SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   4 Eylül Stadyumu / Sivasspor Tesisler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Başbakan'ın kapısında yatacağım (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=34363)

Sivaslibey 30.05.2012 15:01

Başbakan'ın kapısında yatacağım

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, yeni stat ile ilgili şikayette bulunurken; devletten de yardım istedi.

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın yeni stadın yerini beğenmediğini, stat onarımı ve tesisler için verilmek istenen ödeneğin yeterli olmadığını söyledi.

Başkan Selçuk Öztürk, yeni stat yapılmayacaksa mevcut stadın revize edilmesini istediklerini vurgularken şöyle konuştu:

"Hedefimiz yeni stadın asgari 33 bin kişilik olması. [B]Niye Sivasspor Süper Lig'e çıktığı zaman 33 bin kişilik stat yapıldı da Elazığ'ın neyi eksik[/B]. Bu yapılmayacaksa şu andaki stadımızda koltuk sayısı 33 bine çıkarılsın. Biz burada milli maçlarımızı niye oynamayalım. Elazığa bir stat yapılacaksa benim taraftarım, benim vatandaşım rahatlıkla ulaşımlarını sağlayacağı bir yer olmalı. Güney çevre yoluna hangi otobüs, hangi minibüs işleyecek. Ben taraftarları maçlara nasıl getireceğim."

"SÜPER LİG OYUNCULARINI O TESİSTE YATIRAMAM"

Başkan Öztürk, Elazığspor'a kalıcı gelir sağlamak için Bakan Suat Kılıç'tan yardım istediklerini açıklarken de şunları söyledi:

"Sayın bakanımız, bize imkanları doğrultusunda 100 bin lira para göndereceklerini söyledi. O aşamada ben de stadyumun yanında bulunan ve 20-25 yıldır atıl olan arsanın bize kiralanmasını istedik. Bakan, kiralama taraftarı olmadıklarını, satışa çıkarabileceklerini söyleyince alıcı olacağımızı bildirdik. Ama şimdi oraya gençlik merkezi yapılma durumu olduğunu öğrendik. Biz devlet babadan bir şeyler alalım derken bir şeyler de kaybettik. Zeminimizin alttan ısıtmalı yapılmayacağı duyumunu aldık. Alttan ısıtma 250 bin dolar. Bu para için Süper Lig'den gelecek takımlara bu eziyet çektirilecek. Tesisler ve stat için telaffuz edilen 1 milyon veya 2 milyon lirayla bu stada hiç bir şey yapılmaz. Elimizden geleni yapacağız. Kapı kapı gezeceğim. Sayın başbakanımızın kapısında yatacağım."

[url]http://live.sporx.com/futbol/superlig/elazigspor/basbakanin-kapisinda-yatacagimSXHBQ281809SXQ[/url]

Sivaslibey 30.05.2012 15:05

Cevap: Başbakan'ın kapısında yatacağım

[B]Hedefimiz yeni stadın asgari 33 bin kişilik olması. Niye Sivasspor Süper Lig'e çıktığı zaman 33 bin kişilik stat yapıldı da Elazığ'ın neyi eksik. Bu yapılmayacaksa şu andaki stadımızda koltuk sayısı 33 bine çıkarılsın. Biz burada milli maçlarımızı niye oynamayalım[/B].

Arkadaslar nedir bunlarin bizimle derdi. Gelen bize vuruyor giden bize vuruyor. Ulan düdük adama sormazlarmi biz birinci lige çikali kaç yil oldu. Biz ne asamalardan geçtik, intertoto, uefa, sampiyonlar ligi.

Ilk stad sözü bize verildi ama herkesinkine baslanirken bizimkinin daha ihalesi yapilmakta zorlaniliyor.

Abi ne kadar sinir etmisiz insanlariki bu kadar bize kinle yanasiyorlar. Harbiden çok öksüsüz.

HababamHa 30.05.2012 15:13

"Hedefimiz yeni stadın asgari 33 bin kişilik olması. Niye Sivasspor Süper Lig'e çıktığı zaman 33 bin kişilik stat yapıldı da Elazığ'ın neyi eksik. Bu yapılmayacaksa şu andaki stadımızda koltuk sayısı 33 bine çıkarılsın.

[B] Selçuk Başkan galiba kafayı yemiş.:) Biz Süper Lig'e çıkınca bize 33 bin kişilik stat mı yapıldıda bizi örnek göstermiş.[/B]

burak58as553 30.05.2012 15:13

[B]Birisi şu adama bizim stadın 17 bin kişilik kapasiteye sahip olduğunu ayrıca 5 senedir 33 bin kapasiteli stadyumun temelinin bile atılmadığını söylesin[/B]

karen 30.05.2012 15:33

iste olacagi bu biz seviniyozki bi anadolu takimi,daha birinci lige cikti diye adam baska takim kalmamis gibi sivasnan urasiyo,ulan hiyar agasi sivas bu ligde kacsenedir oynuyo haberin varmi,daha sivasli görmedi 33 bin kisilik stat sivasta,daha cikali ücgün olmus,dilencilik yaparak,milleti kandiriyor,ama bizde bu zihniyet ve ise, yaramaz milletvekilleri olduktan sonra daha cok kandiriliriz,SECIM ZAMANI SAHDEKAR TAYYIP GELIR GENE DER SIVASA 33 bin KISILIK STAT YAPACAZ DIYE;BIZIM SAF SIVASLI GENE KANAR GENE OYUNU VERIR;buraya yaziyorum Elaziyada yapilir 33bin kisilik stat bizim sivasa gene yapmazlar,cünkü bizim halkimiz basini yere eymeye,kafasina vurulup ekmeyi elinden alinmaya alismis,gidip sahdekar akp ye oy verenler düsünsün,ben ne yaptim diye,saygilar,kimsede bana akp yi savunmasin,elhamdürüllah bende müslümanim ama bu dolandiricilara artik dur demeyi bilin sivas halki secim zamani kahve kahve sokak sokak dolanan milletvekilleriniz nerde,bi stad yaptiramadilar,yedikleri ictikleri HARAM OLSUN;Sivas bu kadar ayaga düsecek bi memleket deyil,resmen ayaga düsürdüler bizi,

turks 30.05.2012 15:38

:) hıyar herif sivasspor süper lige 2004 - 2005 sezonunda çıktı bu yıl 9.yılımız olacak stad yapılana kadar 11.yılımız olur heralde kime iyi desek bi yerleri kalkıyor

EneS ElmaS 30.05.2012 15:41

En azından onların Başkanı olaya sahip çıkıyor bizimki ise maalesef 25.000 bize yeter diyor. Aslında başkanımız haklı 25.000 bizim Sivasspor 'seyircisine' fazlasıyla yeter fakat SİVAS şehrine yetmez aradaki fark bu, Başkanımız bunun öneminin farkında degilmi acaba? Bizim başkanımızda böyle yırtınsa bizde şu an 25binlik ihaleyi değil 33binlik stadyumun bitme aşamasına tartışıyor olabilirdik.

infial§ 30.05.2012 15:47

başkanın kafası yerınde değil herhalde,mağduruz biz elaziğ başkanı

burak58as553 30.05.2012 15:55

Selçuk Öztürk : Erkeksen 25 bin kişilik stadyum yap Başbakan : Oğlum bak git

58hsn58 30.05.2012 17:01

Oglum bak git...!!!

33 binlik stadimiz varmista bizim haberimiz yokmus... ne adamlar var yaa...:mad:

mishka 30.05.2012 17:12

Adam kulübünün haklarını savunuyor,bizim basınımız ise 25 bin fazla bile diyor işte fark burada.

burak58as553 30.05.2012 17:14

[B]Bu arada Elazığ başkanı ne içtiyse aynısından istiyorum..[/B]

etzel1967 30.05.2012 17:44

elazığı severiz o ayrı...hatta o kadar severiz ki, kendi statları yapılıncaya kadar bizim şu 33.000 kişilik SANAL ARENA stadyumunda oynasınlar maçlarını, gitmeyen ne olsun:))

etzel1967 30.05.2012 17:46

[QUOTE=burak58as553;789487][B]Bu arada Elazığ başkanı ne içtiyse aynısından istiyorum..[/B][/QUOTE]

harika espiri hemşehrim:)))

migroArmis 30.05.2012 18:35

[QUOTE=
"Hedefimiz yeni stadın asgari 33 bin kişilik olması. Niye Sivasspor Süper Lig'e çıktığı zaman 33 bin kişilik stat yapıldı da Elazığ'ın neyi eksik.

[url]http://live.sporx.com/futbol/superlig/elazigspor/basbakanin-kapisinda-yatacagim[/QUOTE]

Bu zaat-ı muhterem Sivastaki stadın yeni yapıldığını ve bu stadın 33 bin kapasiteli olduğunumu sanıyor ...anlamadım...

kkemal58 30.05.2012 18:39

öyle demeyin arkadaşlar en azından vizyonu geniş bak stad yapılmadan 33.000 kişilik istiyor. Bizimkiler de 33.000 yapılacakken proje hazırken gerek yok 25.000olsun diyor.!

pover58 30.05.2012 18:45

[QUOTE=EneS ElmaS;789466]En azından onların Başkanı olaya sahip çıkıyor bizimki ise maalesef 25.000 bize yeter diyor. Aslında başkanımız haklı 25.000 bizim Sivasspor 'seyircisine' fazlasıyla yeter fakat SİVAS şehrine yetmez aradaki fark bu, Başkanımız bunun öneminin farkında degilmi acaba? Bizim başkanımızda böyle yırtınsa bizde şu an 25binlik ihaleyi değil 33binlik stadyumun bitme aşamasına tartışıyor olabilirdik.[/QUOTE]

kardeşim tamamen katılıyor ve ekliyorum bizim bide bakanımız var aslında bakan bizim degil zara nın bakanı çevre yolunu zaraya taşıyanda o stadın 25 000 olmasını kabul edende o sivasın kaderi bu işte bakanımız oldu diye sevindik al hadi başbakan söz vermiş sen ne diye bu işin içine giriyorsunda hemen kabul ediyorsun sayın bakaaaaaanayrıca sen zaranın degil sivasın seçtigi biri olarak sivasın çıkarlarını takip etmelisin sayın bakan.

kkemal58 30.05.2012 18:50

[QUOTE=migroArmis;789496]Bu zaat-ı muhterem Sivastaki stadın yeni yapıldığını ve bu stadın 33 bin kapasiteli olduğunumu sanıyor ...anlamadım...[/QUOTE]

Bursasporlu kardeşim bu arada geçmiş olsun size. İnşALLAH Cas ta bu karardan geri dönülür ve Bursaspor avrupaya gider

kamışlı58 30.05.2012 20:35

ÇOCUGUN üstüne gitmeyelim ne dedigini bilmiyor geri zekalı
bizim stadın kapasitesini bimeyen yok sivassporumuzu kıskanıyor elleham

58MUAMMER58 30.05.2012 20:58

[b]bu ülkede çoban köpeği olamıyacak kapasitede olan şahıslar kulüp başkanı olursa böyle olur:mad: be ALLAHIN KIROSU HANZO kafan yerindemi beyinsiz sivasta 33 binkişilik stad göstersene sözü 5 yıl önce verildiği halde daha kazma vurulmadı ayrıca kapasitesi 25 bin biz burda bunun kavgasını veriyoz öyleki artık onunda yapılacağına inanmıyorum benim sivasım layık böyle güzel stada elazığada yapılsın gurur duyarız ancaaak bu stad sivasa 25 bin kişilik elazığa 33 bin kişilik yapılırsa uyuz olurum sivasın elazığdan aşşağı yanı yok [/b]

B.DUMANLI 30.05.2012 21:07

Sivasspor´u örnek gösrermesi nasil igrencse,kendi haklarini savunmasi 33000 kisilik stadyum istemeside o kadar taktire sayan bir hareket.En azindan haksizliga bas kaldirmis.Bizimkiler gibi susmayi benimsememis.

izmirliyigido 30.05.2012 21:09

[QUOTE=burak58as553;789487][B]Bu arada Elazığ başkanı ne içtiyse aynısından istiyorum..[/B][/QUOTE]

Bu forumun süper yorumu da bu !.. :D :D :D :D :D :D

Bundan sonra her forumun en kral yorumunu seçeceğim... :D

.

asabibaba 30.05.2012 21:12

[QUOTE=migroArmis;789496]Bu zaat-ı muhterem Sivastaki stadın yeni yapıldığını ve bu stadın 33 bin kapasiteli olduğunumu sanıyor ...anlamadım...[/QUOTE]

[B]büloya sormayı bile akıl edememiş bu temellii saf mı ne?[/B]:D:D:D

etlidöktürek 30.05.2012 21:41

başkan lige renk katmaya gelmiş:)

MaXiMuM 30.05.2012 21:48

Bu yapılmayacaksa şu andaki stadımızda koltuk sayısı 33 bine çıkarılsın. Biz burada milli maçlarımızı niye oynamayalım. Elazığa bir stat yapılacaksa benim taraftarım, benim vatandaşım rahatlıkla ulaşımlarını sağlayacağı bir yer olmalı. Güney çevre yoluna hangi otobüs, hangi minibüs işleyecek. Ben taraftarları maçlara nasıl getireceğim."

[B][I]Aklı yolu birdir. Bizde aylarca bu stadyum konusunda itirazlarımızı aynen böyle dile getirdik. Şehrin dışına yapılan stadyum için, sırf yalakası olduğu partisine laf gelmesin diyen diyen yalakalar iyi okuyun ....[/I][/B]

Çılgın Türk 30.05.2012 21:55

Bülo bu adamin kulagina yanlis bilgi üfleyip gaza getirmise benziyor :D

Cley 30.05.2012 22:00

[B]Sadri Şener'den sonra bir de Selçuk Öztürk mü çıktı ? [/B]:)

yorumyapıyombenya 30.05.2012 22:19

Türbülent mi çarpmış bunu töbe bismillah ne olmuş böyle :)

kkemal58 30.05.2012 22:24

Teşbihte hata olmaz Elazığ diyince birazda normal geldi aslında :)

migroArmis 30.05.2012 22:34

[QUOTE=kkemal58;789504]Bursasporlu kardeşim bu arada geçmiş olsun size. İnşALLAH Cas ta bu karardan geri dönülür ve Bursaspor avrupaya gider[/QUOTE]

Sağolasın kardeşim..Eksik olmayınız...Tüm samimiyetimle söylüyorum Avrupaya gidememkten dolayı herhangi bir üzüntüm yok..Asıl zoruma giden şey büyük diye tabir edilen aslında küçük olan şikeyle şaibeyle iş yapanların faturalarını bir şekilde başka nedenler altında başkalarınada fatura edip bunları cezalandırırken bakın yanında bunlarada ceza verdik imajının verilmesinde..Uefa yada inancım kalmadı..Bu politika öyle bir şeyki işin içinde büyükler oldumu her şeyi bi şekilde yoluna yordamına sokmayıda iyi biliyorlar.Bütün Türkiyenin gözünün içine baka baka b. jimnastik başkanını tff başkanı yaptılar..Başka söze ne hacet...

HALIL 30.05.2012 22:42

yeni bir sadri sener mi doguyor

asabibaba 30.05.2012 22:44

[QUOTE=HALIL;789553]yeni bir sadri sener mi doguyor[/QUOTE]

[B]sanırım öyle olacakk.. STADIM NEREDEEE STADIMI SİVAS ALDI STADDD STADDD STADDDD [/B]:rolleyes::rolleyes:

eyuphulagu 30.05.2012 23:03

Elin başkanı bağıra bağıra bizim Sivas'tan neyimiz eksik;bize en az 33000 kişilik stat lazım diye bangır bangır bağırırken bizim başkanın son demeçlerinde hep bize 25000 statyum yeter nakaratını dinlemek oldukça üzücü ve düşünülmesi gereken bir durum...Bu konuya yazı yazan arkadaşlar Sivas'ı örnek verdi diye eleştiriyorlar ama adamcağızın kendi takımının çıkarlarını delikanlıca savunuyor..Ben Elazığ Başkanını tebrik ediyorum...

etzel1967 30.05.2012 23:16

elbette şehrinin hakkını savunacak...ama saçmalamadan...

kara 30.05.2012 23:23

anlaşıldı elazığ seneye düşer böyle mal bir başkanı varken bir cacık olmaz.

58hayati 31.05.2012 00:03

olsun onlar söylesinki bize 33000 stat tescilletmiş oluyorlar aslında....

35kağan58 31.05.2012 10:02

Kafası güzelken yaptığı talihsiz bir açıklama olmuş.
Hem sen kendi takımını Sivasspor'la kıyaslayacak kadar ne başarı gösterdin ki?

yigidolar06 31.05.2012 10:26

[QUOTE=EneS ElmaS;789466]En azından onların Başkanı olaya sahip çıkıyor bizimki ise maalesef 25.000 bize yeter diyor. Aslında başkanımız haklı 25.000 bizim Sivasspor 'seyircisine' fazlasıyla yeter fakat SİVAS şehrine yetmez aradaki fark bu, Başkanımız bunun öneminin farkında degilmi acaba? Bizim başkanımızda böyle yırtınsa bizde şu an 25binlik ihaleyi değil 33binlik stadyumun bitme aşamasına tartışıyor olabilirdik.[/QUOTE]Sen önce 17 binlik stadını bir doldur önce taraftar ol takımının 12 . ci adamı ol takımını ateşle 17 bin bile fazla o kadar

EneS ElmaS 31.05.2012 10:35

[QUOTE=yigidolar06;789591]Sen önce 17 binlik stadını bir doldur önce taraftar ol takımının 12 . ci adamı ol takımını ateşle 17 bin bile fazla o kadar[/QUOTE]

Aynı noktaya varmiyormu söylediklerimiz abi? Bencede Sivasspor seyircisine yeter fakat Sivas şehrine yetmez. Bu yatırım sadece bir Sivasspor yatırımı olmasa gerek tüm Sivas'a yapılacak bir yatırım olması gerekir. 25bin ise Sivas'ı geliştirmez hatta tam aksi, önünü keser. En az 50 sene boyunca Sivas hiçbir büyük organizeye aday olamaz, fakat stat 33bin olursa iş değişir..

sivaslıadem 31.05.2012 11:09

iyi git yat da başbakan sizin de üstünüzden silindirle geçsin
Yıllardır bizim üstümüzden geçtikleri gibi
Sadece seçim zamanı hatırlanmak kaderimiz zaten

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:00.