayın!!! hımmmm sizi gidi sizi
|
valla cuk oturdu
ne mutlu sivaslIyIm diyene |
[B]milliyetçiğin son safhası :D
not: bende imza yok :D[/B] |
gunayimda imza yok :)
|
[B][I][FONT="Tahoma"][COLOR="Magenta"]yaaa yegenim oyunu bozdun olmazki böylede ama dimi[/COLOR][/FONT][/I][/B]
|
[QUOTE=Gunay][B]milliyetçiğin son safhası :D
not: bende imza yok :D[/B][/QUOTE] senin adIn yeter günay kardes |
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Tahoma"]pardon elbeyli senin mesajin benimkinden önce gitmis neyse:
EN BÜYÜK BASKAN BIZIM BASKAN[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=rguler]senin adIn yeter günay kardes[/QUOTE]
[B]eyv gardas saolasın... tamam bende sizi izlerim bu oyunda maalesef kitlenir ben yazdıgımda :([/B] |
----------------------------
|
imzalarım altını
|
DELLEZLİ
Valla anlamını bilmiyorum ama Hemşehrim yazdıysa kesin Eyvallah denecek bir sözdür. |
[FONT="Arial Black"]ÖLMEYE ÖLMEYE ÖLMEYE GELDİK [/FONT]
|
SİVASSPOR onların yaşam biçimi
|
öümüne sivas ..........gardaş dellezli demek benim köyümün adı yani deliilyas köyündenim kısaltması dellez
|
memleketimin güzel bir köşesi
|
DELLEZLİ Pek bir anlam ifade etmiyor ama iyi bir şey olsa gerek?????????
|
Yiğido olmak hem ayrıcalık hemde şereftir
|
gardaş saol süpersin ora benim için çoook sey ifade çünkü ora benim köyüm
|
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]OOOORDAA BİR KOY VAR UZAKTAAAAA OOO KÖÖÖYYYY BİZİM KÖYÜMÜÜÜÜÜZDÜÜÜRRRRR[/COLOR][/FONT]
|
[QUOTE=dogukan58]öümüne sivas ..........gardaş dellezli demek benim köyümün adı yani deliilyas köyündenim kısaltması dellez[/QUOTE]
Gardaş Deliilyası duymuştum ama Delezli yi şimdi duydum bu arada öğrenmiş olduk... |
bencede bir ayrılacklık ne mutluki biz o ayrıcalığı yaşıyoruz
|
[B]şükür etmek güzeldir... heleki böyle bir serefe nail olduysak bin kere sukretmeliyiz :)
not: yine ben :D dayanamadım özür...[/B] |
yav gunayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy imzaaaaaaaaaaaaa lütfen yoksa sana burayı yasaklyacam he :)
|
[QUOTE=puar]yav gunayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy imzaaaaaaaaaaaaa lütfen yoksa sana burayı yasaklyacam he :)[/QUOTE]
[B]özür özür özür..... ne yapalım ben takip edeceğim artık :( :( :([/B] |
abi çaresi var hemen bir imza...
|
[QUOTE=puar]abi çaresi var hemen bir imza...[/QUOTE]
[B]abi benide boyle kabul edin benim icin herseyi yazabilirsiniz ben alınmam :)[/B] |
neyse avtar hakkında bişeyler diyim...
bu resmi var istesen bi daha çektiremessin harika resmi ve avatar... ;) |
ÇOK ŞÜKÜR SİVASLIYIZ (puar)
Evet arkadaşım Elhamdülillah önce Müslüman sonrada SİVASlıyız. |
Gercek bir taraftar ruhu!..
|
BANA GELEBİLECEK BELKİDE EN DOGRU İMZA GELDİ.GURBETTE OLDUGUMDAN YA SİVASTA ÖLMEYİ YADA ORAYA GÖMÜLMEYİ HEP DİLEMİŞİMDİR. GERCEK 58'Lİ KARDESE SEVGİLERLE.
AMA ALLAH İZİN VERİRSE SİVASIMIZI VE SİVASSPORUMUZU DAHA İYİ YERLERDE GÖRMEDEN GİTMEYEDE NİYETİMİZ YOK. |
Antalya'da ve diğer şehirlerde ve dünyanın her köşesindeki yiğidoları seviyoruz...
|
[B]VALLA DİYECEK FAZLA SÖZ YOK.. ÇOK DOĞRU ZATEN SİVASSPOR.COM ZİRVEDE :)[/B]
|
TEK KELİMEYLE [ MİLLİYETÇİLİK]
|
biz yüreğimizi ortaya koyduk...bu destek bitmeyecek....
|
[QUOTE=Siir_Misali]biz yüreğimizi ortaya koyduk...bu destek bitmeyecek....[/QUOTE]
bencede ama fazla susmamak lazım... |
[COLOR=BLUE]NE MUTLU [b]SİVASLIYIM[/b] DİYENE...[/COLOR]
|
[B]Valla Onur gardasımın imzası tam pankartlık....
Zaten onada sözüm var..bu imzayı bir pankart olarak yaptırıp sivas maçlarında açmak en büyük hayallerimden birisi... Tarih veremiyorum ama en kısa zamanda bu sözümü yerine getirmeye çalışacağım[/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:23. |