![]() |
Servet Bavulunu Topladı
[IMG]http://img.mynet.com/spr/gs_sivas.jpg[/IMG]
Servet'in, Florya'daki eşyalarını tamamen topladığı öğrenildi. Teknik direktörlüğe Fatih Terim'in getirilmesinin ardından şans bulamayan Servet'in, Florya'daki eşyalarını tamamen topladığı öğrenildi. Tecrübeli oyuncunun lig biter bitmez tatile çıkacağı dile getirildi. [B]SÜPER LİG'DEN ÜÇ KULÜP TALİP[/B] Trabzonspor,[B] Sivasspor [/B]ve Karabükspor'un istediği Servet'in F.Bahçe karşılaşması sonrası suskunluğunu bozabileceği ifade edildi. Tecrübeli stoper, uzun süre formaya hasret kalmasına karşın sessiz kalmıştı. |
Cevap: Servet Bavulunu Topladı
Gelirse stoper sorunumuz tamamen çözülür M.Akça'ya biraz pozisyon bilgisi ögretirse müthiş ikili olurlar bence...
|
Insallah yine dönersin Kaptannn !!
|
Gelse iyi olur ama son karar hocamızın ve yönetimin.
|
Ben gelmesini tek sebeple isterim takıma abilik yapacak saha içinde yönlendirecek motive edecek birine ihtiyacımız var servet bunu için biçilmiş kaftan.
|
Servet gibi yüregini ortaya koyup oynayan baska bir türk futbolcu tanimiyorum! Kesinlikle gelmesi taraftariyim, defans sorunumuzu cözer ve onu yine Milli Takim'a kadar yükseltiriz belki :D Kalitesi tartisilmaz vede sirf Sivasspor para kazansin diye kontratini uzatip ardindan para karsiligina Gs'ye gittigi kendisinin ne kadar büyük bir futbolcu oldugunu gösteriyor. Insallah tekrar bize döner.
|
Müthiş oynadığımız şu sezonda avrupaya gidemediysek bunun sebeblerinden biri de savunmada yaşadığımız sıkıntılardı.
Servet ne durumda şu an bilinmez ama tecrübesiyle eskisi gibi savunmayı toparlayabilir. |
servet bu satten sonra en kötü trabzonda oynar aşağısında oynamaz..bana göre yurt dışına gidecektir...
|
YÖNETİM SERVETİ SİVASA GETİR
|
Murat akçaa mükemmel bbir stoper ama rıza hoca oynatmıoo eğer servet gelirse defansımız komple türk olur ve iyi bir anlaşma ortaya çıkart
|
bu dedikodu devre arasinda da cikmisti o zaman istemiyordum rajnochun alinmasi daha dogru dusuncesindeydim ancak sunu gordum bizim takiimimiz kanatlardan hizli cikan takimlara karsi hep sorun yasadi takimlar defansin arkasina top atinca hep gol yedik bu sebepten defansin en az birinin hizli oyuncu olmasi taraftariyim aksi halde hizli rakipleri durduramiyoruz. Ben servetin mevcut navratilden daha iyi oldugunu dusunuyorum ama bi tane de hizli bi defans alinmali ornegin Ali turan gibi,
|
yuvana don gardasssss eller anlamaz seni bizim gibi sende bulamazsin bir yuva sivas gibi hem abi olursun hem kaptan sivasspor sana cok sey verebilir sende bize oyle... hem ozlemistirsin turum turum tuten koftemizi etli ekmegimizi iskembe corbamizi don gardas don kocaoglan gec bile kaldin
|
ayrica servet forma sansi bulamadigi icin gittigi takimda cok hirsli olacaktir goreceksiniz insallah o takim sivassporumuz olur o zaman gorun siz serveti harikalar yaratacaktir
|
navratilden ne farkı var hantal ağır murat akça kat kat iyi ben istemem sadece abilik yapabilir ama oda şımarmazsa...ümitkaran örneği; eskişehire gitti herkesi birbirine düşürdü rıza hocayıda çıldırttı kadro dışı kaldı sonra hatırlayın...
|
sivassporumuza verdigi emek için tşk ALLAH yolunu açık etsin bize katkı saglayamaz
|
[QUOTE=akkara58;785108]servet bu satten sonra en kötü trabzonda oynar aşağısında oynamaz..bana göre yurt dışına gidecektir...[/QUOTE]
servet yurtdisinda oynayacak kapasitede degil cok agir kaliyor servet sivasspora gelse dahi yeri banko degil eger cok calisip form tutarsa ancak sivassporun ilk 11 ine girer bu arada trabzonda sivas tan ustun bir takim degil |
[B] Ya arkadaşlar servet burdan gittiği gibi değil artık oynayamıyor çok ağır hantal koşamıyor servet gibi oyuncumuz var zaten faty oda ağır al birini vur ötekine [/B]
|
Hadi be Servet gelirsen takımın havası değişecek. Seni Sivas adam etti yüzüstü bırakma gel bize...:confused::confused::confused:
|
[QUOTE=hasanim58;785142]ayrica servet forma sansi bulamadigi icin gittigi takimda cok hirsli olacaktir goreceksiniz insallah o takim sivassporumuz olur o zaman gorun siz serveti harikalar yaratacaktir[/QUOTE]
katılıyorum çok doğru bir yorum... |
serveti takdir ediyorum gitti her takimda ayni mucadeleyi veriyor ama malesef takimlarda bazen hocalarin futbolcu takintisi oluyo servette bunun kurbani oldu
|
desenize seneye stadın çimleri sulamaya gerek kalmayacak :)
|
bu senekı mudafa rezaletını gorup onlem almamak çokuşu hazırlar
|
[B]bir sezon boyu oynamayan Servet soru işareti aslında? eski dönemlerindeki formu olsa tereddütsüz gelsin derim ama eski Servet yok şimdi...bir de bize defansa hızlı stoper lazım mesela Navratil hamlelerinde ve kafa toplarında iyi ama ağır kalıyor..eğer servet yanına gelirse iki ağır defansı düşünemiyorum..kaldı ki bundan sonra defans ikilimiz rajnoch-navratil ve alternatif isim murat akça..bence servetin şu an gelmesi yerine Murat akçada ısrar edilmesi gelecek adına daha iyi olur..[/B]
|
Servet ya Trabzonspor, ya da Elazığspor forması giyecek.
. |
inş gelirkesinlikle almalıyız defans murat akça süper ikili olur zati murat ak raynoh navratil servet ortaya yakın önüde uğur &erman pedriel güzelde bir forvet butakım 2013 şampiyonu olur walla
|
oynamasa bile arkadaşlarını oynatacak bir futbolcu
Tecrübe artı kademe Bence yönetim elini çabuk tutmalı |
Sivassporumuz Serveti işterse Servet hertürlü gelir.
|
YAV NE SERVETI BIRAKIN ALLAH ASKINA YAA NAVRATIL VE RAJNOCH IKILISI BENCE FENERIN UCHE HOGH IKILISI GIBI OLUR SERVET GITSIN ARTIK 2. LIGDE TOP OYNASIN
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:33. |