SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Stad'yumma' Gözünü ! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34236)

mcevahir 10.05.2012 10:30

Stad'yumma' Gözünü !

[IMG]http://www.toki.gov.tr/TR/images/toki_logo.png[/IMG]

Stadyum ihalesi uzun bir aradan sonra tekrar açıklandı.

İhale 18 Haziran saat 14 :00 te gerçekleştirilecek.

[B][I]Sivas 25.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 18.06.2012 14:00[/I][/B]

[url]http://www.toki.gov.tr/TR/Genel/BelgeGoster.aspx?F6E10F8892433CFFAAF6AA849816B2EF3143C82B0599388A[/url]

eyuphulagu 10.05.2012 10:45

Cevap: Stadyum İhalesi Açıklandı

İlk yorumu ben yazıyorum..Yapacak bir şey yok;sivasspor.com 3 -4 senedir elinden geleni yaptı ama siyasilerin duyarsızlığından kapasiteyi düşürdüler..Hiç yoktan iyidir;hayrırlı uğurlu olsun..Yıllarca kandırlmaktansa bir an önce yapılması daha iyidir;önümüzde yerel seçimler var;bakalım seçim öncesi bunu halka nasıl anlatacaklar...Modern bir statyum hepimizin rüyası ama keşke kapasite 30000 in üzerinde olsaydı..Ama bir an önce de yapılması belki daha hayırlıdır...Sivasspor kulübü bence buy işte tarftarı ve siteyi yalnız bıraktı..Kulüp yönetimi tepkisini koymadığı için bu işi oldu bittiye getirdiler....Yeni stat her zamn yeni bir başlangıçtır;umarım ileride kapasite 30000 in üzerine çıkarılacak şekilde bir proje hazırlanmıştır..HAYIRLI UĞURLU OLSUN..

babapiton 10.05.2012 10:54

Cevap: Stadyum İhalesi Açıklandı

sivas inşaat sezonu 3-4 ay bu ihaleyi mart-nisanda yapsalardı mayısda kazma vurulsaydı ne olurdu yani haziran da yapılacak 2 ay sonra kazma vurulacak sonra vay efendim kar yağdı 1 yıl geçikti proje flan hikayeye başlıyacaklar

SivasSpor.Com 10.05.2012 10:58

Kapasite Kesinleşti

[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories/diger/1.manifestostadyum.jpg[/IMG]

Sivasspor.Com harici Sivas'ta kimsenin sesini çıkartmadığı stadyum kapasitesi kesinleşti.
İhale 18 Haziran saat 14 :00 te gerçekleştirilecek.

Sivas 25.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum İnşaatı İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi 18.06.2012 14:00

Toki

Kokomo 10.05.2012 11:03

Cevap: Kapasite Kesinleşti

Mevcut stadımızla devam edilmesinden yanayım ..

58hsn58 10.05.2012 11:15

sesimizi duyan kim...:mad: adamlar kafalarina gore takiliyor iste... bence simdiki stadimiz gayet guzel...

58_SEMİH_58 10.05.2012 11:17

[B]Geçmiş olsun.Uyumaya devam Sivas.[/B]

eyupk 10.05.2012 11:25

Cevap: Stad'yumma' Gözünü !

biz taraftarlar elimizden geleni yaptık, ama iş adamlarımız olsun, milletvekillerimiz olsun seslerini dahi çıkarmadılar, artık söylüyücek söz bulamıyorum, Allah sorsun sözünden dönen bu hükümete.

kursad1981 10.05.2012 11:40

su ankı stadın yerı altın gıbı degerlı olmasa zaten yenı stad yapmak gıbı proje olmazdı kapasıteden 33 bın ken 25 bıne dusurulmesının sebebı de daha fazla rant saglamak muteahıtı daha cok zengın etmektır

benozgurr 10.05.2012 11:53

bence biz direk yukarilarda muhatap aradagimiz icin muhatabimizi bulamadik daha onceki konularin birinde yazmistim bizim muhatabimiz AK parti il baskanligi olmaliydi ve taraftar gruplari olarak gidilmmeliydi akli basinda 3-5 kisi il baskanini yanina girip istegimizi dile getirmelydi bizim onlara 5 milletvekili cikan bir yerden 4 tane milletvekili verdigimiz hatirlatilmali orada bizzat il baskaninin ya bakani yada basbakani aramasi rica edilmeli ve verilen soz hatirlatilmaliydi ve o sekilde sonuc beklenmeliydi... bu sekilde belki cok kisi cok sey yapmak istedi ama nereye bagirdigimiz kime soylemek kime sesimizi duyurmak istedigimiz belli olmadigi icin, toplu bir organizede hic basarili olamadigimiz icin e karsida da anlamak istemeyen insanlar olunca gumburtuye gitti. Sadece bi dusunce, Hayirlisi olur Insallah

mühendisburak58 10.05.2012 11:55

önceki ihalelerde 33.000 bin seyirci kapasiteli stadyum ve spor kompleksi geçiyordu.şimdi ise sadece 25 bin seyirci kapasiteli stadyum inşaatı olarak geçiyor.ne diyelim artık.YAZIKLAR OLSUN SİVAS'IN SİYASETÇİLERİNE BÜROKRATLARINA.5 sene de stadyum konusu ancak bu aşamaya gelebildi.Tebrikler hepinize.

mühendisburak58 10.05.2012 11:59

ben hala bunun bile yapılacağına inanmıyorum.Çünkü yeni stadyumun yapılması Sivas için her türlü kazançtır hem stadımız daha modern olacaktır hemde Sivas için asıl faydası şimdi ki stadyumun yerine yapılması planlanan ve Sivas'ın en büyük eksiği olan Avm dir.Ha gönül ister ki Stayumumuz 25 bin değil 33 bin olsun.Ama bizim yapabileceğimiz bu kadar.Gerisi Sivas'ın siyasetçilerine büraokratlarına düşüyor.Ben yine söylüyorum bunlar 25 binlik stadyumu bile yapmazlar.Aha da buraya yazıyorum demedi demeyin.

8SvS8 10.05.2012 12:03

[B]Arkadaşlar sözde hemşerimiz olan savunma bakanımızın kendi facebook sayfası. Bu sayfaya girip resimlere filan yorumlarda bulunalım tepkimizi ortaya koyalım. 25000 kişilik olacaksa hiç olmasın. Tepkisiz kalmayalım lütfen.! [/B]
[url]http://www.facebook.com/profile.php?id=100002578395387[/url]

Mete209 10.05.2012 12:14

Sivaslı dediğin mert olur. M. Yazıcıoğlu gibi sözünün eri olur. Bundan sonra döneklerle işim olmaz.

Utanmadan birde gelip Sivas halkından oy isteyecekler.

ekingölü 10.05.2012 12:27

Kapasitenin az tutulması bizden kaynaklanıyor.Adamlar Sivas maçlarındaki seyircinin azlığını dikkate almışlar demekki.Bizde Bursa,Trabzon vs. gibi takımımızın her maçında tribünleri hınca hınç doldursaydık,sahanın dışında da seyircimiz kalsaydı,stat 25000 kişilik değilde 50000 kişilik olurdu.Ama yinede yeni her zaman iyidir.Birde Şükrü Saraçoğlu gibi olursa 25000 kişilkte yeter.İnşallah hayırlısı olur..

infial§ 10.05.2012 12:45

rantıyecılerrr:mad::mad:

favori58 10.05.2012 12:51

Arkdaşlar bu stad konusunda kesinlikle suçlu sivaslıdır. Çünkü Trazonda sdece bayan ve çocuklar stadını hınca hınç dolduruyor,ama sivasta 15 bin kişilik 4 eylül stadına ortalama 5-6 bin bilemediniz 7-8 bin seyirci geliyor. Şampiyonlar ligi maçında bile bu 15 bin kişilik stadı dolduramadık,buda çok acı bir gerçek

SivassporunSesi 10.05.2012 12:56

[B]25.000 kişilik stadı istemiyoruz.Bundan sonra o milletvekilleri Malik Ecder Özdemir dahil oy istemesinler Sivas'tan.[/B]

TÜRKCAN58 10.05.2012 13:06

evet mevcut stadyumla devam cocuk kandırılıyor diyarbakırra 35 binlik yapıyorlar illa dağa bizdemi cıkalım biz cıktığımızda cakallar kaçacak delik arar temel atmada protesto edelim eski şehirmaçında protesto edip pankartaçalım

serkan_ozcan58 10.05.2012 13:08

yazıklar olsun 5 yıldır olacak şöyle olacak 33000 olacak 30000 olacak mersin ve malatyadan dolayı 25000 olacak dediniz stad özel kendi enerjisisni kendi üreten akıllı stad dediniz inşallah ihale dosyasında bu geçer spor komleksi dediniz akıllı salon buz pisti tenis kortları sosyal tesisler bunlarda inşallah ihale şartlarında geçer siz sivaslıları saf mı sandınız ne dersem inanırlar mı sandınız üzülüyorum bize sahip çıkacak siyasetçimiz yok diye çok yazık

TÜRKCAN58 10.05.2012 13:08

[QUOTE=8SvS8;785276][B]Arkadaşlar sözde hemşerimiz olan savunma bakanımızın kendi facebook sayfası. Bu sayfaya girip resimlere filan yorumlarda bulunalım tepkimizi ortaya koyalım. 25000 kişilik olacaksa hiç olmasın. Tepkisiz kalmayalım lütfen.! [/B]
[url]http://www.facebook.com/profile.php?id=100002578395387[/url][/QUOTE]

katılıyorum tepkimizi koyalım esnap sivasspor fb maçından cok para yedi yardım esinler vede maçta ve akp binasına protestoya gidelim

Mete209 10.05.2012 13:29

Kapsamlı bir protesto yapılmalı. Bakın Trabzona her gün sokaklarda yürüyüş, her gün Feneri ve TFF'yi protesto tabi ki yaptırım güçleri olur adamların.

Uyumayalım.

abircan 10.05.2012 13:47

eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir diyorum ama daldaki kuş biraz daha iri olsa daha iyi olurdu diye not düşüyorum, akepe elini çabuk tutsun yerel seçinmler seneye, temeli atıp oy isterler şimdide seçin adamımızı ki tesisi tamamlayalım , 2 yıldada kabası biter gelri milletvekilleri secimi seçin bizden 5te 5 incesini tamamlayalım derler bu hikaye omuza bal çala çala devam eder gider

GROSİCKİ5858 10.05.2012 14:00

[B]Ya arkadaşlar bir konu açın siteye şu günde şurada şu saatte protesto yapalım diyin [U]herkes gelsin[/U][/B]

eskibektaşlı 10.05.2012 16:08

[QUOTE=SivassporunSesi;785300][B]25.000 kişilik stadı istemiyoruz.Bundan sonra o milletvekilleri Malik Ecder Özdemir dahil oy istemesinler Sivas'tan.[/B][/QUOTE]

Valla arkadaşım bravo doğrusu bir insan gerçekleri bu kadar saptırır, bu kadar takiye yapar,

Malik Ejder Özdemir Sivassporun arkasında duran Sivasspor için Meclise önerge veren tek milletvekili iken ve bu sitede arkadaşların büyük çoğunluğu bu mücadelesinden dolayı teşekkür ve takdir mesajlarını yayınlamış iken,

Sen AKP milletvekillerinin ismini bile anmadan üstelikde hükümette yani icracı bir konumda olmamasına rağmen bir muhalefet milletvekliline böyle sesleniyorsun ya seni tebrik ederim tam bir AKP yaklaşımı, yapmıyorsan talep edenleri suçla , tebrikler tebrikler.. de bu sitede aklı selim sahibi gerçekleri takip eden olaya parti gözlüğüyle değil Sivas'ın ihtiyaçları ve bu ihtiyaçları karşılayacak erk sahibinin kimler olduğunun bilincinde olan arkadaşların senin bu yaklaşımını yakışıksız bulacaklarından eminim...

Lütfen Sivas'lıların zekasıyla fazla oynamayın...

58 SiVaSıM 58 10.05.2012 16:18

25.000 bence hiç fena değil şuan bile doldramıyoruz stadı kayserideki stad içler acısı dalga konusu oldular bence bu rakam tam yerinde olmuş

Metal Gear 10.05.2012 16:18

İlk uyuzluğu ben yapıyorum konuya..
"Daha 15.000 kişiliği dolduramyoruz,nabacaz 30.000 kişiliği"

:)

35kağan58 10.05.2012 16:37

Samsun ligden düştü oraya bile 33 bin,
bize 25 bin adelet mi bu şimdi?

Gangstayigido 10.05.2012 17:34

bu ne s....sizlik adamlar ligden düsdü ödül olarak 33.000 kisilik stad yapiyorlar
o zaman seneye bizde düselim .
[url]http://spor.internethaber.com/spor/diger-haberler/samsuna-yeni-stat-mujdesi-124064.html[/url]
ama 33.000 kabul etmem o zaman en az 45.000 isterim :D
sivas a neden herkes bu kadar kicik , yunan filan mi saniyorlar bizi

SivassporunSesi 10.05.2012 17:48

[QUOTE=eskibektaşlı;785335]Valla arkadaşım bravo doğrusu bir insan gerçekleri bu kadar saptırır, bu kadar takiye yapar,

Malik Ejder Özdemir Sivassporun arkasında duran Sivasspor için Meclise önerge veren tek milletvekili iken ve bu sitede arkadaşların büyük çoğunluğu bu mücadelesinden dolayı teşekkür ve takdir mesajlarını yayınlamış iken,

Sen AKP milletvekillerinin ismini bile anmadan üstelikde hükümette yani icracı bir konumda olmamasına rağmen bir muhalefet milletvekliline böyle sesleniyorsun ya seni tebrik ederim tam bir AKP yaklaşımı, yapmıyorsan talep edenleri suçla , tebrikler tebrikler.. de bu sitede aklı selim sahibi gerçekleri takip eden olaya parti gözlüğüyle değil Sivas'ın ihtiyaçları ve bu ihtiyaçları karşılayacak erk sahibinin kimler olduğunun bilincinde olan arkadaşların senin bu yaklaşımını yakışıksız bulacaklarından eminim...

Lütfen Sivas'lıların zekasıyla fazla oynamayın...[/QUOTE]

Arkadaşım o milletvekilleri Malik Ecder Özdemir dahil derken ne anlıyorsun o senin sorunun bu Sivas'a kabul edin Muhsin Yazıcıoğlu'ndan başkasından hizmet gelmedi şuanda ise onun emaneti Doğan Ürgüp'ün yaptıkları ortada.

mühendisburak58 10.05.2012 17:58

[QUOTE=8SvS8;785276][B]Arkadaşlar sözde hemşerimiz olan savunma bakanımızın kendi facebook sayfası. Bu sayfaya girip resimlere filan yorumlarda bulunalım tepkimizi ortaya koyalım. 25000 kişilik olacaksa hiç olmasın. Tepkisiz kalmayalım lütfen.! [/B]
[url]http://www.facebook.com/profile.php?id=100002578395387[/url][/QUOTE]

[url]http://www.facebook.com/note.php?note_id=3777531885262[/url] bu kendi hazırlamış olduğum notu bakana mesaj attım.kendisi zaten facebookta arkadaşımdı.birde duvarında paylaşacaktım kapatmış.sizde aynı metni yollayabilirsiniz.

onur-kaan58 10.05.2012 17:58

ya bu nasıl iş önce söz veriliyor 33.000 kapasiteli stad yapılacak diye şimdi 25.000 ne yapacaklarını şaşırdılar ama bu ara samsunspora 33.000 kişi stad yapacaklarmış?? NEDEN SİVASSPOR'A DA 33.000 KİŞİLİK STAD YAPILMIYOR:mad::mad::mad::mad:

astaravisa 10.05.2012 18:05

kızacaksınız ama önce mevcut statımızı dolduralım.
bu işler arz talep meselesidir.

mühendisburak58 10.05.2012 18:20

[QUOTE=astaravisa;785372]kızacaksınız ama önce mevcut statımızı dolduralım.
bu işler arz talep meselesidir.[/QUOTE]

tamam kardeş kızmıyorum sana.bu habere ne diyorsun peki?Samsun stadını dolduruyor mu?adamlar ligden düştü.Haaaa 1 dk 1 dk Spor Bakanı nereliydi???
bu işler tamamen siyaset meselesi artık anlayın bunu.
[url]http://spor.internethaber.com/spor/diger-haberler/samsuna-yeni-stat-mujdesi-124064.html[/url]

sivaslıadem 10.05.2012 19:20

yeni stadı sırf sivas ekonomisine kazandıracağı potansiyel turizm gelirleri için istiyorum
Zira Türkiye bugün bir çok organizasyona ev sahipliği yapıyor
Avrupa futbol şampiyonası , olimpiyatlar ve diğerleri
Kapasitesi yüksek bir stadyum ile sivas ileride bu tür organizasyonların pastasından hak ettiği geliri elde edecektir
Eğer stadı sadece sivasspor için istiyorsak bence yeni stada gerek yok bizim stadımız bize yetiyor
Yok eğer benim gibi düşünenler varsa ilgili mercilere bu durumu iletmeli yoksa el oğlu aldı başını gidiyor
Önümüzde bursa örneği kabak gibi duruyor bizim stad onlardan kaç yıl once konuşulmaya başlandı temel bile atılmadı
Ama şu an onların kaba inşaatının yarisi bitti
Sitesine bakın bursanın belediyesi vs mutlaka resimlerini bulursunuz

eskibektaşlı 10.05.2012 19:33

[QUOTE=SivassporunSesi;785367]Arkadaşım o milletvekilleri Malik Ecder Özdemir dahil derken ne anlıyorsun o senin sorunun bu Sivas'a kabul edin Muhsin Yazıcıoğlu'ndan başkasından hizmet gelmedi şuanda ise onun emaneti Doğan Ürgüp'ün yaptıkları ortada.[/QUOTE]

Arkadaşım, Stad ile ilgili bugüne kadarki gelişmelerde ismi geçen milletvekillerimizden katkı koyan ve katkı koyması gerekirken oralı olmayan vekillerdi konumuz Sn. Muhsin Yazıcıoğlu konumuzun dışında idi, elbetki Sn.Yazıcıoğlu'nun Sivas'ımız katkıları inkar edilemez konumuz Stad olduğu için :Muhsin başkandan bahsedilmedi...

Kibrisli 10.05.2012 19:51

[QUOTE=SivassporunSesi;785300][B]25.000 kişilik stadı istemiyoruz.Bundan sonra o milletvekilleri Malik Ecder Özdemir dahil oy istemesinler Sivas'tan.[/B][/QUOTE]
Malik Ecder Özdemir neden? Adam o kadar Sivasspor'un hakkını savundu, Stadyum ile ilgili de çabası meydandayken onu da dahil etmeniz biraz ayıp değil mi? Her fırsatta stadyumdan bahsetti, Sivasspor'u ziyaret etti Başkanla görüştü bu konuda, televizyonlarda gazetelerde bahsetti, olmadı Mecliste konuştu bu konuda, en son da Trabzonlu bakana mecliste yüzüne bakarak neler söylediğini televizyonda hepimiz gördük, daha ne yapsın? Muhalefet partisi vekili olarak gücü bu kadar... Keşke iktidarda bir bakan olsaydı da görseydiniz...

ünisivas 10.05.2012 20:53

[url]http://www.gsb.gov.tr/site/iletisim.aspx[/url] yiğidolar herkes buraya yazı yazsın lütfen

58MUAMMER58 10.05.2012 20:54

[b]:mad:BİRŞEYE KIZMIYORUMDA İKTİDARDAKİ NE İDÜĞÜ BELLİSİZ zihniyete türkiye ortalamasının üstünde destek olunduğu halde SİVASın bu kadar geri plana atılmasına diyaRBAKIRLA samsunla trabzonla erzurumla malatyayla kayseriyle filan kıyaslandığımızda nekadar önemsiz gereksiz sessiz tepkisiz sahipsiz beceriksiz şanssız bişehir olduğumuza üzülüyorum kızıyorum :mad:bu bu stadyum konusunda sözde sivası temsil eden siyasilerin kulüp yöneticilerinin yerel medyanın muhalefet partilerinin ilbaşkanlarının sivil toplum kuruluşlarının taraftarların şehir insanının yeteri kadar tepki vermemesine yanıyorum kızıyorum:mad: burda elimizden geldiği kadar bu stadyumun enaz 30 bin kişilik olması için çok çaba sarfettik başaramadık :mad:emeği geçen destek olan herkese çok teşekkür ederim tüm arkadaşlar mutlaka sivassporun iyiliği için fikir beyan etti haklı haksız kimine göre doğru kimine göre yanlış 30 bin kişilk stadı sivasa gereksiz çok görenler kazandı onlarıda ayrı tebrik ederim :mad:busaatten sonra yapacak bişey olduğuna inanmıyorum eğer eniyi yaptıkları şey olan YAVŞAKLIK yapmazlarsa planlanan projenin lanet tayın olmaması akustiği makustiği iyiayarlanması konforu ulaşımı altttan ısıtması sahaya yakın olması ilerde ihtiyaç olduğunda kapasitesi ilerde ihtiyaç halinde rahatlıkla artırılması ona göre yapılması için çaba sarfetmemiz gerekecek :mad:hoş deyinki temel atıldı bu seferde stadın adı konususunda şamata yaparız hele temel atılsında o işi iyi beceririz :mad::mad:[/b]

ünisivas 10.05.2012 20:55

yiğidolar bide facebookdan [url]http://www.facebook.com/GenclikVeSpor[/url] bu sayfaya yazı yazalım

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:51.