![]() |
Erhan Güven Sivasspor'da
[IMG]http://resimzade.com/Show.html?i=35653&token=15598[/IMG]
Futbola 1996 yılında Saran Keskinspor'da başladı. 1999'da MKE Kırıkkalespor'a geçti. 2000 yılında ise Gençlerbirliği'nin altyapısına transfer oldu. 2000-01 sezonunda takımın PAF takımında oynadı. Sonraki sezon Gençlerbirliği'nin alt takımı olan 3. Lig takımı Asaşspor'da profesyonel futbola atıldı. Buradaki performansı ile sözleşmesini 2007'ye dek uzattı. 2002-03 sezonunda takımın liderin 2 puan gerisinde kalıp 2. olma başarısında büyük rol oynadı. Daha büyük takımların dikkatini çeken Güven, 2003-04 sezonunun ilk yarısında 1. Lig takımlarından Kayserispor'da kiralık oynadı. Sezonun ikinci yarısının sonunda Asaşspor'a dönerek çok kritik maçlarda oynayıp takımının grup birincisi olarak 2. Lig'e çıkmasını sağladı. 2004-05 sezonunun ikinci yarısında ise Gençlerbirliği'nin A takımına kiralık olarak geçti. Burada ilk kez Süper Lig seviyesinde forma oynadı ve başarılı performansı sonucu 2005-06 sezonunda satın alındı. Daha sonra takımın vazgeçilmezlerinden biri oldu. 2007-08 sezonuna dek takımı başarılı bir performans sergilediyse de o sezon düşmekten zor kurtuldular. 2008-09 sezonunun başında Gençlerbirliği SK'den Ankaraspor'a transfer olan Erhan Güven, neredeyse her lig maçında forma giydi. 5 Haziran 2009 tarihinde Beşiktaş'la 3 yıllık sözleşme imzaladı. Beşiktaş, Erhan'ı Aydın Karabulut Ankaraspor'a vererek karşılığında kadrosuna kattı. İlk sezon bazı maçlarda forma giyen Güven, ikinci yarıda Antalyaspor'a kiralandı. Buradaki performansı ile beğenilen Erhan Güven, 2009-10 sezonunda Beşiktaş'a geri döndü. 1 Haziran 2011 itibariyle sözleşmesinin bitmesiyle serbest kalmıştır. 02.06.2011 tarihinde kendisini Mersin İdman Yurdu'lu yapan 1 yıllık imzayı atmıştır. Kariyerini Mersin İdman yurdunda devam etmektedir. |
Cevap: ERHAN GÜVEN SİVASSPOR DA
kaynaksız haber ilginç ve hiç bir yerde bulamadım haberi
|
Kariyerini Mersin İdman yurdunda devam etmektedir.Diye biten haberde Sivasspor da diye hiç birşey yok.
Kaynakta yok balon olmasın.:D |
Adam sag bek ve mersine besiktastan bir sezon önce transfer oldu. Bu sezon sözleşmesi bitti. Sivasspor a geldi
|
Mersinde serbest kalmış anladıgım kadarı ile.Nasıl biri ben pek duymadım ismini sag bekte cözüm olacakmı bize merak ettim !?Yınede gercekse hayırlı olsun dıyelım
|
Yasi cokta kucuk deil ben pek ihtimal vermiyorum 82 dogumlu riza hoca almaz diye ahmin ediyorum oyuncu hizli ama cok teknik olmayan bi oyuncu bildigim kadariyla eger ki gercek haberse hayirli olsun
|
erhan 30 yaşında ne kadar faydalı olur bilinmez daha genç oyuncular tercih edilmeli
|
Erhan ile dün telefonda görüştük..Ve ev aradığını söyledi.Sivas nasıl diye sordu..Sağ bek oynuyor Erhan ve Uğurla sıkı bir sağ bek forma savaşı verecek ve ben oynayacağını düşünüyorum..
|
kafamdan uydurup yazmadım kaynak sağlam rahat olun yani...
|
iyi bir sağ bek olduğunu düşünüyorum.kariyeri de çok iyi.gençler ve ankarasporda banko oynamış,mersinde de hakeza.iyi transfer.
|
ugur un ondabiri bile degil dogruysa bize faydali olacagini düsünmüyorum
gelene gec gidene gec hangi macini izlediysem hep berbat yasina göre acemice davraniyor alt yapidan bir sag bek koyalim daha uygun olur olsa olsa ugur un yedegi olur |
Haber doğruysa hayırlı olsun, lakin 30 yaşında olması ve gittiği takımlarda fazla kalamaması başarılı bir istatistiğe sahip olmadığını gösteriyor, oysa müdafada genç ve süratli oyuncuya ihtiyacımız var nitekim Uğur un rakip oyuncuların arkasında nal toplayarak yediğimiz goller akla gelirse vasat bir transfer..
|
Sağ bekte alternatif bir oyuncumuz yoktu.Kadro derinliği açısından iyi bir transfer doğruysa. Gönül isterki kaliteli bir bek oyuncusu bulalım,ama bek oyuncusu bulmak ve özellikle yerli bir bek oyuncusu bulmak çok zor.
|
Ya aslinda en buyuk problemi bence yasi olarak gorunuyor aslinda yasida cok buyuk deil ama beklentilerimiz daha genc bi oyuncu transfer edilecegi yonnunde oldugu icin hayal kirikligi oldu sanirim ama hizli bi oyuncu cok teknik deil ugur gibi duz ama stoper olarakda oynayabiliyor bence navratilin yanina hep stoper olarak oynasa daha saglikli olur cunku hizli oldugu icin defansin arkasina atilan toplari alir hizli forvetleri ve kanat oyunculari olan takimlara karsi hep zorlandik
|
hayırlı olur inşallah, başarılı olucağına inanıyorum.
|
Transfer olmussa bize takımımızda basarılar dilemek düser baskada hicbirsey soylemeye hakkımız yok bence eleştirmek yersiz daha bizimle maça çıkmadı sonucta Türkiye'den bana sayılı kaç sağ bek ayabiliriz ki bence alınabilecek iyi oyunculardan bir tanesiydi oynamadan birşey söylemek yersiz diye düşünüyorum..
|
sivassporumuza hayirli olur insalah hos gelmis sefalar getirmis
|
insallah kerim zengin gibi olmaz :confused::confused::confused::confused:
|
Yeni transfer arkadaslarimiza aramiza hos geldiniz diyorum ve kendilerine basarilar diliyorum insallah basarili bir sezon geciririz ,
|
Çok kaliteli bir futbolcu. Bir savunma oyuncusunda bulunması gereken bütün özellikler var.
|
inşalla doğurudur uğur kazmasından bıktık artık
|
[QUOTE=YİĞİDO EMİR 58;786674]inşalla doğurudur uğur kazmasından bıktık artık[/QUOTE]
Üzülerek söylüyorum Uğur kazmasından daha kazma bu adam |
En azından sağ bek mevkiinde alternatif olmuş oldu. Uğur Kavuk'un olası bi cezasında kadroda başka sağ bek yoktu. O yüzden iyi düşünülmüş bi transfer.
|
inş bakalım rıza hoca aldıysa güvenimiz tam..
|
Cevap: Erhan Güven Sivasspor'da
rıza aldıysa güvene güvenmemiz lazım...
|
Oyuncu adi yasi
Nihat Sahin 23 Atilla Koca 32 Jacques Faty 28 Jakub Navratil 28 Murat Akça 22 Hayrettin Yerlikaya 31 Uğur Kavuk 33 Ziya Erdal 24 Kamil Grosicki 24 Mehmet Nas 33 Milan Cerny 24 Kadir Bekmezci 27 Erman Kılıç 29 Kıvanç Karakaş 27 Pedriel Suarez 25 su an mevcut oyuncular bunlar olacak anlasilan Yas Ortalamasi : 27,33 Eger dogru ise Erhan GÜVEN :29 Doga KAYA :27 Bunlarin yas ortlamasi da katilinca :27,45 civari oluyor takim yas ortalamasi Bu asamaya kadar problem yok ancak bundan sonrada transfer edilecek olanlarin yaslari buyuk olursa o zaman sikinti olur Allah göstermesin gecen yil besiktas ve antalya ligin en yasli takimlariydi ve durumlari ortadaydi. Umarim korkulan olmaz |
elimizde bulunan uğur kavuk tan daha kötü hiç bir artısı olmayan bu adam alındıysa yönetimi kınıyorum.. bu rezilliğe göz yumulmaz.
|
[B][I]Çok çok iyi bir transfer olmamakla birlikte, Uğur'dan iyi. Önemli olan takıma ve şehrimize uyum sağlaması. Gerisi teferruat.....
Hoş geldin yeni yiğido Erhan Güven...[/I][/B] |
Bu adamin ugurdan fazlasi yoktur ;)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:15. |