![]() |
İşte son Yiğido Maicon Pereira de Oliveira
[IMG]http://img.interia.pl/sport/nimg/u/6/Maicon_Pereira_Oliveira_4770475.jpg[/IMG]
[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/76/Maicon_Pereira_de_Oliveira.jpeg[/IMG] [IMG]http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcThR1ol-KkQAnpPQKntw39WIhDqThwbktk5gXERoVKJ5Wpx3uotXuEATMlF[/IMG] İşte son Yiğido Süper Final’de havlu atan Sivasspor gelecek sezonun kadrosu için düğmeye bastı. Kırmızı-Beyazlılar sözleşmesi sona erecek Eneramo’nun yerine Brezilyalı Maicon Pereira de Oliveira ile her konuda anlaşma sağladı. Bu sezona kötü bir başlangıç yapmasına rağmen daha sonra toparlanan ve play-off’lara kalmayı başaran Sivasspor, gelecek yılın kadrosu için harekete geçti. Fanatik Gazetesi'nden M.Ali Sabuncu'nun haberine göre; Süper Final Avrupa Ligi Grubu’nda geçtiğimiz hafta aldığı Bursaspor yenilgisiyle hedefsiz kalan Kırmızı-Beyazlılar, transferde bu kez işi sıkı tutuyor. Sözleşmesi bitecek olan Eneramo’nun yerine ilk takviyeyi hücum hattına yapmayı planlayan Yiğidolar, Romanya’nın Steaua Bükreş takımında sezon başından bu yana kiralık olarak forma giyen Maicon Pereira de Oliveria’nın işini bitirdi. Bonservisi Ukrayna ekibi Volyn Lutsk’ta olan 24 yaşındaki golcü futbolcu, Bükreş’te oynadığı 6 maçta 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Bu arada Kırmızı-Beyazlılar, Süper Final’in son haftasında konuk edeceği Eskişehirspor için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, sezonu galibiyetle tamamlamak istediklerini belirterek, şunları söyledi: '‘Her şeye rağmen başarılıyız’' “Hakemler biraz daha dikkatli olabilseydi biz ilk 4’e girerdik. Play-Off’a geldiğimiz zaman zaten dar bir kadromuz vardı. Play-Off’larda çok şanssız maçlar oynadık. Hakemlerin hatalarının üst üste gelmesi, sonuçlara direkt etki etmesi moralleri alt-üst etti. Süper Final’deki son 3 karşılaşmamızı 10 kişi tamamladık ve son 3 maçımızda birer penaltı kaçırdık. Kaçırdığımız zamanlar da hep kırılma anlarıydı. Dar kadro ve sıkıntılar olmasına rağmen mükemmel bir yerde bitirdik. Tabii ki daha da iyi olabilirdi. Ancak bunlar da bize önemli tecrübeler oldu. Şimdi artık önümüzdeki yıla bakılacak, ona göre plan ve programlar yapılacak. Sivas için en iyisini yapacağız.” trtspor.com.tr |
Cevap: İşte son Yiğido Maicon Pereira de Oliveira
hayırlı ugurlu olsun
|
Sezon başından beri (neredeyse 30 maç yapar) sadece 6 maçta forma giymiş ve sadece 3 gol atabilmiş. Biraz tuhaf değil mi sizce de? Bizde hiç beğenmediğim Mehmet Nas bile 3 gol atmışken ...
. |
bana Sorunlu Bir Futbolcu Gibi Geldi. Birisi transfer edip kiralıyor kiraladığı takım ise oynatmıyor
|
[B]Transfer yapmış olalım diye transfer yapılacağını düşünemiyorum...[/B]
|
MAICON OLIVEIRA PART 1
[URL="http://www.youtube.com/watch?v=r07rGZMEqqM&feature=relmfu"]TIKLA[/URL] MAICON OLIVEIRA PART 2 [URL="http://www.youtube.com/watch?v=plk-pHWDVvs&feature=relmfu"]TIKLA[/URL] |
kalitesiz yabancıları artık istemiyoruz yabancı diye alınacaksa daha kaliteli yerlileri tercih ederim forma giyemeyen yabancılarımıza benzemesin
|
videolara bakarak bu sonucu cikardim: Rasmussen ve eneramo mix olmus...
kafa toplari cok iyi, son vuruslari berbat... hayirlisi olsun artik... |
Haber'de hata var. Bu adam 2010/11 sezonunda steau Bükreş'te 6 maçta 3 gol atmış fakat SON SEZONUNU yani 2011/12 kendi takımı Volyn Lutsk'da oynamış.
Lig'de 23 maçta 13 gol Kupada 4 maçta 5 gol 27 maçta 18 gol gayet başarılı bir istatistik. Beni endişelendilen ise 2 maçta direk kırmızı kart yemesi. Ayrıca son sezonda 1 asist dahi yok. Dolayısıyla eneramo tipinde bir futbolcu beklemek yanlış olur. Hayırlısı olsun |
Beyler yanlış verilmiş istatistikleri
10/11 sezonunda 6 maç 3 golü var bu sezon yani 11/12 sezonunda takımına geri dönmüş (Volyn Lutsk) ve [B]27 maçta 18 gol atmış[/B] hayırlı olsun bence eneramonun yerine almadık çünki adam grosicki ve pedrielin yerindede oynuyabiliyor bence pedriel yedek kulubesine çekilecek ve maicon ilk 11 e girecek eneramonun yerine alırız bir tane daha 24 yaşında ve iyi bir gol ortalaması var bence yararlı olur ben rıza hocaya güveniyorum inşallah hayırlısı olur... |
Elimizde yeterince veri yok değerlendirmek için ama ilk izlenim olarak sorunlu bir futbolcu gibi.Keşke bu futbolcu yerine Rasmussen'i geri alsak.
|
[QUOTE=izmirliyigido;785229]Sezon başından beri (neredeyse 30 maç yapar) sadece 6 maçta forma giymiş ve sadece 3 gol atabilmiş. Biraz tuhaf değil mi sizce de? Bizde hiç beğenmediğim Mehmet Nas bile 3 gol atmışken ...
.[/QUOTE] Aynen abi sana katılıyorum. Kiralık geldiği kulübün adını bile bilmiyoruz. 2. sınıf değilde 3. sınıf ihraç ürünü Brezilyalı ya benziyor. Acaba Yurt dışı derken mesafe yakın diyemi buralarda oyuncu takip ediyoruz bilemiyorum ama bana göre iyi çıkmayacak bu oyuncu. |
İşte Yeni Yigidomuz
[IMG]http://www.sivasspor.com/images/stories//2012/futbolcu/1.maicon.jpg[/IMG]
Süper Final’de havlu atan Sivasspor gelecek sezonun kadrosu için düğmeye bastı. Kırmızı-Beyazlılar sözleşmesi sona erecek Eneramo’nun yerine Brezilyalı Maicon Pereira de Oliveira ile her konuda anlaşma sağladı. Bu sezona kötü bir başlangıç yapmasına rağmen daha sonra toparlanan ve play-off’lara kalmayı başaran Sivasspor, gelecek yılın kadrosu için harekete geçti. Fanatik Gazetesi'nden M.Ali Sabuncu'nun haberine göre; Süper Final Avrupa Ligi Grubu’nda geçtiğimiz hafta aldığı Bursaspor yenilgisiyle hedefsiz kalan Kırmızı-Beyazlılar, transferde bu kez işi sıkı tutuyor. Sözleşmesi bitecek olan Eneramo’nun yerine ilk takviyeyi hücum hattına yapmayı planlayan Yiğidolar, Romanya’nın Steaua Bükreş takımında sezon başından bu yana kiralık olarak forma giyen Maicon Pereira de Oliveria’nın işini bitirdi. Bonservisi Ukrayna ekibi Volyn Lutsk’ta olan 24 yaşındaki golcü futbolcu, Bükreş’te oynadığı 6 maçta 3 kez rakip fileleri havalandırdı. Bu arada Kırmızı-Beyazlılar, Süper Final’in son haftasında konuk edeceği Eskişehirspor için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, sezonu galibiyetle tamamlamak istediklerini belirterek, şunları söyledi: [B]'‘Her şeye rağmen başarılıyız’'[/B] “Hakemler biraz daha dikkatli olabilseydi biz ilk 4’e girerdik. Play-Off’a geldiğimiz zaman zaten dar bir kadromuz vardı. Play-Off’larda çok şanssız maçlar oynadık. Hakemlerin hatalarının üst üste gelmesi, sonuçlara direkt etki etmesi moralleri alt-üst etti. Süper Final’deki son 3 karşılaşmamızı 10 kişi tamamladık ve son 3 maçımızda birer penaltı kaçırdık. Kaçırdığımız zamanlar da hep kırılma anlarıydı. Dar kadro ve sıkıntılar olmasına rağmen mükemmel bir yerde bitirdik. Tabii ki daha da iyi olabilirdi. Ancak bunlar da bize önemli tecrübeler oldu. Şimdi artık önümüzdeki yıla bakılacak, ona göre plan ve programlar yapılacak. Sivas için en iyisini yapacağız.” |
Cevap: İşte Yeni Yigidomuz
[B]Romanya'da bulunan ve sporla arası çok iyi olan arkadaşıma Maicon'u sorduğumda, patlayıcı kuvvetini çok iyi olduğunu ve iyi bir sol ayağını söyledi. Romanya'da az gol atmasının nedeni forvet olarak değil de Sol Kanatta oynamasıymış. Tek santrafor asla oynayamaz mutlaka yanında güçlü yada hava toplarına hakim topu indirecek oyuncu olması lazım dedi. Ne kadar haklı bekleyip göreceğiz.
Bu transfer kafamı çok karıştırdı, Rıza Hoca gidecekse neden yeni hoca gelmeden oyuncu alıyoruz belki yeni hocanın sisteminde böyle bir oyuncuya yer olmayacak ? Rıza Hoca gitmeyecekse neden her mikrofona Beşiktaş'ta çalışmayı isterim diye konuşur ???[/B] |
fanatik gazetesinin haberlerinin pek asli cikmaz eger dogru ise hayirli olsun her seye ragmen enaramonun takimdan kalmasindan yyanayim cunku enarama iyi bi golcu deil ancak tum takimin ileride kalmasini saglayan bi oyuncu bunu olmadigi maclarin hepsinde gorduk
|
hayırlı olur inşallah
|
hocamiz bir zaman brezilyalilari özellikle soguk iklimlar yüzünden sivas'a getiremeyiz, verim alamayiz demisti.
kendisi ukraynadaki lutsk sehrine alistiysa, sivas ise problem olmaz, ama yinede transfer enteresan. ayrica cok iyi istatistikleri var. |
Steau Bükreş kulübü yetenekli genç oyuncuları kadrosuna katıp daha sonra yüksek fiyatlarla büyük kulüplere satan bir takım..Bu oyuncu da bu kulübe bu yıl Ukrayna'dan kiralık gelen ve 6 maçta oynayıp 3 tane de gol atan bir oyuncu..Enaramo dan çok farklı bir oyuncu..Sivasspora gelirse forvetde çift santrafor olarak oynatılırsa bence başarı şansı yüksek olur..Genç,başarıya aç,yetenekli bir oyuncu izlenimi verdi bana ..Sola ayağı raket gibi;kafa toplarında da iyi bir oyuncu izlenimi edindim..Bana G.S. lı Arif Erdem i hatırlattı..Güçlü de bir oyuncu,arkası dönük de oynayabiliyor ama Enaramo nun yerini tutar mı bunu da oynadığında anlıyacağız...Sahada görmeden konuşmak çok yanlış olur....Rıza hoca mutlaka çok fazla izletmiştir bu oyuncuyu..Pesdriel in de Steau da kadoya giremediğini untmamak gerekiyor..Başarıya aç,hırslı bir oyuncu...Sivassporda sol tarfta mı yoksa kanatta mı oynayacağı bence çok önemli;forvet oynarsa daha başarılı olur izlenimi aldım;bance bize faydalı olur ama Enaramo çok farklı bir oyuncu;mukayese etmek doğru olmaz...Alternatif bir oyuncu da olabilir...Tekniği iyi bir oyuncu;Sandro dan daha faydalı olur...
|
inşallah hayırlı olur
|
Lig bitiyor. Şimdi seyredin gazetelerin asparagas transfer haberlerini.
|
1- İlk izlenimim aklıma Andersonu getirdi ve fransergio bastos bu iki oyuncu TÜM GELEN BREZİLYALILARDAN en iyisiydi geri kalanları zaten geldiği ibi gittiler.Ukrayna, Romanyada oynaması bence Sivas şartlarına uyum sağlayacağını gösteriyor.
2- Sorunlu olduğunu düşünmüyorum ama Eneramoyla iyi bir ikili oluştururlar izlenimi verdi bana.Bence Eneramo en az 1 sezon daha kalmalı 3-Rıza hoca büyük ihtimalle kalacak gibi geldi transfer yapıldığına göre ayrıca bu oyuncuları Rıza hocamızın dediğne göre izlienipte alınmış olması gerekiyor ki Yabancı transferinde hocamız başarılı kaleci transferi haricinde :rolleyes: |
insallah hayal kirikligi yaratmaz hayirli ugurlu olsun sivassporumuza
|
HAYIRLI OLSUN.UMARIM SİVASIMIZA FAYDASI OLUR.
|
Ön yargılı olmamak gerek izleyip görücez bu arada istatistiği de güzel olan bir futbolcu git gide gelişiyor.. [url]http://www.transfermarkt.com.tr/tr/maicon-oliveira/mwverlaufgraph/spieler_127349.html[/url]
|
Yaşına bakarak iyi görünüyor tabi izlemeden bir şey söyleyemeyiz ama bir tek geçen sezonu kötü geçirmiş onun dışında 2009-2010 da 18 maçta 13 gol ve bu sezon da 27 maçta 18 gol atmış istatistikleri fena değil
|
Kamil'in yerine , orta sahanın solunda hücuma dönük olarak düşünülmüş. Dünya kupası sonrası Kamil'in gideceğini düşünen yönetimin onun yerine yapabileceği bu ekonomik şartlarda ancak olabilecek bir transfer.
|
Nereden biliyorsunuz kalitesiz olduğunu? Yine başladınız adamı görmeden eleştirmeye neymiş dandik takımdan gelmiş ismi duyulmamış falan. Eto'yu mu bekliyorsunuz hayırdır? Sıradan bir takımda olması kalitesiz olduğunu göstermez. Emenike Karabükte oynuyordu şimdi Spartak Moskovada oynuyor! Hem kalitesiz olsa Steaua Bükreş gibi bir takım neden kiralasın kendisini?
Hiç ders almıcaksınız dimi bizde hep ismi duyulmamış adamlar başarılı oldu. Ve küçük takımlardan gelen oyunculara bakışları değiştirin. En son örneği yine alt ligden gelen Kıvanç bence gayet başarılı. Örnek verirsek daha açık olarak Mehmet Topal, Dardanel-Galatasaray ve Valencia bak nerden nereye ? Rıza hocaya ve ekibine güveniyorum. Grosicki, Rajnoch, Eneramo, Navratil gibi adamları kazandırdığı için bizlere teşekkür ederim. Yeni sezonu heyacanla bekliyorum iyi topçular alcağımızdan şüphem yok. |
[B]Bakalım inşaallah iyi topçudur ve doğru haberdir :)[/B]
|
[QUOTE=Cley;785277]Lig bitiyor. Şimdi seyredin gazetelerin asparagas transfer haberlerini.[/QUOTE]
[B]Biz hayırlı olsun demek için ıslak imza atmasını bekleyelimmi.?:)[/B] |
Çok güzel isabetli bir transfer olmuş.
|
ADAM ÇOK KLAS BİR FUTBOLCU DEĞİL.AYNI ZAMANDA İLERDE BENCİL. GÖRDÜĞÜ YERDE İYİ KÖTÜ KALEYE VURUYOR. BU TRANSFER BİZİ ZORLAR. YERİNDE VE ÇOK ETKİLİ DEĞİL AMA FZİK VE HIZI GAYET İYİ
|
Maicon Pereira de Oliveira'nin Yiğido olduğu belli değil,ama Yiğido olursa süper Transfer olur 27 macta 18.Gol atmak büyük bir basari olarak görüyorum. Ve adam hic görmeden kötü oyuncu demeniz haksizlik, önce arastirin ondan sonra konusun lütfen ,yoksa benim suan en begendim Hücüm Oyuncusu Falcao ama bütcemiz yetmiyorsa alamayiz, ayrica Sivasspor yabanci Transferde hata yapacagini sanmiyorum! Hayirlisi olsun!
|
iyi bir oyuncuya benziyor inşaallah faydalı olur. bükreşten önceki takımında iyi işler yapmış.
|
bu sezon savunma ıle mudafa basabas gol yeme ve gol atma yarısına gırdı,eneramo galip geldı,bu yenı futbolcu ayak uydurabılecek mı muallak
|
Ya Eneramo'nun yerine değil de yanına bir golcü alsak. Eneramo gitmesin.
|
fanatikin haberi ise yalandır
|
dogum günü 2 gün önce olmus :D insallah dogru haberdir ve sivasimiza katkilar saglar
|
Videodan gördügüme göre, hem hizli teknik ve Kafa Toplarinda Üstünlük sagliyor hem 24 yasinda.. Bence Kumasi iyi faydali olur..
Böyle Transferler yapmaliyiz Erkendenki kadro otursan sezon baslayana kadar |
kiralanıyor 6 maça çıkıyor istetme gibi birşey eneromonun yerini tutmaz eneremoyu razı etmeli iyi bir stoper alınmalı............
|
rıza hocayı takdir ediyorum sivas hakemlere ragmen başarılı buluyorum tesekürler takım ve hocaya
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:49. |