SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Servet Çok Yakın (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34259)

SivasSpor.Com 13.05.2012 16:50

Servet Çok Yakın

[url=http://resimzade.com/Show.html?i=35602&token=39583][img]http://resimzade.com/Show.html?i=35602&token=39583[/img][/url]
Galatasaray'da bu sezon forma şansı bulamayan Servet Çetin eski takımı Sivasspor'a dönecek

G.Saray'da Fatih Terim'in ilk onbirde yer vermediği Servet Çetin, eski takımı Sivasspor'a dönüyor. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan tecrübeli oyuncunun İngiltere ve Almanya'dan beklediği teklifleri alamadığı, Rusya'ya ise gitmek istemediği bildirildi. Servet'in eski takımı Sivasspor ile görüştüğü, olmazsa MP Antalyaspor'la masaya oturacağı öğrenildi.

(Medyaspor)

kamışlı58 13.05.2012 16:57

Cevap: Servet Çok Yakın

aman aman aman aman uzak dursun bizim kara muratımız var

babapiton 13.05.2012 17:02

İnşallah gelir defansı toparlayacak tecrubeli bir adama ihtiyacımız var...

cenk5821 13.05.2012 17:08

[QUOTE=kamışlı58;785886]aman aman aman aman uzak dursun bizim kara muratımız var[/QUOTE]

Murat Akça ile Serveti nasıl bir tutuyorsunuz bende bunu anlamıyorum gerçekten...:confused:

adres58 13.05.2012 17:14

Kara Murat'ın en az 2 yıl daha pişmesi lazım. Özellikle son paslarda çok kötü. Topuda oyuna sokamıyor. Ayrıca Servetin gelmesine de karşıyım. Rajnoch ve Navratil fevkalade iyi ikili oldular. Ayrıca gitmezse Faty de alternatif olarak yerlerini doldurabilir. Bizim orta sahaya kaleye forvete ve sağ kanata oyuncuya ihtiyacımız var.

58MUAMMER58 13.05.2012 17:24

[b]herkes servetin sivasspordaki eski servet olduğunu sanıyor adamın yaşı 30 servet sivasa 26 yasında geldi illede alınacaksa karim saidiyi alsınlar o adamı elden kaçıran yönetimi kınıyorum golcü diye ersen martini aldıkları gibi:mad: bu takıma mutlaka topu oyuna sokabilecek hızlı yerden havadan kuş uçurtmayacak stoper lazım o adam servet olmamalı defansda 4 ağır adamla tonla gol yeriz ziya ağır uğur ağır navratil ağır faty zaten gidecek gibi raynochda öyle ahım şahım değil defans değil [/b]

34orhan58 13.05.2012 17:34

Servet zaten ağır yaşıda var zaten navratilde ağır defans hattı komple ağır kalıyor bizim defansa yaşı ilerlemiş değil savaşçı oyuncular lazım

Rallim58 13.05.2012 17:51

[B]Servet Sivas'a gelirse, çimlere su tutmaya gerek kalmaz...:)

Gelmesine karşıyım... Bize hedefi olan, yıldızlığını Sivas'ta parlatmayı düşünen futbolcular lazım. Servet'in 1. dönem transferinde olduğu gibi...[/B]

Salim58 13.05.2012 17:55

[B][I]Gelmesi iyi olur çok gol yememizin başlıca sebebi defans ve kaleci.[/I][/B]

Abdullah DuMaN 13.05.2012 17:59

Defansımız bu sezon aşırı derecede fazla ama yinede navratil hariç sürekli oynayan oyuncu yok savunma oyuncuları bazen orta sahada bile oynuyo bence servet alınmalı murat bariz hatalar yapıyor bunu son maçtada gördük herkes servet eskisi gibi değil diyo ama şuda bir gerçekki takımda kimse eskisi gibi değil erman dışında hırslı oynayan kalmadı SERVET GELSİN VE KAPTANLIĞI ALSIN bu takımı hırslandıracak kaptan lazım

pover58 13.05.2012 18:06

servet ne kadar yaşlı olsada sivasspora faydalı olur.bizim defansımız çok kötü servet toparlar sanıyorum.

CILGINSiVASLINL 13.05.2012 18:13

mevcut defansimiz cok kotu bu sene defans dortlusu ve kalecimiz cok iyi olmali servet cetin simdiki oyunculardan cok daha kaliteli mesela navratil,rada,faty,raynoch murat akca bunlarin hepsiyle kiyasladigimizda servetin kalitesi daha ust duzey onun icin gelmesi bizim icin daha iyi olucak

noname87 13.05.2012 18:28

Servet ya da Bilica bir stoper alınmalı Bomba Murat ile olacak iş değil

Besyo_cu 13.05.2012 18:32

[B] Servet'in adamlığı bile şuan takımda bulunan herkese ders olacak nitelikte. Sezon sonu sözleşmesi biteceği halde sözleşmesini sırf Sivasspor'a para kazandırmak için yenilemiş birisidir, Gs ile anlaşmış olmasına rağmen Gs ile yaptığımız maçta müthiş bir oyun ortaya koymuş sahanın yıldızı olmuştur.

Yurt içi ve dışından bir çok takım isterken bir gün bile ağzından gitmek istiyorum, orası benim evim, büyük takımda çalışmak istiyorum dememiştir.

Sivasspor'a bu kadar hizmeti dokunmuş herşeyi ile örnek olan kaptana en zor durumunda kucak açmak bizim boynumuzun borcu olması gerek.[/B]

FANATIK YIGIDO 13.05.2012 18:34

servet gelırse bence takıma faydalı olur servetı sadece defans oyuncusu olarak dusun mıyeceksın hava toplarınada ıyı cıkıyor yerı geldıyınde de kafayla golde atıyor gelırse cok faydalı olur cok:D

yiğido58sinan 13.05.2012 18:44

evet servet hiç oynamasa bile takıma nasıl defans yapılacağını öğretir diğerlerini yönetmesi bile bizim için çok büyük iş şuan.

Arif Coşkun 13.05.2012 18:46

Servet'in Galatasary'da forma şansı bulamaması bizde oynayamaz anlamına gelmez. Galatasaray kadro olarak zengin bir kulüp. Hem 30 yaş çokta sayılmaz ben Servet'in 2-3 sezon daha rahatlıkla oynayabileceğini düşünüyorum. Hem tecrübe, deneyim olarak takımı toparlar motive eder. Umarım bir aksilik çıkmaz kadromuza katılır.

burak58as553 13.05.2012 18:54

[B]Servet ve bana göre bir de Navratil'e yedek olacak olan Bilica'yı almamız gerekiyor.Faty'ninde kalacağını varsayarsak 5 tane stoper olacak ve çok alternatifli bir kadroya sahip olacağız.

[B]Kıvanç,Faty,Kadir bir oyuncu daha alırsak bu bölgeye tam 4 alternatik olacak..

Kanatlara en az 2 oyuncu transfer etmeliyiz.Grosicki,Cerny + 2 transfer

Forvet'e hızlı,yaratıcı,son vurusları etkili olan bir isim lazım.Bizde pivot santrafor var zaten.Bknz Pedriel..

Ayrıca bizim kaleci almamıza gerek yok sadece Kaleci antrenörünü değiştirsek yeter..[/B][/B]

sivaslıadem 13.05.2012 19:07

servet fenerbahçede şans bulamadı gönderildi bonservisiyle
Sivasspor formasını giymeye başladıktan sonra ilk maçta milli takım 11inde sahaya çıktı ve başarılı maçlar çıkardı
Kalitesini tez zamanda ispatladı ve sivasspora para kazandırarak ayrıldı ayrıca sivasın tanıtılmasında da pay sahibi oldu
Ve galatasarayda da aynı kaderi yaşadı
Eğer antalya gibi toplama takımı tercih ederse kendini ispatlayamaz
Sivasla gönül bağı var kaptanlık yaptı
Sivasın da ona ihtiyacı var
Insaallah yönetim elini çabuk tutar

58svs58 13.05.2012 19:08

gelirse harika olur hatta gökhan zan ve bilicanında sözleşmesi sona erdi 3 ü birden harika olur

gülkız 13.05.2012 19:24

Servetin Sivasspora çok emeği geçti zamanında..Ancak takımda şimdi aynı verimi göstereceğini zannetmiyorum..Çünkü Servet,ağır futbolcudur ve çok faullu oynar..Süper ligde bundan dolayı sarı kartlarında müdavimidir..Türkiyede süratli futbol oynandığı için ve Sivassporda da defans bu bakımdan ağır kaldığı için takımın en çok gol yiyen olması da bundandır..Eğer Servet düşünülürse bana göre defans hattının kablumbağadan farkı olmaz..Gökhan Zan deniyor ama çok sakatlanan bir oyuncudur,lakabı da cam adamdır zaten..Bilica deseniz o da diskotek adamı olmuştur,hayır geleceğini zannetmem..Defansa özellikle Semih Kaya veya Egemen Korkmaz stillerinde birilerini adapte edebilirlerse çok iyi olacaktır mutlaka..

Respect58 13.05.2012 19:26

[B]Servet gemileri yakmış :D Şampiyonluk töreninde kendisine uzatilan kaşkolu almamış. İnşallah bize gelir.[/B]

58SARKISLALI58 13.05.2012 19:43

murat aksa ca servette ikiside yaramaz aman haaaa lar degerlendirmesini bile yapmayin

SivassporunSesi 13.05.2012 19:50

[B]İlk başta Servet'in eski Servet olmayacağı olamayacağı kesin fakat hem Rıza Hoca'nın eski öğrencisi hem de eski Sivassporlu . Sivasspor'un kariyeri açısından ne olduğuda malum Servet'i Servet yapan Rıza Çalımbay ve Sivasspor'dur.Ama daha sonra eski günlerine döndüreceğine Rıza Hoca'nın kesin denecek kadar inanıyorum.[/B]

ccey 13.05.2012 19:52

SERVETİN ELİMİZDEKİLERDEN ÜSTÜN YANI YOK BENCE

KaRiZmA YiĞiDo 13.05.2012 20:10

Al işte Takım Değil Toplama Kampı sanki,ne yapacağız Serveti Yaşını,başını almış koşamaz,hoplayamaz,zıplayamaz baba onlar artık Bank Asya'lık ne işi var Süper Liğde:mad:

izmirliyigido 13.05.2012 20:14

[B]Servet'in tecrübesi ve kalitesi takımda rekabeti getirir. Ayrıca takımın değeri ve kalitesi artar. Rakipler bir Murat Akça'dan mı çekinir, yoksa Servet Çetin'den mi? Ben Servet'in eski kalitesini çok kısa sürede yakalayacağına inanıyorum.

Onun takımda olması hem defansa hemde orta sahaya güven verir. Ben gelmesine olumlu bakıyorum.[/B]

.

bumin58 13.05.2012 20:14

ya bırakın serveti falan büyük düşünün terimin oynatmadığı topcu bizi şampiyonmu yapacak. bizim hedefimiz hep düşmemeyemi olacak. Gerci haber yalan haber , ama bu haber basının bizi nekadar küçük gördüğüne delalet eder yani basın diyorki galatasarayı yedeği 2. sınıf topcu Sivasa gider. SEVGİLİ YİĞİDOLAR LÜTFEN BİZE LAYIK OLAN HER ŞEYİN EN İYİSİ BÖYLE BASİT ADAMLARI TAKIMA NASIL LAYIK GÖRÜYORSUNUZ

SIRF BU HER ŞEYİ KABULLENDİĞİMİZDEN 25.000 LİK STADI BİZE KAKALADILAR. BU KAFAYLA BİZ ÖNÜMÜZE NE KONURSA ONU YEMEYE DEVAM EDERİZ !!

YİĞİDO EMİR 58 13.05.2012 20:54

inşallah bu transfer olur

Kokomo 13.05.2012 21:23

Bize seneye Navratil - Rajnoch - Murat üçlüsünün yanna 1 stoper lazımdı. (2 de olabilir)

Dolayısı Servet çok iyi bir tercih, umarım olur ...

Metal Gear 13.05.2012 21:29

Raymond Kalla da gelsin..

ahmet ali 13.05.2012 21:40

30 yaş çok fazla değil.. ,Sorun geçen sene hiç oynamaması...
Her şeye rağmen gelirse en azından hırsı ile takıma faydalı olur...

B.DUMANLI 13.05.2012 21:40

Eskiye ragbet olsaydi,bit pazarina nur yagardi.

yorumyapıyombenya 13.05.2012 21:53

Defans hattımız Yobo, Egemen ve Ujfalusi varda Serveti istemiyorsunuz bakalım Servet Sivasa gelirmi kendimizi dev aynasında görmeyi ne kadar da seviyoruz

Morten58 13.05.2012 21:54

Aman hic gelmesin 365 gün yatan oyuncu'dan da birsey olmaz hic faydasi olmaz bence!

dogan5880 13.05.2012 21:58

GELSIN 1 .2 TANE OLGUN ADAM LAZIM

kara 13.05.2012 22:05

[B] Servetin gelmesine herkesden çok karşı çıkanlardanım çünki servet eski servet değil çok ağır tonla gol yeriz hiç gerek yok bize sağlam hızlı adamlar lazım sivassporun artık ne kaybedecek zamanı nede parası var biran önce takım oturmalı. [/B]

ahhguzum 13.05.2012 22:08

antalya ya gider sıcak iklim diye inşallah da öyle olur ağır adamları doldurduk resmen bir kamara yı durduramadık gördünüz çıldırdım ya

Burak Çimen 13.05.2012 22:27

Ben servetin alınmasından yanayım, oynamasa da takima karakteriyle olumlu etki sağlayabilir ki bence oynar da...

GokhanTurna 13.05.2012 22:35

Böyle bir transfer olcağını sanmıyorum. Yönetim daha önce yalanlamıştı çünkü

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:45.