![]() |
Sivas’ta 5 bin Yiğido varmış!
[IMG]http://www.hurdogan.com/img/14964.jpg[/IMG]
Sivasspor’un bu sezon kendi evinde oynadığı maçlardaki seyirci ortalaması yaklaşık 5 bin oldu. En az seyirci Avrupa final grubunda karşılaştığı Eskişehirspor maçında oldu (2 bin 13) Bu sezon en fazla seyirci ise Galatasaray’la oynanan ve 4-0 kaybedilen maçta yaşandı (11 bin 286) UEFA kriterlerine sahip, tamamı koltuklu, 15 bin 60 seyirci kapasiteli 4 Eylül Stadı'nda oynayan Sivasspor, geride kalan sezonda 17'si Spor Toto Süper Lig'de, 3'ü Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda olmak üzere iç sahada 20 maça çıktı. Evinde maç başına 5 bin 75 seyirci ortalamasıyla oynayan Sivasspor, 4 Eylül Stadı tribünlerini en fazla ligin 29. haftasında Galatasaray ile oynadığı ve 4-0 mağlup ayrıldığı maçta doldurdu. Sivasspor-Galatasaray maçını, 11 bin 286 seyirci izledi. Sivasspor'un bu sezon en az seyirci çektiği maç ise 2 bin 13 kişiyle Eskişehirspor ile Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nun son haftasında oynanan karşılaşma olarak kayıtlara geçti. Sivasspor'un ligdeki maçlarını 91 bin 792, Süper Final'deki maçlarını ise 9 bin 724 seyirci izledi. Kırmızı-beyazlılar, hafta sonları oynadığı maçlarda tribünlere daha fazla seyirci çekerken, hafta içi yaptığı karşılaşmalarda tribünleri dolduramadı. Sivasspor'un maçlarını geçen sezona göre, daha az seyircinin izlediği belirtildi. Sivasspor'un 2011-2012 sezonunda iç sahada yaptığı 20 maçtaki seyirci sayıları (kombine kartlı ve biletli) şöyle: Maç Seyirci sayısı --------------------------------------------------------- Sivasspor-Eskişehirspor 6.949 Sivasspor-Bursaspor 6.585 Sivasspor-Gaziantepspor 6.645 Sivasspor-Mersin İdmanyurdu 3.438 Sivasspor-Fenerbahçe 6.190 Sivasspor-Gençlerbirliği 5.060 Sivasspor-Trabzonspor 7.729 Sivasspor-Manisaspor 3.747 Sivasspor-Samsunspor 4.494 Sivasspor-Kardemir Karabükspor 3.386 Sivasspor-Ankaragücü 3.984 Sivasspor-Medical Park Antalyaspor 3.821 Sivasspor-Kayserispor 2.732 Sivasspor-Beşiktaş 8.075 Sivasspor-Galatasaray 11.286 Sivasspor-Orduspor 3.763 Sivasspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor 3.908 -------------------------------------------------------- Süper Final Avrupa Ligi Grubu Sivasspor-Bursaspor 4.241 Sivasspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor 3.470 Sivasspor-Eskişehirspor 2.013 ---------------------------------------------------------- [B]Kaynak:[/B] [U]Sivas Hürdogan [/U] |
Cevap: Sivas’ta 5 bin Yiğido varmış!
[B]No Comments![/B] --- [B]Yorum Yok![/B]
|
Burada sadece kombine ve biletli seyirci sayisi var belesciler nerede onlari da yazin rekor kirariz
|
yaziklar olsun ! degerini bilin oradayken !!
|
Muhsin Yazıcıoğlu gibi bir lider yetiştirdik,kıymetini belemedik,
Sivasspor gibi bir takımımız var kıymetini bilmiyoruz. Çok vefasızız çoookkkk!!!!!!!! |
vaybee... cok uzucu bir durum, nezaman gorecegiz yine stadlarin doldugunu...:confused:
|
galatasaray maçından başka 10bin seyirciyi geçen maç yok
Daha ne söylenebilir ki ondan sonra kalkıp 35000 kişilik stad istiyoruz |
hiç gelmesinler ruh gıbı mac ızlıyorlar,uyuz oluyom,tezahurat yok,ıslık yok,alkış yok yok oğlu yok,maçta bayrak dağıtılıyo bazen koltuğa serıp oturuyorlar,sopasını n'apıyorlar bılmıyom
|
Yazık arkadaş, insan en azından hayatına bi renk gelsin, gidip bağırarak, tezahürat yaparak deşarj olsun diye gider ya biletler sigara parası zaten daha ne istiyorlar bilmiyorum
|
İzmirliyim kurban bayramında Sivas'a gelmiştik. Fenerbahçe'yi 2-0 yendiğimiz maça gitme imkanı bulmuştuk. O maçta bile yer yer boşluklar vardı.
Arkamdaki Sivasspor taraftarları değil Fenerbshçe, Manchester United bile gelse yine dolmaz bu stad diye konuşuyorlardı :) |
[QUOTE=Morten58;787121][IMG]http://www.hurdogan.com/img/14964.jpg[/IMG]
Sivasspor’un bu sezon kendi evinde oynadığı maçlardaki seyirci ortalaması yaklaşık 5 bin oldu. En az seyirci Avrupa final grubunda karşılaştığı Eskişehirspor maçında oldu (2 bin 13) Bu sezon en fazla seyirci ise Galatasaray’la oynanan ve 4-0 kaybedilen maçta yaşandı (11 bin 286) UEFA kriterlerine sahip, tamamı koltuklu, 15 bin 60 seyirci kapasiteli 4 Eylül Stadı'nda oynayan Sivasspor, geride kalan sezonda 17'si Spor Toto Süper Lig'de, 3'ü Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nda olmak üzere iç sahada 20 maça çıktı. Evinde maç başına 5 bin 75 seyirci ortalamasıyla oynayan Sivasspor, 4 Eylül Stadı tribünlerini en fazla ligin 29. haftasında Galatasaray ile oynadığı ve 4-0 mağlup ayrıldığı maçta doldurdu. Sivasspor-Galatasaray maçını, 11 bin 286 seyirci izledi. Sivasspor'un bu sezon en az seyirci çektiği maç ise 2 bin 13 kişiyle Eskişehirspor ile Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nun son haftasında oynanan karşılaşma olarak kayıtlara geçti. Sivasspor'un ligdeki maçlarını 91 bin 792, Süper Final'deki maçlarını ise 9 bin 724 seyirci izledi. Kırmızı-beyazlılar, hafta sonları oynadığı maçlarda tribünlere daha fazla seyirci çekerken, hafta içi yaptığı karşılaşmalarda tribünleri dolduramadı. Sivasspor'un maçlarını geçen sezona göre, daha az seyircinin izlediği belirtildi. Sivasspor'un 2011-2012 sezonunda iç sahada yaptığı 20 maçtaki seyirci sayıları (kombine kartlı ve biletli) şöyle: Maç Seyirci sayısı --------------------------------------------------------- Sivasspor-Eskişehirspor 6.949 Sivasspor-Bursaspor 6.585 Sivasspor-Gaziantepspor 6.645 Sivasspor-Mersin İdmanyurdu 3.438 Sivasspor-Fenerbahçe 6.190 Sivasspor-Gençlerbirliği 5.060 Sivasspor-Trabzonspor 7.729 Sivasspor-Manisaspor 3.747 Sivasspor-Samsunspor 4.494 Sivasspor-Kardemir Karabükspor 3.386 Sivasspor-Ankaragücü 3.984 Sivasspor-Medical Park Antalyaspor 3.821 Sivasspor-Kayserispor 2.732 Sivasspor-Beşiktaş 8.075 Sivasspor-Galatasaray 11.286 Sivasspor-Orduspor 3.763 Sivasspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor 3.908 -------------------------------------------------------- Süper Final Avrupa Ligi Grubu Sivasspor-Bursaspor 4.241 Sivasspor-İstanbul Büyükşehir Belediyespor 3.470 Sivasspor-Eskişehirspor 2.013 ---------------------------------------------------------- [B]Kaynak:[/B] [U]Sivas Hürdogan [/U][/QUOTE] Bu medya nerenin medyası çok merak ediyorum. Biz kapasitesi yüksek stad isterken hürdoğanın yaptığı habere bak ya. Yazıklar olsun. Bu sene kış sert geçti insanlar futboldan soğudu şike haberleri yüzünden takımımızın iddiası yoktu birçok sebep var. Ama tam da bizim ısrarla 33.000 kişilik stadyum istediğimiz dönemde bu haberi çok manidar buldum ve diyorum ki hürdoğana gidin siz başka bir ilin gazetesi, medyası olun. Sivası temsil etmiyorsunuz. |
15 000 lik stad hiç dolmamış gidip 35 000 lik stad diyorsunuz. 25 000 lik stad yapılsın elinize geçsin siz her zaman doldurun devlet size 50 000 lik te stad yapar. Şimdi dersiniz gelecekte Avrupa maçlarına çıkarız ileriyi düşün diye şimdi Avrupa da oynayamıyoruz ki gelecekte oynayalım. Bu ihtimal her sezon için %10 u geçmez artı Avrupada oynadık ta ne oldu. En iyi zamanımızda İlk seferde 3-0, 2-0 yenildik. İkincide 5-0 yenildik 3-1 yendik. Bizde 35 000 lik stad olsa 5000 lik ortalama ile İstanbul Büyükşehir Belediyeye döneriz. 50 000 kişilik stadda 10 000 kişi olacağına 25 000 kişilik stadda 15 000 kişi olması daha iyidir. Ölümüne Sivasspor taraftarı olarak az akıllı konuşmanızı tavsiye ediyorum
|
[B]Havuz biletlerinin satılmadığını unutmayalım bayan ve çocuklara ücretsiz olan biletler ... Boşluğun büyük sebebi bu.[/B]
|
[QUOTE=hoLiGan Enes;787155][B]Havuz biletlerinin satılmadığını unutmayalım bayan ve çocuklara ücretsiz olan biletler ... Boşluğun büyük sebebi bu.[/B][/QUOTE]
Ha kale arkasından izlemişim ha çevredeki evlerin balkonundan izlemişim hiçbir farkı yok.Stadta seyir zevki sıfır .İddaa ediyorum altyapısı iyi bir stad yapsınlar her hafta 20 bin seyirci garanti. |
Cevap: Sivasta 5 bin Yiğido varmış!
35 neyimize önce elindeki bi doldur
|
[QUOTE=SAKARYA750;787141]15 000 lik stad hiç dolmamış gidip 35 000 lik stad diyorsunuz. 25 000 lik stad yapılsın elinize geçsin siz her zaman doldurun devlet size 50 000 lik te stad yapar. Şimdi dersiniz gelecekte Avrupa maçlarına çıkarız ileriyi düşün diye şimdi Avrupa da oynayamıyoruz ki gelecekte oynayalım. Bu ihtimal her sezon için %10 u geçmez artı Avrupada oynadık ta ne oldu. En iyi zamanımızda İlk seferde 3-0, 2-0 yenildik. İkincide 5-0 yenildik 3-1 yendik. Bizde 35 000 lik stad olsa 5000 lik ortalama ile İstanbul Büyükşehir Belediyeye döneriz. 50 000 kişilik stadda 10 000 kişi olacağına 25 000 kişilik stadda 15 000 kişi olması daha iyidir. Ölümüne Sivasspor taraftarı olarak az akıllı konuşmanızı tavsiye ediyorum[/QUOTE]
Ben sizlerin mantığını anlamıyorum yemin ederim. Yarın birgün 33000 kişilik stadyum yapılan yerlere milli maçlar verilince anlarsın aradaki farkı. Hem bize yapacakları stad 60-70 milyon liraya mal edilecekken şimdi 40 milyon liraya mal edecekler. Bizden alacakları parayı da nereye harcarlar onu sen düşün artık. Bize verilmiş başbakanın sözü var. Durduk yere istemiyoruz. Ama içimizde böyle düşünenler varsa ben de tokinin yerinde olsam 25.000 kişilik yapardım! |
Normal,kimsenin kızmaya hakkı yok.
Geçen sene "kazanan Sivas oldu" başlıklı köşe yazısı yazanlar,bugün taraftara kızıyor kendince.Geç o işi.. |
[QUOTE=Metal Gear;787168]Normal,kimsenin kızmaya hakkı yok.
Geçen sene "kazanan Sivas oldu" başlıklı köşe yazısı yazanlar,bugün taraftara kızıyor kendince.Geç o işi..[/QUOTE] kardeş çok güzel yere temas etmişsin yıllarca taraftar kitlemiz olsun yeni nesil gençler sivassporlu yetişsin diye maddi manevi neyim varsa feda ettim. ama ? o maç bütün emeklerimizin boşa gittiği maçtı o günlerde salyalarını saçıp şövalyeliğe soyunanlar şimdi taraftarı suçluyor nede olsa sivas kazanıyor deyip sivasın yediği her golde içinden sevinenler şimdi kendilerini sağa sola şirin göstermenin peşinde. ama onlar bilmiyorki gerçek sivasspor taraftarının yanında hep bukalemun olarak kalacaklar. |
[QUOTE=SAKARYA750;787141]15 000 lik stad hiç dolmamış gidip 35 000 lik stad diyorsunuz. 25 000 lik stad yapılsın elinize geçsin siz her zaman doldurun devlet size 50 000 lik te stad yapar. Şimdi dersiniz gelecekte Avrupa maçlarına çıkarız ileriyi düşün diye şimdi Avrupa da oynayamıyoruz ki gelecekte oynayalım. Bu ihtimal her sezon için %10 u geçmez artı Avrupada oynadık ta ne oldu. En iyi zamanımızda İlk seferde 3-0, 2-0 yenildik. İkincide 5-0 yenildik 3-1 yendik. Bizde 35 000 lik stad olsa 5000 lik ortalama ile İstanbul Büyükşehir Belediyeye döneriz. 50 000 kişilik stadda 10 000 kişi olacağına 25 000 kişilik stadda 15 000 kişi olması daha iyidir. Ölümüne Sivasspor taraftarı olarak az akıllı konuşmanızı tavsiye ediyorum[/
[B]Sakarya sen sana teşekkür eden Akkuzuyu da al git hade canım hhaa bi gidin siz buradan hade hadeeeeeeee[/B] |
[QUOTE=üçyıldız58;787172]kardeş çok güzel yere temas etmişsin yıllarca taraftar kitlemiz olsun yeni nesil gençler sivassporlu yetişsin diye maddi manevi neyim varsa feda ettim. ama ? o maç bütün emeklerimizin boşa gittiği maçtı
o günlerde salyalarını saçıp şövalyeliğe soyunanlar şimdi taraftarı suçluyor nede olsa sivas kazanıyor deyip sivasın yediği her golde içinden sevinenler şimdi kendilerini sağa sola şirin göstermenin peşinde. ama onlar bilmiyorki gerçek sivasspor taraftarının yanında hep bukalemun olarak kalacaklar.[/QUOTE] Benim o maçta ettiğim yemin hala geçerlidir..Hep söylüyorum yineleyeyim.Kulübümüz,yeni nesilleriSivassporlu etme,büyük kulüp olma fırsatlarını kendi eliyle itti.Kimse bu taraftara kızmasın.Hocamız,futbolcumuz ikide bir İstanbul'da oynama isteğini dillendiriyor ve kulübümüz buna izin veriyor,ceza vermiyorsa taraftara kimsenin kızmaya hakkı yok! |
[B]Bu bilgiler yalnış saçmalıyorlar [/B]
|
Birde büyük stat istiyoruz... Resmen utandim.
|
Basta sike davasi tum ulkeyi etkiledi sadece bizim taraftarimiz degil butun takimlarin taraftari etkilendi, maclarin hafta ici oynanmasi, yonetimin taraftarin derdi ile ilgilenmesi bunlarin hepsi birer sebep ha zaten cok tutkulu bi taraftarimizda zazen yoktu
|
TARAFTARA LAF YOK!!! SİZ YETERKİ ŞAMPİYONLUĞA OYNAYIN BİZ GELİRİZ MERAKLANMAYIN
|
yaşım 48 bizim jenerasyon stadyumun nasıl doldurulacağını gayet iyi bilirler
3.lige düşelim bak stadyum nasıl doluyor. rakipler:kilimli bld.-turhal-gümüşhane-pazar-beypazarı vs. bir degerin kıymeti ancak ve ancak kaybedilince anlaşılır. vefalı taraftarlar hariç anlayanlar anlamıştır. |
[b]şike davası kışşartların tüm dünya ve ülkemiz başta olmak üzere çok sert geçmesi taraftar guruplarının kendince haklı nedenlerle yönetime kırılması takımın ligde kalacağına yönelik inanç takımın gerçekçi hedefi olmaması birçok arkadaşın dediği gibi stadın giriş çıkışları wclerin sorunlu olması güvenlikçilerin ve polisin taraftara terörist muamelesi yapması stadda küfretmek sigara içmek yasak olması maddi cezası var eğer polis yakalarsa gibi nedenler seyircilerin taraftarların staddan çekilme nedenleridir kanatimce:mad: anlamak mümkün değil 2.ligde alisamiyeni inönüyü olimpiyatı doldururduk sivas stadı hermaç ful çekerdi stadı doldurmak için 2.ligemi düşelim yanii [/b]
|
[QUOTE=YİĞİDO EMİR 58;787216]TARAFTARA LAF YOK!!! SİZ YETERKİ ŞAMPİYONLUĞA OYNAYIN BİZ GELİRİZ MERAKLANMAYIN[/QUOTE]
Kardeşim... Bu konularda nacizhane örnekler wermeye çalıştık..Bu örnekleri verirkende her zaman kendi takımımızdan ve taraftarımızdan örnekler vermeye calıstık...Örnek verdiğimiz taraftar Bursaspor taraftarı iyisiyle kötüsüyle Türkiyenın en fazla doluluk oranına oynayan sehır...Bizler 1. jige düştüğümüzde mardin maçına cıktık bende statdaydım tam 22 bin bişi wardı we tüm maçlar(1 ligde)aynı kapasıteyle oynandı...Bence stadı doldurmak ıcın takının ıyı oynamasını beklemkten ziyade alelacele taraftar anlamında organıze olup yenı yetısen jenerasyonu ıst takımlarından kurtarıp Sivassporlu yapabilmektir..Our we gurula söylüyorum son 15 yılda Bursada doğan cocukların yuzde doksanbeşi Bursasporlu....Stada gelemkten önce bence Sivastaki Sivassporluluğu kente empoze etmek uygundur.. |
gelışmemız lazım ınsanlar 5 lırayı maça vercem çay seker ekmek alıırm dıye dusunuyor buda sıvasın ekonomısın kotu oldunu gosterıyor
|
[QUOTE=dogan5880;787239]gelışmemız lazım ınsanlar 5 lırayı maça vercem çay seker ekmek alıırm dıye dusunuyor buda sıvasın ekonomısın kotu oldunu gosterıyor[/QUOTE]
Oda yanlış bir yaklasım olur..Sivasta sanayii ortamı yok..Bursada veya ıstanbulda iş imkanları daha fazla ınsanlar 39 lırayı werebılıyor ama aynı durum Sivas için gecerlı değik Ben vurada Sivaslıları maddi anlamda haklı buluyorum... |
bu yazı yazanlar acaba maça gidiyormuda yorum yapıyor yoksa iş olsun diyemi yazıyorlar.bu ile birinci liğ çok beyler gerisi boş laf.
|
ortalama 15bine oynadığımız 3lig nerdesin demek geliyor 3 büyüklerden sonra en fazla taraftarı olan yiğidolar manşetleri gözlerimin önünde yok böyle taraftar yazılarıyla tunç kayacı geliyor aklıma şimdi nerdesin yiğidom
|
[QUOTE=sivaslıadem;787133]galatasaray maçından başka 10bin seyirciyi geçen maç yok
Daha ne söylenebilir ki ondan sonra kalkıp 35000 kişilik stad istiyoruz[/QUOTE] sapla samanı karıştırmıyalım kardeşim ne alaka yeni stad 25 000 kişilik yapılınca bu seyircinin yarısına oynar takı m.35 000 istiyorsak milli maçlar olsun yada ulusal oyunlarda sivasy-tada maçlar oynanır sivasta bundan faydalanır diye istiyoruz 35 000 i ve istiyoruz çünkü koskoca başbakan söz verdi ve istiyoruz çünkü trabzona deniz doldurulup stad yapılıyor hemde 40 000 kişilik.ve istiyoruz çünkü sivas her şeyin en iyisine layık .olsun 5 000 e oynuyalım ama stadımız 35 000 KİŞİLİK OLSUN. YOKSA HİÇ OLMASIN STADIMIZ BİZE YETER. TOKİYE PEŞKEŞ ÇEKİLMESİN STADIMIZIN YERİ.BİLMEM ANLATABİLDİMMİ. |
Bazı arkadaşalar yine yanlış yola girmiş. Ekonımiden bahsediyor,uzaktan yakından alakası yok1 Maçar 5 lira,bu parayı da 15 günde bir verecekler. maça gitmeyenlerin hepside verecek güçte,ben şimdiye kadar bilet parası olmadığı için maça gitmeyeni duymadım,sadece duyarsızlık. bi paket sigara 7-8 lira bunu günlük veriyor,ama 15 günde bir maça 5 lira vermiyor.
Aynı seyirci ne hikmetse 3 büyütülmüş takımın maçı olduğu zaman 10 bin kişiye oynuyor,her şey ortada Duyarsızlık,bilinçsizlik,kadir kıymet bilmeme,vafasızlık... ne derseniz deyin,ama kesinlikle parasızlık değil |
[QUOTE=favori58;787271]Bazı arkadaşalar yine yanlış yola girmiş. Ekonımiden bahsediyor,uzaktan yakından alakası yok1 Maçar 5 lira,bu parayı da 15 günde bir verecekler. maça gitmeyenlerin hepside verecek güçte,ben şimdiye kadar bilet parası olmadığı için maça gitmeyeni duymadım,sadece duyarsızlık. bi paket sigara 7-8 lira bunu günlük veriyor,ama 15 günde bir maça 5 lira vermiyor.
Aynı seyirci ne hikmetse 3 büyütülmüş takımın maçı olduğu zaman 10 bin kişiye oynuyor,her şey ortada Duyarsızlık,bilinçsizlik,kadir kıymet bilmeme,vafasızlık... ne derseniz deyin,ama kesinlikle parasızlık değil[/QUOTE] Zaten Aptulah abi ve senden başka doğru yolda olan yok.Onu ezberledik.Bugün yine taraftar laf çakmış..Bursa taraftarıymış da Trabzon taraftarıymış da..Söylemiyim diyorum yine adamı konuşturuyonuz.Bu iki kulüp de şampiynluk maçında stadını Fenere satmazdı.Bu kadar basit! |
Ya arkadaşım benim anlamadığım şey ne biliyomusunuz hem diolar bize stad yapın 35 bin kişilik olsun sen ilk önce bu stadı doldur ondan sonra stadı iste be yazıklar olsun :mad:
|
Seneye bu sayi yükselecektir yapilan transferlerle.
|
küme düşmeye oynarken atıyorum kasımpaşa maçındaki seyirci bu sene bir gs maçında bile yoktu gerçekten ilginç anlaşılmaz.
|
[QUOTE=kkemal58;787159]Ben sizlerin mantığını anlamıyorum yemin ederim. Yarın birgün 33000 kişilik stadyum yapılan yerlere milli maçlar verilince anlarsın aradaki farkı. Hem bize yapacakları stad 60-70 milyon liraya mal edilecekken şimdi 40 milyon liraya mal edecekler. Bizden alacakları parayı da nereye harcarlar onu sen düşün artık. Bize verilmiş başbakanın sözü var. Durduk yere istemiyoruz. Ama içimizde böyle düşünenler varsa ben de tokinin yerinde olsam 25.000 kişilik yapardım![/QUOTE]
Kardeş durum ortada Sivasta bile ortalamamız 5-6 bin. İstanbulda 2 milyon Türkiyede 7 milyon Sivaslı var diye övünüyoruz ama İstanbulda oynanan maçlarda bile bize ayrılan yerleri dolduramıyoruz. Sivasta 40 000 kişilik stad da olsa Sivasta kimse milli maç oynatmaz. Hadi diyelim 1-2 tane maç oynanacak 2 maç için kimse 33-40 000 kişilik stad yapmaz. Ben her zaman sözümün arkasındayım. Sivasta Sivasspor maçlarında bile Sivaslıyım diye dolanıp rakip takımı tutanlar oldukça Sivasspor ilerlemez. Bu konuda fanatik taraftar gözüyle konuşursan gerçekleri göremezsin... |
bok gibi transferler yapıyon sivasspor abdulkadir salagı kim
|
bunu açılaması gayet mümkün
1- 10-11 sezonunun son maçı olan sivasspor-fenerbahçe maçında stadın adeta fenerbahçeye tahsis edilmesi 2- başlatılan şike operasyonunda büyük ölçüde adımızın geçmesi ve 1. sebepten ötürü içimizde bir acaba sorusunun bulunması takıma güvenemeyişimiz 3- 2 sene düşmemeye oynadıktan sonra tam bu sefer bişeyler yolunda gidecek takım oturuyor iyi takviyeler yapılırsa coşarız derken 1. ve 2. sebeplerin katmerli bir şekilde yapılacak transferlere olan olumsuz etkisi 4- şike operasyonundan ötürü yayıncı kuruluşun lige üstü açık ve kapalı şekilde yaptığı etkiler ile futboldan dahada soğumamız 5- hafta içi maçların oynanması üstelik maç yoğunluğunun sert bir kışın olduğu zamana denk gelmesi 6- bunca şeyin üzerine stadda karşılaşılan olumsuzluklar (kapıların geç açılması, kapıdaki kuyruklar, güvenlik görevlilerinin olumsuz tutumları) hani bunların biri ikisi olur mazeret bunlar dersin anlarım zaten öyle olsa bunları ben yazmam ama öyle değil. ortada bu kadar sebep varken barcelona olsan stadı dolduramazsın |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:04. |